Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران در گفتگوی ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور به تشریح اقدامات ستاد مقابله با کرونا استان تهران پرداخت.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ انوشیروان محسنی بندپی در گفتگوی ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور ضمن تبریک سال نو و تشکر از اقدامات ارزشمند جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: در استان تهران با توجه به شرایط خاص استان به لحاظ جمعیت و تراکم جمعیتی، اقدامات پیشگیرانه با تعریف سلامت به عنوان تعهد سیاسی همه ارکان دولت و حاکمیت پیگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تمام امکانات استان به کار گرفته شده است تا با همکاری و حمایت دکتر زالی به عنوان فرمانده ستاد استانی مقابله با کرونا بتوانیم اقدامات موثری را در سطح استان تهران انجام دهیم.

استاندار تهران سپس بیان کرد: ۴۰۲ بهورز در ۳۴۷ خانه بهداشت مشغول فعالیت هستند تا در زمینه ارتقاء آموزش و اطلاع رسانی به خانواده ها فعالیت کنند، همچنین ۲۷۰۰ مراقب سلامت نیز هریک با خط تلفنی مستقل، آگاهی بخشی و حساس سازی اعضای جامعه نسبت به رعایت نکات بهداشتی را انجام می‌دهند.

ثبت اطلاعات ۸۰ درصد جمعیت استان تهران در سامانه سیب

محسنی بندپی سپس عنوان کرد: ۵۵ مرکز جامع خدمات سلامت فعال هستند که ۱۹ مرکز به صورت شبانه روزی و ۳۶ مرکز ۱۶ ساعته فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد جمعیت استان تهران به سامانه سیب متصل شده اند گفت: ۲۹ بیمارستان دولتی در سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران، بیمارستان ارتش و بیمارستان بقیه الله سپاه مسئول خدمات رسانی به مردم هستند.

حجم سفرها نسبت به سال گذشته ۵۲ درصد کاهش یافته است

استاندار تهران با بیان اینکه رشد شتابان ابتلا به ویروس کرونا در استان تهران متوقف شده اظهار داشت: از ۲۷ اسفندماه تا ۴ فروردین ماه براساس اعلام ۱۲۱ پایگاه هلال احمر در سطح استان تهران که تب سنجی انجام می دهند ۵۷۰ هزار خودرو از استان خارج شده اند.

محسنی بندپی افزود: بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از استان تهران خارج شده اند که در مقایسه با سال گذشته ۵۲ درصد کاهش حجم سفرها را شاهد بودیم و از این تعداد ۳۱۱۸ نفر که تب بالای ۳۸ درجه داشتند برگشت داده شده و به مرکز درمانی ارجاع شدند.

ضرورت اتخاذ تمهیدات لازم برای استخدام کادر درمانی و پرستاری در تهران

وی با بیان اینکه تب سنجی در مورد بازگشت مسافران نیز انجام می‌شود گفت: از آنجا که استان تهران معین چند استان دیگر است در زمینه به کارگیری کادر پزشکی و پرستاری با توجه به عدم استقبال از طرح نیروهای ۸۹ روزه و بازنشستگان و عدم تخصص نیروهای داوطلب به سازمان استخدامی تاکید شود تا مجوز استخدام برای سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی صادر شود.

استاندار تهران همچنین تصریح کرد: در راستای تعهد سیاسی استان از اعتبارات در اختیار، فرمانداری ها ۱۷۰ میلیارد تومان به سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، شهید بهشتی و تهران کمک مالی صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سه دانشگاه علوم پزشکی استاندار تهران استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از انجام واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق و کانون‌های پرخطر سطح استان کرمانشاه خبر داد. - اخبار استانها -

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، از واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایر و روستایی استان خبر داد و اظهار داشت: کودکان زیر پنج سال در مناطق صعب‌العبور و چادرنشین از 30 اردیبهشت تا دوم خردادماه علیه بیماری فلج اطفال واکسینه می‌شوند و تلاش می‌شود تمام کودکان این سرزمین واکسینه شوند.

وی عنوان کرد: همزمان با هفته سلامت فردا چهارشنبه پنجم اردیبهشت‌ماه ویزیت کلینیک‌های تخصصی و مراکز درمانی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه رایگان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، گفت: همچنین روز جمعه و همزمان با آخرین روز از هفته سلامت همکاران ما در مساجد جامع حضور پیدا می‌کنند و در قالب میز خدمت به نمازگزاران خدمت‌رسانی می‌کنند.

شکیبا با اشاره به اینکه مصرف قارچ‌های سمی و خودرو در طبیعت ممنوع است، عنوان کرد: از مردم درخواست می‌شود به هیچ عنوان از قارچ‌هایی که در طبیعت رشد می‌کنند استفاده نکنند و حتی به آن دست نزنند و تنها از قارچ‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند.

وی با بیان اینکه در صورت مشاهده نشانه‌های اولیه مسمومیت با مصرف قارچ‌های خودرو باید بیمار سریعا به مراکز درمانی انتقال یابد گفت: مسمومیت با قارچ‌های سمی علائم زودرس شامل حالت تهوع، استفراغ، گیجی و مشکلات مغزی را ایجاد می‌کند، اما عوارض دیررس آن بسیار خطرناک‌تر و شامل آسیب‌های کبدی، مغزی و کلیوی است و حتی در برخی موارد منجر به مرگ خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه، افزود: پزشکان توصیه می‌کنند از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه قارچ‌هایی که در کنار تنه درختان می‌رویند یا توسط افراد بومی به صورت فله‌ای جمع‌آوری می‌شوند، خودداری شود.

شکیبا بیان کرد: در آخرین گزارش از مصرف قارچ‌های سمی پنج نفر از افراد یک خانواده مبتلا و در بیمارستان بستری شدند و درمان آن‌ها به سختی انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • تاکید بر نقش مهم و اثرگذار صداوسیما در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان
  • فعالیت‌های سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد تشریح شد
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه دخترانه رشت