Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش آژانس فضایی اروپا اعلام کرد با مشورت با "آژانس فضایی روسیه" (Roscosmos) پرتاب مریخ نورد اگزومارس را که قرار بود ماه ژوئیه سال جاری پرتاب شود به دلیل شیوع ویروس کرونا و برخی مشکلات فنی دو سال به تعویق انداخته‌ است و حال نیز ابتلای یک کارمند "مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا" (ESOC) به بیماری "کووید-۱۹ "عملکرد ۴ ماموریت را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، با توجه با اینکه جهان درگیر شیوع "کرونا ویروس" است، آژانس فضایی اروپا هم از این قائده مستثنی نیست و تدابیری در این رابطه اندیشیده است. اخیرا این سازمان از ابتلای یک کارمند "مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا" در دارمشتات آلمان خبر داد.

مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا مرکز اصلی کنترل ماموریت‌ها برای آژانس فضایی اروپا (ESA ای‌اس‌آ) است و در دارمشتات آلمان قرار دارد.

شیوع ویروس کرونا که اخیرا بیماری کووید ۱۹ نام گرفته سبب شده تا آژانس فضایی اروپا تعدادی از ماموریتهای مهم خود را به طور موقت متوقف کند و یا نظارت دائم بر آنها نداشته باشد. برای کاهش خطر ابتلا پرسنل بیشتر آژانس فضایی به این ویروس ، کارمند "مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا" در دارمشتات، آلمان تعداد بسیاری از کارمندان خود را دورکار کرده است و تنها چند کارمند هستند که به نظارت مستقیم بر فضاپیماهایی که مسئول جمع آوری داده ها هستند، می پردازند.

بیماری کووید-۱۹ عملکرد فضاپیماهایی که حتی صدها میلیون مایل از زمین فاصله دارند را تحت تاثیر قرار داده است چراکه مهندسان اکنون دیگر نمی توانند به طور دائمی بر روی عملکرد آنها نظارت کنند.

محدودیت های آژانس فضایی اروپا پس از ابتلای یک فرد در مرکز کنترل آژانس فضایی اروپا  برای حضور پرسنل اخیراً شدت گرفته است به نوعی که آنها به فکر خاموش کردن موقتی برخی فضاپیماها و ماموریتها هستند. آنها اعلام کرده اند قصد دارند ۴ ماموریت را به گونه ای که ساختار آنها صدمه نبیند متوقف کنند که آن ماموریتها شامل مدارگرد ردیاب گاز اگزومارس (ExoMars Trace Gas Orbiter) ، مارس اکسپرس (Mars Express) ، مدارگرد خورشیدی "سولار اوربیتر" و ماموریت بپی‌کلمبو هستند.

"پائولو فرری" (Paolo Ferri) ، مسئول عملیات مأموریت آژانس فضایی اروپا در این باره گفت: طی روزهای آینده ، ماموریت های بین سیاره ای ما به تدریج به یک پیکربندی ایمن هدایت می شوند ، به این ترتیب پس از آن دیگر نیاز به نظارت مداوم ما نخواهد بود چراکه این کاوشگرها به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند دوره های طولانی با تعامل محدود و یا بدون تعامل با زمین به کار خود ادامه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آژانس فضایی اروپا کروناویروس کرونا در جهان ابتلای یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بیش از ۴۰ هزار نفر در رشته علوم آزمایشگاهی فعال هستند. این رشته در ایام کرونا در صف اول مواجهه با ویروس کرونا بود و در سایر مواقع نیز از جمله رشته‌هایی است که در ارتباط مستقیم با عوامل عفونی و ویروسی است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   آقای یار محمدی از جمله افرادی که ۳۲ سال در این رشته کار کرده و همکارانی داشته که در حین کار به علت آلودگی با نمونه ویروسی به هپاتیت مبتلا شده است. آقای یار محمدی در این باره گفت: متاسفانه برخی همکاران ما در این رشته بعلت مواجهه با نمونه‌های ویروسی به ایدز و هپاتیت آلوده شدند و برخی جانشان را از دست دادند. البته پیگیری‌های ما نشان می‌دهد هنوز مصوبه هیات وزیران در سال ۹۵ در خصوص اعمال سختی کار برای رشته آزمایشگاه اجرایی نشده است. محسنی بند پی گفت: باید این مصوبه در بخش خصوصی همچون بخش دولتی شامل حال شاغلین رشته آزمایشگاه شود و رفتار دوگانه‌ای نباید در این دو بخش وجود داشته باشد. از دیگر مشکلات این رشته محدودیت‌هایی است که برای اداامه تحصیل فارغ التحصیلان آن وجود دارد. موضوعی که سال هاست وزارت بهداشت در حال پیگیری آن است حسین درگاهی در این باره گفت: کمیته‌های تخصصی در حال بررسی این موضوع هستند و در صورت نیاز سنجی برای این رشته اجرا میشود. خبر خوب اینکه روز گذشته شورای انقلاب فرهنگی اعلام کرد ۳۰ فروردین در تقویم کشور به نام روز آزمایشگاه ثبت شده است.

دیگر خبرها

  • چین ۳ فضانورد را به ایستگاه فضایی‌اش می‌فرستد
  • چین ۳ فضانورد را به ایستگاه فضایی‌اش می فرستد
  • مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید
  • سیل در امارات / پرواز‌های فرودگاه امام به دبی متوقف شد
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • ماموریت‌ها و راهکارهای تحول‌آفرین در دستگاه قضایی
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • بازدید مشترک و پایش مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرستان چایپاره
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • عامل افزایش ابتلای جوانان به سرطان چیست؟