Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد اخلاق با بیان‌اینکه تلاش و زمینه سازی برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) شرط چهارم یاری ایشان است، گفت: برای این زمینه‌سازی باید ابتدا خود را آماده کنیم، اگر کار خیری انجام می‌دهیم به ایشان هدیه و روزمان را با صدقه برای حضرت(عج) شروع کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه غدیر و مهدویت خبرگزاری شبستان، طرح نوروزی «ربیع‌الانام» با محور آموزش مجازی معارف مهدوی از 18 اسفندماه همزمان با ولادت باسعادت امیرالمومنین امام علی(ع) آغاز شده و تا نیمه شعبان، سالروز ولادت باسعادت امام زمان(عج) ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، مباحث آموزشی این طرح که توسط کارشناسان زبده مهدوی همچون حجج اسلام محسن قرائتی، محمود متوسل، محمدرضا نصوری، مسعود عالی، علی سرلک و ... تشریح شده، حضورتان تقدیم می شود. آنچه در ادامه می آید شرح بخش چهارم از «شرایط یاری امام(ع)» است:

 

حجت الاسلام والمسلمین «مسعود عالی» درباره «شرایط یاری امام زمان(عج)»، اظهار کرد: کسی که می خواهد یار حضرت ولیعصر(عج) باشد باید شرایطی را در خود ایجاد کند؛ نخست معرفت و شناخت، دوم دلدادگی و محبت نسبت به حضرت(عج) و شرط سوم امیدوار بودن و عدم سردرگمی در پی مشاهده و مواجهه با حجم گناهان و ظلم ها؛ چنان که امام صادق(ع) فرمودند: در ناامیدی ها امیدوار باشد.

 

این استاد اخلاق تصریح کرد: اگر کسی این سه شرط را داشت یعنی معرفت و دلداگی و امید نسبت به امام زمان(عج)، آنگاه می رود به سمت عنصر چهارم یعنی تلاش و زمینه سازی برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) به هر مقدار که در توان او است.

 

وی اضافه کرد: اولین گام در زمینه سازی برای ظهور، آماده سازی خود است و گام اول برای این کسب این آمادگی، کاهش غفلت است اینکه بکوشیم در شبانه روز یاد امام زمان(عج) را بیشتر کنیم. در برخی روایات آمده حضرت ولیعصر(عج) روزی صدبار به شیعیان نگاه خاص می کنند، ایشان که به همه جهان اشراف دارند، اما نگاه شان به شیعیان خاص است.

 

حجت الاسلام عالی در ادامه بیان کرد: بزرگی می گفت چه خوب است به ازای این صد نگاه خاص، روزی صد بار صلوات همراه با عجل فرجهم هدیه کنیم به امام زمان(عج)؛ این باعث می شود بیشتر یاد ایشان باشیم اگر کاری خیر انجام می دهید، اگر قرآن می خوانید، اگر انفاق و خدمت می کنید به ساحت مقدس امام زمان(عج) هدیه کنید، روزتان را با صدقه برای امام زمان(عج) آغاز کنید.

 

وی تاکید کرد: سپس خانواده و اطرافیان را هم به یاد امام زمان(عج) نگاه داریم در ایام و مناسبت های مرتبط با حضرت(عج) شیرینی پخش کنیم و پرچمی بزنیم و به هر ترتیبی خود و دیگران را به یاد ایشان بیندازیم.

 

این استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: البته در سطح کلان حکومت دینی ای که قبل از ظهور برپا می شود و الان پرچمی از حضرت(عج) در کشور برافراشته شده و نیز نایب امام(عج) را یاری کنیم چون ما اعتقاد داریم ولی فقیه نایب حضرت(عج) است تا اینچنین زمینه ظهور فراهم شود.

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: حجت الاسلام عالی مهدی باوران سبک زندگی منتظرانه زمینه سازی برای ظهور حضرت ولیعصر عج امام زمان عج حضرت عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۴۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری جشن‌های دهه کرامت سال ۱۴۰۳ از مشهد مقدس

برنامه‌ریزی‌ها برای اجرای ویژه‌برنامه‌ها و جشن‌های دهه کرامت در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر زاکانی رییس مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور، حجت الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد امین توکلی زاده رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهرها، احسان متولیان دبیرمجمع شهرداران کلانشهر‌ها و شهرداران کلان شهر‌ها و مراکز استان‌ها در مشهد مقدس آغاز شد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در یکصدو نوزدهمین نشست مجمع شهرداران کلانشهر‌ها و مراکز استان‌ها که به مدت ۲ روز در مشهد مقدس در حال برگزاری است مهمترین برنامه‌های پیش بینی شده از سوی شهرداران کلان شهر‌ها و مراکز استان‌های کشور در دهه کرامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور در این نشست با اشاره به کاستی‌های گذشته در بحث گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر اظهار کرد: جشن میلاد کریمه اهل بیت سلام‌الله علی‌ها تنها منحصر به یک یا نهایتا دو روز از دهه کرامت بوده و ما برای تکریم مقام والای خواهر مکرم حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) می‌بایست به تدابیر و برنامه‌های جدید برسیم.

توکلی‌زاده افزود: یکی از این تدابیر می‌تواند اجرای برنامه‌های جمعی و جشن‌های شاد دخترانه از چند روز مانده به روز میلاد حضرت معصومه (س) باشد.

وی گفت: طراحی پویش مناسب با قشر‌های مختلف مخاطب میلاد حضرت معصومه سلام‌الله علی‌ها بویژه دانش‌آموزان دختر از ضرورت‌های تدوین برنامه مناسب برای گرامیداشت روز دختر است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور در ادامه افزود: در ادامه‌ی برنامه‌های دهه کرامت و با توجه به اوج پیدا کردن ویژه برنامه‌های گرامیداشت این دهه، دلدادگان و عاشقان حضرت رضا علیه‌السلام با شور و نشاط بیشتری جشن‌های مردمی و خودجوش را برپا می‌کنند و ما نیز با همه‌ی ظرفیت‌های مردمی همراه می‌شویم تا جشن‌های این دهه با وسعت و شادمانی و نشاط بیشتری برگزار شود.

توکلی زاده اظهار کرد: کار‌های مهمی در راستای تعمیق بیشتر عشق و ارادت مردم نسبت به حضرت ثامن‌الائمه علیه‌السلام از سوی خادمان آن حضرت در مسئولیت‌های مختلف صورت پذیرفته که اعزام زائراولی‌ها، پوشش درمانی و کمک‌رسانی به بیماران خاص، آزادسازی زندانیان، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان از جمله آن کارهاست و می‌بایست به این نوع برنامه‌ها بیشتر پرداخت.

وی در پایان گفت: در حال برگزاری جلسات مختلف با فعالان فرهنگی و اجتماعی هستیم تا بهتر از سال‌های گذشته جشن‌های دهه کرامت را برگزار کنیم و پس از تجمیع و نهایی سازی تصمیمات ان‌شاءالله برنامه‌ها را به سمع و نظر مردم عزیز خواهیم رساند.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات پروژه مشارکتی حضرت ولی عصر(عج) در منطقه ۱۲ اصفهان
  • کلام حضرت علی(ع) برای منتظران حضرت مهدی (عج)
  • آغاز برنامه‌ها برای برگزاری جشن‌های دهه کرامت در کشور
  • پیش نشست پنجمین کنگره جهانی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد
  • آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری جشن‌های دهه کرامت سال ۱۴۰۳ از مشهد مقدس
  • جز حضرت امام(ره) و رهبر انقلاب کسی در ابتدای انقلاب حامی ارتش نبود
  • فرمانده کل ارتش: جز حضرت امام (ره) و رهبر انقلاب، کسی در ابتدای انقلاب حامی ارتش نبود/ در راستای بیانیه گام دوم وظیفه‌ ارتش این است که هم منتظر باشد، هم مستحق ظهور؛ یعنی ارتشی که آرمانش نابودی رژیم صهیونیستی و فروکشیدن استکبار از اریکه‌ قدرت
  • خاطرات فرزند شهید سپهبد صیاد شیرازی: پدرم پل وحدت بین ارتش و سپاه بود/ او نسبت به حفظ فاصله نظامیان از سیاست حساسیت ویژه‌ای داشتند/ هرگز نظرات سیاسی خود را به صورت عمومی مطرح نمی‌کرد
  • محرومیت‌زدایی سپاه با ۶۵ کیلومتر راه‌سازی در اردبیل
  • زمینه سازی‌های لازم برای مواجهه با سیل انجام شد