Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز خبری از قول محمد تقی زاده معاون عمرانی استانداری تهران بر روی خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفت که حکایت از انجام نامه نگاری‌ها برای آماده سازی نمایشگاه بین المللی تهران به عنوان مرکز نقاهتگاه بهبود یافتگان بیماری کرونا داشت.

زهرا نژاد بهرام عضو هئیت رئیسه شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره با تأکید بر اینکه نمایشگاه بین المللی تهران در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت است، گفت: وزارت صمت می‌تواند مرکز نمایشگاه بین المللی تهران (سئول) را در اختیار ستاد مبارزه با کرونای شهر تهران قرار دهد و شهرداری تهران نیز تنها می‌تواند در حوزه مسائل ترافیکی محدوده نمایشگاه از طریق شورای ترافیک‌شهر تهران‌تصمیم گیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تاکید بر اینکته که باید در تمام مناطق ۲۲ گانه تهران ظرفیت نگهداری و درمان افراد مبتلا به کرونا ایجاد شود افزود: ما در شهرداری تهران ۸ سوله مدیریت بحران را تخلیه و به اقلام مورد نیاز جهت نگهداری افراد مبتلا به کرونا تجهیز کردیم که در صورت نیاز و بحرانی‌تر شدن شرایط بتوان از ان‌ها استفاده کرد و باید مراکز خدماتی بیماری کرونا در تمام مناطق وجود داشته باشد تا دسترسی به ان راحت و امکان پذیر باشد.

نژاد بهرام گفت: باید از تمام طرفیت‌های شهر تاران برای مقابله با بحران کرونا استفاده کرد و اگر امروز موضوع استفاده ار ظرفیت نمایشگاه بین المللی تهران مطرح است، شاید فردا روزی نیاز باشد تا از ظرفیت مصلی امام خمینی(ره) نیز برای مقابله با کرونا بهره برد و نکته‌ای که باید به آن تاکید شود این است که تمام ظرفیت موجود شهری برای قطع زنجیره شیوع کرونا و درمان افراد مبتلا به این ویروس باید به کار گرفته شود.

او با تأکید بر اینکه مراکز درمانی کرونا باید در تمام سطح شهر پراکنده باشد، ادامه داد: ایراد کار ما این است که تنها فکر می‌کنیم سیل و زلزله بحران است و تصور نمی‌کردیم که روزی یک بیماری مانند کرونا برای ما تبدیل به یک بحران شود و امروز که این شرایط بحرانی ایجاد شده ظرفیت‌هایی شهری مانند ۸ سوله مدیریت بحران به کار گرفته و در اختیار ستاد مقابله با کرونای شهر تهران قرار گرفته است تا با ضوابط و اصول بیمارستانی و درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران افزود: باید از تمام ظرفیت‌های دولتی و بخش خصوصی استفاده کرد تا بحران کرونا را پشت سر گذاشت و اگر امروز بحث تبدیل نمایشگاه بین‌المللی تهران به عنوان‌ نقاهتگاه بیماران کرونایی مطرح می‌شود، شاید فردا روزی نیاز باشد از طرفیت مصلی امام خمینی(ره)، پاساژ‌های بزرگ مقیاس‌ و حتی دانشگاه‌ها برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا بهره برد.

نژاد بهرام با تأکید بر اینکه ظرفیت بیمارستان‌های ما محدود است، گفت: بسیاری از بیماران پس از آن که دوره icu را به پایان می‌رسانند برای اتمام دوره نقاهت به بخش منتقل می‌شوند و این پرسش مطرح می‌شود که بیمارستان‌های ما تا چه اندازه تخت خالی برای گذراندن دوره نقاهت بیماران مبتلا به ویروس کرونا را دارند.

او ادامه داد: اگر یک مرکز غیر بیمارستانی مانند سوله‌های مدیریت بحران و یا نمایشگاه بین المللی تهران در اختیار درمان بیماران مبتلا به کرونا قرار می‌گیرد، این انتظار از مدیران و‌ مسئولان می‌رود که برای افزایش امنیت روانی شهروندان ضریب مسائل بهداشتی را افزایش دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا شورای شهر تهران نمایشگاه بین المللی تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلی امام خمینی (ره) برای برگزاری نمایشگاه کتاب آماده می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش از ظهر جلسه هماهنگی های مدیران شهرداری منطقه برای برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار شد.

نصرالله آبادیان شهردار منطقه با بیان این که نمایشگاه کتاب بر اساس سنوات گذشته، امسال هم در مصلی برگزار خواهد شد گفت: با توجه به این مساله لازم است تمامی همکاران نهایت همکاری و مساعدت خود را با سایر نهادها برای برگزاری بهتر نمایشگاه، داشته باشند.

او گفت: به هر محل برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلی امام خمینی(ره) برای برگزاری نمایشگاه نیاز به آماده سازی دارد و شهرداری منطقه هفت به نمایندگی از شهرداری تهران بخشی از وظایف مربوط به آماده سازی در این زمینه را بر عهده دارد و باید در زمان مقرر مصلی به صورت آراسته و آماده در اختیار برگزار کنندگان نمایشگاه کتاب قرار گیرد.

وی با اشاره به حجم ترافیک در معابر اطراف مصلی در زمان برگزاری گفت: لازم است هماهنگی های لازم بین شهرداری و سایر نهادها برای تامین ناوگان حمل و نقل شهری برای مخاطبان این نمایشگاه و نیز تامین پارکینگ برای خودروها فراهم شود.

شهردار این منطقه با اشاره به برگزاری نمایشگاه در سال قبل گفت: نمایشگاه کتاب در سال قبل با توجه به محدودیت ها و فرصت کوتاه آماده سازی از مراسم عید فطر تا آغاز نمایشگاه به اذعان همه کارشناسان به خوبی برگزار شد و باید کاری کنیم که نمایشگاه امسال نسبت به سال قبل بهتر برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند
  • امداد رسانی هلال احمر اصفهان به ۲۴۵ فرد گرفتار در سیلاب
  • نمایشگاه کتاب نشاط اجتماعی تهران را بالاتر می‌برد/ در حال حاضر شهرآفتاب گزینه مناسبی برای نمایشگاه نیست
  • ببینید | هشدار جدی مدیریت بحران به مردم تهران!
  • بارش های شدید در راه تهران؛ هشدار مدیریت بحران
  • مصلی امام خمینی (ره) برای برگزاری نمایشگاه کتاب آماده می‌شود
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد