Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست تیم تراکتور می گوید با وجود قرار قبلی اما ممکن است تمرینات تراکتور از فردا هم شروع نشود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

مسئولان باشگاه تراکتور روز گذشته تصمیم گرفتند که تمرینات خود را بعد از تعطیلی چند روزه از فردا شروع کنند. از آنجایی که چند تیم لیگ برتری نیز تمرینات خود را شروع کردند یا قرار است آغاز کنند رییس فدراسیون پزشکی ورزشی مصاحبه ای انجام داد و اعلام کرد که هر تیمی تمرین کند با جریمه و با توبیخ روبه رو می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهارنظر شرایط خاصی را ایجاد کرده است. ایوب ذوالفقاری سرپرست تراکتور درباره اظهارنظر مهرزاد خلیلیان گفت:

«واقعیت این است که به صورت کتبی هنوز چیزی به دست ما نرسیده است. ما نمی دانیم چه باید بکنیم. از یک طرف معلوم نیست تکلیف لیگ چیست و از طرفی همه تیم ها تمرینات خود را شروع کردند یا قرار است شروع کنند.ما یک تیم مدعی هستیم، نمی توانیم استراحت کنیم و رقبای مان کار کنند.»

وی ادامه داد:

«ما قرار گذاشتیم از فردا تمرینات را شروع کنیم. اما این تصمیم اول به خاطر عقب نیفتادن از رقبا بود و دوم اینکه بازیکنان از نظر بدنی افت نکنند. البته ممکن است فردا تصمیم دیگری بگیریم و تمرینات را ادامه ندهیم اما باز هم بلاتکلیف هستیم.»

سرپرست تراکتور همچنین گفت:

«قطعا جان و سلامتی بازیکنانی از هر چیزی مهم تر است وما این موضوع را درک می کنیم. اما چه باید بکنیم؟ سازمان لیگ که تکلیف ما را روشن نمی کند؛ یا بگویند لیگ تعطیل است یا اینکه برنامه بدهند تا بتوانیم کارمان را انجام بدهیم.»

ذوالفقاری در پایان افزود: «شما می بینید که کرونا کل دنیا را تعطیل کرده است. حتما می دانید در ایتالیا جان چند نفر گرفته شده است؟ قطعا دوست نداریم فوتبالیست های ارزنده مان کرونا بگیرند اما این تقصیر ما نیست. واقعا اگر لیگ را تعطیل کنند، چه اتفاقی می افتد؟ همه چیز واضح و مشخص است اما مسئولان تکلیف را روشن نمی کنند. در این شرایط هیچ کدام از ما نمی دانیم چه باید انجام دهیم.»

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تراکتور تراکتور لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟ | عوامل و علائم آلرژی را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، فرحزاد جباری در خصوص آلرژی در فصل بهار اظهار کرد: آلرژی به این علت ایجاد می‌شود که سیستم ایمنی افراد با زمینه‌های ژنتیکی که دارند، مستعد پاسخ نابه‌جا نسبت به محرک‌های محیطی است.

وی با بیان اینکه علائم آلرژی می‌تواند مربوط به عوامل محرک محیط بیرون مانند گرده درختان، چمن‌ها و علف‌ها، عوامل محرک داخل منزل مانند حیوانات خانگی و پرندگان و یا در پاسخ به مواد غذایی و داروها باشد، عنوان کرد: هر ماده غذایی ممکن است حساسیت‌زا باشد. برخی غذاها مانند لبنیات، شیر، تخم مرغ یا گندم حساسیت بیشتر و همچنین ارزش غذایی بیشتری دارند، بنابراین حذف آن‌ها ممکن نیست. این اهمیت دارد که مواد غذایی حساسیت‌زا را شناسایی و به بیمار کمک کنیم.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: محرک‌های خارج از منزل که مربوط به گرده درختان و چمن‌ها است، به فصل ارتباط دارد. علائم بیماران مستعد از اواخر اسفند شروع می‌شود، در تابستان به اوج می‌رسد و در پاییز با بارندگی و سرد شدن هوا رو به بهبودی می‌رود. این علائم در هر کشوری بسته به پوشش گیاهی و شرایط آب‌وهوایی متفاوت است.

دکتر جباری بیان کرد: علائم آلرژی می‌تواند در قسمت‌هایی که محرک وارد بدن می شود و سیستم ایمنی را تحریک می‌کند، ایجاد شود. علائم می‌تواند در قسمت تنفسی فوقانی بیشتر در بینی به صورت عطسه، آبریزش، خارش و گرفتگی بینی همراه با خارش چشم، اشک ریزش، خارش گوش و یا درد و خارش گلو باشد. علائم همچنین می‌تواند در قسمت‌های تنفسی تحتانی مانند ریه به صورت سرفه، تنگی نفس و آسم خود را نشان دهد.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی ادامه داد: ممکن است علائم درگیری در پوست به صورت کهیر یا اگزما یا به صورت علائم گوارشی مانند دل‌درد، اسهال و دردهای شکمی بروز کند. در موارد شدید شوک آنافیلاکسی ایجاد می‌شود و این زمانی است که عامل محرک می‌تواند چند ارگان را با هم درگیر کند و باعث افت شدید فشار خون، تپش قلب، دردهای شکمی، کهیر منتشر و تنگی نفس شود که حیات فرد را تهدید می‌کند.

بهترین راهکارهای مقابله با آلرژی بهاره | با این اختلالات به پزشک مراجعه کنید

وی با اشاره به اینکه نوع درمان آلرژی به عاملی که ایجاد می‌شود و روند بیماری بستگی دارد، تصریح کرد: آلرژی زمینه ژنتیکی دارد، بنابراین فعلا حذف عامل یعنی ژن در روند درمانی ممکن نیست و شاید در آینده نزدیک هم ممکن نباشد.

روش دیگر این است که عامل محرک را حذف کنیم. در خصوص غذاها و داروها حذف بهترین گزینه است، یعنی آن ماده غذایی مصرف نشود مگر اینکه ماده مهمی در زندگی فرد بوده و اهمیت غذایی بالایی داشته باشد. در این مورد پزشک می‌تواند به فرد کمک کند و حساسیت وی را از بین ببرد اما در مورد موادی که کمتر ارزشمند هستند، توصیه به قطع مصرف می‌شود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در خصوص عوامل تنفسی به علت اینکه پراکندگی وجود دارد، خیلی موفق به قطع عامل نیستیم، بنابراین باید مکان جغرافیایی تغییر داده شود یا به عبارتی افراد مهاجرت کنند. معمولا در مناطق مرطوب محرک‌های محیطی و گرده فضای سبز کمتر تاثیر می‌گذارد. عوامل داخل منزل مانند حیوانات را نیز باید حذف کرد.

جباری خاطرنشان کرد: روش دوم این است که درمان را شروع کنیم. اگر آلرژی‌ها کنترل نشوند می‌توانند عوارضی ایجاد کنند که فرد را بیشتر آزار می‌دهد. در این موارد باید مصرف داروها شروع شود. داروهای خط اول دو نوع هستند. یک نوع برای افرادی است که علائم آن‌ها چند روز تا دو هفته ادامه دارد، بنابراین آنتی‌هیستامین می‌تواند کمک‌کننده باشد. اگر علائم افراد شدید و طولانی بوده و بیش از یک یا دو ماه ادامه داشته باشد، باید از اسپری‌های بینی برای آلرژی بینی و اسپری‌های ریه برای آسم استفاده شود.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: مرحله سوم درمان بیمارانی است که درمان‌های معمول برای آن‌ها جوابگو نیست، در این موارد آلرژیست می‌تواند کمک کرده و ایمونوتراپی را شروع کند. ایمونوتراپی روشی است که در آن عامل محرک را به کرات با دوزهای مشخص که حساسیت جدی ایجاد نکند، تحت تاثیر قرار می‌دهند تا سیستم ایمنی تحریک شود و در مقابل این عوامل مقاومت داشته باشد.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد افراد بعد از اتمام دوره بهبود پیدا می‌کنند. دوره درمان حداقل سه سال طول می‌کشد و هزینه‌های زیادی دارد. بهتر است افرادی که آلرژی دارند از همان ابتدا درمان‌های معقول را شروع کنند تا نیاز به ایمونوتراپی نداشته باشند.

کد خبر 844375 برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری آلرژی

دیگر خبرها

  • سردار آزمون از فردا در تمرینات رم شرکت می‌کند
  • اسرائیل : خودمان باید کنترل غزه را به دست بگیریم
  • آزمون از فردا در تمرینات رم
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟ | عوامل و علائم آلرژی را بشناسید
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • گزینه جذاب برای یحیی گل‌محمدی؛ تیم جدید او مشخص شد؟
  • خمز فعلا در تراکتور ماندنی شد؛ گل محمدی گزینه جانشینی سرمربی اسپانیایی بود!
  • یحیی در رادار تراکتوری‌ها؛ خمس فعلا ماندنی شد
  • خمس در تراکتور ماندنی شد
  • خمس در تراکتور ماندنی شد/ گل‌محمدی گزینه جانشین بود!