Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: جلسات مجلس در محل پارلمان با پروتکل جدید برگزار می‌شود و فناوری ارتباط دو سویه تنها جنبه رزرو دارد تا به احتمال بسیار اندک در صورت بروز شرایط، از سیستم ارتباط دو سویه استفاده شود.

به گزارش گروه سیاسی برنا، روز سه شنبه در حاشیه آزمایش سامانه فناوری دو سویه " مجلس یار" در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا شرایط کشور ویژه‌ است که ممکن است در طول قرن یک بار رخ دهد، گفت:  اصل بر این است که جلسه در محل پارلمان برگزار شود و در حال سامان دادن آن هستیم اما با توجه نوع بیماری و مسری بودن آن، باید نحوه چینش افراد با پروتکل جدید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال تمهیدات رزروی اندیشیده‌ایم که با فرض بروز شرایط حاد که تنها ۱۰ درصد احتمال دارد، از امکان فناوری دیجیتالی دو سویه استفاده کنیم.

رییس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قصد داریم سر موقع جلسه مجلس را دایر کنیم اما اگر شرایط حاد بود می‌توان از امکان برگزاری جلسه به شکل ارتباط دوسویه استفاده کرد که یک بار مورد آزمایش قرار گرفت و اشکالات آن رفع شد و در حال حاضر تقریبا آماده است.

لاریجانی افزود: قصد اصلی این است که در محل پارلمان با پروتکل جدید جلسه مجلس برگزار شود که در جلسه امروز هیأت رئیسه مطرح خواهد شد، اما اگر به احتمال بسیار اندک و با بروز شرایط حاد ابن امکان فراهم نشد، از سیستم ارتباط دوسویه استفاده می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه از آنجایی که برگزاری انتخابات مجلس با شیوع ویروس کرونا همزمان شد و نمایندگان با تعداد زیادی از مردم در تماس بودند، به طور طبیعی حامل ویروس شدند که تست‌ها نیز نشان داد تعداد قابل توجهی از آن‌ها با این ویروس درگیر شده‌اند که البته خوشبختانه خود را در منزل ایزوله کردند و مدتی خارج از دسترس بودند که باعث بهبودی آن‌ها شد و برخی از نمایندگان نیز با مراجعه به بیمارستان بهبود یافتند و اکنون روی هم رفته وضع بهتری دارند.

رییس قوه مقننه ادامه داد: روز گذشته در بازدید از بیمارستان امام خمینی (ره) گفتم مسأله بیماری کرونا بسیار جهنده و مسری است و ما مجبوریم در این شرایط پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت می‌دهد را اجرا کنیم تا به سلامتی مردم و خانواده آنها و جلوگیری از فراگیری آن کمک کند.

لاریجانی در ادامه با بیان اینکه یکی از مسائل مهم این بود که مردم در خانه های خود اسکان داشته و تردد نکنند، اظهار داشت: از مردم خیلی تشکر می‌کنیم که حجم قابل توجهی از آنها به این موضوع و نکات مطرح شده در رادیو و تلویزیون توجه کردند که آمار سفرها نیز نشان می‌دهد که بسیار نسبت به قبل کاهش یافته و همین مسأله کمک کرده است تا مناطق مختلف کشورمان درگیر کرونا نشوند.

وی در ادامه تصریح کرد: متأسفانه از آنجایی که برگزاری انتخابات مجلس با شیوع ویروس کرونا همزمان شد و نمایندگان با تعداد زیادی از مردم در تماس بودند، به طور طبیعی حامل ویروس شدند که تست‌ها نیز نشان داد تعداد قابل توجهی از آن‌ها با این ویروس درگیر شده‌اند که البته خوشبختانه خود را در منزل ایزوله کردند و مدتی خارج از دسترس بودند که باعث بهبودی آنها شد و برخی از نمایندگان نیز با مراجعه به بیمارستان بهبود یافتند و اکنون روی هم رفته وضع بهتری دارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پروتکل جدید سویه استفاده ارتباط دو دو سویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در یادداشتی برای همشهری درباره فعالیت این معاونت درسال گذشته و دستاوردهای آن نوشت؛
معاونت پارلمانی رئیس جمهور سیزدهم از آغاز این دولت سعی کرده است تا همواره تعاملی خوب و سازنده میان قوه مجریه و قوه مقننه برقرار کند تا حل مسائل کلان کشور و مشکلات مردم همواره به عنوان مهم ترین موضوع میان قوا در دستور کار قرار گیرد. اما به بهانه پایان سال ۱۴۰۲ و آغاز سال نو، گزیده‌ای از مهم ترین اقدامات معاونت پارلمانی رئیس جمهور را به سمع و نظر مردم فهیم ایران میرسانم.

اول: برنامه ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات سید ابراهیم رئیسی، ریاست محترم جمهوری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ارتباط رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارای ابعاد وسیعی بوده که با حضور ایشان در مجلس شورای اسلامی ( 15 جلسه ) در قالب مراسم تحلیف، جلسات معرفی و رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، تقدیم برنامه توسعه، ارائه و دفاع از لایحه بودجه پیشنهادی و ... و در مجموعه دولت در قالب جلسات مجامع استانی (31 جلسه) ، ملاقات با هیئت رئیسه مجلس –روسای کمیسیون – فراکسیون و .... ( 5 جلسه)‌و اجلاسیه های مشترک دولت و مجلس ( 5 جلسه) برقرار می‌شود. که از جمله دستاوردهای این جلسات و نشست‌ها همدلی و همراهی میان دولت و مجلس و فراهم نمودن زمینه‌های مناسب اقتصادی، اجتماعی ، فرهنگی و .... در جامعه است.

دوم: برنامه ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات معاون اول رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی؛ ملاقات های معاون اول رئیس‌جمهور با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب 8 مجمع استانی شامل 101 نفر و اعضا کمیسیون‌های اقتصادی ، صنایع و معادن و بهداشت و درمان، شامل 66 نفر نماینده و فراکسیون شاهد 8 نفر و تعدادی ملاقات انفرادی برگزار گردیده است. در این نشست‌ها سخنان و درخواست‌های نمایندگان در موضوعات مهم اقتصادی و تولیدی کشور و مسایل و مشکلات حوزه های انتخابی و منطقه‌ای مطرح شده، پاسخ ها و پیشنهاداتی از سوی معاون اول بیان گردید.

سوم: برنامه‌ریزی و هماهنگی دیدار و جلسات اعضا هیئت دولت در مجلس شورای اسلامی ؛ ملاقات و جلسات اعضا هیئت دولت با نمایندگان مجلس همواره بصورت حضور در صحن ،کمیسیون‌های تخصصی، فراکسیون‌ها و ملاقات های انفرادی در مجلس شورای اسلامی بوده است. در این میان اجرای طرح مشترک دولت و مجلس " دوشنبه‌های انس" (ملاقات وزرا و معاونین رئیس‌جمهور با نمایندگان در روزهای خاص) یکی از نوآوری‌های این دولت است که توسط اداره کل دفتر برنامه‌ریزی و هماهنگی روابط دولت و مجلس تنظیم و اجرا گردید. همچنین حضور فعال وزرا و معاونین رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی با هدف تبیین برنامه و ارائه گزارش عملکرد دستگاه مربوطه، پاسخگویی به سوالات نمایندگان مردم و نشست های تخصصی بوده است که نشان از اهتمام ویژه دولتمردان به تعامل و مشارکت در فرآیند کارشناسی مجلس شورای اسلامی دارد.

چهارم: دیدار و جلسات معاون اجرایی رئیس‌جمهور؛ معاون اجرایی رئیس‌جمهور که وظیفه پیگیری امور اجرایی کشور را بخ عهده دارد از ابتدای دولت سیزدهم با تعداد 509 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در قالب 28 مجمع نمایندگان استانی و دیدارهای انفرادی ملاقات داشته است. این جلسات با محوریت سفرهای استانی رئیس‌جمهور، پیگیری مصوبات سفرها و سایر امور اجرایی مرتبط با حوزه‌های انتخابیه در استان‌های مختلف کشور، شکل گرفته است.

پنجم: جلسات مشترک اعضا هیئت دولت با نمایندگان مجلس شورای اسلامی ( موضوعات خاص) یکی از نوآوری های دیگر در زمینه برنامه ریزی و هماهنگی روابط دولت و مجلس شورای اسلامی در راستای تعامل بهتر، برگزاری جلسات مستمر در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه قبل از جلسه علنی است که با همکاری دفتر دولت در مجلس و آقایان حاجی بابایی و پژمانفر برگزار می‌گردد در این جلسات بر حسب مورد و اهمیت، موضوع تخصصی در دستور کار قرار می گیرد

کد خبر 840700 برچسب‌ها سید محمد حسینی دولت سیزدهم معاون پارلمانی رئیس جمهور

دیگر خبرها

  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • جلسات شورای فرهنگ قرآنی باید در صدر فعالیت دستکاه‌ها باشد / قمی: قرآنیان پای کار روز قدس باشند
  • نماینده کهنوج: تشکیل استان کرمان جنوبی یک اتفاق تاریخی خواهد بود/ مردم منتظر تحقق قول رییس جمهور هستند
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • تشکیل مجلس جدید با ۴ فراکسیون / جریان اصولگرایی رقابت‌ها را کنار بگذارند
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • تشکیل سه کارگروه برای تکمیل پروژه های نهضت ملی مسکن
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • شورای وحدت به‌دنبال تشکیل فراکسیون وحدت در مجلس است
  • تشکیل اتاق فکربا مشارکت مردم برای اجرایی کردن جهش تولید