Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-28@06:02:35 GMT

فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر در نوروز

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۳۲۹۳

فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر در نوروز

به گزارش «تابناک» ه ،قل از ایسنا، بنا بر گزارش سازمان انرژی اتمی، به همّت متخصصین و کارکنان خدوم و متعهد نیروگاه اتمی بوشهر، این واحد عظیم صنعتی، در ایام نوروز ۱۳۹۹ نیز با حداکثر توان در حال فعالیت بوده و با تحویل برق تولیدی به شبکه‌ی سراسری، نقشی مهم در پایداری شبکه و تامین انرژی مورد نیاز کشور ایفا می نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نیروگاه از آغاز راه اندازی تاکنون بالغ بر 42 میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای تولید نموده است.

به فضل پروردگار و با تلاش دولت و تمامی آحاد ملت بالاخص ایثارگران و متخصصین کادر درمانی کشور که خالصانه در حفظ سلامتی جامعه فداکاری می نمایند، ویروس کرونا را شکست خواهیم داد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا جهش تولید روز جهانی آب بعثت نیروگاه اتمی بوشهر فعالیت سازمان انرژی اتمی تولید برق کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا جهش تولید روز جهانی آب بعثت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای شبکه برق سوریه با کمک مهندسان ایرانی

به صنعت برق و نیروگاه های حرارتی سوریه در طول جنگ داخلی ۱۳ ساله در این کشور آسیب های شدیدی وارد شد که دمشق برای جبران آن به همکاری متحدان خود نیازمند است. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، ظرفیت تولید برق سوریه تا سال‌های قبل از جنگ داخلی، 9500 مگاوات بود. با شروع و تشدید بحران در سوریه بعد از یک دهه ظرفیت باقی مانده تقریباً پاسخگوی 25 درصد انرژی مورد نیاز است.

 

.

 

این کمبود تقریباً همه ابعاد و شئون زندگی روزمره، اقتصادی و اجتماعی مردم این کشور را تحت الشعاع قرار داده و به یکی از مهمترین چالش های پیش روی دولت سوریه مبدل شده است.

در این میان دمشق با همکاری ایران، راه اندازی دو نیروگاه حرارتی حلب و الرستین لاذقیه را با هدف احیای صنعت برق سوریه به پیش می برد که در مجموع 1000 مگاوات بر ظرفیت تولید شبکه برق سوریه می افزاید.

حملات تروریستی بخش‌های بزرگی از نیروگاه های برق و منابع نفتی را در سوریه نابود کرد. شهروندان سوری در سال‌های اخیر با مشکلات زیادی از این دست، روبه‌رو بوده اند و برای وصل شدن برق لحظه شماری می کنند. نقش جمهوری اسلامی ایران، به عنوان متحد سوریه که در این سال‌ها از ملت سوریه حمایت کرده به این ترتیب برجسته می‌شود.

محمد نجم، کارشناس اقتصادی با اشاره به نقش متحدان سوریه در کاهش الام این ملت گفت: «طبیعتا هم پیمانان سوریه در کاهش شدت این بحران نقش عمده ای داشتند، چه در نگهداری نیروگاه های حرارتی که در خلال جنگ آسیب دیده بودند و غالبا به شکل عامدانه هدف حملات تروریست ها قرار گرفتند.

جمهوری اسلامی ایران نقشی مهم در بازسازی، تعمیر و نگهداری تعدادی از این نیروگاه های حرارتی ایفا کرد. ایران همچنین در جذب حمایت از بخش انرژی های تجدیدپذیر در سوریه که تا حدی گزینه بدیلی برای کمک به افزایش ظرفیت تولید شبکه برق به شمار می رود. نیروگاه برق حرارتی حلب که پس از بازسازی با همکاری سوریه و ایران به بهره برداری رسید و همچنین نیروگاه الرستین در لاذقیه، دو پروژه ای هستند که نیروگاه نخست، حدود 500 مگاوات به ظرفیت تولید شبکه برق سوریه اضافه کرد. نیروگاه الرستین نیز 500 مگاوات دیگر به این ظرفیت تولید خواهد افزود. این امر نشان از رشد و بهبودی واقعی برای وضعیت برق در سوریه دارد.

حسین عرنوس، نخست وزیر سوریه: «ما همواره و همیشه تاکید داریم که این روابط راهبردی در مسیر تحقق خواسته های دو ملت است. این فعالیت ها بخشی ناچیزی از همکاری بین ایران و سوریه است؛ این همکاری‌ها در همه زمینه ها وجود دارد. بدون تردید شرکت های ایرانی تجربه و اراده لازم برای کمک به مردم سوریه را دارند و این واقعیتی است که ما در نزد مهندسان و تکنسین های ایرانی شاهد آن هستیم.

وی افزود: «آنها دست برادران سوریشان را به گرمی می فشارند و تمام تجربیاتی را که دارند به آنها انتقال می دهند. بنابراین قطعا چشم‌انداز همکاری عظیم و شگرفی بین دو کشور وجود دارد.»

 از ساخت و بازسازی نیروگاه‌های تولید برق گرفته تا پروژه‌های تعمیر و نگهداری نیروگاه‌ها در محرده و بانیاس و دیرعلیف ایران علی رغم تحریم‌های اعمالی علیه متحدش دمشق، وارد میدان شده و هرآنچه را که  برای احیای مجدد نیروگاه ها و تولید انرژی برق مورد نیاز به عنوان اهرمی برای صنعت و احیای بازسازی مورد نیاز است، در اختیار سوریه قرار داده اند.»

معتصم عیسی، کارشناس سیاسی: «سوریه برای احیای صنایع و زیرساخت‌های خود که آسیب زیادی دیده‌اند به دوستان و متحدانی نیاز دارد و ایران نشان داده در این زمینه کوتاهی نمی‌کند  چرا که مناسبات این کشور با سوریه، روابطی راهبردی است و نسبت به مردم سوریه و آنچه در سوریه روی می دهد از روی دوستی و هم پیمانی راهبردی و نه از روی طمع و منفعت احساس مسئولیت می‌کند.

این بدان معناست که ایران تلاش زیادی می کند، مشاوره می دهدو حتی در سطوح مالی و اقتصادی، بسیاری از آنچه را که می تواند  از روی وظیفه و تعهد به سوریه ارائه می کند تا این کشور دوباره از جای خود برخیزد و به جایگاه اصلی و واقعی خود بازگردد.

آمار نشان می دهد با توجه به اقداماتی که شرکت‌های ایرانی در راستای ساخت، نظارت و نگهداری انجام داده اند. سوریه در آینده نزدیک به لحاظ ظرفیت تولید برق در وضعیتی قرار خواهد گرفت که می‌تواند امید را به این صنعت بازگرداند.

 

ایران خواستار خروج نیروهای خارجی ناخوانده از سوریه شدپترسون در دمشق؛ فرستاده سازمان ملل یا شریک در تحریم سوریه؟

 

تا وضعیت کنونی جیره‌بندی برق را تا حد زیادی بهبود بخشیده و بتواند مصرف روزانه برقش که روازنه به بیش از 5000 مگاوات می رسد را تولید کند. همکاری نزدیک سوریه و جمهوری اسلامی ایران در کمک به سوریه در بحرانی که این کشور در زمینه تولید انرژی برق با آن دست و پنجه نرم می کند، نمایان شد. از کمک به بازسازی این نیروگاه های ویران شده به دست تروریسم تا ​تامین مشتقات نفتی سوریه واقعیات حاکم بر این روابط دوجانبه که در طول تاریخ گسترش یافته را آشکار می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۵ برابری ظرفیت نیروگاه‌های تولید پراکنده برق
  • رشد ۲۵ برابری ظرفیت نصب شده نیروگاه های تولید پراکنده برق
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر
  • آغاز بتن‌ریزی ساختمان راکتور واحدسوم نیروگاه اتمی بوشهر در آینده
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر از زبان معاون سازمان انرژی اتمی
  • ممانعت از انتشار ۸ میلیون تن آلاینده با تولید برق هسته‌ای
  • اتصال واحد سوم گازی نیروگاه گهران سیرجان به شبکه برق کشور
  • احیای شبکه برق سوریه با کمک مهندسان ایرانی
  • برنامه‌ریزی‌های مدون برای تامین سوخت مورد نیاز نیروگاه‌های قدرت و راکتورهای داخلی
  • تولید ۲ تن کیک زرد به روش هیپ‌لیچینگ در سال گذشته