Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد قرارگاه پیشگیری و کنترل ویروس کرونا را به نام سپهبد حاج قاسم سلیمانی تشکیل داده‌اند، تا به تبعیت از سردارشان امنیت و آرامش را به مردمشان هدیه دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، تشکل‌های دانشجویی از جمله گروه‌هایی‌ هستند که همزمان با شیوع ویروس کرونا کمر همت بسته و برای کنترل و پیشگیری کووید۱۹ در پشت جبهه در حال تأمین تدارکات لازم برای مقابله با ویروس کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بار مطلع شدیم که بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد قرارگاه پیشگیری و کنترل ویروس کرونا را به نام سپهبد حاج قاسم سلیمانی تشکیل داده‌اند، تا به تبعیت از سردارشان امنیت و آرامش را به مردمشان هدیه دهند.

مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، اظهار کرد: این قرارگاه در دانشکده علوم پایه واقع در خیابان راهنمایی تشکیل شده که با حضور گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد، بحث تولید و توزیع امکانات بهداشتی و ضدعفونی کردن معابر شهر را در دستور کار خود دارد.

امیر عامری خاطرنشان کرد: روزانه حدود هزار و 200 ماسک و محلول ضدعفونی دست و 2هزار شیلد برای بیمارستان‌ها تولید می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شب‌ها معابر مشهد را ضدعفونی‌ می‌کنیم، تصریح کرد: ماسک‌ها و محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست را در حاشیه شهر و شیلدها را در بیمارستان‌ها توزیع می‌کنیم.

مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد متذکر شد: قرارگاه سپهبد حاج قاسم سلیمانی با همکاری ستاد کرونا دانشگاه آزاد فعالیت می‌کند، این ستاد فضای دانشکده علوم، اساتید هیأت علمی و آزمایشگاه‌ها را در اختیار ما قرار داده‌اند.

عامری از تولید دستکش‌ در روزهای آینده خبر داد و یادآور شد: سپاه پاسداران و کمک‌های خیرین مواد اولیه برای تولید ملزومات بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا را تأمین کرده است.

وی افزود: مجموعا روزی 150 خانم و آقا در دو شیفت صبح و عصر در حال فعالیت در قرارگاه سپهبد حاج قاسم سلیمانی هستند، تولید ماسک را خانم‌ها و تولید شیلد، محلول ضدعفونی کننده دست و ضدعفونی معابر مشهد را آقایان انجام می‌دهند.

انتهای‌پیام/ 70068

منبع: فارس

کلیدواژه: قاسم سلیمانی دانشجو دانشگاه آزاد مشهد بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۱۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اکبر پیرستانی معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در هشتمین رویداد نوآورانه «ترنج» که با هدف توانمندسازی راهبردی نوآوران جوان برگزار شده بود، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های دانشگاه آزاد، مهارت‌آموزی است و دنبال خلّاقیت و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه هستیم.

وی افزود: به‌عنوان دانشگاهِ پیشرو، مبدع طرح پیش رو هستیم و تمایل داریم دانشجویان در کنار تحصیل مهارت‌آموزی هم داشته باشند و تیم‌هایی را پیدا کنند و کارآفرینی کنند.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: اتفاقات بسیار خوبی در دانشگاه رقم خورده و دنبال جذب و اشتغال دانشجویان خود پس از تحصیل هستیم؛ از این رو طرح پویش (اشتغال همزمان با تحصیل)) را رقم زدیم.

پیرستانی افزود: یکی از امتیازات طرح پویش این است که اگر دانشجو در دوران دانشجویی وارد محیط واقعی کار شود؛ از منظر میزان دستمزد و حقوق مقایسه نمی‌کند و در انجام کار راحت‌تر است، همچنین در بررسی‌های صورت گرفته در مراکز کارآفرینی و به دلیل اینکه ارتباط و تعامل بین دانشجو و صنعت اتفاق نمی‌افتاد؛ عملاً تناسب بین علاقه و شغل بررسی نمی‌شد، اما اکنون کارشناسان
شرکت‌های بزرگ با حضور در دانشگاه با دانشجو مصاحبه کرده و از توانمندی‌ها و علایق دانشجو برای حضور در عرصه اطلاع پیدا می‌کنند.

وی عنوان کرد: این پروسه دو امتیاز دارد؛ نخست اینکه دانشجو پس از گذار از فیلتر‌های مورد نظر وارد دستگاه مورد نظر شده و حضور ماندگارتر و مفیدتری خواهد داشت و هم اینکه برای صنعت یا آن مؤسسه تولیدی این اطمینان حاصل می‌شود که حمایت معنوی دانشگاه پشت سر دانشجوست و به‌لحاظ حفظ اموال و دستاورد‌های علمی و اختراعات به یک اطمینان خاطری می‌رسد.

معاون فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تأکید کرد: پایان‌نامه‌ها را نیز هدفمند و با شناسایی مشکلات صنایع موضوعات را احصاء کردیم تا کاربردی کنیم؛ به این صورت که یا قابلیت تبدیل شدن به صنعت داشته باشد یا گره‌ای از صنعت باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • اولین رویداد فرهنگی محفل فرشته‌ها در استان
  • مشهد؛ هفتمین ایستگاه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد
  • جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
  • صبوری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • نرخ دستمزد مدیران، دستیاران و همیاران تدارکات سینمای ایران تعیین شد
  • ۳۷۶ میلیاردتومان اعتبار جهت تسهیلات اشتغال و جهش تولید اختصاص یافت