Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا آرمانی کیان با اشاره به اینکه شمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان زنجان به ۴۳۲ نفر رسیده است، گفت: تنها ۶۰ درصد مردم توصیه های مربوط به ویروس را جدی می گیرند و مابقی بی تفاوت هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در جمع خبرنگاران به شمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان زنجان اشاره کرد و گفت: برای مقابله با این ویروس لازم است تا تمام مردم توصیه های مربوط به بیماری را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علیرضا آرمانی کیان لازمه مصون ماندن از این ویروس را دوری کردن از اجتماعات و در خانه ماندن عنوان کرد و گفت: تنها 60 درصد مردم استان زنجان توصیه های بهداشتی در خصوص ویروس کرونا را جدی می گیرند.

 

وی با بیان اینکه عمل نکردن به توصیه های بهداشتی به شیوع این ویروس در بین عموم مردم منجر می شود، گفت: ادامه این وضعیت موجب مشکلات عدیده ای برای کشور می شود.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان به تلاش تمام دستگاه ها برای کنترل ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: افرادی که به توصیه ها عمل نمی کنند، از عواقب کار خود مطلع نیستند و نمی دانند که چه آسیبی به جامعه می زنند در حالی که این آسیب یک آسیب نگران کننده است.

 

وی با یادآوری اینکه تمام بیماران کرونایی، خدمات درمانی و بهداشتی دریافت می کنند، گفت: 1248 نفر به صورت تجمیعی در استان از زمان ورود این ویروس به استان تاکنون مشکوک به کرونا بوده اند.

 

آرمانی کیان با اشاره به اینکه  در حال حاضر 351 نفر در بیمارستان های استان بستری هستند، تصریح کرد: خانواده بیماران کرونایی رصد می شوند تا این افراد بیماری را به افراد دیگر منتقل نکنند.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه تحقیقات پزشکی نشان می دهد که این بیماری چند ساعتی در هوا زنده می ماند و از این طریق به افراد منتقل می شود، گفت: 32 نفر در زنجان به دلیل ابتلا به بیماری کرونا ویروس فوت شده اند.

 

وی با بیان اینکه فقط 20 درصد از افرادی که سن بالا دارند به بیماری کرونا مبتلا می شوند، ابراز کرد: در بین افرادی که سن بالا داشته و به کرونا مبتلا شده اند 48 درصد منجر به مرگ می شود.

 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه به دلیل بالا بودن سیستم ایمنی کودکان علائم بیماری در بین کودکان کم است، تصریح کرد: بیماری زایی کودکان مبتلا به کرونا ویروس بسیار بالا است.

 

وی با اشاره به راه اندازی دومین آزمایشگاه تست کرونا ویروس در زنجان، ابراز کرد: ما جزو 5 کشور اول دنیا هستیم که به پلاسما تراپی  ورود کرده ایم.

 

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: مبارزه با کرونا ویروس بیماران ویروس کرونا معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد

مدیرکل مدیریت بهداشت و بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی ایران گفت: اجرای برنامه واکسیناسیون و پایش بیماری سالمونلا از اولویت‌های سازمان دامپزشکی در حوزه طیور در سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سعید کرمی شامگاه _چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین_ در نشست با مدیرکل دامپزشکی استان اظهار کرد: دفتر طیور سازمان دامپزشکی کشور در سال جاری سه برنامه را در دستور کار دارد که تقسیم بندی مناطق کشور به مناطق با ریسک بالا، ریسک پایین و مناطق بدون ریسک نخستین این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه سیاست‌های بهداشتی دفتر طیور سازمان دامپزشکی کشور بر اساس این تقسیم‌بندی‌ها متغیر خواهد بود، گفت: همچنین اجرای برنامه واکسیناسیون و پایش بیماری سالمونلا از دیگر مواردی است که به عنوان اولویت‌های دفتر طیور در کنار اجرای سایر برنامه‌ها در دستور کار دارد.

مدیرکل بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه خوشبختانه وضعیت استان قزوین علی‌رغم تراکم بالای واحدهای پرورش طیور مناسب است، اضافه کرد: بنابراین این استان می‌تواند به عنوان یک الگوی مناسب در رعایت ضوابط امنیت زیستی و پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور در سطح کشور مطرح شود؛ چرا که تا کنون در بحث بیماری‌ها موفق عمل شده است.

مهدی جلوخانی، مدیرکل دامپزشکی استان قزوین هم در این دیدار گفت: استان قزوین دارای واحدهای اجداد تخم گذار منحصر به فرد در کشور و همچنین یک واحد اجداد گوشتی است و با توجه به کمیت و ظرفیت واحدهای مادر تخم گذار و گوشتی و همچنین نیمچه گوشتی و تخم گذار تجاری مراقبت ویژه ای را از منظر اقدامات بهداشتی قرنطینه‌ای طلب می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش ضمن اشاره به کمبود نیروی کارشناسی در اداره کل دامپزشکی استان قزوین تشریح کرد: نخستین واحد جوجه‌کشی دارای رتبه A+ در استان قزوین قرار دارد و همچنین ظرفیت تولید طیور در استان قزوین بیش از ۲۷ میلیون قطعه است که بیش از ۱۶ میلیون قطعه در حال حاضر فعال هستند.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین ادامه داد: در همین راستا اداره کل دامپزشکی برنامه‌های مراقبت فعال و غیرفعال، نمونه‌برداری‌های دوره‌ای، تشکیل جلسات مشترک با دستگاه‌های اجرایی ذیربط و اطلاع‌رسانی‌های بهداشتی از طریق ارسال پیامک، توزیع پوستر، بروشور و کلاس‌های آموزشی در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 745604

دیگر خبرها

  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • واکسیناسیون طیور علیه بیماری «سالمونلا» اولویت سازمان دامپزشکی شد
  • ۴ تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در زنجان معدوم شد
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • برخورد قانونی با فروشندگان متخلف گوشت قرمز
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم