Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: رییس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد مجلس پس از تعطیلات نوروزی با پروتکل‌های مناسب و جدید و تفاوت‌هایی از نظر ترکیبات داخلی شروع به کار کند.
به گزارش خرداد ،علی لاریجانی در حاشیه بازدید از بیمارستان امام خمینی(ره) درباره باز شدن مجلس و اینکه آیا با توجه به شرایط بعد از تعطیلات مجلس به صورت مجازی خواهد بود، افزود: وضعیت مجلس در ایران با کشورهای دیگر تفاوت داشت زیرا همزمان با انتخابات شد و مواجهه نمایندگان با مردم باعث شد که بحث ویروس در بین نمایندگان گسترش پیدا کند و به همین دلیل وزیر بهداشت و ستاد ملی کرونا نامه دادند که پارلمان تشکیل نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: البته این کار درست بود بعد از این که تست هایی انجام دادیم مشاهده کردیم که تعدادی از نمایندگان به این ویروس مبتلا شده اند و درگیری نمایندگان با بیماری نسبتا قابل توجه بود.
رییس مجلس گفت: امیدواریم که بعد از تعطیلات نوروی مجلس کار خود را با پروتکل جدید شروع کند و ممکن است از نظر ترکیبات داخلی هم تفاوت هایی صورت بگیرد.
لاریجانی افزود: ما برای شرایط حاد پیش بینی هایی برای استفاده از سیستم های دیجیتالی دوسویه را طراحی کردیم که تست اولیه آن انجام شده و احتمالا فردا تست دیگری انجام شود که این هم برای این است که اگر شرایط ما غیرعادی بود استفاده کنیم اما امیدوارم که مجلس بعد از تعطیلات اول سال کار خود را شروع کند.
وی درخصوص بازدید خود از این بیمارستان گفت: این بازدید در خصوص بررسی وضعیت بیمارستان و رسیدگی به بیماران کرونایی بود که نشان داد که حجم زیادی از پرسنل بیمارستان با صداقت و اخلاق حرفه در حال خدمت رسانی هستند.
وی افزود: گزارش خوبی از روند بهبودی در این بیمارستان داده شد که خبر خیلی خوبی است البته اگر چه هنوز مراجعات زیاد است بنابراین از مردم می خواهم که پروتکل هایی که برای بهداشت این بیماری در نظر گرفته شده رعایت کنند و حتما در منزل بمانند.
رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مردم به سفر نروند، اگر چه سفرها نسبت به سال گذشته کم شده اما با توجه به این ویروس همین مقدار از سفر می تواند ضایعاتی به وجود آورد.
وی از مردم خواست که در روز 13 عید با خانواده به طبیعت و بیرون نروند زیرا این کار باعث شیوع این ویروس می شود و برای خود و خانواده و دیگران مشکل ایجاد می کنند.
لاریجانی گفت: در کل خدماتی که این بیمارستان و کادردرمانی و پزشکان انجام می دهند بسیار ستودنی است و از همه آنها تشکر می کنم زیرا خیلی خوب کار کردند. وقتی که کار تیم پزشکی ایران با سایر کشورهای دیگر مقایسه می شود با توجه به وجدان کاری و فداکاری که در ایرانیان وجود دارد چقدر متفاوت با سایر کشورها است.
رییس مجلس با تاکید بر این که وزارت بهداشت و ستاد ملی مبارزه با کرونا در بحث مبارزه با این ویروس خیلی خوب کار کرده، گفت: بعضی جاها ممکن است رعایت کافی در بخش اجتماعی کشور نشده باشد اما در کل در کنترل این ویروس گام های خیلی موثری انجام دادند.
وی یادآور شد: در بعضی از رسانه های کشورهای دیگر به این مساله اشاره شده که ایران به موقع به موضوع کنترل و مبارزه با شیوع ویروس کرونا توجه کرد و زمان را از دست نداده است.
لاریجانی بار دیگر تاکید کرد: اگرچه سخت است اما هرچه بتوانیم در منزل سکنی داشته باشیم عواقب و نتیجه کار بهتر خواهد بود. بنابراین تقاضای ما مجددا این است که در این ایام پیش رو نه سفر و نه سیزده بدر بروند چرا که برای خود و خانواده اشان و هم برای کشور مفید است که دچار مشکل نشود.
رییس مجلس گفت:‌برخی  کشورهای غربی در ابتدا با این تصور که در نتیجه همه گیری این بیماری، جامعه خود بخود نسبت به آن ایمنی ایجاد می کند،  زمان را از دست دادند و تعداد کشته های آنها طی چند روز نخست ورود این ویروس افزایش چشمگیری پیدا کرد، اما ما  برای کنترل این بیماری به موقع  وارد عمل شدیم.
لارییجانی اظهارات نسنجیده برخی سردمداران غربی در خصوص بیماری کرونا را  از علل کم توجهی بخش درمان این کشورها  به مبارزه با کرونا برشمرد و اضافه کرد: همین مسئله به افزایش آمار بیماران و تلفات ناشی از کرونا در برخی کشورهای اروپایی دامن زد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از نکات مهم  در کشور ما  این بود که پزشکان، پرستاران، اساتید و پیشکسوتان حوزه بهداشت و درمان  با شهامت در صف اول مبارزه با کرونا قرار گرفتند که  این موضوع روحیه دو چندانی به مردم و  بیماران داد و  چنین رفتاری به هیچ عنوان در سایر کشورها  دیده نشده است.
وی یکی دیگر از اقدامات مهم در پیشگیری و شناسایی بیماران کرونایی را  اجرای طرح غربالگری در سطح ملی  برشمرد و افزود: این اقدام به موقع  موجب شناسایی و درمان بسیاری از بیماران کرونایی شد.لاریجانی اقدامات کنترلی استان های گوناگون در مواجهه با این بیماری را نیز قابل تقدیر خواند و اظهار کرد: در بسیاری از استان ها بیماری کرونا به خوبی کنترل شد و در تماس تلفنی که اخیرا با برخی استانداران داشتم، آمارهای امید بخشی در خصوص درمان و پیشگیری از بیماری کرونا دریافت کردم.
وی کاهش میزان سفرهای نوروزی از 18 میلیون به سه میلیون سفر را بی سابقه برشمرد و عنوان کرد: هر چند بهتر بود این 3 میلیون سفر هم صورت نمی گرفت اما این آمار بیانگر کاهش چشمگیر سفرهای نوروزی است و نشان می دهد که جاده های مواصلاتی در برخی استان ها به خوبی کنترل شده است.
لاریجانی درباره آخرین وضعیت بیمارستان در حال ساخت  کلینیک مهدی عنوان کرد: قرار است این بخش به ظرفیت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اضافه شود و تا کنون  پیشرفت کار به لحاظ عمرانی نسبت به  پروژه های مشابه قابل قبول است.
رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ظرف حدود ۵ سال این پروژه پیشرفت 82.5 درصدی داشته که  در حال حاضر باید برای  تامین تجهیزات پزشکی و پرسنل آن اقدام شود.
لاریجانی با بیان این که تامین برخی از  نیازهای این بیمارستان برای رسیدن به مرحله بهره‌برداری نیاز به منابع ارزی دارد، گفت: بخشی از نیازهای این بیمارستان برای بهره‌برداری در بودجه عمرانی سال ۹۸ دیده شده بود که البته تخصیص ۱۰۰ درصدی نیافت و باید در بودجه سال ۹۹ برای آن تدبیر شود.
وی افزود: برای بخش ارزی با توجه به اینکه این پروژه، ملی به شمار می‌آید و بیمارستانی مرجع برای کشور است باید پشتیبانی از آن نیز به عنوان یک بیمارستان مهم در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد که راهکارهای لازم در این خصوص در نشست امروز با مدیران ارشد بیمارستان بررسی و تدبیر شد.
در جریان این بازدید، دکتر صادق نیت رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و دیگر مدیران این مجتمع  گزارشی از نحوه رسیدگی به بیماران کرونایی، چگونگی درمان آنها و همچنین پیشرفت فیزیکی پروژه های در حال ساخت بیمارستان مهدی کلینیک ارائه کردند. برچسب ها: لاریجانی ، تعطیلات نوروزی ، مجلس

منبع: خرداد

کلیدواژه: لاریجانی تعطیلات نوروزی مجلس مجلس شورای اسلامی بیماران کرونایی رییس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف تعطیلات پایان هفته

هیات رئیسه اتاق ایران در جلسه با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس، موضوع تعطیلات پایان هفته را بررسی کردند و قرار شد برای نتیجه‌گیری منتظر پاسخ استعلامات اتاق ایران از دفتر رهبری، رئیس‌جمهور و رئیس مجلس باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق ایران؛ به دنبال تصویب کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، کاهش ساعات کاری و افزایش تعطیلات هفتگی به دو روز، موضوع انتخاب بین پنجشنبه و شنبه به عنوان دومین روز تعطیل هفته مورد بحث قرار گرفت.

در این رابطه نقطه‌نظرات متعددی وجود دارد و با اینکه اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس که مسئولیت بررسی موضوع را به عهده داشتند، روی پنجشنبه و جمعه به جمع‌بندی رسیدند؛ فعالان و کارشناسان اقتصادی با تکیه بر لزوم ساماندهی تعطیلات هفته و هماهنگی بیشتر با بازار‌های بین‌المللی تأکید دارند که روز‌های جمعه و شنبه به عنوان روز‌های تعطیل هفته، تعیین شوند.

به گزارش تسنیم، در همین راستا اتاق ایران نیز پیگیری‌هایی را انجام داد و تلاش کرد با استناد به شرایط اقتصادی حاکم و بررسی‌های کارشناسی انجام شده، نمایندگان را متقاعد کند که تعطیلی روز شنبه می‌تواند به جهش تولید و بهبود نسبی شرایط تجاری کشور کمک کند.

واحد پژوهشی اتاق اصفهان نیز مطالعه‌ای روی موضوع انجام داد و گزارش آن را با عنوان مزیت‌های تعطیلی آخر هفته جمعه و شنبه در مقایسه با تعطیلی پنجشنبه و جمعه در کشور ارائه داد.

بر اساس آنچه در این گزارش آمده، تعطیلی روز‌های جمعه و شنبه می‌تواند حجم صادرات و تعاملات ایران با سایر کشور‌ها را بهبود بخشد. از طرف دیگر تعطیلی پنجشنبه‌ها زیانی بیش از ۲۲ میلیارد دلار به بدنه تجارت خارجی کشور تحمیل می‌کند؛ بنابراین تعطیلات جمعه و شنبه به عنوان بهترین گزینه برای ساماندهی تعطیلات آخر هفته توصیه می‌شود.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران نیز در نامه‌های جداگانه به دفتر رهبری، رئیس‌جمهور و رئیس مجلس نکات مهم و کارشناسی درباره تغییر تعطیلات آخر هفته و مواضع بخش خصوصی در این زمینه یادآور شد و در این رابطه، پنج نکته کلیدی را تشریح کرد.

رئیس اتاق ایران در نامه به دفتر مقام معظم رهبری، تقاضا کرد: با توجه به جمیع موارد اشاره شده و نظر به حسن ظن همیشگی معظم له نسبت به بخش خصوصی و پیگیری همیشگی در خصوص رفع دغدغه‌های فعالان اقتصادی، دستور فرمایند تدابیری اتخاذ شود تا مراتب به نحو مقتضی حل‌وفصل شده و روز شنبه به‌جای پنجشنبه به‌عنوان دومین روز تعطیل رسمی پذیرفته شود.

در نامه حسن‌زاده به دفتر رئیس‌جمهوری نیز این‌گونه آمد: موضوع اعلام تعطیلی روز‌های کاری قبلاً در ماده (۲۶) قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار مطرح شده است و طبق آن «دولت مجاز نیست روز‌های کاری سال را مگر در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه یا بروز خطرات جانی، تعطیل اعلام کند.» اگرچه این حکم مربوط به روز‌های کاری در محیط داخل کشور است؛ اما با برداشت موسع از آن درخواست داریم که به دلیل ضرورت انطباق روز‌های کاری در داخل با روز‌های کار طرف‌های تجاری، از اعلام روز پنجشنبه به‌عنوان تعطیل رسمی خودداری شده و تدبیر لازم در انتخاب روز شنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات رسمی پایان هفته اتخاذ شود.

همچنین در نامه به رئیس مجلس شورای اسلامی نیز درخواست شد: فرصتی در اختیار اتاق ایران و نمایندگان آن هنگام طرح موضوع در صحن علنی مجلس قرار گیرد تا نکات مورد نظر و دلایل توجیهی بخش خصوصی برای مخالفت با تعیین روز پنجشنبه به‌عنوان روز دوم تعطیلات در صحن علنی مطرح شود تا نمایندگان محترم مجلس با اطلاع کامل، نسبت به تصمیم‌گیری نهایی، اقدام کنند.

به دنبال پیگیری‌هایی که از طرف اتاق ایران صورت گرفت، روز گذشته (۲ اردیبهشت‌ماه) اعضای هیات رئیسه اتاق ایران با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس جلسه‌ای داشتند تا درباره همین موضوع به جمع‌بندی برسند که البته بر اساس اظهارات حسین پیرموذن، نایب‌رئیس اتاق ایران این جلسه بدون نتیجه‌گیری نهایی درباره انتخاب روز‌های تعطیل به پایان رسید.

او تصریح کرد: بخش خصوصی روی انتخاب روز‌های جمعه و شنبه به عنوان تعطیلات پایان هفته متمرکز است و پیشنهاد خود را بر اساس مطالعات اقتصادی در اختیار نهاد‌های تصمیم‌گیر قرار داده است.

پیرموذن تاکید کرد: در این جلسه، بحث‌های کارشناسی زیادی مطرح شد و طبق جمع‌بندی که انجام دادیم، قرار شد طرح اقتصادی از مزیت‌های اقتصادی تعطیلی شنبه از سوی مرکز پژوهش‌های اتاق ایران تهیه شده و در اختیار اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس قرار گیرد. همچنین باید پاسخ نامه‌نگاری‌هایی که رئیس اتاق ایران با دفتر مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور انجام داده است، دریافت شود و ملاک تصمیم‌گیری قرار گیرد.

در همین رابطه، ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس هم اعلام کرد: در این نشست به جمع‌بندی درباره انتخاب تعطیلی بین شنبه و پنجشنبه نرسیدیم و موضوع برای ادامه بحث کارشناسی مراعا ماند.

بر اساس اظهارات این نماینده مجلس، در نشست با هیات رئیسه اتاق ایران ضمن بحث‌های مختلف درباره برنامه‌های مربوط به تحقق شعار سال درباره تعطیلات آخر هفته و لایحه‌ای که دولت در قالب اصلاح ماده (۷۸) قانون خدمات کشوری ارائه کرده بود، بحث‌های مختلفی حول تعطیلی روز شنبه یا پنجشنبه که از صحن علنی مجلس برای اصلاح به کمیسیون اجتماعی برگشت داده شده، صورت گرفت.

او تأکید کرد: نظر نهایی و کارشناسی اتاق ایران به عنوان متولی اصلی تجارت خارجی کشور این بود که اگر پنجشنبه تعطیل شود در مجموع ارتباط کشور با دنیا برای ۴ روز قطع می‌شود که سالانه نزدیک به ۲۲ میلیارد دلار در مناسبات اقتصادی کشور تأثیر منفی می‌گذارد؛ بنابراین پیشنهاد شد با توجه به شاخص‌های اقتصادی، ارتباط با کشور‌های همسایه و اعمال تحریم‌هایی که فعالان اقتصادی را مجبور به انجام تعاملات اقتصادی و بانکی با چندین واسطه می‌کند و نمی‌توانند مانند سایر کشور‌ها کار‌های روتین و مناسبات بانکی را انجام دهند، روز شنبه به عنوان دومین روز تعطیلی هفته تعیین شود.

دیگر خبرها

  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • محرومیت کارگران از تعطیلات آخر هفته!
  • آخرین آمار فوتی‌ تصادفات در تعطیلات نوروزی
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • در تعطیلات نوروزی یک هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات جان باختند
  • تعیین تکلیف تعطیلات پایان هفته
  • اعتبارمداح برای مجالس مومنین است
  • ویکند ۲ روزه در دو مرحله؟
  • هفته کاری پنج روزه از کی شروع شد؟
  • ایران قدرت جهانی