Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم خمین در مجلس یازدهم گفت: پیش‌نیاز "جهش تولید" انقلابی اساسی در برنامه‌های اقتصادی است. ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

علیرضا نظری در گفت‌و‌گو باخبرنگارتسنیم در اراک، با اشاره به شعار سال 99 و انتخاب عنوان "جهش تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: انتخاب شعار سال 99 با عنوان جهش تولید تکمیل کننده حرکت سال گذشته کشور بود که با شعار رونق تولید پشت سرگذاشتیم، دقت نظر درخصوص شعار سال دریک دهه گذشته از سوی رهبرمعظم انقلاب برآمده از نگاه نافذ معظم‌له و نقشه راه نظام برای مقابله با توطئه دشمنان بوده که هرسال با عنوان جدید با جهت‌گیری اقتصادی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه مطالبات مقام معظم رهبری به‌صورت جدی دنبال نشده و مسئولین در بخش‌های مختلف به جای برنامه‌ریزی جهت اجرایی کردن مطالبات معظم‌له صرفا به درج عناوین سال در سربرگ نامه، مصاحبه‌ها و زینت کلام بودن آن در سخنرانی‌ها اکتفا شده است.

منتخب مردم خمین در مجلس یازدهم تصریح کرد: این درحالیست که تاکنون آثار عملی از تحقق شعار سال در برنامه‌های اجرایی کشور دیده نشد، کوتاهی و سهل‌انگاری دولت و مجلس در سال‌های اخیر در اجرا و تحقق مطالبات مقام معظم رهبری قابل مشاهده است.

نظری اضافه کرد: استمرار مشکلات ساختار بانکی، عدم اصلاح نظام مالی و مالیاتی و درنهایت فرارمالیاتی، قاچاق سازماندهی شده، حمایت از واردات به جای صادرات و رهاکردن بخش کشاورزی و دامداری بخشی از این مشکلات بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین مشکلات عدیده گمرکی، وجود راه‌های دور زدن قانون، رانت و رانت‌خواری، بی‌اعتنایی به تولید داخلی و انحصارات موجود در تجارت کشور در کنار تحریم‌های هوشمندانه و فلج کننده دشمن از یک سو و رهاکردن تولید و تولیدکننده در برابر مشکلات اقتصادی سبب شده امروز شاهد تعطیلی بخش عظیمی از مراکز تولیدی کشور و به دنبال آن بیکاری و کاهش ارزش پول و تغییر جهت پیکان عدالت اجتماعی به سمت تبعیض و فاصله طبقاتی باشیم که اثر آن را در کشور می‌بینیم.

گفت‌وگو| برای "جهش تولید" قوانین دست وپا گیر حذف شودگیلان| بروکراسی اداری مانع جدی در برابر تولیدکنندگان؛ «جهش تولید» با اتکا به نسل جوان محقق می‌شودنماینده شاهین‌شهر در مجلس: دولت برای جهش تولید موانع کسب و کار را برطرف کند

نظری بیان کرد: قطعا مجلس یازدهم با سرلوحه قراردادن سیاست‌های کلی اقتصادمقاومتی که در اواخر سال 92 و در آغازین سال شروع به کار دولت یازدهم از سوی مقام معظم‌رهبری ابلاغ شد و متاسفانه اقدام جدی در جهت اجرایی شدن آن صورت نگرفت، نجات اقتصاد کشور را در دستور کار قرار دهد.

منتخب مردم خمین در مجلس یازدهم ادامه داد: ملت ایران همواره نشان داده تهدیدهای دشمنان درعرصه‌های مختلف برای ما یک فرصت است و این مهم باتفکر جهادی، مدیریت جهادی مسئولین به دور از شعارزدگی محقق می‌شود بنابراین مردم منتظر تحقق این مهم از سوی مسئولین هستند.

انتهای پیام/711/ ز

R7980/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جهش تولید شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیانی: تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور است

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:مردم زمانی پای کار می‌آیند که احساس کنند فضای کسب و کار برای آنها مناسب است. - اخبار سیاسی -

مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به نام گذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای اینکه در حوزه  تولید جهش رخ بدهد و کار پیش برود شاید مهمترین مسئله ما بهبود فضای  کسب و کار باشد که با مشارکت مردم رخ می‌دهد.

نظرات برخی نمایندگان مجلس درباره شعار سال 1403وی افزود:  ما می‌توانیم مانند دهه‌های قبل تولید را با اقدامات دولت پیش ببریم، دولت در دهه‌های قبل ذوب آهن، پالایشگاه و فولاد می‌ساخت اما در دهه 80 و ابلاغ سیاست‌های کلی اصل 44 و هم به دلیل درگیر شدن ما در تحریم‌ها که عملاً بخش زیادی از توان دولت را گرفت واقعیت‌های جدیدی را به وجود آورد و ما را با این مواجه کرد که اگر می‌خواهیم کشور پیش برود، با  مشارکت مردم اتفاق می‌افتد و این واقعیتی بود که کشور در دهه 90 با همه وجود به آن رسید.

*مردم برای مشارکت در اقتصاد باید احساس امنیت کنند و انتفاع ببرند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: اگر می‌خواهیم با  مشارکت مردم تولید را رشد دهیم، فرمول آن این است که مردم احساس امنیت کنند و انتفاع ببرند، زیرا هرکس که می‌آید برای سود بردن می‌آید که منطق اقتصادی آن هم درست است، البته برخی از کارها نیز غیرانتفاعی هستند و با اهداف الهی و معنوی انجام می‌شود، برای مثال برخی بیمارستان و مدرسه می‌سازند، اما آن هم اسیر مشکلات دولت است. پس با هر نیتی چه انتفاعی و چه غیرانتفاعی، باید فضای ورود بخش خصوصی و مردم به برداشتن بار دولت و کشور فراهم شود.

*برای تحقق شعار سال باید در کشور ثبات ایجاد کرد

وی تاکید کرد: برای اینکه مردم پای کار بیایند، فضای کسب و کار باید مناسب باشد و به زور نمی‌توان مردم را وارد  اقتصاد کرد، مردم زمانی می‌آیند که احساس کنند  فضای کسب و کار برای آنها مناسب است. در بحث فضای کار سه مؤلفه عمده وجود دارد که مطابق گزارش‌ها، اغلب کسب و کارها از آن ناراضی بودند، یک مورد بحث بی ثباتی و غیرقابل پیش‌بینی بودن تغییرات قیمت‌ها از مواد اولیه تا محصول است، به این معنا که تولیدکنندگان نمی‌توانند پیش‌بینی کنند اگر این دوره  تولید اتفاق افتاد، در دوره بعد مواد اولیه را با چه قیمتی می‌توانند بخرند و محصول را با چه قیمتی می‌توانند بفروشند.

*مجلس ظرفیت‌های قانونی معطل مانده را در اولویت خود قرار دهد

نماینده اصفهان در مجلس بیان کرد: بحث رقابت در قانون سیاست‌های کلی اصل 44 ظرفیت بسیاری دارد و شورای رقابت برای همین ایجاد شده است، وظیفه شورای رقابت همین است که گزارش‌هایی که مبنی بر انحصار، رویه ضد رقابتی و موارد اینچنینی است را بررسی کند و حکم بدهد، قاضی هم حضور دارد و حکمی که می‌دهد لازم‌الاجرا است و اگر استنکاف کنند دادگاه می‌تواند برخورد کند. پس ما ظرفیت‌های قانونی معطل زیادی داریم و مجلس دوازدهم باید اینها را در اولویت خود قرار دهد .

*تامین مالی، گلوگاه «جهش تولید با مشارکت مردمی»

طغیانی تصریح کرد: نکته‌ای که کسب و کارها به عنوان یکی از مشکلاتشان مطرح می‌کنند دشواری تأمین مالی است. تأمین مالی یک مشکل بزرگ است، زیرا تأمین مالی از بانک‌ها بسیار سخت است و سیاست‌های بانک مرکزی و سیاست‌های پولی نیز بسیار نوسانی و بی ثبات هستند، علاوه بر این بازار سرمایه در کشور ما هنوز نقش مهمی در تأمین مالی کسب و کارها ندارد، به همین دلیل بانک محور هستیم و این به یک گلوگاه تبدیل شده است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • نقش تعیین کننده مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • توسعه استان کرمان نیازمند راهبرد‌های اساسی در اتخاذ تصمیمات مطلوب و کلان
  • دولت برای رشد اشتغال‌زایی و کاهش تورم اقتصاد را به مردم بسپارد
  • اصل ۴۴ قانون اساسی دقیق اجرا شود/استفاده از بخش تعاونی برای جهش تولید ضروری است
  • طغیانی: تحقق شعار سال نیازمند ثبات در کشور است
  • نظرات برخی نمایندگان مجلس درباره شعار سال ۱۴۰۳
  • جهش تولید از نیازهای اساسی کشور است
  • «جهش تولید با مشارکت مردم» منشور عملی ملت ایران است
  •  نقش حوزه علم و فناوری در بیانات نوروزی مقام معظم رهبری
  • مشارکت مردم در مقوله تولید، رمز عبور از چالش‌های اقتصادی است