Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:36:46 GMT

قطر در نشست شورای همکاری خلیج فارس شرکت کرد

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۵۲۴۲

قطر در نشست شورای همکاری خلیج فارس شرکت کرد

شبکه عربی ۲۱ روز سه شنبه گزارش داد: نشست فوق العاده شورای همکاری خلیج فارس برای بررسی آثار مالی و اقتصادی ویروس کرونا در منطقه روز گذشته با حضور وزرای دارایی کشورهای به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و قطر برای اولین بار پس از تحریم از سوی عربستان سعودی، امارات و بحرین در این نشست شرکت کرد.  

کشورهای عربستان سعودی، امارات و بحرین از ژوئن سال ۲۰۱۷ دوحه را به اتهام حمایت از تروریست تحریم کردند اما قطر این اتهام را رد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

این شورا در بیانیه ای اعلام کرد که این جلسه به دعوت " نایف الحجراف " دبیر کل آن برگزار شد تا در مورد پیامدهای مالی و اقتصادی بیماری کرونا در بین شش کشور عضو شورای همکاری تبادل نظر شود.

در این بیانیه آمده است که وزرای شرکت کننده بر ضرورت هماهنگی اقدامات پیشگیرانه در بین کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در همه بخش ها و حمایت از بهبود اقتصادی و یکپارچگی تدابیر و اقدامات انجام شده برای مبارزه با کرونا تاکید کردند.  

آنها همچنین بر لزوم "تسهیل در حرکت کالاها به ویژه کالاها و محموله های مربوط به مواد مصرفی و اولیه همچنین مواد مرتبط با رشد اقتصادی بین کشورهای عضو تاکید کردند.

عربستان سعودی، امارات عربی متحده، بحرین و مصر از ژوئن ۲۰۱۷ به اتهام حمایت دوحه از تروریسم روابط خود را با قطر قطع و  اقدامات تنبیهی را بر آن تحمیل کردند.

بحران قطع روابط سه کشور عربستان، امارات و بحرین بدترین وضعیت در تاریخ شورای همکاری خلیج فارس است که از سال ۱۹۸۱ با حضور عربستان سعودی، قطر، امارات، کویت، بحرین و عمان تاسیس شد.

در پی شیوع ویروس کرونا کشورهای حاشیه خلیج فارس اقداماتی را برای پیشگیری از گسترش این بیماری انجام داده‌اند و تاکنون شمار کشته بر اثر ابتلا به این بیماری در این کشورها به ثبت شده است.

عربستان ، کویت ، بحرین، امارات ، قطر و عمان اعضای شورای همکاری خلیج فارس هستند.

بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی تا عصر دوشنبه  این ویروس بیش از ۳۷۳ هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرده است و  بیش از ۱۶ هزار نفر بر  اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.

شیوع ویروس بسیاری از پروازها را به حالت تعلیق درآورده و کشورها را مجبور به بستن مرزهای خود کرده است.  

برچسب‌ها قطر آسیای غربی شورای همکاری خلیج فارس پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قطر آسیای غربی شورای همکاری خلیج فارس عربستان بحرین عربستان بحرین عربستان بحرین مصر عربستان بحرین عربستان کویت بحرین عمان عربستان کویت بحرین عمان قطر آسیای غربی شورای همکاری خلیج فارس شورای همکاری خلیج فارس عربستان سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد

دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران، سوم اردیبهشت ماه با حضور مدیران نهاد‌ها و سازمان‌های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو دهمین شورای راهبری برنامه ملی آبادیران، سوم اردیبهشت ماه با حضور مدیران نهادها و سازمان های متولی آبادانی و پیشرفت کشور در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست که با حضور جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دکتر اختری، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور و عضو شورای عالی جهاد سازندگی برگزار شد، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران، گزارشی از اقدامات این برنامه ملی در سال گذشته ارائه کرد و هدف از عملیاتی کردن این برنامه را گره زدن زیست بوم علمی، فناوری و نوآوری به عرصه آبادانی و پیشرفت و رفع چالش‌های این حوزه دانست.

وی همچنین برگزاری نمایشگاه ملی آبادیران، پیگیری توافقنامه‌های منعقد شده، ارتباط با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه، برگزاری جایزه ملی آبادیران، افتتاح اولین مرکز اشتغال فناورانه آبادیران، برگزاری اولین گردهمایی فعالان مردمی آبادانی و پیشرفت فناورانه، برگزاری اولین نمایشگاه آبادیران استان یزد، همکاری با جشنواره مردمی عمار و شرکت در این رویداد سالانه، تشکیل رسانه و پایگاه خبری تخصصی آبادانی و پیشرفت فناورانه (آبادیران) و. را از جمله اقداماتی دانست که این برنامه در سال گذشته در دستور کار خود داشته است.

شکری با اشاره به برگزاری دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران، بکارگیری ظرفیت اساتید و نخبگان در تعامل با نهاد‌های ذیربط، مسئله محور بودن این دوره از نمایشگاه و حضور نهاد‌های متولی آبادانی و پیشرفت همراه با نیاز‌های احصا شده آن‌ها را از اقدامات نوآورانه و درجهت افزایش تعاملات بین دستگاهی و مخاطبین نمایشگاه دانست.

وی با اعلام انتشار فراخوان شرکت در این نمایشگاه، افزود: با توجه به شعار سال که در جهت مشارکت مردم در رشد اقتصاد و جهش تولید می‌باشد، بخش جدیدی تحت عنوان روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی برای معرفی نمونه‌های موفق با موضوعات مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان و همچنین معرفی نمونه‌های موفق عرصه آبادانی و پیشرفت فناورانه به نمایشگاه آبادیران اضافه خواهد شد

در ادامه، اکبری، دبیر اجرایی نمایشگاه به تبیین برنامه‌های دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و اتصال شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور و نیز اساتید و نخبگان به مسائل و ظرفیت‌های مناطق کمتر برخوردار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور از طریق معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت نهاد‌های دولتی و حاکمیتی متولی آبادانی و پیشرفت، کمک به رفع چالش‌های مناطق کمتر برخوردار و ایجاد استغال پایدار با استفاده از توانمندی‌های شرکت ها، اساتید و نخبگان زیست بوم علمی، نوآوری و فناوری کشور، گسترش مشارکت گروه‌های مردمی و جهادی در تعامل با شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور و مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان را از جمله این برنامه‌ها دانست.

وی همچنین تاکید کرد: مخاطبان ما در این دوره از نمایشگاه در دو طیف عرضه و تقاضا قرار می‌گیرند؛ شرکت‌ها و سرمایه گذاران بخش خصوصی، خیرین و گروه‌های جهادی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دستگاه‌های اجرایی و. در بخش تقاضا و شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق، اساتید و نخبگان در بخش عرضه قرار می‌گیرند و هدف ما در این نمایشگاه پیوند این دو بخش به یکدیگر است.

اکبری در ادامه بر حوزه‌های برگزاری نمایشگاه متمرکز شد و مسکن و زیرساخت‌های توسعه روستا، کشاورزی، دامپروری و شیلات، اشتغال کوچک مقیاس، سلامت، بهداشت و توانبخشی و صنایع نرم و آموزشی را از جمله این حوزه‌ها برشمرد.

در ادامه، سردار سرتیپ حزنی، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ارائه توانمندی‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه‌های وابسته در موضوع آبادانی و پیشرفت پرداخت.

وی با بیان این که سپاه پاسداران، نظام مسائل کشور را در حوزه‌های مختلف درجغرافیای پهناور کشور در اختیار دارد تاکید کرد: برای حل مشکلات کشور می­بایست به روش‌های نوآورانه و فناورانه روی آورد.

حزنی در پایان بر هم افزایی بخش‌های مختلف کشوری و لشکری برای رونق بخشیدن به برنامه ملی آبادیران و دعوت از آن‌ها برای بازدید از نمایشگاه تاکید کرد.

در بخش آخر جلسه هر یک حاضران به بیان پیشنهاد‌های خود در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین دوره نمایشگاه آبادیران پرداختند.

گفتنی است دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران ۲۲ تا ۲۵ خردادماه سال جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • حضور ۱۶ هزار بوشهری در کنکور/ ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان خانم هستند
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • دهمین نشست شورای راهبری برنامه ملی آبادیران برگزار شد
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان توقف فوری جنگ علیه غزه شد
  • پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟ | گام تازه برای برتری در مسابقات
  • ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی-هنری در کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر