Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@05:51:22 GMT

نظارت بر واحدهای صنفی در استان بوشهر تشدید شد

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۷۹۰۴

نظارت بر واحدهای صنفی در استان بوشهر تشدید شد

سید حسین حسینی روز سه شنبه با اشاره به ضرورت ادامه تعطیلی صنف‌های غیر ضروری تا پایان ۱۵ فروردین ماه جاری افزود: در اجرای تصمیم ستاد مبارزه با کرونا نظارت مستمر و پیوسته بر واحدهای صنفی ضروری مانند سوپر مارکت‌ها، میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایر صنوف تامین کننده مواد غذایی و داروخانه‌ها به منظور رعایت ضوابط بهداشتی مبارزه با شیوع ویروس کرونا بصورت مستمر و روزانه در قالب گشت‌های مشترک بازرسی آغاز شده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: رعایت دقیق مسائل بهداشتی  مانند استفاده از محلول ضدعفونی کننده و گذاشتن دستکش پلاستیکی یکبار مصرف (در صورت نبود دستکش استفاده از کیسه فریزری) برای مشتریان در ورودی واحدهای صنفی الزامی و درصورت رعایت موارد بهداشتی از سوی واحدها با آنها برخورد قانونی خواهد شد.
حسینی ادامه داد: متصدیان واحدهای صنفی هنگام فعالیت باید از ماسک و دستکش و مواد شوینده و ضدعفونی کننده به طور مداوم استفاده کنند تا سلامت خود و دیگران را به خطر نیندازند.
وی اضافه کرد: استفاده از دستگاه کارت خوان برای  جلوگیری از آلودگی، ضد عفونی کردن مداوم محیط فروشگاه از دیگر نکات ضروری است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در واحدهای صنفی بویژه رعایت نکردن نکات بهداشتی در هنگام خرید مراتب را به تلفن ۱۲۴ رسیدگی به شکایات مردمی  این سازمان گزارش کنند.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت بوشهر ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۷۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟

جام جم آنلاین؛ بر اساس آخرین اعلام شهرداری کرمانشاه، زمینی به وسعت حدود ۴۰ هکتار در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه «عین الکش» برای احداث شهرک ضایعات کرمانشاه انتخاب شده و در حال حاضر با همکاری سایر دستگاه‌ها جوانب مختلف احداث شهرک در این زمین در حال بررسی است.

اما رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه  معتقد است، نه تنها وجود یک شهرک ضایعات برای شهر کرمانشاه کافی نیست، بلکه شهرکی که احداث می‌شود نباید از محدوده شهر فاصله خیلی زیادی داشته باشد و باعث ایجاد ترافیک خصوصا در محدوده بزرگراه کربلا شود.

کوروش امیری ، با بیان اینکه بارها از ایجاد شهرک ضایعات در کرمانشاه استقبال کرده و احداث این شهرک را تنها راهکار ساماندهی واحدهای صنفی ضایعات می‌دانیم، گفت: اما برای احداث این شهرک باید شرایطی رعایت شود که از یک سو مشکلی برای مردم ایجاد نکند و از سوی دیگر واحدهای صنفی ضایعات نیز راغب به جابجایی به مکان جدید باشند.

وی یکی از مهمترین مواردی که در تعیین تکلیف شهرک ضایعات باید مد نظر قرار گیرد را مکان و راه دسترسی آن دانست و افزود: اگرچه چنین شهرکی نباید در دل شهر باشد، اما اگر فاصله بیش از ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری از شهر داشته باشد نیز باعث ایجاد ترافیک و مشکلات تردد خواهد شد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه که ضایعاتی ها نیز رسته‌ای از این صنف هستند، خاطرنشان کرد: خصوصا اگر این مکان در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه عین‌الکش باشد، باید بگونه‌ای برنامه‌ریزی شود که مشکل ترافیکی در مسیر بزرگراه کربلا ایجاد نکند و شاهد راه افتادن خودروهای ضایعاتی در این مسیر نباشیم.

امیری تاکید کرد: راه‌اندازی یک شهرک در این محدوده برای تجمیع ضایعاتی‌هایی که در محدوده «بیمارستان سینا» فعالیت می‌کند مناسب است، اما باید فکری هم برای ضایعاتی هایی که در «جعفرآباد» فعالیت دارند و تعداد آنها زیاد است و همچنین ضایعاتی‌های سایر نقاط شهر نیز بشود.

وی ایجاد یک شهرک ضایعات را برای شهر کرمانشاه کافی ندانست و عنوان کرد: حداقل دو شهرک ضایعات در دو نقطه نیاز داریم تا همه ضایعاتی‌ها را پوشش دهد و باعث مشکلات ترافیکی هم نشود.

رشد قارچ گونه ضایعاتی‌ها در کرمانشاه

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه در ادامه از رشد قارچ گونه واحدهای ضایعاتی هم یاد کرد و افزود: اگرچه در سال گذشته طرحی برای برخورد و پلمب واحدهای غیرمجاز اجرا شد و تعدادی از این واحدها را دو بار پلمب کردیم، اما متاسفانه این طرح ادامه پیدا نکرد و این واحدهای غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

امیری از فعالیت حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی ضایعاتی در کرمانشاه خبر داد که تعداد زیادی از آنها مجاز بوده و چندین نفر در آنها کار می‌کنند و یادآور شد: مشکل اصلی ما واحدهای غیرمجازی است که مثل قارچ سبز می‌شوند.

وی برخوردهای مقطعی و پلمب را برای ساماندهی ضایعاتی‌های غیرمجاز کرمانشاه کارساز ندانست و تاکید کرد: باید یک کار چند جانبه صورت بگیرد که مهمترین پیش نیاز آن ایجاد شهرک ضایعات است که واحدهای مجاز و قانونمند به محل جدید بروند و بتوان برای واحدهای غیرمجاز هم فکری کرد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه از زمینه‌های مختلفی که ضایعات فروشان کرمانشاه در آن فعالیت دارند نیز یاد کرد و گفت: برخی در حوزه پلاستیک، برخی در حوزه آهن آلات، برخی در حوزه کارتن و برخی در حوزه نان خشک فعالیت دارند.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت همراه داشتن حیوانات خانگی به مراکز عرضه غذا
  • ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • ۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز
  • نظارت بر نانوایی‌های شفت تشدید شود
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان
  • اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به همت دامپزشکی شهرستان اشکذر
  • تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟
  • تشدید نظارت بر تالاب‌های چهارمحال و بختیاری
  • بازدید بیش از شش هزار مورد از مراکز عرضه فرآورده های دامی