Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان با تاکید بر اینکه تحقق "جهش تولید" کشور و گیلان را از واردات بی‌رویه کالاهای خارجی بی‌نیاز می‌کند گفت: دولت باید جلوی واردات کالاهای خارجی مشابه تولیدات داخل را بگیرد. ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

ذبیح‌الله نیکفر لیالستانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره بهره‌مندی از شرکت‌های دانش‌بنیان و نیرو‌های عظیم جوان تحصیل کرده در کشور اظهار داشت: حمایت از نیروی جوان تحصیل‌کرده و بهره‌مندی از توانایی‌های آنان در حوزه‌های مختلف یکی از راهکارهای تحقق جهش تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استان گیلان دارای جوانان باهوش، تحصیل‌کرده و توانمند بسیاری است گفت: مسئولان و دستگاه‌های اجرایی استان گیلان باید بتوانند موانعی که بر سر راه جوانان تولید‌کننده قرار دارد برطرف کنند و در صورت تحقق این امر کار مهمی در حوزه پیشبرد اهداف جهش تولید انجام خواهند داد.

نیکفر لیالستانی روند طولانی صدور مجوزها و پرداخت تسهیلات با درصد سود بالا را از جمله موانع سر راه تولیدکنندگان دانست و افزود: پرداخت تسهیلات با درصد سود بالا یکی از عمده‌ترین مشکلات در کشور بوده و نیازمند اصلاحات جدی است و باید پرداخت تسهیلات و وام‌ها منطبق با آموزه‌های اسلامی باشد زیرا تسهیلات با سود بالا به تولیدکنندگان و مردم صدمه می‌زند.

گیلان| «جهش تولید» با حذف قوانین دست و پاگیر و بهره‌گیری از نخبگان تحقق می‌یابدمنابع 200هزار میلیارد تومانی دولت برای راهبری جهش تولید/به‌زودی طرح آمایش سرزمین تکمیل خواهد شدعالم اهل‌سنت خراسان‌شمالی: استفاده از نیروهای «توانمند و انقلابی» لازمه تحقق "جهش تولید" است

رئیس مجمع نمایندگان استان گیلان با بیان اینکه تحقق جهش تولید، کشور را از واردات بی‌رویه کالاهای خارجی مشابه تولیدات داخل بی‌نیاز می‌کند تصریح کرد: متاسفانه در برخی موارد کالاهای با کیفیت پائین خارجی وارد کشور می‌شود در صورتی‌که کالاهای استراتژیک و محصولات با کیفیت بهتر در کشورمان تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دولت باید جلوی واردات کالاهای خارجی مشابه تولیدات داخل را بگیرد خاطرنشان کرد: ارتقا تولیدات داخل در تحقق جهش تولید بسیار تاثیرگذار است البته مردم هم باید عزم جدی برای مصرف و خرید تولیدات داخلی داشته باشند در این صورت شاهد تداوم رونق و تحقق جهش تولید خواهیم بود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارهایی که در حوزه رونق تولید در استان گیلان انجام شده کافی نبوده است افزود: واردات بی‌رویه کالاهای خارجی مشابه تولیدات داخل استان، عدم هماهنگی بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی برای پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش و عدم حمایت از تولیدکنندگان از جمله موانع مسیر تولید در استان بود.

وی بیان کرد: ما در گیلان جوانان تحصیل‌کرده و مستعد بسیاری داریم که در قالب شرکت‌های دانش‌بنیان اقدامات و کارهای خلاقانه بسیاری داشتند و حتی در بحران اخیر نیز جوانانی در گیلان آمادگی راه‌اندازی خط تولید مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده و بهداشتی اعم از ماسک و ژل ضدعفونی‌کننده داشتند که متاسفانه در کش و قوس‌های صدور مجوز ماندند.

نیکفر لیالستانی با بیان اینکه کشور هم‌اکنون نیازمند تولید بیشتر مواد شوینده و ضدعفونی کننده و اهتمام جوانان در این زمینه است تصریح کرد: با توجه به اینکه ویروس کرونا یک مشکل جهانی است و اکثر کشورهای جهان با آن درگیر هستند نیاز به مواد و اقلام بهداشتی بیشتر وجود دارد لذا باید به جوانان تولید کننده اعتماد کرد تا مردم از نگرانی نجات پیدا کنند.

انتهای پیام/612/ح

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات بی رویه کالاهای خارجی پرداخت تسهیلات تحقق جهش تولید استان گیلان تحصیل کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام بانک مرکزی، علی طرزعلی در خصوص روند تأمین ارز در سال جاری، گفت: از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت ماه ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، خدمات، تجهیزات صنعتی و سایر موارد تأمین ارز از سوی بانک مرکزی تأمین شد.

وی افزود: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیان کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

طرزعلی ادامه داد: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» ۱۵۵ معادل میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان فروردین ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.

وی اضافه کرد: علاوه بر این گروه‌ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. همچنین طی ۱۸ مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران تا کنون ۲۴۶۱ کیلوگرم طلا به فروش رسیده است؛ البته ۱۹ مرحله حراج در روز ۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.

کد خبر 6084732 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • مخبر: رویه فعلی ثبت سفارش واردات کالا و تخصیص ارز باید تغییر کند
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • ۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد
  • دلار تلگرامی بر قیمت کالاهای وارداتی تاثیر ندارد
  • ورود‌ کالاهای ته‌لنجی و کولبری ساماندهی می‌شود
  • ذخایر کالاهای اساسی به وضعیت مازاد رسید