Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا -

راهنمای شستشوی لباس افراد مبتلا به ویروس کرونا
تعدادی از پزشکان و متخصصان اپیدمیولوژیست خواسته ایم تا به تمام سوالات شما در مورد لباس حاوی ویروس کرونا پاسخ دهند. در نظر داشته باشید، هنوز تحقیقات خاصی در مورد نحوه تعامل این coronavirus جدید با لباس ها انجام نشده است. اما این که آیا شما در مورد شستن دست ها، چگونگی دستیابی به لباسشویی یا اینکه در چه دما باید لباس های خود را بشویید، ما راهنمایی هایی به دست آورده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویروس کرونا تا چه مدت روی لباس زنده می مانند؟
طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری کورنا ویروس معمولاً از طریق قطرات تنفسی (از فرد آلوده عطسه یا سرفه می شود) منتقل می شود و از طریق لمس اشیاء و لوازمی که فرد آلوده دست زده است بیماری منتقل می شوند. با این حال، ممکن است ساعت ها روی سطوح که شامل لباس هم هست زنده می مانند.
به گفته متخصص بهداشت عمومی کارول وینر، محصولات پوشاک می توانند قطرات تنفسی را نگه دارند، زیرا هر روز یکبار از آنها استفاده می کنیم. این ذرات می توانند به مرور زمان خشک شوند و ویروس را غیرفعال کنند. اما این بدان معنا نیست که این اتفاق به سرعت اتفاق می افتد، و او گفت که دانشمندان هر روز بیشتر و بیشتر در مورد این ویروس می آموزند.
وینر به هافپوست گفت: "ما می دانیم که قطرات تحت برخی شرایط ممکن است خشک شوند، که ممکن است روی پارچه هایی با الیاف طبیعی سریعتر انجام شود." "ما می شنویم که گرما و رطوبت می توانند در زنده ماندن ویروس روی سطوح تأثیر بگذارند، اما به یاد داشته باشید که در استرالیا 80 درجه (فارنهایت) است ، و تام هنکس هنوز هم آن را دریافت کرده است."
آیا انواع خاصی از پارچه ها نسبت به بقیه مستعد ابتلا به ویروس کرونا هستند؟
(مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری) رابرت آملر، رئیس دانشکده علوم پزشکی در دانشگاه پزشکی نیویورک و رئیس سابق پزشکی CDC ، به هافپوست گفت که مدت زمان ویروس به پارچه بستگی دارد، زیرا برخی از مواد متخلخل از سایرین هستند.
آملر گفت: "برخی محققان معتقدند كه الیاف موجود در مواد متخلخل ذرات ویروس را می گیرند، آنها را خشک كرده و از هم می شكنند." "سطوح صاف مانند چرم و وینیل را می توان پاک کرد."
خانواده و اورژانس دکتر جنت نشیوات اظهار داشت که مواد پلی استر، مانند اسپندکس ممکن است میکروب ها را طولانی تر از پارچه های پنبه ای قابل تنفس نگه دارند، و این باعث می شود شستشوی شلوار، لباس زیر و لباس را با دقت انجام دهید.
نشیواوات گفت: "مواد مانند اسپندكس پلی استر میكروبها طولانی تر از پارچه های مبتنی بر پنبه را حفظ می كنند، اما انواع پارچه ها می توانند آلوده شوند."
از آنجا كه اطلاعات و تحقیقات مربوط به COVID-19 ، بیماری ناشی از كورونا ویروس همچنان در حال تكامل است، وینر تاكید كرد كه تاكنون مطالعات متمركز بر روی آن ، ما را در مورد توانایی ماندن ویروس در سطوحی از قبیل مقوا، فولاد، مس و پلاستیك نشان می دهد. ماندن ویروس روی دستگیره های در فضای باز و مناطق پر رفت و آمد زیاد است.
وی گفت: " انستیتوی ملی آلرژی و بیماری های عفونی به ما گفته است كه بعضی از ویروس ها می توانند پس از دو یا سه روز بر روی پلاستیک و فولاد ضد زنگ ، 24 ساعت روی مقوا و کاغذ و چهار ساعت روی مس فعال هستند." توجه داشته باشید که برخی از دکمه ها، زیپ ها و سایر سخت افزارهای لباس شما می توانند از این مواد ساخته شوند.

نحوه ضدعفونی کردن لباس از ویروس کرونا
آیا رفتن به خشکشویی در حال حاضر امن است؟
برای افرادی که دسترسی به ماشین لباسشویی و خشک کن در منزل یا آپارتمان خود ندارند، لباسشویی روشی بسیار مهم برای تمیز کردن لباس است.
و در حالی که دستورالعمل های کنونی CDC ، فاصله اجتماعی (فاصله شخصی شش فوت (قدم)) را برای جلوگیری از شیوع COVID-19 ترغیب می کند ، وینر گفت که لباس های شسته شده به طور کلی بی خطر هستند - البته اگر اقدامات احتیاطی مناسب انجام شود.
این موارد معمولاً شامل اقدامات محافظتی مانند پوشیدن دستکش ، شستن دستها، عدم لمس کردن صورت و ضد عفونی کردن تمام سطوح دستگاههای مورد استفاده شماست.
وی توضیح داد: "تنها روشی که ذرات ویروسی فعال می شوند ، زمانی است که وارد دهان، بینی و چشم های خود می شوند ، بنابراین اگر دستکش می پوشید ، صورت خود را لمس نکنید و مطابق دستورالعمل های CDC آنها را به درستی از بین ببرید."
با این حال، اگر به دستکش دسترسی ندارید ، وی اضافه کرد که ضد عفونی کردن دستهای خود در حین قرار گرفتن، و قبل از ترک شستشو ، می تواند کمک کند. علاوه بر این، شما با رسیدن به خانه، حداکثر 20 تا 30 ثانیه دست خود را بشویید.
اگر نگران این هستید که لباس شما با از بین رفتن ویروس ها از ماشین لباسشویی مشترک بیرون بیاید، دکتر جورجین نانوس گفت نگران نباشید.
وی گفت: "بله ، استفاده از ماشین لباسشویی مشترک در حال حاضر بی خطر است زیرا ویروس با شستن لباس های شما در 80 درجه فارنهایت، از آنچه که در حال حاضر درک می کنیم، کشته می شود." وی ادامه داد: "مسئله چالش برانگیز این است که فاصله اجتماعی و تماس با سطوح آلوده و افراد آلوده در رختشوی خانه وجود دارد. نه خود لباسشویی. "
در چه دما باید لباس خود را بشوییم؟
هنگامی که زمان شستن لباس ها فرا رسید، وینر گفت دستورالعمل های خاصی وجود دارد که می خواهید برای کمک به از بین بردن ویروس رعایت کنید. این شامل استفاده از تنظیمات آب گرم در ماشین لباسشویی و دادن زمان و گرمای اضافی به لباس شما می باشد.
وی گفت: "هر زمان ممکن باشد ، از تنظیم آب گرم استفاده کنید، زیرا این امر به از بین بردن ویروس کمک می کند." "گرمای اضافی و زمان، در خشک کن، معنا پیدا می کند، زیرا قطرات باید خشک شوند، که احتمالاً ویروس را غیرفعال می کند."
با این حال، در حالی که نانوس موافقت لباس های شسته شده را در آب گرم نشان می داد، او هشدار داد که آنها را در درجه حرارت بالا جوشاند.
نانوس گفت: "اگر می توانید لباس های خود را در گرمترین آب ممکن برای آن مواد شستشو دهید، ایده آل خواهد بود." "با این وجود، لطفا تمام لباس های خود را با جوشاندن خراب نکنید، زیرا این باعث افزایش استرس و اضطراب بیشتری می شود که در حال حاضر هیچ یک از ما به آن احتیاج نداریم."

نکاتی برای شستن لباس از ویروس کرونا
از چه نوع شوینده ای استفاده کنم؟
Rodney E. Rohde، رئیس و استاد برنامه علمی آزمایشگاه بالینی در دانشگاه ایالتی تگزاس، مجددا اهمیت شستشوی لباس در آب گرم را تأکید کرد، اما همچنین توصیه کرد به مواد شوینده ای که استفاده می کنید توجه کنید.
روهد به هافپوست گفت: "من توصیه می کنم لباس ها را در مواد شوینده حاوی ترکیب سفید کننده بشویید." "ویروس ها به هیچ وجه در این نوع محیط کار نمی کنند."
شورای شیمی آمریکا لیستی از محصولات را تهیه کرده است (مواد شوینده شامل) برای استفاده در برابر عوامل بیماری زا در حال ظهور ویروسی را احاطه و COVID-19.
اگر به ماشین دسترسی ندارید ، آیا شستشوی دست مؤثر است؟
اگر به تجهیزات رختشویی دسترسی ندارید، نانوس گفت: "شما می توانید لباس های خود را در خانه شستشو دهید تا زمانی که بتوانید دمای بالای 80 درجه فارنهایت را دریافت کنید." وی افزود: "اگر بتوانید لباس های خود را در ماشین لباسشویی معمولی بشویید، هنوز هم کاملاً ایمن است و حتی اگر لباس خود را با لباس افراد بیمار شسته اید، ویروس را از بین خواهد برد."
چند بار باید لباس خود را بشویید؟
در حالی که ممکن است برخی از افراد منتظر می مانند تا انبوهی از لباس برای شستن آماده کنند و سپس آن ها را بشویند ، وینر توصیه می کند که مرتباً لباس های خود را بشویید، به خصوص اگر هنوز هم مشغول کار هستید یا در مناطق شلوغ بوده اید.
وی گفت: " بهتر است مثل همیشه لباس های خود را مرتبا بشویید." "اگر در یک منطقه شلوغ بوده اید ، ممکن است بخواهید وقتی وارد خانه شوید، لباس های خود را بردارید و آنرا داخل سبد لباسشویی قرار بدهید احتیاط کنید."
این امر همچنین در لباس پوشیدن هم گسترش می یابد. نانوس پیشنهاد کرد که اغلب شستن کت ها عاقلانه باشد.
وی گفت: "اگر از آرنج یا آستین خود استفاده می کنید باید لباستان را بشویید تا وسایل مورد استفاده مکرر و سطوح آلوده بخصوص دکمه های آسانسور ، نرده ها و دستگیره درب را لمس کنید."
نشیوه گفت: "لباس های خود را با لیسول تمیز نکنید." "با این وجود اسپری های لباس ضد میکروبی وجود دارد که قابل استفاده هستند."
آیا باید هر روز لباس خود را هنگام بازگشت به خانه از محل کار حذف کنم؟
از آنجایی که هدف قرار گرفتن در معرض انسداد عروق کرونو ویروس است، آمل توصیه کرد اگر هنوز هم روزانه کار می کنید یا در محیط های جمعیت زیادی رفت و آمد می کنید ، لباس خود را عوض کنید.
وی گفت: "شما باید لباس خود را عوض کنید و هر زمان که دیگران لباس های شما را لمس کرده باشند یا در مجامع بزرگ گروهی بوده اید ، آنها را بشویید."
با این حال، این بدان معنا نیست که شما باید لباس ها را در پارکینگ عوض کنید تا از تماس با لباس تمیز جلوگیری کنید. او توصیه کرد که عادت داشته باشید که این لباس ها را در یک کیسه جداگانه نگهداری کنید.
وی گفت: "من در بیشتر سال های زندگی در مراقبت های بهداشتی هستم ، من همیشه این کار را انجام داده ام ، زیرا بیشتر از افراد در معرض بیماری های عفونی هستند." "بنابراین من موافقم که این کار خوب است - شاید لازم نباشد در پارکینگ برهنه شوید، اما حداقل این است که عادت کنید لباس و کفش های کثیف خود را یک بار به خانه نیاورید."
آیا شخص بیمار باید لباس خود را جداگانه بشوید؟
این سوال احتمالاً ذهن همه را به خود مشغول کرده است، خصوصاً در خانواده هایی که بیش از دو نفر دارند.
نشیحات گفت: "بهتر است همیشه لباس های بیمار را به طور جداگانه بشویید." "پوشاک می توانند دارای استاف ، E.coli ، آنفولانزا و غیره باشند."
گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

خانه ایده آل خودبرای خرید یااجاره راپیداکن
سامانه جستجوی آنلاین ملک
دنبال خانه ایده‌آل خود میگردید ؟
وام 5تا30میلیونی ویژه سفرهای داخلی وخارجی
خرید اینترنتی پکیج های متنوع کمپینگ
رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت
تا 3 میلیون تومن لوازم آرایش مجانی ببر!
رفع‌دعاوی‌ملکی/کوتاهترین زمان،کمترین هزینه
خونت رو رایگان معامله کن
درخواست وکیل ملکی با مشاوره رایگان
فروش آنلاین قطعات لوازم خانگی/ضمانت بازگشت
اطلاعیه ی زمان بلیط قطار در کلیه ی مسیرها

تازه ترین مطالب خانه داری(شستشو، نظافت، لکه گیری، نکات آشپزی، هنر در خانه، مهارتهای زندگی و...) سایر مطالب خانه داری
ژل ضدعفونی کننده دست با الکل + نکاتی برای استفاده از ژل ضدعفونی کننده

چگونه به آشپزخانه سر و سامان بدهیم؟

درست کردن 3 نوع مایع ضدعفونی کننده

آموزش تصویری دوخت ماسک

تزیین تخم مرغ سفره هفت سین

ویروس کرونا چه مدت روی لباس زنده می ماند و چگونه آن را بشوییم؟

نمونه هایی از دوخت پارگی زانوی شلوار

نحوه چیدمان سفره هفت سین عید

نحوه درست کردن ژل ضدعفونی کننده دست

ایده هایی برای تزیین گلدان

جدیدترین مدل سفره های هفت سین

عکس سفره هفت سین
سایر مطالب خانه داری

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: باید لباس خود ماشین لباسشویی لباس های خود خود را بشویید داشته باشید ویروس کرونا حال حاضر خانه داری پارچه ها هنوز هم لباس ها آب گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟

راز بقا: نقشه راه پیشگیری از بیماری همه گیر، که در ۲۶ مارس در مجله “Nature Communications” منتشر شد، توصیه می‌کند از مکان‌هایی که حیوانات در آن غذا می‌خورند و استراحت می‌کنند، محافظت یا احیا شود و برخورد انسان با حیات وحش در مناطق توسعه‌یافته‌تر به حداقل برسد.

به گزارش راز بقا، شیوع بیماری‌های عفونی ناشناخته قبلی، مانند کووید-۱۹ یا اچ‌آی‌وی، زمانی ایجاد می‌شود که ویروس از حیوانی به انسان منتقل شود. به این انتقال «سرریز مشترک بین انسان و دام» می‌گویند. حیوانات وحشی که به دلیل کمبود غذا یا از دست دادن زیستگاه تحت فشار قرار می‌گیرند، بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌شوند و حتی ممکن است ویروس‌های بیشتری را دفع کنند.

حفاظت از جنگل‌ها، رودخانه‌ها و دیگر فضا‌های طبیعی قبلاً به‌عنوان روشی مقرون‌به‌صرفه برای جلوگیری از بیماری‌های همه‌گیر مطرح شده است.

توصیه‌های جدید برای کاهش سرریز‌ها (که توسط یک تیم بین‌المللی متشکل از زیست‌شناسان، بوم‌شناسان و کارشناسان سیاست گردآوری شده) بر اساس مطالعات موردیِ سرریز بیماری مشترک انسان و دام از خفاش‌هاست.

محققان در سال ۲۰۲۲ پس از مطالعه ویروس “Hendra” در نیمه گرمسیری شرق استرالیا، (که چهار نفر از هفت انسان آلوده را کشته است) گزارش دادند که وقتی کمبود غذا در زمستان باعث شد تا خفاش‌های میوه‌خوار به دنبال گیاهان گلدار در باغ‌های شهری یا مناطق کشاورزی باشند، سرریز‌ها روی دادند. در نتیجه این امر ویروس به اسب‌هایی که در مناطقی که خفاش‌های آلوده ادرار یا مدفوع دفع می‌کردند، منتقل شد و سپس اسب‌های بیمار برخی از انسان‌ها را آلوده کردند.

راینا پلورایت (Raina Plowright)، بوم‌شناس بیماری در دانشگاه کرنل که هم پژوهش سال ۲۰۲۲ و هم مقاله جدید را نوشته، می‌گوید: «وقتی متوجه شدید که چگونه سرریز اتفاق می‌افتد، راه‌حل‌ها آشکار می‌شوند. به عنوان مثال، برای جلوگیری از شیوع بیماری هندرا، یک استراتژی که اکنون در جنوب شرقی کوئینزلند آزمایش می‌شود، کاشت مجدد پنج گونه از درختان گلدار است. گاهی‌اوقات تغییرات بسیار کوچک در یک اکوسیستم می‌تواند اثرات واقعاً عمیقی داشته باشد.»

آیرورو تانشی (Iroro Tanshi)، بوم‌شناس دانشگاه واشنگتن در سیاتل، می‌گوید راه دیگری که برای جلوگیری از سرریز وجود دارد، محافظت از مکان‌های وحشی و «واقعاً قطع تماس» با جمعیت حیوانات وحشی است.

نیجریه جایی است که تانشی به مطالعه خفاش‌ها می‌پردازد. او جوامع محلی را در جلوگیری از آتش‌سوزی‌های جنگلی ناشی از انسان و ارائه منابع جایگزین پروتئین به مردم برای کاهش نیاز به شکار خفاش‌ها در غار‌ها مشارکت می‌دهد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، گونه‌های خفاش میزبان چهار بیماری از نُه بیماری هستند که بیشترین خطر بالقوه را برای سلامت عمومی دارند.

وینیفرد فریک (Winifred Frick)، دانشمند ارشد در سازمان غیرانتفاعیِ “Bat Conservation International” مستقر در آستین، تگزاس، می‌گوید: این تاکتیک‌های می‌توانند «برای حیوانات دیگری که می‌توانند مخازن ویروسی باشند» مانند جوندگان، نخستی‌سانان یا پرندگان هم اعمال شود.

احتمال جهش ویروس‌ها از انسان به حیوان دو برابر بیشتر از بالعکس است. بر اساس مطالعه جداگانه‌ای که در ۲۵ مارس منتشر شد، پس از تجزیه و تحلیل نزدیک به ۵۹۰۰۰ توالی ژن ویروسی مرتبط با انواع میزبان‌های مهره داران، محققان دریافتند که تقریباً دو سوم از انسان‌ها ویروس‌ها را به حیوانات منتقل می‌کنند در حالی که تنها حدود یک سوم از ویورس‌ها از حیوان به انسان می‌رسد.

سدریک تان، ژنومیست میکروبی در مؤسسه ژنتیک دانشگاه کالج لندن که مطالعه توالی ویروسی را رهبری می‌کرد، می‌گوید: «جریان پرش ویروس‌ها بین گونه‌های مختلف جانوری فرآیندی بی‌پایان است.»

محققان امیدوارند که در کنار سرمایه‌گذاری در فناوری زیست پزشکی و اپیدمیولوژیک برای جلوگیری از همه‌گیری‌های آینده، تصمیم گیرندگان همزمان روی حفظ اکوسیستم‌ها سرمایه گذاری کنند تا در وهله اول از سرریز جلوگیری کنند.

آن‌ها همچنین می‌گویند که باید تعداد جاده‌ها را به مکان‌های وحشی کاهش داد. جاده‌ها راه را برای توسعه زیرساخت‌ها هموار می‌کنند که زیستگاه حیات وحش را از بین می‌برد. آن‌ها همچنین به مردم اجازه می‌دهند تا خیلی سریع به حیوانات و یکدیگر دسترسی داشته باشند.

به گزارش راز بقا، محققان دیگر نشان داده‌اند که تراکم بیشتر جاده‌ها خطر ابتلا به ابولا را افزایش می‌دهد و ویروس ابولا در جاده‌های اصلی پخش می‌شود؛ بنابراین سیاست گذاران و مقامات بهداشت عمومی باید مطالعه سرریز‌های مشترک بین انسان و دام را قبل از تبدیل شدن یک ویروس به یک بیماری همه گیر یا همه گیر، به جای اینکه به عنوان «یک فکر بعدی» در نظر بگیرند، در اولویت قرار دهند.

 

منبع: ساینس نیوز

tags # کرونا ، ویروس ، محیط زیست سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • سندروم پس از کرونا چیست؟