Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز روح الله دهقانی فیروزآبادی درباره عملکرد این معاونت در حوزه فناوری در سال ۹۸ و در راستای کمک به تولید گفت: به نظر بنده در دانشگاه آزاد دو اتفاق بزرگ باید در حوزه فناوری و نوآوری رخ می داد که اتفاق افتاد؛ نخست ریل گذاری در حوزه فناوری، نوآوری و تدوین قانون جامع و سهل بود که در این زمینه قانون جامع «بازار فناوری و سرای نوآوری» به تصویب هیات امنای دانشگاه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاق دوم تخصیص زیرساخت ها اعم از ساختمان و بودجه بود که در این زمینه نیز موافقت های لازم صورت گرفت و کارهای اداری مربوط به واگذاری ساختمان ها نیز انجام شد.

دهقانی افزود: جز اصلی توسعه در بحث فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد «سراهای نوآوری» هستند؛ سراهای نوآوری دانشگاه آزاد شامل زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز TTO، مراکز شتابدهی، مراکز کسب و کار، مراکز ثبت اختراع و مراکز خدمات فناوری هستند که به صورت متمرکز ایجاد می‌شوند.

وی ضمن اشاره به اینکه این سراها می‌توانند با تبدیل ایده‌ها و دستاوردهای علمی واحدها به محصولات و خدمات مورد نیاز جامعه، باعث ثروت‌آفرینی برای خودشان و دانشگاه شوند، اظهار کرد: از منظر دیگر توسعه سراها باعث ایجاد نیازهای پژوهشی تقاضامحور از طرف شرکت‌های مستقر در سراها خواهد شد که پیگیری این نیازهای واقعی پژوهشی، موجب نشاط بیشتر علمی و اقتصادی مراکز تحقیقاتی می‌شود. از طرفی دیگر اگر مراکز تحقیقاتی، محصولی را توسعه داده باشند می‌توانند از طریق سرا به تجاری‌سازی آن بپردازند.

۸ سرای نوآوری در سال ۹۸ مجوز گرفت

دهقانی ادامه داد: خوشبختانه در ماه های پایانی سال ۹۸ شورای مدیریت فعالیت های دانش بنیان دانشگاه آزاد تشکیل شد که وظیفه اصلی این شورا ارائه مجوز به سراهای نوآوری است. تا پایان سال ۹۸، ۴ جلسه این شورا برگزار شد و در مجموع برای راه اندازی ۱۷ سرای نوآوری درخواست ارائه شده که تاکنون ۸ سرا مجوز اولیه فعالیت خود را گرفتند.

معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد ادامه داد: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، سرای نوآوری «کشت و تجاری سازی گیاهان زینتی» در واحد گرگان استان گلستان، سرای نوآوری «صنایع فلزی و ماشین سازی» در واحد خمینی شهر اصفهان، سرای نوآوری «مبل و منبت» در واحدملایر استان همدان، سرای نوآوری «صنایع چرم» در واحد تبریز استان آذربایجان شرقی، سرای نوآوری «پوشاک» در واحد یزد و سرای نوآوری «طلا و جواهر» در واحد نجف آباد استان اصفهان راه اندازی شد.

نقش سراهای نوآوری در تولید و اقتصاد مقاومتی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد با بیان اینکه هدفگذاری دانشگاه این است که در هر استان بین یک تا چند سرای نوآوری راه اندازی شود، گفت: سراهای نوآوری علاوه بر اینکه می‌توانند در محدوده دانشگاهی تأثیرگذار باشند و افراد بسیاری را به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان سوق دهند و شرکت‌های کارآفرین ایجاد کنند، در تولید و اقتصاد مقاومتی نیز نقش بسیار مؤثری ایفا خواهند کرد.

دهقانی با اشاره به اینکه سرای نوآوری را با همکاری ترکیبی صنعت‌گران و دانشگاه طراحی، مدیریت و اجرایی می‌کنیم، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد سراهای نوآوری به دنبال تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم است تا مدرکی که به دانشجویان خود می‌دهد، مدرک کارآفرینی، فناوری و نوآوری باشد و بتواند کارآفرینی و اشتغال زایی جوانان را تأمین کند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد به همکاری با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری برای توسعه زیرساخت های فناوری و نوآوری اشاره کرد و گفت: در همین راستا طی هماهنگی با ریاست دانشگاه آزاد استان تهران و روسای واحدهای تهران نزدیک به ۳۰ هزار متر مربع از بهترین ساختمان های دانشگاه به سراهای نوآوری اختصاص داده شد؛ به طوری که قرار است ساختمان دانشکده هنر، که یک ساختمان ۱۵ هزار متر مربعی است به سرای نوآوری صنایع هنری و خلاق تبدیل شود.

امتیاز سراهای نوآوری برای دانشجویان سایر استان ها

وی افزود: یکی دیگر از ساختمان ها، ساختمان دکتر قریب است که در میدان انقلاب واقع شده و ۸ هزار متر مربع فضا دارد. این فضا قرار است به سرای نوآوری توسعه فناوری های منطقه ای اختصاص یابد؛ در واقع برنامه کلان ما این است که دانشجویانی که از شهرستان به تهران می آیند و ۵-۶ سال اینجا درس می خوانند بتوانند با همشهری ها و هم استانی های خودشان یک تیم استارت آپی شکل دهند و حول نیازهای فناوری منطقه خودشان فعالیت کنند. و در ادامه در طول دوره تحصیلی روی ایده هایشان کار کنند و وقتی به پختگی رسید برای ادامه کار به شهرشان بازگردند.

معاون تحقیقات فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه یک فضای ۲-۳ هزار متری در شهرک غرب که مربوط به واحد غرب تهران است، تبدیل به سرای نواوری فناوری های سلامت و سرای نواوری فناوری های اموزشی خواهد شد، افزود: ساختمان شفق در سعادت آباد که مربوط به واحد تهران جنوب است، تبدیل به سرای نوآوری در حوزه های بورس، حقوق و مهندسی خواهد شد.

دهقانی ادامه داد: همچنین قرار است سرای نوآوری «فناوری های همگرا» که در حوزه فیزیک فعالیت می کند، در فضایی به مساحت ۷۰۰ متر مربع واقع در واحد یادگار امام ایجاد شود.

راه اندازی سرای نوآوری «فناوری سلامت» و «فناوری منطقه ای» در سال ۹۹

وی با اشاره به اینکه قرار بود توسعه فناوری های منطقه ای در ۲۰ اسفند ۹۸ افتتاح شود که متاسفانه به دلیل شرایط موجود در کشور امکان استقرار تیم ها در آن وجود نداشت و افتتاح آن به تعویق افتاد، افزود: سرای نوآوری فناوری های سلامت و فناوری آموزش آموزشی آماده بهره برداری است و در سال ۹۹ به بهره برداری خواهد رسید.

دهقانی اضافه کرد: سرای نوآوری صنایع هنری واقع در دانشگاه هنر نیاز به بازسازی دارد و پیش بینی ما این است که افتتاح این سرا حدود ۶ ماه به طول بیانجامد.

۱۰۰ سرای نوآوری تا سه سال آینده راه اندازی می شود

معاون تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: پیش بینی ما تا ۳ سال آینده این است که ۱۰۰ سرای نوآوری و ۲ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال ایجاد شود و فکر می کنیم تا دو سال آینده دانشگاه آزاد تبدیل به یکی از مؤسسات آموزش عالی پیشرو در زمینه تولید ثروت و فناوری در کشور شود.

پخش موشن گرافی با موضوع فناوری در کلاس های درسی

وی در ادامه به یکی دیگر از برنامه های این معاونت در حوزه فناوری و نوآوری اشاره کرد و گفت: قرار است از ابتدای سال ۹۹ یک سری محتوا، انیمشین ها و موشن گرافی هایی برای آشنایی اساتید و دانشجویان با مفاهیم نوآوری، فناوری، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد در تمامی کلاس های دانشگاه آزاد پخش شود. این محتواها در تمامی رشته ها اعم از علوم انسانی، پزشکی مهندسی در ابتدای کلاس به نمایش درخواهد آمد و به نظر میرسد بعد از گذشت یکی دو ماه از پخش این آیتم ها حجم وسیعی از دانشجویان و اساتید به سمت حوزه فناوری روی خواهند آورد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

341 / 320 دهقانی فیروز آبادی معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی عملکرد سال ۹۸

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دهقانی فیروز آبادی معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی عملکرد سال ۹۸ نوآوری دانشگاه آزاد فناوری و نوآوری حوزه فناوری سرای نوآوری سراهای نوآوری معاون تحقیقات راه اندازی سال آینده هزار متر سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی منصوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاورد‌های انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی به‌عنوان دانشگاه جامعه‌محور و جامعه پرداز همیشه سعی کرده ارزش‌آفرینی کند. ارزش‌آفرینی با یک هدف بسیار متعالی که رشد و پرورش نیروی انسانی کشور بوده، واقعاً هدفی عالی است که اگر درست انجام شود کشور را بیمه می‌کند.

وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی ۴۰سال فعالیت خود درخشانی را به ثبت رسانده میلیون‌ها فارغ‌التحصیل از این دانشگاه یکی از دستاورد‌های این دانشگاه است به همت استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شاهد این هستیم رشد علمی و فرهنگی کشور نقش‌آفرینی کند همه که عضو این خانواده بزرگ هستیم از این بابت به خود می‌بالیم که در چنین مجموعه‌ای خدمت می‌کنیم و در به دست آمدن این دستاورد مهم سهیم هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چله دوم حیات خود با درک تحولات جامعه رویکرد تحولی به خود گرفته و با تدوین سند تحول و تعالی که سند راهبردی، عملیاتی پنج ساله بوده در راستای ارتباط مؤثر با جامعه برنامه‌ریزی کرده است.

منصوری ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی در این سند چهار وجه کاربردی را ترسیم کرده وجه علمی، وجه فناوری، وجه فرهنگی و وجه تربیتی، اگر این چهار وجه به درستی در جامعه بتواند نمود پیدا کند نظام فرهنگی بر تربیت جامعه فرهیخته، نظام علمی به جامعه دانا، نظام تربیتی به جامعه کارآمد و نظام فناوری به جامعه نوآور منتهی خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی با این اهداف بلندی که ترسیم کرده و گام برمی‌دارد بتواند با این اهداف دست پیدا کند. قطعاً برای رسیدن به این اهداف همه همکارانی که در دانشگاه آزاد اسلامی هستند اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان باید تلاش کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با اشاره به پیام تبریک نوروزی دکتر طهرانچی بیان کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پیام نوروزی خود شعار تولید با مشارکت مردم را به سه مؤلفه مهم تقسیم کرد مشارکت مردم که بیانگر مؤلفه اجتماعی شعار است مؤلفه نوآوری که اگر بخواهد جهش در تولید اتفاق بیفتد لازمه آن جهش نوآوری بوده سومین مؤلفه اقتصاد است که این سه مؤلفه را از شعار سال می‌توان استنباط کرد.

منصوری با قدردانی از تلاش شش ساله نعمت‌الله نعمتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان مطرح کرد: رویکرد دانشگاه اسلامی در انتخاب مدیران و مدت فعالیت مدیران بدین گونه است که هر عزیزی مدت محدودی مدیریت داشته باشد. دستاورد‌های به دست آمده نعمتی به‌واسطه همکاری همه همکاران در واحد دامغان بوده همدلی همراهی و همکاری همه اعضای هیئت علمی و کارکنان واحد دامغان منتج به این کارنامه ارزشمند شده این همکاری و همدلی همان‌طوری که در دوران مدیریت نعمتی بوده باید حسین افشاری رئیس جدید این واحد دانشگاهی نیز ادامه پیدا کند تا بتوانیم شاهد تحولات بزرگی در این زمینه باشیم.

وی با بیان اینکه تحولات در جامعه به‌واسطه اقبال اجتماعی مردم نسبت به رشته‌ها و انتظارات مردم از دانشگاه آزاد اسلامی است، تأکید کرد: امروزه از دانشگاه انتظار می‌رود که معرفت را به جوانان آموزش دهد مهارت آنان را افزایش، خودباوری، امید و نوآوری را رقم بزند برای این اتفاقات نیاز است همه بیش‌ازپیش تلاش کنیم تا بتوانیم به این انتظار جامع پاسخ شایسته‌ای دهیم و همچنان مورد پسند و اقبال مردم ایران قرار گیریم که حیات دانشگاه به حمایت مردم است.

به گزارش آنا، در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دامغان از تلاش نعمت‌الله نعمتی قدردانی و حسین افشاری دانشیار رشته علوم باغبانی به‌عنوان سرپرست جدید این واحد دانشگاهی معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی نقش هولدینگ های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • راه‌اندازی ۳۵ کیلومتر شبکه فیبر نوری در تاکستان
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • اخذ مجوز راه‌اندازی فصلنامه پژوهشی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است + فیلم
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود