Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین نشست كارگروه ملي مشاركت هاي مردمي در مبارزه با کرونا با رویکرد محله محوری با حضور نمایندگان سازمان بسيج سازندگي، سازمان بسيج مستضعفين، سازمان تبليغات اسلامي، وزارت بهداشت، بنياد خاتم الاوصياء، شهرداري تهران در سازمان امور اجتماعی کشور تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در پی ابلاغ طرح ملي ساماندهي مشاركت‌هاي مردمي مقابله با كرونا در آخرین روزهای اسفند سال ٩٨ از سوی وزير كشور به استانداران سراسر كشور ، اولين و دومین جلسه كارگروه مشارکت های مردمی به منظور بررسی وضعیت موجود و اتخاذ تدابیر ملی برای فعال سازی و ساماندهی ظرفیت های مردمی در کنترل بیماری و امدادرسانی ملی در دوم و پنجم فروردین ماه سال ۹۹، به ریاست دکتر تقی رستم وندي رييس سازمان امور اجتماعي كشور و با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف ذیربط در وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا بر این گزارش، در این نشست، معاون وزیر کشور، با تاکید بر اطلاع رسانی ابعاد مشارکت های مردم در بخش ساماندهی و امدادرسانی و کنترل شیوع ویروس کرونا تاکید کرد: قطع زنجيره بيماري تنها با خواست و اراده جمعي و همكاري مردم امكانپذير است.


رييس سازمان امور اجتماعي كشور با تشريح اهميت نقش آفرینی و مشاركت مردم در اجراي برنامه هاي مبارزه با ویروس کرونا، بر ضرورت تمركز و هم افزائی تشكل ها و گروه هاي مردمي از جمله بسيج و دفاتر تسهيلگري، كانون هاي فرهنگي مساجد، شهرداری ها در مديريت محله محور بيماري كرونا تاكيد کرد.


 
رستم وندي با بيان اهميت و نقش آموزش و پرورش و شهرداري ها در ارائه خدمات آگاهی بخش به عموم مردم و خانواده هاي دانش آموزان، از طريق  سامانه هاي ارتباطي و فضای مجازی، بر اهميت نقش سازمان هاي مردم نهاد در آموزش، اطلاع رساني، تهيه و توزيع خدمات بهداشتي بين اقشار مختلف مردم، تاکید کرد.


رييس كارگروه اجتماعي مقابله با كرونا در ادامه گفت: اطلاع رسانی ابعاد مشارکت خیرین و مردم در مقابله با ویروس کرونا ضروری است چرا که مردم و خیرین باید بدانند که کمک های آنها در کجا مصرف شده است و اطلاع رسانی دقیق باعث اعتمادآفرینی در جامعه می شود.


رییس سازمان امور اجتماعی کشور همچنین در این جلسه  ضمن تقدیر از خدمات مالي خيرين كشور در تهيه و تجهيز نيازهاي مراكز درماني و بيمارستان ها، مهم تريم مشكل موجود در مسير خدمات رساني خيرين را عدم وجود سامانه اطلاع رساني از نيازهاي اولويت دار بيمارستان هاي كشور و كادر درمان و فقدان حلقه ارتباطي ميان خيرين و وزارت بهداشت براي جذب منابع خيّري و تامين اقلام مورد نياز اولويت دار، برشمرد و توجه اعضا برای رفع این مشکل را خواستار شد.


بر همین اساس، مقرر شد تا وزارت بهداشت با شناسايي نيازهاي اولويت دار بيمارستان هاي كشور با همكاري مجمع خيرين سلامت كشور اين مسئله را مديريت کند. همچنين مجمع خيرين سلامت كشور به عنوان محور ارتباطي ميان خيرين در استان ها طي ابلاغ رسمي رييس سازمان امور اجتماعي كشور و رييس كارگروه ملي اجتماعي مقابله با كرونا به استانداران سراسر كشور معرفي شدند.


از دیگر محورهای مورد بحث، در دو جلسه کارگروه مشارکت های مردمی، بررسی فعاليت هاي محله محور در قالب ستادهاي محلي مبارزه با كرونا با محوريت فرمانداران و با همكاري سازمان بسيج سازندگي، دفاتر تسهيلگري محلات، شهرداي ها، آموزش و پرورش و سازمان هاي مردم نهاد بود.


دراختيار قرار گرفتن بيلبوردها و بنرهاي سطح شهر براي ارائه آموزش شهري توسط شهرداري ها، همكاري فعالانه صدا و سيما در اطلاع رساني و معرفي خدمات خيرين و سازمان هاي مردم نهاد و گروه هاي مردمي، ضرورت استفاده از ظرفيت هاي مراكز بهداشت در سطح شهرها و روستاها براي آموزش و پيشگيري از دیگر محورهای جلسه کارگروه مبارزه با کرونا بود.


همچنین ضرورت راه اندازي سامانه نيازسنجي بهداشتی، اولويت اطلاع رساني و توجيه عمومي به منظور اجتماعي کردن حداكثري موضوع مقابله با كرونا و اعتماد سازي حداكثري، تقويت پويش هاي مردمي در فضاي مجازي براي بسيج افكار عمومي به عنوان خط مقدم مقابله با كرونا از دیگر موارد مورد بررسی این جلسه بود.


تاكيد بر نقش نظارتي مردم و سازمان هاي مردم نهاد در سطح جامعه براي اجراي صحیح دستورالعمل هاي وزارت بهداشت و ستاد مبارزه با كرونا، بررسی تدابیر پیشگیرانه از خروج مردم از منازل به منظور اجراي برنامه های روز طبیعت و تاكيد بر اقدامات كنترلي و پيشگيرانه توسط مراجع مسئول و اهمیت توجه بیش از پیش بر ابعاد اجتماعي بيماري كرونا از دیگر موضوعات مطرح در جلسات کارگروه ملی بود.


گفتنی است اولین جلسه کارگروه ملی صبح روز شنبه با حضور معاون مشاركتهاي اجتماعي سازمان امور اجتماعي و معاون امور اجتماعي و آسيب هاي وزارت كشور و نمايندگان وزارت بهداشت و درمان، سازمان بسيج مستضعفين، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان تبليغات اسلامي، معاون اجتماعي نيروي انتظامي، سازمان بهزيستي كشور، سازمان داوطلبان هلال احمر، مجمع خيرين سلامت كشور، مجمع خيرين كشور، شبكه كمك (كارگروه مبارزه با كرونا تشكل هاي مردم نهاد)، دادستاني کل کشور در وزارت کشور برگزار شد که در آن، ضمن بررسي وضعيت مشاركت خيرين و تشكل ها و سازمان هاي مردمي، اقدامات دستگاه ها در جهت تسهيل مشاركت اقشار مختلف جامعه مورد ارزيابي قرار گرفت و مباحث در جلسه دوم این کارگروه، در روز سه شنبه ۵ فروردین ماه، پیگیری شد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا کرونا سازمان های مردم نهاد سازمان امور اجتماعی سازمان های مردم مقابله با کرونا وزارت بهداشت جلسه کارگروه اطلاع رسانی اطلاع رسانی سازمان بسیج مجمع خیرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها درباره شیوع تب دنگی در کشور

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، دکتر قباد مرادی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا به امروز ۱۰۷۳ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور گزارش شده، اظهار کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که ۸۶۳ مورد از مجموع ابتلا به این بیماری انتقال محلی و سایر موارد نیز وارداتی است. 

وی گفت: ۸۶۳ مورد از بیماری تب دنگی به صورت انتقال محلی است که ۱۳ مورد در هرمزگان و سایر موارد برای شهر چابهار است.

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه «پشه آئدس» عامل انتقال تب دنگی است، توضیح داد: پشه آئدس، در کشور حضور دارد و شرایط محیطی برخی مناطق کشور برای تکثیر پشه مناسب است. 

مرادی با بیان اینکه از انتشار و گسترش بیماری تب دنگی می‌بایست جلوگیری کنیم، اظهار کرد: وزارت بهداشت توانسته است که دو سروتیپ بیماری تب دنگی را در شهر چابهار تشخیص دهد. ما در وزارت بهداشت می‌بایست شرایط را به نحوی کنترل کنیم تا از ورود سروتیپ‌های دیگر این بیماری جلوگیری کنیم.

این اپیدمیولوژیست گفت: وزارت بهداشت، تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا سیستم بهداشتی و درمانی کشور برای مقابله با تب دنگی آمادگی داشته باشد.

خبر مرتبط شایع‌ترین دلیل بیماری دست، پا و دهان که باعث تعجب‌تان می‌شود

اقتصادنیوز: شایع ترین دلیل بیماری دست، پا و دهان، عفونت ناشی از کوکساکی ویروس ای16 است.

وی با بیان اینکه تب دنگی با «توسعه» ارتباط مستقیم دارد، خاطرنشان کرد: منظور از توسعه  در دسترس بودن امکانات است. متاسفانه افرادی که در شهر چابهار زندگی می‌کنند از برخی امکانات مانند سیستم دفع فاضلاب برخوردار نیستند و آب‌های سطحی در این شهر فراوان است که فضا را برای تکثیر پشه آئدس فراهم می‌کند.

مرادی گفت: بهسازی محیط، بهترین مداخله برای مقابله با بیماری تب دنگی محسوب می‌شود. وزارت بهداشت نیز برای شناسایی بیماران و انجام اقدامات مداخله‌ای تلاش می‌کند. 

دیگر خبرها

  • چطور به آنفولانزا مبتلا نشویم؟/ آنفولانزا در رقابت شدید با کرونا!
  • آخرین وضعیت شیوع تب دنگی در کشور
  • پیشگیری از بیماری‌های تنفسی، رعایت نکات بهداشتی و پرهیز از حضور در جمع
  • آخرین خبرها درباره شیوع تب دنگی در کشور
  • توضیحات وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا
  • آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا / آنفلوآنزا؛ همچنان در صدر عفونت‌های تنفسی
  • آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا در ایران
  • آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا در کشور/ این افراد حتما واکسن تزریق کنند
  • آیا کرونا برگشته است؟
  • افزایش ۵۰ درصدی مشارکت‌های مردمی در تیران و کرون نسبت به سال گذشته