Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر رضا ملک‌‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی پیامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ایران با 12 تیم پژوهشی به کارآزمایی بالینی بزرگ سازمان جهانی بهداشت روی چهار دارو برای درمان بیماری کرونا پیوست.

اخبار اجتماعی- وی در این پیام اعلام کرد:

سازمان جهانی بهداشت (WHO) از کارآزمایی بزرگ بالینی روی چهار دارو برای درمان کرونا خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این داروها شامل:

1. ترکیب دارویی برای درمان HIV

2. داروی مالاریا chloroquine و hydroxychloroquine)

3. داروی ضد ویروس ابولا (remdesivir)

4. داروی ترکیبی از ( Ritonavir/ lopinavir و اینترفرون بتا)

به نوشته معاون وزیر بهداشت، ایران که از بزرگترین ظرفیت تحقیقات پزشکی در منطقه و در بین کشورهای اسلامی برخوردار است، با 12 تیم پژوهشی به مطالعه بزرگ کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی پیوسته است.

دکتر Henao Restrepo از بخش تحقیقات واکسن سازمان جهانی بهداشت امیدوار است به منظور دستیابی به نتایج قوی چندین هزار بیمار از سراسر دنیا در این مطالعه وارد شوند.

کشورهای ایران، آفریقای جنوبی، آرژانتین و کشورهای اروپایی فرانسه، اسپانیا، آلمان، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ و انگلستان تاکنون به این مطالعه پیوسته‌اند. هیئت نظارت بر این کارآزمایی بالینی سازمان بهداشت جهانی که SOLIDARITY نام گرفته اعلام کرده است بر ایمنی داده‌های جهانی و نتایج موقت آن در فواصل منظم به طور دقیق نظارت خواهد کرد.

به گفته هیئت نظارت، برای به دست آوردن نتایج قوی از این مطالعه، به احتمال زیاد چندین هزار بیمار باید جذب شوند. این مطالعه که می‌تواند در ده‌ها کشور انجام شود، به ساده‌ترین شکل ممکن طراحی شده تا بیمارستان‌های تحت الشعاع ویروس COVID-19 بتوانند در آن شرکت کنند.

سازمان بهداشت جهانی همچنین امیدوار است که یک آزمایش پیشگیری برای تاثیر داروهایی که ممکن است کارکنان مراقبت‌های بهداشتی را از عفونت محافظت کند، انجام دهد.

سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده است تحقیقات بالینی دقیق در طول شیوع یک بیماری همیشه یک چالش بوده است، با این وجود این کارآزمایی ها، دریافت سریع پاسخ‌ها، تلاش برای فهمیدن اینکه چه چیزی مؤثر است و چه چیزی مهم نیست بهترین روش برای پیشگیری از پیشروی ویروس است.

برای کارآزمایی این داروها آنچه بیش از تعداد کشورها مهم است، تعداد نمونه‌ها و بیماران شرکت کننده است. بر همین اساس کشورهایی وارد مطالعه شده‌اند که از تعداد مناسبی از بیماران برای انجام مطالعه برخوردارند.

با توجه به نمونه‌های در اختیار کشورها انتظار می‌رود تا 2.5 ماه آینده نتایج اولیه این کارآزمایی مشخص شود؛ ملاحظات اخلاقی این کارآزمایی بالینی در کمیته‌های اخلاق پژوهش وزارت بهداشت تصویب شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بیماری کرونا سازمان جهانی بهداشت درمان کرونا ایران سازمان بهداشت جهانی کرونا داروی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۹۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لحظه پیوستن روباه مادر به توله‌اش در ولنجک تهران (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ترفند روباه قرمز برای شکار موش کور (فیلم) شکار دیدنی روباه توسط سیاه گوش (فیلم) دوستی جالب جغد و روباه (فیلم)

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • لحظه پیوستن روباه مادر به توله‌اش در ولنجک تهران (فیلم)
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • بازدید مقام سازمان غذا ودارو از آزمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است