Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، طبق آمار اعلام شده علوم پزشکی شهرستان گناباد در حال حاضر 44 نفر افراد مبتلا به کرونا در محل دانشگاه علوم پزشکی گناباد بستری هستند.

تعداد فوتی‌ها بر اثر کرونا در گناباد و بجستان جمعا به 8 نفر رسیده و آنچه قابل توجه است پراکندگی بیماران نسبت به مناطق و محل زندگی‌شان است.

روند صعودی کرونا در گناباد و بجستان باعث ناراحتی و نگرانی مردم شده به طوریکه اجساد مبتلایان به کرونا در برخی روستاها با مخالفت اهالی جهت تدفین روبرو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اهالی فاز 3 شهرک فرهنگیان گناباد در خصوص تصمیم گرفته شده از سوی مسئولان شهرستان مبنی بر اینکه بیماران بهبود یافته کرونایی جهت اتمام دوران نقاهت در مجموعه ورزشی هلال احمر و در قلب سکونت‌گاههای مردمی بستری شوند نیز به این تنش‌های روانی دامن زده است و مسئولان در تلاش جهت راه‌اندازی نقاهتگاه بدون توجه به اعتراضات مردمی به کار خود ادامه می دهند .

جواد صادقی معاون بهداشت‌ دانشگاه علوم پزشکی گناباد در واکنش به تجمع برخی در اعتراض به ایجاد نقاهتگاه در محدوده مسکونی‌شان در روز گذشته گفت: ایجاد نقاهتگاه جزیی از مراحل درمان بیمار کرونایی است.

وی افزود: بیماران کرونا پس از ترخیص از بیمارستان توسط کادر درمان و به صورت ایزوله به محل نقاهتگاه منتقل می شوند و حق خروج را ندارد و تماماً کنترل می شوند و هیچگونه تهدیدی برای مردم به حساب نمی‌آیند.

صادقی تصریح کرد: ویروس کرونا در یک فرد بهبود یافته بسیار کمتر از فرد مبتلا شده ای است که تازه کرونا گرفته، جدای از آن هیچ راهی وجود ندارد که بیمار بهبود یافته بتواند ویروس را در فضا پراکنده کند. عبور و مرور آنان هم که در بیرون انجام نمی شود، از بیمارستان به نقاهتگاه هم به صورت ایزوله و کاملا استاندارد انجام می شود.

با این وجود نگرانی مردم گناباد در مورد شیوع کرونا به حدی است که حتی افرادی که بر اثر ایست قبلی یا موارد دیگر فوت می‌کنند را نیز جزو بیماران کرونایی دانسته و نسبت به تعاملات خود تردید دارند .

امروز هم شاهد تجمع و اعتراضات مردمی در محل فرمانداری گناباد نسبت به راه اندازی مجموعه ورزشی هلال احمر جهت نقاهتگاه بیماران کرونایی بودیم .

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت

علیرضا اصغرزاده اظهار داشت: بیمه کردن رایگان دهک‌های یک تا پنج و ارائه تخفیف به دهک‌های ششم تا نهم از مهمترین اقدامات این سازمان بیمه‌گر در راستای پوشش بیمه همگانی بیمه سلامت است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هزار نفر از مردم استان در قالب طرح پزشک خانواده از خدمات درمانی بیمه سلامت برخوردار هستند، افزود: در طرح پزشک خانواده با ۹۴ پزشک طرف قرارداد هستیم.

اصغرزاده با بیان اینکه ۷۰ درصد هزینه خدمات درمانی در بخش دولتی و غیردولتی و خیریه ‏‏مددجویان را بیمه سلامت تقبل می‌کند، اضافه کرد: تعداد کد خدمتی مددجویان بهزیستی از ۹ به ۹۹ افزایش یافته است.

وی از نشان‌دار کردن ۱۴ هزار و ۱۸۹ بیمار خاص و سخت علاج در استان خبر داد و اظهار داشت: پارسال، ۷۶۰ میلیارد ریال جهت هزینه‌های بیماران تحت پوشش این صندوق ‏‏تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید

نشان دار شدن ۴۰ هزار نفر بیمه شده سلامت در چهارمحال و بختیاری

اصغرزاده با اشاره به خرید خدمت از ۷۸۷ موسسه و مرکز طرف قرارداد شامل پزشک عمومی، متخصص، درمانگاه، تصویربرداری و توانبخشی، گفت: اجرای طرح دارویار در داروخانه‌های طرف قرارداد و پرداخت مابه‌التفاوت ارز دارویی، افزایش خدمات دندانپزشکی، پوشش هزینه‌های درمان و توانبخشی بیماران اوتیسم و بیماران مزمن کلیوی و دیابت و بیماران موکوپلی، انعقاد قرارداد با مراکز ترک اعتیاد و کارشناسان مامایی ‏‏و پوشش هزینه درمان کاشت حلزون شنوایی ‏‏بخشی از خدمات بیمه سلامت به بیمه‌شدگان است.

وی یادآور شد: تحت پوشش قرار دادن خدمات روانشناسی، پوشش بیمه مادران باردار و فرزندان تا پنج سالگی، رفع محدویت و اعلام آمادگی انعقاد قرارداد با موسسات و مراکز درمانی، اجرایی شدن کامل نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیک و حذف دفترچه و ایجاد پرونده الکترونیک برای تمامی بیمه‌شدگان، ارائه خدمات غیرحضوری از طریق سامانه شهروندی‏‏، حذف دفترچه بیمه و ارائه خدمات درمانی در مراکز و موسسات درمانی با ارائه کدملی ‏‏‏‏‏‏‏‏‏و تداوم و توسعه پوشش بیمه اتباع خارجی ‏‏‏از دیگر خدمات ارائه شده از سوی بیمه سلامت استان است.

اصغرزاده ادامه داد: از حدود یک میلیون نفری این استان ۶۲۰ نفر زیر پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این تعداد ۴۶۱ هزار نفر در صندوق روستاییان، ۷۷ هزار نفر در صندوق کارکنان دولت، ۵۹ هزار نفر در صندوق بیمه ایرانیان و ۲۲ هزار نفر نیز در صندوق سایر اقشار عضو هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • پیام تشکر بیت آیت‌الله امامی کاشانی از رهبر انقلاب و آحاد مردم
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • پزشکی قانونی : سال گذشته ۴۱۴ نفر براثر حوادث ناشی از کار جان خود را از دست دادند
  • (تصاویر) تشییع و تدفین آخرین شهید حمله تروریستی کرمان
  • فیلم/ تدفین شهید ۱۳ سالۀ حادثۀ تروریستی کرمان