Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-19@04:40:43 GMT

هشدار اتحادیه عرب نسبت به تداوم درگیری‌ها در جهان عرب

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۲۳۴۳

هشدار اتحادیه عرب نسبت به تداوم درگیری‌ها در جهان عرب

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب امروز به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس اتحادیه عرب خواستار توقف درگیری ها در کشورهای عربی شد.

وی با بیان این مطلب افزود: بحرانی که اکنون جهان با آن مواجه است همه منابع موجود را تحت فشار قرار می‌دهد و مقابله با آن بیشترین اولویت را در بین برنامه‌های کمک رسانی به خود اختصاص خواهد داد که این قضیه رنج گروه‌های پناهندگان، آوارگان و آسیب پذیرترین گروه‌ها را بیش‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابوالغیط جهان عرب را به مثابه یک کشور ملی عربی توصیف کرد که با چالش‌های بی سابقه و خطرناکی مواجه است. وی گفت: متاسفانه در برخی موارد این چالش‌ها به وحدت، تمامیت ارضی و موجودیتش آسیب زده است، چالش‌هایی که یک کشور به تنهایی قادر به مقابله با آن نیست.

دبیرکل اتحادیه عرب با بیان اینکه ادامه درگیری‌ها در جهان عرب با توجه به شیوع ویروس کرونا امری بیهوده است، گفت: برخی از این بحران‌ها و به خصوص در سوریه و یمن هزینه انسانی سرسام آوری داشته است مثل بحران آوارگی مردم یا بیماری مالاریا که شمار مبتلایان در یمن تا اکتبر گذشته به قریب به ۱۱۶ هزار نفر رسیده بود.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارابی: چالش‌های جهان معاصر تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی هستند!

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بزرگداشت روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی و تجلیل از فعالان و  کنشگران بناها و محوطه‌های تاریخی صبح امروز، بیست و هشتم فروردین ماه با حضور علی دارابی، قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی در سالن فجر وزارت میراث و گردشگری برگزار شد.

دارابی در این نشست طی صحبت‌هایی گفت: سنت گرامیداشت «روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی» که با اهتمام شورای بین‌المللی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی – ایکوموس- شکل گرفته ، فرصت مهمی است برای یادآوری «حفاظت از میراث فرهنگی» و «کارکرد‌های آن» در جهان پر چالش امروز، چرا که بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی به عنوان نماد‌های ملموس میراث فرهنگی، دانش، باور و فنونی را در خود نهفته دارند که درک و فهم آنها می‌تواند از چالش‌ها و مشکلات جامعه بشری، امروزی گره گشایی کند.

وی در ادامه افزود: در سالیان اخیر گفتمان، شعار‌ها و پیام‌های جهانی انتخاب شده برای این روز، نمایانگر کشاکش و درگیری جوامع بشری با تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی است و در این مواجهه و چالش لازم است از یک سو میراث گذشتگان را حفظ و صیانت کنیم و از سوی دیگر با تکیه بر این منابع و با خوانش آن این منابع ارزشمند را برای بهبود و کیفیت بخشیدن به زندگی امروز به کار ببندیم. چالش‌های جهان معاصر چه ناشی از بحران‌های طبیعی و چه ناشی از تعارضات اجتماعی و مخاصمات باشد، تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی و بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی است و از این رو باید در تأسی از راهبرد‌های جهانی، برنامه‌ها و اولویت‌های پیشگیرانه و حفاظت گرایانه برای آن اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه در ایران ۳۴۴۳۷ اثر ثبت ملی داریم؛ که از این میان ۲۵۹۴ (اشیا)، ۱۴۷۳۰ (بنا)، ۲۱ (بافت شهری)، ۱۸۳ (بافت روستایی)، ۱۹۵۹۳ (تپه و محوطه تاریخی) هستند،‌ گفت: در سال ۱۴۰۲ سرانه حفاظت و مرمت برای بنا‌های تاریخی هر اثر ۱۳۰ میلیون ریال (معادل ۱۳ میلیون تومان) بوده و همینطور منابع مالی مصوب برای محوطه‌های تاریخی سرانه هر محوطه برای نگهداری ۹ میلیون ریال (معادل ۹۰۰ هزار تومان) بوده است، که واقعاً انسان حیرت می‌کند این همه عظمت تاریخی و میراث فرهنگی و تمدنی چگونه با کمترین بودجه و اعتبارات باید نگهداری، حفظ و مرمت شود. از این ۱۴ هزار بنا‌های تاریخی ۲ هزار اثر در مالکیت سایر دستگاه‌های دولتی و ۱۹۰۰ اثر در اختیار اوقاف است که وفق قانون حفظ و احیاء و مرمت، مکلفند از این بنا‌ها «حفاظت» کنند.

دارابی با تأکید بر اینکه اعتبارات در حوزه میراث فرهنگی کفاف نیاز‌ها را ندارد، گفت: حال و روز تملک بنا‌های تاریخی، که از ۲۰ هزار میلیارد تومان (۲۰ همت) نیاز داریم که در سال (۱۴۰۲) ۹۱ میلیارد تومان اختصاص داده شد که ۶۰ میلیارد آن اوراق قرضه است. سال ۱۴۰۳ در معاونت میراث فرهنگی «سال حفاظت از محوطه‌ها و مقاوم سازی بنا‌های تاریخی» اعلام شده که برنامه‌هایی چون  افزایش ضریب امنیتی در حوزه حفاظت فیزیکی و الکترونیکی،  تلاش برای اتمام مرمت‌های نیمه کاره،  کیفیت بخشی به اقدامات و پروژه‌های مرمت بنا‌ها،  نظامند کردن و فعال کردن شورا‌های فنی استان‌ها،  تدوین سند ملی میراث فرهنگی،  آئین نامه ارزشیابی میراث داران تمدنی را در پیش داریم.

در ادامه از پیشکسوتان این عرصه ، حافظان میراث فرهنگی ، خیران و کنشگران و فعالان شامل ؛ عبدالحسین دشتی از استان یزد، محمدحسین معماریان از خوزستان، سید غلامرضا استوار از خراسان رضوی، محمدرضا مشاکیان از خوزستان، عبدالله ملکی زیارتی از گلستان، قربان مافی از قزوین، فرهاد معزی از کردستان، الیار عاصمی زاده از تهران، محمدجعفر عظمایی مدیرعامل شرکت مس سونگون از آذربایجان شرقی، میرحسین حسینیان از مازندران، محسن نوروزوند از اردبیل، محمدحسین مقنی فرسادی از آذربایجان شرقی، سامیه محراب نیا از لرستان و غلامرضا صیادی از خوزستان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ​هشدار دبیرکل سازمان ملل درباره وقوع «درگیری منطقه‌ای تمام‌عیار»
  • خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • تداوم باران در سیستان و بلوچستان
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • هشدار قرمز؛ تداوم بارش‌های سنگین در ۵ استان
  • تداوم هشدار قرمز هواشناسی در هرمزگان
  • روند کاهشی تصادفات رانندگی نوروزی مهاباد در طول سال هم تداوم یابد
  • برخی اسم هر نوع مذاکره‌ای را دیپلماسی التماسی گذاشته‌اند
  • دارابی: چالش‌های جهان معاصر تهدیدی جدی برای میراث فرهنگی هستند!