Web Analytics Made Easy - Statcounter

متن کامل این پست اینستاگرامی به شرح زیر است:

در راستای حفظ سلامت تمامی افراد دخیل در این رویداد و مشارکت برای مهار کووید-۱۹، هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک اعلام می کند که این نهاد بین المللی برنامه ریزی راهبردی خود را برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو افزایش خواهد داد.

این سناریوها به اصلاح برنامه های عملیاتی موجود برای برگزاری بازی ها در تاریخ ۲۴ جولای ۲۰۲۰ مربوط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام میدان دید وسیع تر و بهتری در خصوص تحولات سریع وضعیت بهداشت و سلامت در سرتاسر جهان و البته ژاپن در اختیار ما قرار داده و به عنوان مبنایی برای اتخاذ بهترین تصمیم عمل خواهد کرد؛ تصمیمی که منافع وزرشکاران و تمامی افراد دخیل را تامین می کند.

از سوی دیگر، در ژاپن یعنی جایی که مردم به گرمی از شعله های مشعل المپیک استقبال می کنند، پیشرفت های چشمگیری انجام شده است. این موضوع می تواند اطمینان کمیته بین المللی المپیک را نسبت به میزبانی ژاپنی ها تقویت کند.

از سوی دیگر، افزایش چشمگیر موارد مبتلا به کووید-۱۹ را در کشورهای مختلف در قاره های جهان شاهد هستیم. این موضوع هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک را به این نتیجه رساند که کمیته باید در فرآیند برنامه ریزی سناریو خود، گام بعدی را بردارد.

تعدادی از ورزشگاه های اصلی که برای برگزاری بازی ها ضروری هستند، به طور بالقوه نمی توانند در دسترس باشند. مدیریت کردن میلیون ها اتاق رزرو شده در هتل ها به شدت کار دشواری است و تقویم بین المللی ورزش برای دست کم ۳۳ رشته المپیکی باید تطبیق پیدا کنند. این تنها بخشی از چندین و چند چالش پیش رو است.

بنابراین، علاوه بر مطالعه و بررسی سناریوهای مختلف، رسیدگی به این چالش ها نیازمند تعهد و مشارکت کامل کمیته سازماندهی المپیک ۲۰۲۰، مقامات ژاپن و کلیه فدراسیون های بین المللی و کمیته های ملی المپیک است.

ضمن اینکه چنین کاری به تعهد و مشارکت پوشش دهندگان دارای حق پخش و حامیان مالی ما نیازمند است.

با عنایت به این روحیه تعهد مشترک ذینفعان و با توجه به شرایط رو به وخامت جهان، هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک (امروز دوشنبه) گام بعدی را در راستای برنامه ریزی سناریوی خود برمی دارد.

این نهاد جهانی همچنین با همکاری و مشارکت تمام و کمال با کمیته سازماندهی المپیک ۲۰۲۰ توکیو، مقامات ژاپن و فرمانداری کلان شهر توکیو بررسی موشکافانه خود را در جهت تکمیل ارزیابی تحولات سریع شرایط سلامت جامعه جهانی و آثار آن بر بازی های المپیک از جمله سناریوی تعویق آغاز می کند.

کمیته بین المللی المپیک اطمینان دارد که طی چهار هفته آتی بررسی های خود را به سرانجام خواهد رساند و از همبستگی و مشارکت کمیته های ملی المپیک و فدراسیون های بین المللی در حمایت از ورزشکاران و مطابقت با برنامه ریزی بازی ها، بی نهایت قدردانی می کند.

هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک تاکید کرد که لغو المپیک توکیو هیچ مشکلی را حل نکرده و به هیچکس کمکی نمی کند، بنابراین گزینه لغو در دستور کار نیست.

پس از نشست هیات اجرایی، «توماس باخ» طی نامه ای به جامعه ورزشکاران جهان توضیحاتی را در خصوص رویکرد کمیته بین المللی المپیک فراهم کرد.

باخ در نامه خود بار دیگر تاکید کرده است که حفظ سلامت تمام افراد دخیل و مشارکت برای مهار ویروس کرونا اصل بنیادی است.

در این نامه آمده است: زندگی انسان ها بر هر چیزی مقدم است از جمله برگزاری المپیک. کمیته بین المللی المپیک می خواهد بخشی از راه حل باشد. بنابراین این موضوع را اصل اولیه خود قرار داده ایم.
آرزو دارم و همگی برای تحقق این آرزو تلاش می کنیم تا امیدی که این تعداد از ورزشکار، کمیته ملی المپیک و فدراسیون بین المللی از پنج قاره جهان آن را ابراز کرده اند، محقق شود: و آن این است که در انتهای این تونل تاریک که همگی با هم و بدون آگاهی از عمق آن، در حال پیمودنش هستیم، شعله های المپیک نوری باشد که در انتها انتظار ما را می کشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ژاپن المپیک توکیو توماس باخ پروندهٔ خبری بازی‌های المپیک 2020 توکیو هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ژاپن المپیک توکیو توماس باخ ژاپن ژاپن ژاپن ژاپن ویروس کرونا ژاپن المپیک توکیو توماس باخ هیات اجرایی کمیته بین المللی المپیک برنامه ریزی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی همه‌خانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، با حضور در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، ضمن اشاره به تاکید پلیس بر همکاری با اقشار مختلف جامعه، گفت: دانش آموزان بخش بزرگی از پیکره علم و دانش هستند و می‌توانند به عنوان حلقه ارتباطی میان خانواده، مدرسه و جامعه در مأموریت‌ها، به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ همه خانی اظهار داشت: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصاً مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، که امسال را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کرده‌اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تأکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسائل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر اینکه می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهادها خصوصاً پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تأمین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تأمین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان داشت: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستند؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماعی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه‌ای، اقدام به افتتاح و تأسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان داشت: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحدهای خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.

کد خبر 6086697 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد
  • امام گفتند امروز، موضوع‌شناسی هم کار فقیه است!
  • واکنش IOC به حضور ژیمناست‌ ایرانی در المپیک پاریس
  • تقویت نظارت ها بر عرضه بهداشتی شیر در مدارس از مهمترین مصوبات کمیته صیانت از سلامت و امنیت غذایی مردم
  • واکنش کمیته بین المللی المپیک به حضور ژیمناست‌ ایرانی در المپیک پاریس + عکس
  • ورزش و سیاست یگانه در واقعیت، بیگانه در کلمات!
  • روایت رسانه روسی از مرگ اصطلاح «ورزش خارج از سیاست»
  • روایت رسانه روسی از مرگ اصطلاح «ورزش خارج از سیاست»
  • کمیته تخصصی تعاونی‌های البرز تشکیل می‌شود