Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن، عملکرد سازمان را در روزهای اول تا سوم فروردین، تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبرى وزارت راه و شهرسازى، سرهنگ جواد خردمند با اشاره به اینکه در اول فروردین تعداد ٤٧٦ واحد گشت فعال بودند و گزارش هاى دریافتى مردمى از طریق سامانه ١٦٥٦، به تعداد٢١ مورد گزارش شده است گفت: از این میزان ۹ مورد در مساحت ۴۶۶۶۶ متر رفع فورى تصرف انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز اول فروردین در ٣٠ استان هیچ تصرف و یا تعرضى گزارش نشد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملى زمین و مسکن از بازدید غیر مترقبه توسط فرمانده یگان حفاظت در استان تهران خبر داد و گفت: در منطقه رندان از اراضی سولقان یک مورد فورى رفع تعرض به اراضى ملى انجام شد. همچنین، با همکارى اداره کل راه و شهرسازی استان تهران و به منظور حفظ حقوق بیت المال پروژه امداد نجات در جاده کن- سولقان، منع فعالیت شد.

وی ادامه داد: انتقال مصالح ساختمانی توسط یک خودرو نیسان برای زمین خواران توسط یگان حفاظت استان تهران، متوقف و مدارک جهت بررسی به ستاد یگان ارجاع داده شد.

عملکرد یگان حفاظت در روز دوم فروردین 

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن، عملکرد یگان را در دوم فروردین بدین شرح اعلام کرد: ۴۷۷ مورد گشت، ۱۶ مورد گزارش مردمی، ۸ مورد رفع تعرض فوری در مساحت ۳۰۷۵۰ متر گزارش شده است. همچنین در ۲۸ استان در روز دوم فروردین هیچ رفع تعرضی ثبت نشد.

خردمند در خصوص عملکرد قرارگاه نوروزی یگان حفاظت، نیز گفت: بازدید از اراضی منطقه حکیمیه، بازدید از پلاک ۳۱ اصلی موسوم به نوده از اراضی شهرستان دماوند، بازدید از یگان حفاظت مستقر در راه و شهرسازی شهرستان پردیس، دیدار با فرمانده جدید نیروی انتظامی شهرستان دماوند جهت همکاری با یگان حفاظت شرق استان تهران انجام شد.

عملکرد یگان حفاظت در روز سوم فروردین 

خردمند گفت: در سوم فروردین تعداد ۴۸۰ واحد گشت، ۱۵ مورد گزارش مردمی، ۱۱ مورد رفع تعرض در مساحت ۲۲۹۸۱ مترمربع ثبت شد. همچنین در این روز، در ۲۹ استان هیچ تعرضی ثبت نشد.

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن بازدیدهای غیرمترقبه در سوم فروردین را بازدید از اراضی ملارد (خیابان خوشنام)، بازدید از اراضی مسکن مهر صفادشت شهرستان شهریار،  و توجیه، آموزش و سازماندهی پرسنل یگان حفاظت شهرستان شهریار برشمرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: عملکرد مسکن یگان حفاظت تعرض فرمانده یگان حفاظت سازمان استان تهران سوم فروردین زمین و مسکن رفع تعرض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۴۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وسایل حفاظت فردی در کار با برق

کار با برق جزء کارهای پرخطر محسوب می‌شود، به همین دلیل حفاظت خود در برابر خطرات ناشی از آن بسیار حائز اهمیت است. توصیه می‌شود وسایل و ابزارهای ایمنی جهت حفاظت از جان خود استفاده شود. وسایلی همچون دستکش‌های عایق برق، عینک، کفپوش برق و ماسک یا محافظ صورت و لباس کار با برق باعث جلوگیری و کاهش آسیب ناشی از برق‌گرفتی خواهد شد.

تجهیزات ایمنی برق

استفاده از برخی وسایل در هنگام کار با برق، جهت جلوگیری از برق گرفتگی توصیه می‌شود.

مثلا یکی از آن‌ها داشتن کلاه ایمنی است، استفاده از آن هنگام کار در محیط‌های برقی با ولتاژهای مختلف الزامی است. کلاه ایمنی حتما باید عایق باشد و بسته به محیطی که در آن مشغول به کار هستید، متفاوت است. یکی دیگر از تجهیزات ایمنی برق، داشتن کفش مناسب و عایق است. معمولاً افرادی که در محیط‌هایی مثل نیروگاه‌ها، پالایشگاه، پست‌های برق و... مشغول به کار هستند، باید براساس ولتاژ به کار رفته در آنجا، کفش‌های مناسب و مخصوص را به پا کنند. در این کفش‌ها مواد رسانا استفاده نشده است و شما با این کفش، از خطر برق‌گرفتگی در امان هستید. وسیله دیگر عینک ایمنی است، عینک‌های ایمنی از وسایل ضروری جهت ایمن ساختن چشم در مقابل خطرات ناشی از پرتاب اجسام، مواد مضر، خطرناک و جوشکاری و... است که در هنگام کار با برق نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. عینک‌های ایمنی بسته به جنس و کاربردشان انواع مختلفی دارند که شما برای محافظت چشمان خود می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. مواردی دیگر همچون دستکش عایق برق، لباس کار با برق نیز از تجهیزات ایمنی برق هستند، که در ادامه با آن آشنا خواهید شد. دستکش عایق برق

دستکش عایق برق یک نمونه از ابزارهای جلوگیری از برق‌گرفتی در حین کار با برق است. این دستکش‌ها به‌دلیل عایق بودن در برابر جریان الکتریکی برای کار در محیط‌های ساختمانی، صنعتی و... مناسب هستند. جنس این دستکش‌ها معمولاً از پلی‌استر و لاتکس است که جهت عایق بودن برق از این نوع جنس استفاده می‌شود. این دستکش‌ها باید قسمت مچ شما را نیز پوشش دهد و به عبارتی ساق بلندی داشته باشند. شکل ظاهری دستکش‌های عایق برق معمولاً در دو نوع صاف و خمیده است. همانطور که می‌دانید، جریان‌های الکتریکی روی سیم‌های لخت، کابل و... بسیار خطرناک است و یکی از وسیله‌ها جهت جلوگیری از برق‌گرفتی از این جریانات، پوشیدن دستکش عایق برق است. این دستکش‌ها با توجه به ولتاژی که افراد با آن سر و کار دارند، انواع مختلفی دارد و افراد باید بسته به این موضوع دستکش مناسب خود را انتخاب کنند.

برای تعویض و تعمیر این دستکش‌ها، باید کارگران بعد از هر بار کار با برق آن را معاینه و بازرسی کرده تا بدون هیچ‌گونه پارگی و سوراخ‌شدگی باشد. یکی از راه‌های چک کردن سوراخ شدگی این دستکش‌ها استفاده از بادگیرهای مخصوص است. علاوه‌بر این، تاریخ انقضای آن‌ها نیز بررسی خواهد شد و روی آن‌ها آزمایش‌های حرارتی مثل تحمل درجه حرارت در دماهای بسیار بالا و پایین انجام داده تا کیفیت آن را بسنجند.

لباس کار با برق

لباس کار با برق (لباس عایق برق) یکی دیگر از مهم‌ترین وسایل حفاظت فردی در کار با برق است. در زمان کار با برق ممکن است بخش‌هایی از بدن شما دچار آسیب شود. به‌دلیل برق‌گرفتی، سوختگی و... توصیه می‌شود از لباس‌های کار با برق استفاده کنید که شما را در مقابل این خطرات حفظ کند. افرادی که روی دکل‌های برق مشغول به کار هستند به‌دلیل ولتاژ بالایی که این دکل‌ها نسبت به ولتاژ خانگی دارند، خطرات زیادی آن‌ها را تهدید می‌کند. لباس کار با برق باید مناسب باشد و نکات ایمنی را دارا باشد. استفاده از لباس‌هایی با پارگی‌ها هر چند کوچک، جان شما را به خطر می‌اندازند.

پوشیدن لباس‌های نارسانا باعث جلوگیری از برق گرفتگی در شما خواهد شد. قبل از شروع به کار باید ابزار را مورد بررسی قرار داده و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. یکی از نکات جزئی ولی در عین حال مهم، انتخاب درست زمین است، با این انتخاب از خطرات زیادی جلوگیری کرده ولی برخلاف آن انتخاب و پایه‌گذاری زمینی نامساعد تاثیر بسیار مخربی روی کار و ایمنی شما خواهد داشت. عایق‌بندی وسایل و دیگر تجهیزات همیشه باید لحاظ شود؛ حتی اگر در حین انجام کار متوجه این اتفاق شدید باید منابع برقی را قطع و عایق بندی را بررسی کنید و مشکلات آن را برطرف سازید.

سخن پایانی

با رعایت برخی از موارد ایمنی جهت جلوگیری از برق گرفتگی، همانند پوشیدن لباس مخصوص، دستکش، عینک، کفش‌های عایق و... می‌توانید از خطرهای بزرگ جان سالم به در ببرید. برخی از وسایل و تجهیزات ایمنی باعث جلوگیری از برق گرفتگی و حتی مرگ می‌شوند. دستکش‌های عایق برق برای آسیب نرساندن به دست‌ها در برابر برق، لباس کار با برق برای جلوگیری آتش‌گرفتگی و برق‌گرفتگی به کار می‌روند.

دیگر خبرها

  • دستگیری بیش از ۵ هزار نفر از مجرمین و تعرض‌کنندگان به عرصه‌های ملی و جنگلی کشور
  • ۵۰ هکتار اراضی ملی در بوکان از متصرفان بازپس گرفته شد
  • رفع تصرف ۵۰ هکتار از اراضی ملی در بوکان
  • رفع تصرف ۳۰۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی کرمانشاه
  • رفع‌تصرف ۱۰هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • رفع تصرف فوری ۸۷ هزار مترمربع از اراضی ملی دماوند
  • وسایل حفاظت فردی در کار با برق
  • ۳۵ هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی پردیس آزادسازی شد
  • شناسایی ۵مورد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در بروجرد
  • وضعیت خوب بارندگی‌های امسال و غنی شدن پوشش گیاهی