Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@22:11:55 GMT

واکنش یک‌کارشناس مسائل سیاسی به ادعای آمریکا

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۷۹۰۰

واکنش یک‌کارشناس مسائل سیاسی به ادعای آمریکا

ناصر ایمانی کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری اظهار داشت: ایشان در فرمایشات خود به مناسبت بعثت پیامبر اسلام (ص) به بحث تمدن اشاره کردند و از یک تحول بزرگی که پس از بعثت در جامعه بشری بوجود آمد، سخن گفتند. تحولی که سبب شد مسلمین برای قرن‌ها سردمدار علوم تحربی و انسانی بشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیاری از مفاهیمی که امروزه جهان غرب به عاریت گرفته مانند حقوق انسان‌ها، عدالت، آزادی و... مسایلی است که در فرهنگ دینی مسلمین وجود دارد که باید احیا شوند و چه بسا فشاری که غرب از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی می‌آورد به این دلیل است که نمی‌خواد ایران احیاگر این تمدن عظیم مسلمین شود و به همین علت میخواد نظام اسلامی را از بین ببرد.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین ادامه داد: بخش دیگری از سخنان رهبر انقلاب راجع به صبوری مردم ایران در مقابل مشکلات و امکانات زیاد کشور در عرصه‌های مختلف بود. امکاناتی که باید با یک مدیریت جوان و با انگیزه برای حل مشکلات کشور و پیشبرد اهداف به کار گرفته شود.

ایمانی با اشاره به بیانات مقام‌معظم رهبری درباره ادعای آمریکا برای کمک به ایران و متهم بودن آمریکا در زمینه ساخت و شیوع ویروس کرونا تاکید کرد: انگشت اتهام ساخت و شیوع ویروس کرونا به سوی آمریکا بلند است چراکه در گذشته هم این کشور ویروس‌های مشکوکی را ساخته و جان انسان‌های زیادی را گرفته است و هنوز برخی از این ویروس‌ها مانند HIV وجود دارند.

وی افزود: علت اینکه این انگشت اتهام به سوی آمریکایی‌ها است، وجود آزمایشگاه‌های مخوف و پیچیده در این کشور برای تولید انواع ویروس‌ها است و این موضوع قابل کتمانی از سوی هیچ‌ کشوری نیست.

این کارشناس مسائل سیاسی همچنین تصریح کرد: مساله دیگر کمک‌های غرب بخصوص آمریکا است که بسیار مزورانه است. چراکه آمریکایی‌ها میگویند شما باید از ما کمک بخواهید تا به شما کمک کنیم. اولا پشت این حرف انگیزه‌های سیاسی وجود دارد. دوما در هیچ جای جهان کمک‌های انسانی منوط به تقاضای دولت‌ها نیست بلکه هر زمان که حادثه‌ای برای هر کشوری پیش می ‌آید، کشورهای دیگر به خاطر انگیزه‌های انسانی خود را موظف به کمک می‌دانند و نیازی به تقاضای دولت‌ها ندارد.

ایمانی ادامه داد: در شرایط فعلی که ملت ایران تحت شدیدترین تحریم‌های تاریخ بشریت قرار دارد و درگیر چنین ویروسی شده است، آمریکایی‌ها نمی‌خواهند به خاطر مسائل انسانی تحریم‌ها را کاهش دهند و فقط ادعای کمک دارند که در واقع انگیزه‌های سیاسی خود را دنبال می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه ادعای آمریکا در مورد معافیت لوازم پزشکی از تحریم‌ها یک دروغ بزرگ است، گفت: از آنجا که براثر تحریم‌ها مبادلات بانکی و مالی ایران بسته‌ است لذا امکان خرید لوازم پزشکی برای ایران وجود ندارد. آمریکا حتی حاضر نشد در این شرایط تحریم‌های ایران را ولو برای خرید اقلام پزشکی کاهش دهد تا ایران بتواند با منابع مالی خود نه کمک‌های جهانی، ارز نقل و انتقال دهد و اقلام پزشکی وارد کشور کند.

همچنین بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول هم که در این شرایط به کشورهای دیگر کمک می‌کنند، به خاطر فشار آمریکا هیچ گونه کمک مالی به ایران نکردند.

منبع: فردا

کلیدواژه: ایمانی کارشناس مسائل سیاسی ادعاهای آمریکا کارشناس مسائل سیاسی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم

به گزارش قدس آنلاین، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.

ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.

در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند.
 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران
  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • واکنش میرسلیم به ادعای تذکر رهبری به برخی مسئولان درباره گشت ارشاد /هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است
  • کارشناس مسائل خاورمیانه: بایدن سیاست دودولتی را کنار گذاشت