Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کردستان گفت: کردستان نه تنها ظرفیت تولید مواد ضدعفونی‌کننده استان بلکه استان‌های همجوار را دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، بهمن مرادنیا پیش از ظهر امروز در ارتباط تصویری رئیس جمهور با مسوولان استانی در خصوص اطلاع‌یابی از وضعیت کروستان در مقابله با کرونا که بصورت ویدیوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: کردستان یکی از استان‌هایی است که در زمینه تولید مواد ضدعفونی فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان گفت: با پیگیری‌هایی که صورت گرفت الکل از استان‌های مرکزی، خوزستان و آذربایجان غربی تامین شد در صورتی که به اندازه نیاز ظرفیت تولید استان، الکل تامین شود نیاز استان‌های همجوار به مواد ضدعفونی را هم تامین خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: مردم استان باید ویروس کرونا را جدی بگیرند، آمارها حکایت از افزایش ابتلا به این ویروس در کردستان دارد لذا از مردم خواهش می‌کنیم که ضمن رعایت بهداشت فردی، در خانه بمانند تا زنجیره انتقال قطع شود.

مرادنیا یادآوری کرد: برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و قطع زنجیره انتقال، دستگاه‌های خدمات‌رسان با یک سوم حجم نیرو کار می‌کنند و مابقی بصورت دورکاری فعالیت دارند.

استاندار کردستان ادامه داد: مراکز تجاری استان هم، جز فروشگاه‌هایی که کالاهای اساسی مردم را تامین می‌کنند، تا ۱۵ فروردین جاری تعطیل است.

وی همچنین گفت: کردستان امسال پذیرای مهمانان و مسافران نیست و در ورودی‌های استان تمام مراقبت‌ها انجام می‌شود.

مرادنیا همچنین بر توجه به توصیه‌های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت افراد مبتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۶۵ نفر مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده‌ و ۲۹ نفر هم فوت کرده‌اند.

استلندار کردستان همچنین از کاهش ۴۴ درصدی ورودی مسافران به استان خبر داد و گفت: اگر چه مسافران ورودی کاهش یافته اما تردد کامیون‌ها از مرز باشماق ۱۵ درصد افزایش دارد و روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ کامیون از باشماق صادرات داریم.

مرادنیا تصریح کرد: تاکنون ۷۲۶ هزار نفر از جمعیت استان هم غربالگری شده‌اند.

به گزارش فارس، تا دیروز آمار مبتلایان قطعی به کرونا در کردستان ۲۳۸ نفر و تعداد فوتی‌ها ۲۸ نفر بود.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان سنندج صنعت رئیس جمهور مواد ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه

امتداد - حجم تراکنش ارزی در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت و در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بانک مرکزی در واکنش به سخنان صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی که با عناوینی همچون ” وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد” در رسانه‌های منتقد دولت منعکس شد، ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت ۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است.

براین اساس از ابتدای فروردین ماه تا ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۵۵ میلیون دلار صورت گرفته است. همچنین تا پایان فروردین ماه امسال این گروه‌های به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده‌اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمار‌ها حاکی از این است که حجم تراکنش ارزی کشور در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز تامین کرده است، برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز سال گذشته بیش از ۸۵ میلیارد دلار بوده است.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛ اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • زمین ۱.۸ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تامین شد
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان