Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-19@20:43:52 GMT

رژیم غذایی آلکالاین یاقلیایی چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۴۹۳۲۳

رژیم آلکالاین از رایج ترین روش های لاغری است که با افزایش غذاهای قلیایی و کم کردن مصرف غذاهای اسیدی تناسب اندام شما را بهبود می بخشد. ناطقان: رژیم آلکالاین, گاهی اوقات، بعنوان رژیم غذایی Ph نیز شناخته میشود که به تعادل سطح ph مایعات بدن شما ،ازجمله خون و ادرار کمک میکند. ph بدن شما تا حد زیادی، توسط تراکم مواد غذایی که میخورید تعیین میشود ؛تمام موجودات زنده و شکل زندگی برروی زمین بستگی به حفظ مناسب سطح Ph دارد و اغلب میگویند که زمانی که بدن Ph متعادل داشته باشد، بیماری و اختلال نمیتواند در آن ریشه کند در ادامه این بخش اطلاعات کاملی در مورد رژیم غذایی آلکالاین یا قلیایی بدست خواهید آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





رژیم غذایی آلکالاین چرا اینقدر رایج و شایع است؟

اگر شما میخواهید، که یک رژیم آلکالاین داشته باشید, مهم است که از آن به تدریج استفاده کنید و مصرف غذاهای اسیدی را به یک باره متوقف نکنید اگر اینکار را انجام ندیهد ,ممکن است، بدن شما رنج ببرد در این رقابت، بین غذاهای قلیایی و اسیدی,برنده ها باید آجیل و هرچیز سبز باشد .Ph خود را بارژیم قلیایی تنظیم کنید. فلسفه اساسی ،این رژیم میگوید,زمانی که محیط سلولی بدن شما اسیدی است ,بدن شما میتواند از بیماری هایی، رنج ببرد اگر این محیط قلیایی باشد,بدن بسیار سالم خواهد بود.
مقیاس ها و فاکتورهای مهم در مورد سطح Ph (قلیا) بدن

    آنها بین 0 تا 14 هستند
    7 خنثی است
    سطوح 0 تا 6 اسیدی و 8 تا 14 قلیایی است
    سطح ph خون شما بر روی فشار خونتان , رگ های خونی و متابولیسم و فرآیندهای تنفسی مستقیما تاثیر میگذارد.
    عدم تعادل بدن انسان :زمانی که رژیم غذایی شما، حاوی مقدار زیادی مواد غذایی اسیدی باشد,بسیاری از عواقب وجود دارد که ممکن است شما در سال های آینده پشیمان شوید.
    بدن شما ،مواد معدنی و مواد مغذی را به راحتی جذب میکند.
    سلول های شما انرژی تولید کردن را متوقف خواهند کرد.
    سلول های آسیب دیده ، توانایی درمان و تعمیر خودشان را از دست میدهند.
    سیستم ایمنی بدن ، به بیماری ها واکنش نشان میدهد .
    شما از خستگی رنج خواهید برد و بیشتر مستعد ابتلا به بیماری هستید.

فاکتورهای در مورد سطح Ph
رژیم غذایی آلکالاین و مصرف مواد قلیایی
رژیم غذایی آلکالاین

در رژیم غذایی آلکالاین ،شما باید 80%مواد غذایی قلیایی مصرف کنید هنگامی که سطح Ph خود را تثبیت کردید، از نتیجه آن احساس خوشحالی میکنید سپس شما میتوانید با مخلوط 40-60، تعادل را حفظ کنید ، برای این کار بهترین روش تغییر در تغذیه است . رایج ترین مواد غذایی قلیایی ،عبارتند از:میوه ها, سبزیجات سبز,دانه ها ,آجیل,ادویه جات.
فواید رژیم آلکالاین:

    ضدپیری :با پیروی از این رژیم غذایی، شما به Ph 7.36 خواهید رسید ،که سلول ها را زنده خواهد کرد در رژیم غذایی اسیدی ,این بدتر میشود و به روند پیری ، سرعت میبخشد.
    انرژی بیشتر :مواد مغذی و مواد معدنی که در این رژیم دریافت میکنید، عملکرد سلولی شما را به طور قابل توجهی بهبود میبخشند به این دلیل است، که مواد معدنی مانند پتاسیم ,کلسیم,سدیم و منیزیم مانند تزریق انرژی خالص ،برای بدن شما هستند.
    سیستم ایمنی قوی تر :اگر بدن شما اسیدی باشد,خون شما برای باکتری ها و ویروس ها و همچنین برای بیماری ها به یک محل مناسب تبدیل خواهد شد اما، اگر بدن شما ،بیشتر قلیایی باشد، بسیار مقاوم تر است.
    وزن ایده آل بدن :اگرچه هدف اصلی این رژیم ،از دست دادن وزن نیست,اما این نتیجه را به دست می آورید بعد از انتخاب کردن این رژیم ،شما به سرعت چربی میسوزانید و حتی میتوانید به اندازه بدن ایده آل خود برسید.

قوانین و نکاتی برای رژیم خوب آلکالاین

به تدریج شروع کنید:

خلاص شدن یک دفعه ای از همه مواد غذایی اسیدی ،تاثیر منفی خواهد داشت ؛ این انتقال ،باید آهسته باشد به یاد داشته باشید که شما باید یک شیوه زندگی جدید را شروع کنید

توزیع20-80:

برای دیدن سریع نتایج یا فقط خوردن غذاهای قلیایی ،عجله نکنید در ابتدا بشقاب خود را به 80 %مواد قلیایی و 20%اسیدی تقسیم کنید.

جایگزین کردن غذا:

برنج را با برنج سبوس دار یا دانه کویینا عوض کنید ، تقریبا برای هر نسخه قلیایی، دستورالعمل سنتی وجود دارد.

80 %مواد قلیایی و 20%اسیدی
تقسیم کردن بشقاب به 80 درصد مواد قلیایی
بهترین مواد غذایی قلیایی:

میوه های تازه و سبزیجات ،میزان قلیایی را افزایش میدهند.برخی از انتخاب ها شامل:قارچ ها,مرکبات,خرما,کشمش,اسفناج,گریپ فروت,گوجه فرنگی ,آووکادو,یونجه چینی,علف جو,خیار,کلم,جیکاما, گیاه گندم,کلم بروکلی,پونه کوهی,سیر,زنجبیل,لوبیا سبز,کاسنی,کرفس,چغندر قرمز,هندوانه,انجیر و موز رسیده ،است.

تمام مواد غذایی خام

در حالت ایده آل، سعی کنید بخش خوبی از تولیدات خام خود را مصرف کنید گفته میشود، که میوه ها و سبزیجات، مواد غذایی، حیات بخش"هستند. غذاهای پختنی ، موادمعدنی قلیایی را کاهش میدهند پس،مصرف غذاهای خام را افزایش دهید و آب میوه یا سبزیجات را امتحان کنید.

پروتئین های گیاهی

بادام,لوبیای دریایی,لوبیا لیما و سایر لوبیا ها انتخاب خوبی هستند.

آب قلیایی

آب قلیایی ،دارای Ph 6تا 11است, و فقط آب مقطر برای نوشیدن خوب است آب فیلتر شده با فیلتر اسمز معکوس کمی اسیدی است اما هنوز هم گزینه بهتری از آب شیر یا آب بطری خالص است. اضافه کردن قطره های ph, لیمو یا آهک یا جوش شیرین به آب میتواند خاصیت، قلیایی را افزایش دهد.

نوشیدنی های سبز

نوشیدنی هایی که از سبزیجات سبز یا گیاهان ،به شکل پودر تهیه میشوند، با غذاهای قلیایی و کلروفیل دار مصرف می شوند.کلروفیل، از لحاظ ساختاری، شبیه به خون ماست و به قلیایی شدن خون کمک میکند.

سایر غذاهایی که در رژیم آلکالاین قرار میگیرند شامل:جوانه ها ,گیاه گندم, کاموت, مخمر سویا مانند ناتو یا تمپه و دانه ها ... .



مواد غذایی که باعث اسیدی شدن بیشتر می شوند، عبارتند از:

غذاهای غنی از سدیم :غذاهای فرآوری شده حاوی تن از کلرید سدیم ,نمک سفره,که رگ های خونی را کاهش میدهد و اسیدیته راایجادمیکند.


جو و محصولات گندم :تمام دانه ها که خاصیت,اسیدیته در بدن ایجاد می کنند.

شیر:محصولات لبنی ،غنی از کلسیم هستند و باعث جلوگیری از پوکی استخوان میشوند این به این دلیل است که ،آنها اسیدیته را، در بدن ایجاد میکنند. هنگامی که جریان خون شما بیش از حد اسیدی شود، کلسیم (یک ماده قلیایی بیشتری)از استخوان ها میگیرد تا سطح ph را تنطیم کند بنابراین بهترین راه برای جلوگیری کردن از پوکی استخوان این است که مقدارزیادی سبزیجات برگ سبز قلیایی بخورید.

بادام زمینی و گردو ، پاستا , برنج , نان و محصولات غلات بسته بندی شده.


چه عادتهای دیگری باعث اسیدی شدن بدنتان میشود؟

    مصرف الکل و مواد مخدر
    مصرف بالای کافئین
    مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک
    شیرین کننده های مصنوعی
    استرس مزمن
    کاهش سطح مواد مغذی در مواد غذایی به دلیل کشاورزی صنعتی
    سطح پایین فیبر در رژیم غذایی
    کمبود ورزش
    گوشت حیوانی بیش از حد ،در رژیم غذایی
    هورمون های اضافی در غذاها
    محصولات بهداشتی و آرایشی و پلاستیکی
    قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و حتی مصالح ساختمانی ,کامپیوتر,تلفن همراه و مایکروفر
    رنگ خوراکی مواد غذایی و نگهدارنده ها
    ورزش های بیش از حد
    آفت کش ها و علف کش ها
    آلودگی
    جویدن ضعیف
    عادات خوردن غذاهای فرآوری شده و تصفیه شده
    سطحی نفس کشیدن

افکار نهایی درباره رژیم قلیایی:

رژیم قلیایی شامل غذاهای کاملی است، که تاثیرات مثبت روی سطح ph خون و ادرار دارد. مزایای رژیم قلیایی میتواند شامل:سلامت قلب,استخوان های قوی تر,کاهش درد و کاهش کمبود مواد مغذی باشد. غذاهایی که به عنوان بخشی از رژیم قلیایی تاکید شده اند ،شامل میوه ها ,سبزیجات,غذاهای خام ,آب سبزیجات ,لوبیا,آجیل بنابراین غذاهایی که اسیدی هستند ،در رژیم غذایی قلیایی محدود میشوند که شامل :غذاهایی با سدیم بالا , دانه های فرآوری شده میشوند.

    دستورالعمل تهیه آبمیوه قلیایی:

    مواد لازم:

        2 عدد هویج
        1عدد خیار
        1/4سر کلم
        1فنجان کلم پیچ یا اسفناج
        1/2لیمو ترش
        1پیاله زنجبیل

    تمام مواد تشکیل دهنده را در آب میوه گیری بریزید و به آرامی آنها را با هم مخلوط کنید و بلافاصله آن را بنوشید.قلیایی بودن، برای سلامت ما بسیار مهم است زیرا سلول های بدن ما برای سالم ماندن ,نیاز دارند که تعادل قلیایی طبیعی خود را حفظ کنند ازاین جهت ،مصرف مواد غذایی قلیایی می تواند سلامت کلی بدن مارا بالا ببرد .این دستورالعمل تهیه آب میوه قلیایی بسیار خوشمزه و راحت است که میتوانید به رژیم غذاییتان اضافه کنید.


برچسب ها: تغذیه ، رژیم ، ناطقان ، قلیایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تغذیه رژیم ناطقان قلیایی مواد غذایی بدن شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

چیزی که می‌خورید، تأثیر بزرگی بر نحوه‌ی عملکرد سیستم ایمنی‌تان دارد. واقعاً مهم است که افراد سنین بالاتر، رژیم غذایی درست و مغذی داشته باشند. قدرت سیستم ایمنی با افزایش سن، افت می‌کند و خیلی از افراد سالمند، التهاب مزمن خفیف و یا مشکلاتی در سلامتی خود دارند، مثلاً بیماری قلبی و دیابت، که می‌تواند قدرت دفاعی بدن را تضعیف کند؛ بنابراین بدن این افراد نمی‌تواند ویتامین‌ها و املاح لازم برای مبارزه با عفونت‌ها را به طور کارآمد جذب کند.

تقویت کردن سیستم ایمنی جوری که برای جنگ و مبارزه با پاتوژن‌ها همیشه آماده باشد، یک شبه روی نمی‌دهد. شما نمی‌توانید طی امروز و فردا ناگهان رژیم غذایی خود را تغییر بدهید و سیستم ایمنی‌تان را قوی کنید. اما اگر از همین امروز شروع به تغذیه‌ی درست کنید، در بلندمدت از سلامت بهتری برخوردار خواهید بود و کمتر دچار بیماری‌ها خواهید شد.

سیستم ایمنی چگونه کار می‌کند؟

سیستم ایمنی معمولاً به نیروی پلیس تشبیه می‌شود. سیستم ایمنی بدن ما از شبکه‌ای حساس و دقیق از مولکول‌ها، سلول‌ها و بافت‌ها و ارگان‌هایی تشکیل شده که در همه جای بدن گشت می‌زنند. بخشی از این نیروی دفاعی، سیستم ایمنی درونی، در خط مقدم قرار دارد؛ یعنی در پوست، بزاق، روده‌ها و سیستم تنفسی. این بخش نسبت به مهاجمان خارجی، واکنش فوری نشان می‌دهد. بخشی دیگر از سیستم دفاعی، سیستم ایمنی تطبیقی یا اکتسابی است که زمان‌هایی که عوامل خطرناک موفق به عبور از سد اولیه دفاعی شده‌اند وارد عمل شده و کمک می‌کنند تا با تولید آنتی‌بادی‌ها با دشمنان بجنگند.

تولید سلول‌های جدید ایمنی و شروع یک واکنش ایمنی، نیاز به ویتامین‌های B دارد (B ۶، B ۱۲ و اسیدفولیک). سایر مواد مغذی که سیستم ایمنی را سوخت‌رسانی می‌کنند شامل مس، آهن، منیزیم، اسید‌های چرب امگا ۳، پروتئین، سلنیوم، ویتامین D و زینک می‌شوند

عناصر سیستم ایمنی بسیار متنوع‌اند، به همین دلیل حفظ سلامت سیستم ایمنی به معنی دریافت طیف وسیعی از ویتامین‌ها و املاح است که اغلب با همکاری هم، نقش تقویت‌کنندگی ایمنی بدن را دارند. مثلاً ویتامین A برای حفظ سلامت پوست و سلول‌های سیستم گوارش اهمیت دارد. ویتامین C و E آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که از سلول‌ها و بافت‌ها در برابر جریان رادیکال‌های آزاد که آسیب زننده‌اند و در زمان جنگ سیستم ایمنی با مهاجمان تولید می‌شوند، محافظت می‌کنند.

تولید سلول‌های جدید ایمنی و شروع یک واکنش ایمنی، نیاز به ویتامین‌های B دارد (B ۶، B ۱۲ و اسیدفولیک). سایر مواد مغذی که سیستم ایمنی را سوخت‌رسانی می‌کنند شامل مس، آهن، منیزیم، اسید‌های چرب امگا ۳، پروتئین، سلنیوم، ویتامین D و زینک می‌شوند.

قدرت مواد غذایی گیاهی

بهترین رژیم غذایی برای سیستم دفاعی بدن، رژیمی است که بر اساس مصرف حداقل مواد غذایی فرآوری شده بوده و بیشتر وعده‌ها در خانه تهیه و پخته شوند. خوردن حجم زیادی از غذا‌هایی که دارای چربی‌های اشباع، قند‌ها و نمک زیاد هستند می‌تواند سیستم ایمنی را ضعیف کند. علاوه بر فیتوشیمیایی‌ها و مواد مغذی گوناگون، مواد غذایی گیاهی نیز دارای فیبر هستند که تغذیه‌کننده‌ی باکتری‌های مفید در روده است. این باکتری‌های مفید به سیستم دفاعی بدن نیز کمک می‌کنند.

میوه‌ها و سبزی‌ها می‌توانند اکثر نیاز بدن به ویتامین‌های A و C را که جنگنده‌های اصلی با مهاجمان هستند تأمین کنند. انواع میوه و سبزی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و التهابات را در بدن کاهش داده و از سلول‌های ایمنی مخاطی در برابر اکسیداسیون محافظت می‌کنند.. شما باید روزانه حداقل دو و نیم فنجان سبزی و دو فنجان میوه مصرف کنید. از انواع میوه‌ها و سبزی‌ها در رنگ‌های مختلف استفاده کنید و لذت ببرید تا انواع مواد مغذی به بدنتان برسد.. شما باید هر روز دست‌کم یک سبزی سبز مانند اسفناج، کلم پیچ، سوئیس چارد، بروکلی یا کلم برگ مصرف کنید.. فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی، سیب‌زمینی شیرین و هویج نیز پُر از ویتامین A یا C هستند.. مرکبات نیز ویتامین C فراوانی دارند، مانند گوجه‌فرنگی و توت‌فرنگی و کیوی.

مغز‌ها و دانه‌ها منابع بسیار خوبی از ویتامین‌ها و املاح ضروری، فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم‌اند.. ویتامین E یک آنتی‌اکسیدان بالقوه است و نیاز روزانه‌ی بیشتر افراد به این ویتامین (۱۵ میلی‌گرم) به اندازه کافی تأمین نمی‌شود. خوردن روزانه یک مشت تخم آفتابگردان یا بادام، نیاز روزانه‌تان به ویتامین E را فراهم می‌کند.. بادام درختی دارای مس و منیزیم است که مطالعات نشان می‌دهد این دو ماده معدنی درترمیم DNA و تولید آنتی‌بادی نقش دارند.. دانه آفتابگردان نیز دارای سلنیوم و مس و اسیدفولیک و زینک (روی) است. کمبود زینک، عامل ۱۶ درصد از عفونت‌های سیستم تنفسی تحتانی در تمام دنیاست.. پسته و بادام زمینی و گردو نیز سرشار از ویتامین B ۶ هستند.

بنشن و حبوبات دارای مواد مغذی قابل توجهی بوده و حاوی فیبر هستند که به تولید باکتری‌های خوب روده کمک می‌کند.. عدس، منبع خوبی از مس، اسیدفولیک و آهن است.. نخود آبگوشتی و لوبیا سیاه دارای زینک هستند و لوبیا چیتی نیز غنی از اسیدفولیک می‌باشد.. نان‌های تهیه شده از غلات سبوس‌دار و خود غلات به‌صورت کامل (جو، بلغور، گندم، جو دوسر و کینوآ و ...)، دارای ویتامین‌های B، مس، آهن، منیزیم و زینک هستند.

چربی‌های سالم مانند روغن زیتون، کانولا و بذر کتان، دارای امگا ۳ هستند که کنترل‌کننده‌ی التهاب در بدن بوده و فعالیت سیستم ایمنی را تنظیم می‌کنند. یک یا دو قاشق غذاخوری سُس تهیه شده با چربی‌های سالم به بدن در جذب کاروتنوئید که یک آنتی‌اکسیدان است (و بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند) و سایر مواد مغذی موجود در سبزیجات کمک می‌کند.

لبنیات و گوشت سالم‌تر

شما برای تأمین چیز‌هایی که گیاهان نمی‌توانند به اندازه کافی در اختیار بدنتان بگذارند به غذا‌هایی از منابع حیوانی نیز نیاز دارید. یک نمونه‌ی خوب، ویتامین B ۱۲ است که گوشت قرمز منبع خوبی از آن به شمار می‌رود. بعضی از ویتامین‌ها و املاح، از طریق غذا‌های حیوانی، بهتر از غذا‌های گیاهی در اختیار بدن قرار می‌گیرند. مثلاً زینک، از طریق غذا‌های دریایی و گوشت قرمز خیلی بهتر جذب بدن می‌شود تا از طریق مصرف بنشن و حبوبات. پروتئین کافی نیز دارای واحد‌های سازنده برای سلول‌های ایمنی بدن است.

البته لازم نیست در هر وعده‌ی غذایی حتماً گوشت قرمز یا ماهی در بشقابتان باشد، اما مصرف این مواد غذایی چند بار در هفته لازم است و می‌تواند مواد مغذی ضروری را به بدنتان برساند.

گوشت قرمز کم‌چرب و گوشت ماکیان دارای مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B (خصوصاً ویتامین B ۱۲ که تقریباً ۲۰ درصد از افراد سالمند دچار کمبود آن هستند)، آهن، سلنیوم و زینک است.

ماهی‌های چرب مانند سالمون و تُن و ماکرل نیز منابع مهمی از اسید‌های چرب امگا ۳ و ضمناً ویتامین‌های B، سلنیوم و ویتامین D هستند که می‌توانند در برابر عفونت‌های سیستم تنفسی فوقانی از شما محافظت کرده و جلوی واکنش‌های شدید سیستم ایمنی را می‌گیرند.

لبنیات می‌توانند ذخایر ویتامین A، برخی از ویتامین‌های B، منیزیم و سلنیوم را در بدنتان بیفزایند. محصولات غنی‌شده‌ی لبنی، مانند ماست و شیر غنی‌شده می‌توانند ویتامین D به بدنتان برسانند. ماست (نوع ساده‌ی آن) نیز سرشار از پروبیوتیک‌هاست که به حفظ میکروبیوم سالم روده کمک می‌کند. در دو مطالعه که روی افراد سالم انجام شد و یکی بیشتر از هشت هفته طول کشید و دیگری بیش از ۱۲ هفته، افرادی که هر روز تقریباً ۹۰ گرم ماست خورده بودند، نسبت به گروهی که شیر می‌نوشیدند، سرماخوردگی‌های کمتری در طی سال داشتند. البته بهتر است محصولات لبنی را با مصلحشان مصرف کنید.

در مورد مصرف مکمل‌ها چطور؟

مکمل‌ها برای تقویت سیستم ایمنی، این روز‌ها در بازار فراوان‌اند؛ اما کارشناسان نسبت به استفاده از آن‌ها در بیشتر موارد هشدار می‌دهند. مصرف مکمل این خطر را دارد که زیاد از یک ماده مغذی دریافت کنید؛ مثلاً زینک زیاد می‌تواند جلوی جذب مس را بگیرد و میزان زیاد اسیدفولیک می‌تواند سبب کمبود ویتامین B ۱۲ شود.

راهکار‌های گیاهی مانند عصاره میوه اقطی که در رسانه‌های اجتماعی به عنوان راهی برای از بین بردن ویروس کرونا تبلیغ می‌شوند نیز تائید نشده و مضر هستند.

فیتیک اسید به عنوان یک آنتی‌اکسیدان نیز منجر به کمبود کلسیم و آهن و زینک در بدن می‌شود و پلی فنول‌های گرفته شده از چای سبز نیز ممکن است جذب آهن و اسیدفولیک و ویتامین C را کاهش دهند.

بهتر است مواد مغذی لازم را از مواد غذایی دریافت کنید تا سایر عناصر مهم را از دست ندهید. ویتامین D یک استثنا است. زیرا بیشتر از ۸۰ درصد از افراد بزرگسال نمی‌توانند ویتامین D کافی از رژیم غذایی خود دریافت کنند. به همین دلیل توصیه می‌شود مکمل این ویتامین را با نظر پزشک مصرف کنید. نیاز روزانه افراد ۵۱ تا ۷۰ سال، ۶۰۰ واحد در روز و نیاز روزانه‌ی افراد بالای ۷۰ سال، ۸۰۰ واحد در روز است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رژیم‌های سم‌زدایی از بدن؛ دروغ یا واقعیت؟
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • اهدا ۱۵۰ بسته مواد غذایی به بیماران خاص و هموفیلی درنیشابور
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد
  • جمع آوری هزار و ۷۹۵ کیلو گرم مواد غذایی غیر بهداشتی در فیروزه
  • ویژگی رژیم غذایی سالم چیست؟
  • تعطیلی ۲۵۹ مرکز متخلف در طرح سلامت نوروزی
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • خطر سرطان برای کسانی‌که ته دیگ دوست دارند