Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-18@18:23:50 GMT

رشد ۸ برابری تولید مواد ضدعفونی کننده

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۷۳۸۱۴

رشد ۸ برابری تولید مواد ضدعفونی کننده

باشگاه خبرنگاران: رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تولید و تأمین اقلام بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا از رشد ۸ برابری تولید مواد ضدعفونی‌کننده، ۴ برابری تولید ماسک سه لایه و واردات بیش از ۱۹ میلیون عدد ماسک، لباس پزشکی و تب سنج در یک ماهه گذشته خبر داد.

او افزود: تولید روزانه مواد ضدعفونی کننده از ۵۰ هزار لیتر به ۴۰۰ هزار لیتر رسیده است، همچنین پیش از شروع بیماری کرونا، تولید ماسک سه لایه حدود ۲۰۰ هزار عدد بود که با افزایش ۴ برابری به رقمی بیش از ۸۰۰ هزار عدد در روز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی تصریح کرد: در این مدت تولید ماسک N ۹۵ که مورد استفاده کادر درمانی کشور است، قبل از شیوع کرونا در کشور صفر بوده و امروز به بیش از ۳۱ هزار عدد تولید صنعتی رسیده است که توسط شرکت‌های دانش بنیان و وزارت دفاع تولید می‌شود و همچنین تولیداتی نیز در بخش صنفی وجود دارد که با احصا آمار آنها، حجم تولیدات این بخش نیز به زودی اعلام می‌شود.

او گفت: برای تأمین بخشی از اقلام بهداشتی مورد نیاز کشور نیز در این مدت واردات انجام شده که شامل ماسک سه لایه ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار عدد، ماسک N ۹۵، دو میلیون و ۸۰۰ هزار عدد، لباس یکسره (گان) ۴۸۰ هزار دست و تب سنج لیزری ۱۰ هزار عدد بوده است.

بیشتر بخوانید: ۲ محموله ماسک وارداتی N ۹۵ امشب به ایران می‌رسد

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در این بازه زمانی و همزمان با ایام پایانی سال، تأمین کالا‌های اساسی و مایحتاج ضروری مردم که با افزایش تقاضا در سطح بازار مواجه شده بود؛ خوشبختانه به وفور تأمین و توزیع شده است و همچنان تولید و ذخیره کالا به اندازه کافی در حال انجام است.

رحمانی تصریح کرد: همچنین در این مدت و به ویژه در ایام تعطیلات نوروز فعالیت کارخانجات تولید مواد غذایی و اقلام بهداشتی برقرار بوده و به هیچ عنوان تعطیل نشده‌اند.

وزیر صمت افزود: در راستای تنظیم بازار میوه شب عید نیز سیب و پرتقال مورد نیاز کشور به میزان کافی تأمین و ذخیره شده است و تا پایان فروردین ماه این اقلام با قیمت مصوب تنظیم بازاری عرضه خواهند شد و تاکنون حدود ۳۰ درصد میوه تنظیم بازاری عرضه شده و توزیع مابقی آن نیز در حال انجام است.

گفتنی است، رحمانی در روز‌های گذشته علاوه بر پیگیری امور و حضور در جلسات این وزارتخانه به صورت ویدئو کنفرانسی، با صدور دستورات ویژه در خصوص موارد مرتبط با بیماری کرونا و نامگذاری سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، امور مربوطه را راهبری و مدیریت کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مدت همچنین دستوراتی ویژه در خصوص تامین اقلام بهداشتی مرتبط با کرونا از جمله تأمین اقلام بهداشتی همچون ماسک و لباس پزشکی و تقبل هزینه این کالا‌ها از سوی شرکت‌های تحت پوشش سازمان ایمیدرو، تجهیز و میزبانی تعدادی از سالن‌های نمایشگاه بین‌المللی تهران از بیماران کرونایی که در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا و ارتش جمهوری اسلامی قرار گرفت؛ صادر کرد.

همزمان با نامگذاری سال ۹۹ با عنوان "جهش تولید" از سوی رهبر معظم انقلاب، وزیر صمت در دستوری ویژه به همه معاونت‌ها و سازمان‌های تابعه این وزارتحانه مأموریت داد تا با آسیب شناسی برنامه‌های وزارتخانه در سال "رونق تولید" برنامه‌ای کاملاً عملیاتی و متناسب با الزامات "جهش تولید" تهیه و ارائه کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر صمت رحمانی تولید مواد ضدعفونی کننده ماسک اقلام بهداشتی هزار عدد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارتقای بخش کشاورزی مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از دیدار و نشست با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارتقای بخش کشاورزی این استان خبر داد.

بابک مؤمنی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران در پی دیدار و نشست با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارتقای بخش کشاورزی این استان در امر تنظیم بازار مرغ و عرضه مرغ مازندران به پایتخت اظهار کرد: این استان تأمین‌کننده اصلی مرغ پایتخت است و روزانه حداقل ۱۵۰ تن گوشت مرغ به میدان بهمن و ۱۵۰ هزار قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های تهران ارسال می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه در این دیدار برای بهبود نظام عرضه محصولات باغی و مشکلات نظام عرضه مرکبات در استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گفت: قرار شد تا در زمینه مربوط تسهیلات سرمایه در گردش سورتینگ‌داران پیگیری‌ها در سطوح ملی و وزارتخانه‌ای انجام شود و در فصل پیش‌رو با توجه به اجرای برنامه‌های جهش تولید در استان، در ابتدای فصل برداشت مرکبات موضوعات پیگیری و حل شوند.

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران افزود: در برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در مازندران، معاون وزیر در امور باغبانی بر حمایت کامل از این رویداد مهم در استان قول مساعد همکاری دادند.

مؤمنی با اشاره به اینکه در ادامه این نشست به منظور رایزنی‌های ملی برای ارتقا صنعت طیور استان مطرح شد، یادآور شد: در این دیدار با برشمردن سیاست‌های سازمان جهاد کشاورزی مازندران در راستای تداوم تولید مرغ و گوشت قرمز، درباره توسعه فعالیت‌های مرکز پشتیبانی و اصلاح نژاد مرغ بومی و رفع مشکلات صنعت طیور استان توضیحاتی ارائه داد.

وی از دغدغه‌های مرغداران استان را برای تداوم تولید و پایداری قیمت گوشت مرغ بیان و عنوان کرد: برای پایداری تولید و بازار نیاز است منافع تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان تضمین شود.

این مسئول یکی از موضوعات مهم این استان تأمین کود و بذر حوزه زراعت دانست و گفت: با این رایزنی ملی با معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی تأمین کودهای پایه زراعت برنج، تأمین کود سرک گندم و تأمین بذر مناسب و گواهی شده سال آینده برای گندم‌کاران مازندرانی لحاظ شد.

وی با تاکید بر اینکه معرفی مباشران توانمند برای تهیه بذر یک امر ضروری است، خاطرنشان کرد: تأمین کود مورد نیاز کشاورزان استان برای تحقق جهش تولید یک امر اجتناب‌ناپذیر است.

کد خبر 745197

دیگر خبرها

  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • کاهش مالیات حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارو به ۱ درصد
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • بررسی آمادگی برای گذر موفق از پیک مصرف برق سال‌ جاری
  • رشد ۲.۵ برابری بازرسی های بهداشت محیط
  • نشست مسئولان وزارت جهاد کشاورزی به منظور ارتقای بخش کشاورزی مازندران
  • سیاست‌ های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد