Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شریفی با تأکید بر اینکه فروردین و اردیبهشت حساسی پیش رو داریم؛ گفت: رابطه مستقیمی میان ورود و خروج مسافران به یک شهر و مبتلایان آن وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر حمید شریفی، عصر یکشنبه(3 فروردین) در نشست خبری مجازی با بیان اینکه به نظر می رسد ویروس کرونا از اول بهمن در کشور در حال گردش بوده، افزود: اینکه استان کرمان در مقایسه با بعضی از استان ها از لحاظ ابتلا به کروناویروس وضعیت بهتری دارد، نباید زیاد ما را خوشحال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

اپیدمیولوژیست بیماری های عفونی اظهار داشت: زیرا ابتلای کمتر دلایلی چند دارد از جمله اینکه اپیدمی در استان هایی مثل ما دیرتر شروع شد و همین امر احتمال افزایش را در روزهای آینده بیشتر می کند؛ دوم اینکه دیرتر آمدن اپیدمی باعث رعایت بیشتر توسط مردم شد و از طرفی شهرهایی که رفت و آمد کمتری به آنها هست درگیری آنها با کرونا نیز کمتر است زیرا رابطه مستقیمی میان ورود و خروج مسافران به یک شهر و مبتلایان آن وجود دارد.

 

 

 

وی با افزودن اینکه تراکم کمتر جمعیت در این استان ها و شاید هم گرمای بیشتر در ابتلای کمتر اثرگذار بوده؛ خاطرنشان کرد: فروردین و اردیبهشت حساسی را در پیش داریم و شاید هیچوقت زمان برای ما اینقدر حساس نیست؛ مدل سازی ها نشان داده هر زمان رفت و آمدها و شبکه اجتماعی میان افراد افزایش یابد بیماری زیادتر می شود پس  تا اواخر اردیبهشت باید خیلی مراقب بود اما درباره خرداد نمی شود الان قضاوت کرد.

 

 

 

دکتر شریفی با تأکید بر لزوم جدی گرفتن این بیماری و رعایت توصیه های پزشکی تصریح کرد: اگر احساس بیماری می کنید حتماً خودتان را ایزوله کنید زیرا ایزوله نکردن باعث انتقال بیماری می شود.

 

 

 

وی ادامه داد: کرونا ویروس خیلی حساس است اما اگر وارد بدن نشود نمی تواند زنده بماند پس باید چرخه انتقال را شکست و اگر هم وارد بدن کسی شد نباید اجازه داد وارد بدن دیگری شود لذا برای همین توصیه ما کاهش تماس ها و رعایت فاصله صحبت کردن و...است زیرا ویروس از دو مسیر وارد بدن می شود؛ یکی تماس مستقیم با افراد دیگر که نشان داده شده هنگام صحبت کردن ذرات تنفسی که گاهاً هم دیده نمی شود تا فاصله یک تا یک و نیم متر به بیرون منتشر و وارد بدن دیگری شود.

 

 

 

اپیدمیولوژیست بیماری های عفونی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه مراقبت کنیم ویروس را از سطوح برداریم که این کمک به شکستن زنجیره انتقال می کند و چون کروناویروس جزو بیماری های نوپدید است از چند جهت حائز اهمیت است؛ اول اینکه هیچ اطلاعاتی راجع به خود او و درمانش نداریم، محصولی هم نداریم و علاوه بر این همه مردم دنیا نسبت به آن حساس هستند.

 

 

 

وی بر توجه به نکاتی از جمله پرهیز از خوردن الکل، توجه به افراد سالمند و پرهیز از استرس تأکید کرد و گفت: اگر مردم کمک نکنند روند بیماری تا آخر خرداد افزایشی و روزانه حداقل 700 هزار نفر مبتلا در کشور خواهیم داشت که شاید مجموع مبتلایان به بیش از 4 میلیون افزایش یابد.

 

 

 

دکتر شریفی تکمیل کرد: ما گفتیم مردم تنها 20 درصد رفت و آمدهای خود به بیرون را کم کنند که اثر این 20 درصد بر روی بیماری 5 تا 6 برابر است زیرا این خاصیت بیماری های عفونی است و اگر چنین شد آن وقت آن 700 هزار نفر به روزانه 120 هزار نفر می رسد.

 

 

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا وارد بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

دیگر خبرها

  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تورم فروردین ماه؛ تورم سالانه وارد کانال ۳۰ درصد شد
  • هرماه ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود
  • مراجعه بیش از یک هزار ایلامی به پایگاه انتقال خون
  • سندروم پس از کرونا چیست؟