Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرمربی تیم ملی پاراتکواندو گفت: باید منتظر بمانیم تا ببینیم شرایط چطور خواهد شد و اصلا با توجه به این وضعیت بازی‌های پارالمپیک برگزار می‌شود و یا تاریخ آن تغییر می‌کند. تاریخ انتشار: 13:35 - 04 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۷۸۹۷

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، پیام خانلرخانی سرمربی تیم ملی پاراتکواندو در خصوص روزهایی که پشت سر گذاشتند به سوالاتی پاسخ داد که در ادامه می‌خوانید:

۱۳۹۸ سال خوبی برای پاراتکواندو بود؟

خدا را شکر عملکردمان خوب بود و توانستیم در مسابقات قهرمانی آسیا برای پنجمین مرتبه متوالی کاپ قهرمانی را بالای سر ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راه کسب سهمیه بازی‌های پارالمپیک نیز موفق بودیم و با برنامه ریزی توانستیم در نخستین دوره حضور تکواندو در این بازی‌ها از سه سهمیه توزیعی دو نماینده در این رویداد بزرگ و معتبر ورزشی داشته باشیم.

دو سهمیه برای تکواندو در پارالمپیک ۲۰۲۰ کسب شد؛ از مسیری که پشت سر گذاشتید، بگویید.

تقریبا دو سال است که حضور پاراتکواندو در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ به طور قطعی اعلام و شیوه حضور هم بر اساس رنکینگ سیستم در نظر گرفته شده است؛ بعد از پشت سر گذاشتن ماراتن رقابت‌های قهرمانی جهان، قهرمانی آسیایی و ... در نهایت توانستیم دو نماینده در این بازی‌ها داشته باشیم.

مهدی پوررهنما طی این سال‌ها مبارزات خوبی به نمایش گذاشته است و با مدال‌های رنگارنگی که بدست آورده موفق شد خیلی زود با رنک بالا سهمیه را بدست آورد و خیال ما را راحت کند، اما اصغر عزیزی هوگوپوش سنگین وزن ما برای اینکه در میان ۴ نفر برتر رنکینگ قرار بگیرد و جواز حضور در پارالمپیک را کسب نماید امتیاز کم داشت و به همین خاطر ما در مسابقات قهرمانی اروپا حضور پیدا کردیم.

متاسفانه عزیزی پیش از اعزام از ناحیه زانو آسیب دید و مجبور شدیم با همین شرایط در آخرین رویداد سال ۲۰۱۹ شرکت کنیم. با وجود اینکه نتوانست مدال کسب کند، اما چون در دور سوم حذف شد، امتیاز لازم را کسب کرد و با ۶۴ صدم اختلاف امتیاز با نفر پنجم توانست دومین نماینده پاراتکواندو ایران در این بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ باشد. ریسک بزرگی کردیم، خدا را شکر توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم.

تا پارالمپیک چه برنامه‌هایی در نظر دارید؟

مسابقات قهرمانی آسیا را در دستور کار داشتیم که با شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد، برپایی اردوی مشترک با تکواندوکاران دیگر کشور‌ها و مسابقات تدارکاتی قاره آسیا و آفریقا را برای آمادگی بیشتر هوگوپوشان از دیگر برنامه‌های ما بود که همگی تحت الشعاع این مساله قرار گرفت و تمام برنامه‌های ما تغییر کرد. باید منتظر بمانیم تا ببینیم شرایط چطور خواهد شد و اصلا با توجه به این وضعیت بازی‌های پارالمپیک برگزار می‌شود و یا تاریخش تغییر می‌کند. در حال حاضر نمی‌توان راجع به برنامه‌ها صحبتی کرد، اما انشالله بعد از تعطیلات نوروز تمرینات را دوباره آغاز می‌کنیم تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ظرفیت پاراتکواندو ایران را چطور می‌بینید؟

پاراتکواندو ایران هم اکنون در جایگاه خوبی قرار دارد، اما با توجه به اینکه سن این نفرات بالا می‌رود، باید از الان بر روی جوانان با استعداد سرمایه گذاری کنیم تا سال‌های آتی نتیجه آن را ببینیم. رقابت‌های قهرمانی کشور چند سالی است با حمایت ویژه فدراسیون برگزار می‌شود، در دو سال اخیر نیز این مسابقات در رده‌های سنی نونهالان و نوجوانان پیگیری شد که استعداد‌های خوبی شناسایی شدند؛ ما آن‌ها را زیر نظر داریم تا انشالله وقتی وارد رده سنی بزرگسال شدند به اردو راه پیدا کنند. همچنین از هیات‌های استانی می‌خواهیم پاراتکواندوکاران استان خود را شناسایی کنند تا پشتوانه سازی خوبی برای تیم ملی پاراتکواندو صورت بگیرد.

نظرتان در خصوص مهدی پوررهنما و اصغر عزیزی؟

مهدی پوررهنما تکواندوکار بسیار منضبط و فوق‌العاده حرفه‌ای است که اهدافی بزرگی در سر دارد و برنامه ریزی دقیقی برای تک تک ساعت‌های دارد. از او راضی هستم؛ امیدوارم تلاش‌ها و زحماتش به بار بنشیند و کلکسیون افتخاراتش را با طلای پارالمپیک کامل کند.

اصغر عزیزی هم پسری مستعد و با روحیه بالاست که همیشه خنده به لب دارد؛ انشاالله تمام تمرکزش را بگذارد تا بهترین نتیجه را کسب کند. اصغر پاراتکواندوکاری است که بدون شک از نظر بدنی و جسمانی جزء بهترین‌های سنگین وزن جهان است. امیدوارم انگیزه لازم را از دست ندهد، از هدفی که دارد دور نشود و با اراده بالا در این چند ماه باقی مانده بتواند خوشرنگ‌ترین مدال پارالمپیک را کسب نماید.

از این فرصت ۵ ماهه تا المپیک چطور استفاده می‌کنید؟ به ویژه که الان شرایط ویژه در کشور وجود دارد.

فعلا بلاتکلیف هستیم، اما تمرینات را ادامه می‌دهیم تا ببینیم برنامه فدراسیون جهانی چیست و در چه رویداد‌های میتوانیم شرکت کنیم.

این شرایط تنها برای ما نیست و در سراسر جهان حاکم شده است؛ از تمام هموطنان خواهش می‌کنم با رعایت نکات بهداشتی به پایان این موضوع کمک کنند. فعلا ما هم چاره‌ای نداریم، در این مدت بچه‌ها در اردو قرنطینه بودند و سعی کردیم مراقب آن‌ها باشیم. انشاالله هیچ مشکلی برای ورزشکاران به ویژه جامعه بزرگ تکواندو پیش نیاید و ما شاهد مورد خاصی نباشیم.

در روز‌هایی ابتدایی سال ۱۳۹۹ چه آرزویی می‌کنید؟

اولین آرزوی من در آغاز سال برای مردم است؛ از خدا می‌خواهم تمام مردم ایران عزیز در سال نو سالم و موفق باشند و خنده از روی لبان آن‌ها محو نشود. امیدوارم سالی پر از برکت و شادکامی برای همه به ویژه جامعه تکواندو، پیشکسوتان، مربیان، داوران و قهرمانان عزیز باشد.

انشاالله آرمین هادی پور و میرهاشم حسینی در المپیک ۲۰۲۰ خوش بدرخشند و خوشرنگ‌ترین مدال‌ها را کسب کنند. همچنین دو سهمیه‌ای که در پارالمپیک بدست آمد با بهترین مدال برای این پاراتکواندوکاران پرتلاش به پایان برسد؛ و در آخر آرزوی سلامتی برای خانواده خودم، مردم عزیز و جامعه ورزش دارم. از فرصت تعطیلات عید در منازل به بهترین شکل استفاده کنیم، تنها برای کار ضروری خارج شویم، به سفر نرویم و همگی دست به دست به هم بدهیم تا این ویروس در کشور ریشه کن شود. با توجه به اینکه خیلی کم در کنار خانواده هستم برای این تعطیلات برنامه‌ریزی کرده بودم که به سفر برویم، اما با شرایط موجود به صلاح نیست و بعد از اینکه این بحران به پایان برسد وقت برای سفر هست. واقعا شرایط سختی است و کادرپزشکی و پرستاران در این روز‌های از جان خود مایه گذاشتند و از آن‌ها تشکر می‌کنم.

برای همه آرزوی سلامتی دارم؛ از همه عوامل فدراسیون تکواندو و همچنین کمیته ملی پارالمپیک تشکر می‌کنم و به آنها خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم بتوانیم پاسخگوی زحماتشان باشیم.

بیشتر بخوانید: عسگری: کسی که مدال المپیک بخواهد باید بر هر حریفی غلبه کند

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تکواندو پیام خانلرخانی تکواندو بازی های پارالمپیک مسابقات قهرمانی قهرمانی آسیا تا ببینیم برنامه ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • بانوی پاراتکواندوکار قمی مسافر رقابت‌های قهرمانی آسیا شد.
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • قضاوت دو داور ایران در مسابقات تکواندو قهرمانی آسیا
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیریِ بعدی جهانی
  • ورود وزیر ورزش به ماجرای پاراتکواندو
  • دستیار: اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی سهمیه پارالمپیک را از بسکتبال با ویلچر گرفت/ سهمیه آسیا یک چهارم قبل شده بود