Web Analytics Made Easy - Statcounter

طلاب و روحانیون حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد همه توان و ظرفیت خود را در جهت مبارزه با ویروس کرونا در سطح استان به کار بسته اند.

خبرگزاری شبستان__ یاسوج: با شیوع ویروس کرونا در کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد، امروز مردم شاهد عزم همگانی برای مقابله با این ویروس منحوس هستند.

 

این روزها هر شخص، نهاد و ارگانی اعم از نیروهای سپاه، ارتش، گروه های جهادی و مردمی، سازمان های مردم نهاد و ادارات و نهادهای دیگر به یاری شبکه بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد آمده اند تا شعار «همه با هم کرونا را شکست می دهیم» به منصه ظهور برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلاب و روحانیون حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در همین راستا، همه توان و ظرفیت خود را در جهت مبارزه با ویروس کرونا در سطح استان به کار بسته اند.

 

راه‌ اندازی کارگاه تولید مواد ضدعفونی کننده با فعالیت شمار قابل توجهی از طلاب و روحانیون با هدف مقابله با گسترش ویروس کرونا و توزیع در نقاط حاشیه‌ ای و محروم استان توزیع می‌ شود.

 

توزیع مواد ضدعفونی کننده و ماسک از سوی بسیج طلاب با محوریت مسجد انجام می‌ شود و خانواده های آسیب‌ پذیر و محروم از سوی پایگاه‌ های بسیج و اعضای هیئت امنای مساجد شناسایی و مواد ضدعفونی کننده و ماسک به صورت رایگان در اختیار این افراد قرار می‌ گیرد.

شرکت در عملیات ضدعفونی کردن معابر، بیمارستان‌ ها، مساجد، فروشگاه‌ ها و مراکز خرید نیز از دیگر اقدامات طلاب حوزه‌ های علمیه در مقابله با گسترش ویروس کرونا است.

 

حضور در مراکز تست در مبادی ورودی شهرها از سوی طلاب حوزه‌ های علمیه استان با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی نیز روزانه در حال انجام است.

 

گروه جهادی شهید عبدالله میثمی از حوزه علمیه یاسوج نیز وارد این کارزار شده و اقدام به ضدعفونی معابر و اماکن عمومی می‌ کنند.

 

ضد عفونی و گندزدایی از برخی از مجتمع های مسکن مهر، مساجد شهر، پارک ها و اماکن عمومی از جمله برخی از برنامه‌ های طلاب و روحانیون حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

 

بسیجیان طلاب جهادگر شهید عبدالله میثمی حوزه علمیه یاسوج، مسیر پلیس راه یاسوج_شیراز در حال کنترل مسافران

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: حضور جهادی ضدعفونی ویروس کرونا یاسوج روحانیون کرونا حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد طلاب و روحانیون ویروس کرونا علمیه استان حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲ مورد بیماری «کیست هیداتید» در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر پیشگیری از بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از شناسایی ۱۲ مورد بیماری «کیست هیداتید» در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، بهمن رشیدپور، امروز_ سه‌شنبه، بیست‌وهشتم فروردین_ از شناسایی ۱۲ مورد بیمار مبتلا به کیست هیداتید در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: «کیست هیداتید» یک بیماری انگلی است که از فضولات سگ‌های ولگرد به انسان منتقل می‌شود.

وی افزود: سال گذشته یک هزار و ۷۲۴ نفر مورد گزش جانوران زهرآگین عقرب و مار قرار گرفتند که با انتقال به مراکز درمانی، تحت درمان قرار گرفتند.

مدیر پیشگیری از بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به شناسایی دو بیمار مشکوک به بیماری هاری طی سال گذشته، گفت: مراقبت، پیگیری و درمان یک هزار و ۹۴۹ نفر که توسط حیوانات مورد گزش قرار گرفته بودند، در مراکز پیشگیری و درمان هاری انجام گرفت.

وی از شناسایی و تحت درمان قرار گرفتن هشت بیمار مبتلا به مالاریا خبر داد و تصریح کرد: ۳۲ بیمار مبتلا به بیماری سل شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند.

رشیدپور از شناسایی و کنترل ۵۰۴ مورد طغیان بیماری‌های متشکله از آب و غذا در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: ۲۱ بیمار مبتلا به «هپاتیت A» شناسایی شد، ضمن اینکه پنج هزار و ۹۶ بیمار مشکوک به بیماری «گال» که یک بیماری پوستی است، شناسایی و تحت درمان قرار گرفتند.

وی به شناسایی و مراقبت از ۲۴۰ بیمار مبتلا به «تب مالت» در سطح استان خبر داد و گفت: شناسایی و مراقبت از ۴۰ بیمار مبتلا به «سالک» انجام گرفت.

مدیر پیشگیری بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، افزود: ۱۲ مورد نمونه مشکوک به بیماری «تب خونریزی کریمه کنگو» به انیستو پاستور ارسال شد.

کد خبر 745139

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۲ مورد بیماری «کیست هیداتید» در کهگیلویه و بویراحمد
  • طلاب باید به بحث تولید علم ورود کنند
  • کشور به تولید واقعی نیاز دارد نه مونتاژکاری!
  • لزوم نقش آفرینی طلاب در تقویت قدرت اندیشه جامعه
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • شهردار سی سخت معرفی شد
  • حمایت طلاب حوزه‌های علمیه از عملیات «وعده صادق»
  • نبود امکانات عامل کاهش استقبال ثبت‌نام در حوزه‌های علمیه شیراز است
  • لزوم توجه مراجع تقلید به آموزش طلاب
  • شرایط طلبگی کفاف زندگی حداقلی طلاب را نمی‌دهد