Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، صبح امروز دوشنبه در نشستی خبری به بیان جزئیاتی از اقدامات ارتش در خصوص پیشگیری و مقابله با بیماری ویروس کرونا در کشور پرداخت و گفت: ماموریت ارتش دفاع از تمامیت ارضی، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و ارتش موظف است در همه وضعیت های مختلف این ماموریت عظیم را به نحو اعظم انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه حفظ و ارتقای توان رزم برای انجام ماموریت اصلی ارتش همواره در دستور کار است، افزود: ارتش باید بتواند سلامت کارکنان خود را برای حفظ توان رزم خود حفظ کند؛ به لطف خدا و با همت سامانه بهداشت و درمان نیروهای مسلح از این موضوع تا کنون کمترین آسیب را داشتیم و توانسته‌ایم توان رزمی خود را حفظ کنیم.

امیر سیاری ادامه داد: ارتش با توجه به برخورداری از علم و دانش مربوط به بهداشت و درمان، در بهمن ۹۸ متوجه شیوع ویروس کرونا در کشور چین شده بود و پیش بینی هایی درباره سرایت این بیماری انجام دادیم تا اینکه ستاد مقابله با کرونا در وزارت بهداشت تشکیل و ستاد کل در ادامه آن قرارگاه زیستی خود را شکل داد و سازمان های تابعه نیروی‌های مسلح نیز هرکدام این ستاد را شکل دادند.

وی گفت: در نخستین جلسه با وزیر بهداشت اعلام کردیم که می‌توانیم در ابعاد مختلف به ستاد ملی کرونا کمک کنیم؛ تامین نیروی انسانی، تخصیص تخت‌های بیمارستانی، و رفع آلودگی معابر شهری از جمله اقداماتی بود که ارتش برای همکاری اعلام آمادگی کرد. همچنین در این جلسه اعلام شد در ارتش سامانه ای به عنوان جنگهای نوین وجود دارد که می‌توان از این ظرفیت نیز استفاده کرد. تا امروز نیز در زمینه های اعلام شده کمک های لازم به ستاد مقابله با کرونا ارائه شده است.

فرمانده قرارگاه زیستی ارتش اظهار کرد: پس از فرمان فرماندهی کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رزمایش مقابله با حمله احتمالی بیولوژیک در دستور کار این ستاد قرار گرفت؛ با صدور این فرمان اقداماتی که ارتش انجام داده بود با رونق مواجه شد. در این راستا ما کمک‌های نیروهای انسانی و همچنین اقدامات در سایر عرصه‌هایی که اعلام آمادگی کرده بودیم، توسعه دادیم؛ برپایی بیمارستان های سیار و برپایی ایستگاه های غربالگری و کنترل ورودی ها به شهرها، ضد عفونی کردن خودروها، افزایش ظرفیت تولید ماسک و ضدعفونی کننده از جمله اقداماتی است که پس از فرمان رهبری در ارتش در حال انجام است.

امیر سیاری گفت: امروز ۳۲ بیمارستان ارتش در سرتاسر کشور درحال ارائه خدمات زمینه کرونا است؛ یک بیمارستان سیار و صحرایی نیز در شهر قم برپا کردیم. حدود ۱۶۰۰ تخت در بیمارستان های ارتش به این بیماری و ۴۶۰۰ تخت در استان های مختلف برای استراحت گاه و نقاهتگاه تامین شده است.

وی گفت: ظرف روزهای قبل ستاد کل در راستای اجرای فرمان فرماندهی کل قوا دستور دیگری صادر کردند؛ امروز این دستور را به فرمانده نزاجا اعلام می‌کنم که خواسته ستاد کل این است که با استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت های این نیرو یک نقطه مناسب را در شهر تهران انتخاب کند و یک مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاهی ۲۰۰۰ تخت خوابی را ظرف ۴۸ ساعت آماده کند. ان‌شاءالله ظرف ۴۸ آینده این بیمارستان برپا خواهد شد. اگر لازم باشد، نزاجا این اقدام را در سایر استان ها هم اجرا می کند.

کد خبر 494826 برچسب‌ها كرونا در ايران دفاع - ارتش جمهوری اسلامی بیماری - بیمارستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران دفاع ارتش جمهوری اسلامی بیماری بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی عبداللهی ظهر چهارشنبه در آئین گشایش کلینیک ویژه بیمارستان امام حسین (ع) گفت: هفته سلامت فرصت مناسبی است تا ضمن توجه به مقوله سلامت در جامعه از مجاهدت تلاشگران و فعالان عرصه سلامت قدردانی شود.

استاندار البرز مطرح کرد: سلامت از اهمیت بسزایی برخوردار است و در این حوزه ایثارگری‌های بسیاری داشتیم و همچنان نیز ادامه دارد. شهدای زیادی نیز در راه حفظ سلامت مردم جان خویش را نثار کرده‌اند.

وی عنوان کرد: کلینیک تخصصی بیمارستان امام حسین (ع) توسط یک بنیاد خیریه ساخته شده است. خیران و واقفان در استان البرز بسیار فعال هستند و در حوزه ساخت بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها فعالیت‌های درخشانی داشته‌اند.

عبداللهی با اشاره به اینکه موضوع خیریه و وقف از گذشته در کشور ما مرسوم بوده و وقف و خیرات چشمه‌ای همیشه جاری است، بیان کرد: البرز از نظر زیرساخت‌های درمانی ضعیف است اما طی این چند سال اقدامات خوبی انجام شد.

استاندار البرز خاطرنشان کرد: تا پایان دولت سیزدهم یک هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی به تخت‌های استان افزوده خواهد شد. در حال حاضر مجموع تخت‌های دولتی و خصوصی استان ۳ هزار و ۲۰۰ تخت است.

به گفته وی، در دولت سیزدهم توجه ویژه ای به سلامت و توسعه تخت‌های بیمارستانی شده است. امیدوارم بتوانیم تعداد تخت‌های بیشتری را با حضور رئیس جمهور و وزیر بهداشت تا پایان این دولت به بهره برداری برسانیم.

عبداللهی در پایان اظهار کرد: در خصوص کادر درمان و پرسنل پزشکی و پرستاری برنامه ریزی هایی را انجام داده‌ایم تا کادر درمان را تقویت کنیم و بتوانیم تعداد نیروهای بیشتری را جذب کنیم.

کد خبر 6087991

دیگر خبرها

  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی به کرمان صادر شد  
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی بدون صاحب به مرکز کرمان صادر شد  
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • تل آویو: گور‌های جمعی را ما ایجاد نکردیم!
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری