Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سی و پنج روز پس از شیوع کرونا در کشور، ۲۴۸۱۱ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۱۹۳۴ نفر فوت شده و ۸۹۳۱ نفر بهبود یافته‌اند. سخنگوی وزارت بهداشت با اعلام رشد ۱۳ درصدی موارد مرگ و میر در تهران گفته است؛ هر ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یک ایرانی جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی سخنگوی ستاد دانشگاهی کرونا در استان اصفهان از روند افزایشی ابتلا در این استان خبر داده و اعلام کرده است؛ از نظر تعداد موارد ابتلا در روز، حدود یک هفته است که بعد از تهران رتبه دوم را داریم. وی گفته کاشان و آران و بیدگل جزو شهرستان هایی است که موارد ابتلا در آنها جدی تر است. طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز که به عنوان پیشنهاد جدید وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا در روزهای اخیر از سوی نمکی مطرح شده است؛ به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارجاع شده و از این قرار است که با تشکیل کمیته امنیتی و اجتماعی به ریاست وزیر کشور با توجه به الگوی بومی و ساختار فرهنگی اقدامات لازم در خصوص ورود و خروج از شهرها و... انجام شود که پس از تصویب در کمیته درباره این موارد تصمیم گیری می‌شود.

شیوع گسترده کرونا در مرکز کهریزک بهزیستی مهار شد

فوت تعدادی از مددجویان بر اثر کرونا

 مشکل تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده هنوز رفع نشده است

«محمد نفریه» رئیس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیردار سازمان بهزیستی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره توزیع کمک خرید محصولات بهداشتی به حدود ۴۰ هزار نفر از مددجویان بهزیستی گفت: کمک هایی که به سازمان بهزیستی از سوی بنیاد مستضعفان ارائه شد، کمک معیشتی نبود و کمکی برای تهیه مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی بود.

وی با بیان اینکه این کمک در حدود ۱۰ میلیارد تومان بود، خاطرنشان کرد: ما براساس گروههای هدفمان، بررسی کردیم که ببینیم چه گروههایی بیشتر در معرض خطر هستند؛ براساس رصدهای انجام شده در گروههای هدف، مددجویان ضایعه نخاعی و معلولان جسمی و حرکتی انتخاب شدند، چرا که این گروهها دارای بیماری زمینه ای نیز بودند و مقرر شد به ۴۰ هزار نفر از مددجویان شامل همه مددجویان ضایعه نخاعی، تمام مددجویان دریافت کننده حق پرستاری و تعدادی از معلولان وابسته به بستر کمک بنیاد مستضعفان پرداخت شود.

رئیس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیردار سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: این مبلغ آنچنان نبود که بتوانیم به همه مددجویان بهزیستی پرداخت کنیم و با توجه به اینکه آخرسال مالی بود و بودجه ای آنچنانی وجود نداشت، این مبلغ هدیه ای از طرف بنیاد مستضعفان بود.

نفریه خاطرنشان کرد: از این مبلغ ده میلیارد تومان نیز به ۴۰ هزار نفر سرانه ۲۵۰ هزار تومانی پرداخت شد. ما هنوز مبلغی به عنوان کمک معیشتی پرداخت نکردیم، چرا که فعلا اعتبار مالی آن تامین نشده است. البته مستمری ماهانه به همراه عیدی پرداخت شده، اما کمک معیشتی برای بیماری کرونا پرداخت هنوز نشده است. 

وی در پاسخ به این سوال که آیا کمک هزینه ای به معلولانی که دستفروش هستند یا بعلت شیوع کرونا شغل خود را از دست داده‌اند، پرداخت می‌شود؟ ادامه داد: این افراد هم مانند دیگر اقشار جامعه هستند و اگر برای همه کمک هزینه در نظر گرفته شود به این افراد هم تعلق می گیرد. هنوز از سوی سازمان چنین کمکی پیش بینی نشده است، البته ما پیگیر آن هستیم.

نفریه در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه شیوع کرونا در بین مددجویان بهزیستی در ۶ استان درگیری بیشتری دارد، گفت: تعداد اندکی از مددجویان نیز به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند. با توجه به اینکه آمار فوت شدگان توسط وزارت بهداشت اعلام می شود، ما دیگر هیچ آماری را اعلام نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: بزرگترین چالش ما مرکز کهریزک شماره یک تهران بود که خوشبختانه با همکاری هلالاحمر و وزارت بهداشت توانستیم شیوع این بیماری را در این مرکز مهار کنیم، هرچند تعدادی از مددجویان و پرسنل آلوده شده اند. برای اینکه در آمارهای ارائه شده اختلافی پیش نیاید ما دیگر آمار اعلام نمی کنیم، اما همانطور که گفتم جلوی گسترش بیماری در این مرکز گرفته شده است.

 رئیس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیردار سازمان بهزیستی کشور درباره کمک بنیاد مستضعفان به آسایشگاه کهریزک خاطرنشان کرد: این موضوع زیر نظر ما نیست، اما ما هم شنیدیم که از سوی بنیاد به این مرکز خیریه نیز کمک شده است.

نفریه همچنین تصریح کرد: سازمان سرانه ای به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان در تاریخ ۲۸ اسفند ماه برای هر مرکز شبانه روزی با توجه به افزایش هزینه‌ها پرداخت کرده است. همانطور که می دانید این مراکز به پرسنل بیشتری نیاز داشتند.همچنین مشکل تامین مواد ضدعفونی کننده، ماسک، گان و.. برای این مراکز هنوز وجود دارد و رفع نشده و به مراکز ما هنوز این موارد داده نشده است. مراکز ما بیشتر موارد مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه کرده اند و با توجه به اینکه مراکز ما  پرریسک هستند و با وجود نامه نگاری هایی که کردیم، اما هنوز سهمیه ای از مواد ضدعفونی کننده برای مراکز ما در نظر گرفته نشده است.

وی تصریح کرد: تهیه مواد ضدعفونی کننده باعث افزایش هزینه مراکز شده است، ما تلاش کردیم با این کمک هزینه مقداری از هزینه ها را برطرف کنیم. بیش از ۱۰۰ هزار نفر در مراکز شبانه روزی ما حضور دارند و نمی توانیم این افراد را به خانواده هایشان برگردانیم، چراکه حدود ۴۰ درصد آنها خانواده ندارند و مابقی نیز خانواده هایشان توانایی نگهداری از آنها را ندارند، از همین رو در مراکز ما نگهداری می شوند و افراد پرریسکی هستند، یعنی اغلب افراد یا دارای معلولیت ذهنی، جسمی و حرکتی هستند و یا بیمار روانی مزمن هستند که نمی توانند مبانی بهداشتی را رعایت کنند و یا معتادان متجاهر هستند.

رئیس کمیته پیشگیری از بیماری های واگیردار سازمان بهزیستی کشور همچنین یادآور شد: ما مراکزمان را تقریبا قرنطینه کرده بودیم. کادر درمانی ما با مراکز درمانی بعضا مشترک هستند.وقتی یک مرکز ۱۴۰۰ مددجو دارد، حدود ۴۰۰ الی ۵۰۰ پرسنل دارد که در هر شیفت فعالیت می کنند و این پاشنه آشیل ما است و باعث شده که برخی از مراکز ما آلوده شود.

 

افزایش ۵۰ درصدی جمعیت گرمخانه‌های تهران در پی شیوع کرونا

نتایج تست ۳۰ فرد مشکوک به کرونا منفی شد

«مالک حسینی» سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت گرمخانه‌ها در پی شیوع کرونا گفت: در گرمخانه‌ها با افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی جمعیت مواجه شده‌ایم، حتی در روزهای پیک زمستان هم نسبت به سال قبل تعداد پذیرش‌هایمان بیشتر شده بود و هنوز هم موج ورود افراد جدید را به سمت گرمخانه‌ها را شاهد هستیم.

وی اظهار داشت: ما با افرادی که بی خانمان بوده و آسیب و خطری ندارند مشکلی نداریم و آنها را پذیرش می‌کنیم، اما برخی از آنها هستند که یا خودشان امتناع دارند و یا حاضر نیستند وارد هیچ محیطی شوند، زیرا در فضای کمپ بوده‌اند و از فضاهای بسته و اینکه احساس کنند تحت نظرند، فراری هستند، از طرفی از آنجایی که دیگر هوا مساعدتر شده و سرما و خطر جانی وجود ندارد، بنابراین به فضاهای بی دفاع شهری و نقاطی که دسترسی به آنها سخت تر باشد، پناه می‌برند.

حسینی تصریح کرد: به واسطه اینکه آنها مقاوت می‌کنند و ما مجوز مداخله و درگیری برای منتقل کردن مددجو را نداریم، لذا آنها بیرون از گرمخانه مانده‌اند. به ضرس قاطع می‌گویم اینها کارتن خواب به معنی افراد بی سرپناه و بی خانمان نیستند، بلکه آن افراد معمولا مصرف کننده، خرده فروش مواد مخدر یا مصرف کننده حرفه‌ای و افراد پرخطری هستند که متاسفانه به سمت شهر گسیل شده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که تاکنون چه تعدادی در گرمخانه‌ها به کرونا مبتلا شده‌اند؟ گفت: تاکنون بیش از سی مورد مشکوک داشتیم که به بیمارستان فرستاده شدند و طبق گزارشی که بیمارستان به ما داده است، یک مورد مثبت هم نداشتیم. فقط سی مورد مشکوک بودند که در نوع خودش پدیده جالب و قابل مطالعه‌ای است.

حسینی افزود: به رغم این که احساس می شود، این افراد آسیب پذیرتر هستند اما دچار بیماری نشدند. البته خیلی مراعات می کنیم و تا جایی که امکان داشته باشد، ضدعفونی و موارد بهداشتی رعایت می‌شود. در همه گرم خانه‌ها ماسک نیز توزیع می‌شود و همه مددجویان ما از ماسک استفاده می‌کنند.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران  در پاسخ به این سوال که نگهداری این افراد در کنار هم و در فضای بسته به صلاح است؟ گفت: در این زمینه اختلاف نظر وجود داشت، اما در هر صورت ما به جای این که صورت مسأله را پاک کنیم و بگوییم به واسطه این که انتقال ویروس صورت نگیرد، مراکزمان را تعطیل کنیم سعی کردیم که مراقبت‌ها را بالا ببریم و خدمات را متناسب با شرایط ارائه دهیم. بنده به شما می گویم اگر گرمخانه‌های تهران را تعطیل کنیم، این صحنه‌هایی که در سطح خیابان می‌بینید، حداقل با یک حجم چهار، پنج برابری مواجه خواهد شد. اگر گرمخانه‌ها تعطیل شوند خطرات برای این افراد که بی سرپناه هستند و مشکل سرپناه و تامین معیشت دارند و بهداشت هیچ جای سبد هزینه اینها نیست، بیشتر شده و لذا خود این افراد در معرض خطر قرار می‌گیرند، امل ما نسبت به این افراد احساس مسئولیت داریم.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در پایان اظهار داشت: نکته دوم این مساله خطری است که برای شهروندان به وجود می‌آید. این افراد می‌توانند ناقل باشد، چون مسائل بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و می‌توانند موجب شیوع شوند و خطرات بسیار وسیعی برای بخش عمده‌ای از مردم شهر ایجاد کنند. ما همه این ملاحظات را در نظر گرفتیم و رعایت کردیم. به این دو دلیل ما مراکزمان را تعطیل نخواهیم کرد؛ مگر اینکه دستور مقامات بالادستی عنوان شود و برای ما الزام قانونی داشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا مواد ضدعفونی کننده مددجویان بهزیستی بنیاد مستضعفان وزارت بهداشت شیوع کرونا گرمخانه ها هزار نفر مراکز ما شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان

 تامین مسکن مناسب به عنوان سرپناه اعضای خانواده یکی از دغدغه‌های اصلی خانواده کم بضاعت و نیازمند محسوب می‌شود که در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اولویت‌های نهاد‌های حمایتی قرار گرفته و همواره تلاش می‌شود تا با تامین مسکن‌های مددجویی این دغدغه اساسی از دیگر مشکلات خانواده‌های تحت حمایت کاسته شود.

براین اساس با همکاری نهاد‌های حمایتی و خیرین گام‌های موثری برای خانه‌دار شدن افراد نیازمند به خصوص جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) برداشته شده و در دولت سیزدهم نیز با وجود اینکه تامین مسکن به ویژه برای خانواده‌های نیازمند در اولویت قرار گرفته اقدامات قابل توجهی انجام شده است.

در این راستا زنان سرپرست خانوار، ایتام، سالمندان و افراد نیازمند به عنوان اقشار آسیب‌پذیر جامعه مورد توجه طرح‌ها و برنامه‌های واگذاری مسکن قرار دارند چرا که این افراد علاوه بر تامین مایحتاج زندگی، دغدغه تامین سرپناه و مسکن برای زندگی خود را دارند و تلاش می‌شود تا با احداث سقفی از جنس مهربانی سرپناهی مناسب برای این افراد و خانواده هایشان تامین شود.

بسیاری از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) به دلیل مشکلات معیشتی و نبود درآمد مناسب در شرایط ضعیف اقتصادی به سر می‌برند و درمواردی که حتی در تامین مایحتاج اولیه زندگی نیز دچار مشکل هستند و گاهی وضعیت در شرایطی برای این افراد سخت‌تر شده است که یا سرپرست خانواده را از دست داده اند و یای اینکه به علت بیماری و یا آسیب‌های اجتماعی قادر به تامین هزینه‌های زندگی نیستند و در صورت مشکل مسکن این افراد با چهره سخت زندگی مواجه هستند که با کمک‌ها نهاد‌های حمایتی باید گامی بر رفع مشکلات این افراد برداشته شود.

نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره یاری رسان مستضعفان و اقشار آسیب دیده جامعه است و اکنون نیز در جهت تامین مسکن این افراد گام‌های بزرگی برداشته شده که در این راستا امروز همزمان در سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور رییس جمهور بیش از ۳۳ هزار واحد مسکونی به مددجویان واگذار شد که در این میان سهم استان لرستان یک هزار و ۷۴۱ واحد مسکونی بود.

اقدامات قابل توجهی در حوزه تعهدات مسکن در لرستان انجام شده است

استاندار لرستان در آیین واگذاری واحد‌های مسکونی مددجویی با اشاره به واگذاری ۳۳ هزار واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در سطح کشور گفت: خوشبختانه سهم لرستان از این واحد‌های مسکونی مددجویی قابل توجه بوده است.

فرهاد زیویار افزود: یک هزار و ۷۱۴ واحد مسکونی مددجویی توسط این نهاد حمایتی تحویل مددجویان داده شد.

وی ادامه داد: این واحد‌های مسکونی با شرایط مطلوب احداث شده و مشکل تامین مسکن تعداد زیادی از مددجویان کمیته امداد این استان برطرف شده است.

وی با تاکید بر اینکه مسکن یکی از نیاز‌های ضروری مددجویان است، اظهار کرد: خانواده‌های تحت حمایت این نهاد به دلیل شرایط بضاعت کمتری به سختی امکان تامین مسکن دارند که خوشبختانه با اقدامات حمایتی نیاز این افراد نیز برطرف می‌شود.

وی افزود: در این راستا لرستان در حوزه ماموریت‌های تامین مسکن جزو استان‌های نخست کشور است و در حوزه بنیاد مسکن و مقاوم سازی و تامین مسکن برای تعهدات کلی در حوزه ماموریت‌های استان اقدامات خوبی انجام شده است.

یک هزار و ۷۴۱ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد لرستان واگذار شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: تامین مسکن مددجویان این نهاد به طور جدی در دستور کار این نهاد حمایتی است و در سه سال گذشته عملیات احداث پنج هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در استان آغاز شده و بخش عمده‌ای از این واحد‌ها تاکنون تحویل شده است.

جلال شیخ پور افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در سطح استان در دست احداث است و امروز از مجموع ۳۳ هزار واحد مسکونی افتتاح شده در سطح کشور یک هزار و ۷۴۱ واحد در این استان به مددجویان واگذار شد.

وی ادامه داد: این واحد‌های مسکونی با اعتبار حدود هشت هزار میلیارد ریال اعتبار احداث این واحد‌ها بوده است.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی در این استان در دست اقدام است، اضافه کرد: در مدت حداکثر ۲ سال این واحد‌های مسکونی نیز تکمیل و تحویل مددجویان استان خواهند شد.

شیخ پور بیان کرد: از این مجموع ۱۵۰ واحد مسکونی امسال تکمیل و تحویل مددجویان این نهاد خواهند شد.

۷۸۰ واحد مسکونی مددجویی در سال گذشته در لرستان احداث شد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) لرستان گفت: در سال گذشته در راستای تامین مسکن مددجویان ۷۸۰ واحد مسکونی احداث شده و همچنین ۵۷۰ مورد کمک هزینه تعمیر مسکن و ۲۶۱ مورد احداث فضا‌های جانبی انجام شده است.

وی ادامه داد: کمک هزینه خرید مسکن مددجویی نیز جهت تامین ۸۷ به مددجویان پرداخت شده است.

شیخ پور با بیان اینکه مددجویان با احداث مسکن به ارزش و کرامت اجتماعی رسیده و گره گشایی در مسکن زمینه ساز امید به تحصیل و آینده در میان این قشر از جامعه را فراهم می‌کند، اضافه کرد: بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی تفاهم نامه احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی را امضا کرده اند که ۹۴۵ واحد سهمیه لرستان می‌باشد و ۷۱۰ مورد تاکنون شروع شده و در دست ساخت است.

وی ادامه داد: همچنین سال گذشته در تفاهم نامه‌ای دیگر عملیات ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی شروع شده و در حال تکمیل است که در بحث تعمیر مسکن مددجویان ۹۶۵ مورد اجرا و فضا‌های جانبی نیز بیش از ۵۰۰ مورد انجام شده است.

مدیرکل کمیته امداد لرستان یادآور شد: سال گذشته نیز ۲ هزار و ۵۵ واحد در استان اجرایی شد.

شیخ پور افزود: در مدت مذکور ۱۷هزار و ۸۰۸ مورد کمک هزینه اجاره مسکن با اعتبار بیش از ۸۰ میلیارد ریال به مددجویان این نهاد کمک شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای تامین مسکن مددجویان این نهاد یک هزار و ۳۹۳ مورد تسهیلات ودیعه مسکن با اعتبار ۵۲۷ میلیارد ریال پرداخت شده است.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • سقف‌های مهربانی، سرپناه مددجویان کمیته امداد لرستان
  • دانشمندان مطمئن‌ترین راه برای مهار خشم در موقعیت‌های پُر تنش را یافتند!
  • بررسی روند ساخت مسکن مددجویی در شاهیندژ
  • بررسی عملکرد مراکز مهر خانواده در سلماس
  • برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی مددجویان بهزیستی در بوکان
  • امید شاخصه بارز آثار هنری توانخواهان بهزیستی اردبیل است
  • تعهد اشتغال بهزیستی خراسان رضوی؛ ۷۸۲۳ نفر
  • واگذاری ۶۴۵ اشتراک رایگان گاز در استان چهارمحال‌ و بختیاری