Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محسن حاجی میرزایی در پنجمین گردهمایی مشترک مدیران و معاونان ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها با اعضای شورای معاونان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با تبریک و تهنیت آغاز سال جدید اظهار کرد: در سطح آموزش و پرورش استان‌ها برای تطبیق با شرایط جاری و توسعه آموزش‌های مبتنی بر اینترنت، خلاقیت و روش‌های آموزش انگیزه خوبی به وجود آمده است و بیشتر خانواده‌ها معتقدند که کار آموزش با جدیت در حال پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تغییرات محیطی در جوامع و تأثیر بر آن بر متغیرهای آموزشی گفت: هر تغییر به همراه خود عناصری را می‌آورد و متغیرهایی را با خود می‌برد و در حال حاضر با شیوع کرونا بر نظام آموزشی کشورها نیز اثراتی برجای گذاشته و شاید بزرگترین وقفه آموزشی در تاریخ آموزش مدارس جهان اتفاق افتاده است و بیش از ۷۰ درصد دانش‌آموزان جهان به دلیل مقابله با این ویروس در تعطیلی هستند.

حاجی میرزایی تصریح کرد: در حال حاضر ما در برابر مسئولیت بزرگ و مهمی قرار گرفته‌ایم چرا که مأموریت آموزش دانش آموزان در نسل جدید را بر عهده داریم به همین دلیل نباید اجازه دهیم که این شرایط جدید که محصول شیوع کرونا است موجب وقفه در امر آموزش شود و باید روش‌های جایگزینی برای کلاس درس پیدا کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تغییرات با خود قدرت‌ها را جا به جا می‌کند، گفت: باید تلاش کنیم تا در زمانی که این پدیده تمام می‌شود، چیزی که برای ما به جا می‌گذارد شکل‌گیری یک فرصت ارزشمند برای استمرار یادگیری باشد.

شبکه اجتماعی دانش‌آموزان بزرگترین خدمت پس از انقلاب

وی اضافه کرد: شاید صدها ساعت وقت افراد مختلف برای طراحی شبکه اجتماعی دانش آموزان صرف شده است و کاری که در حال انجام است بزرگترین خدمتی است که پس از انقلاب انجام خواهد شد چرا که گسترده و پرشمار است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال افزایش سرمایه اجتماعی هستیم، گفت: ما نشان خواهیم داد مجموعه‌ای هستیم که قدرت تطبیق سریع با شرایط جدید را داریم و این افتخاری بزرگ و پایدار برای نظام آموزش و پرورش خواهد بود.

حاجی میرزایی اذعان کرد: خوشبختانه در مسیر جدید از کشورهای دیگر عقب نیستیم و همراه کشورهای دیگر وارد میدان عمل شده‌ایم و امیدوارم با تلاش‌های که انجام شده مجموعه ما مجموعه‌ای سرآمد باشد.

وی با بیان اینکه در حال خلق عرصه‌ای هستیم تا ارائه خدمات را در فضای اینترنت فراهم کنیم، گفت: هرچند که این شبکه جریان آموزش را استمرار می‌بخشد اما ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوان دیگری هم دارد که می‌تواند در اختیار مخاطبانش قرار دهد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: این بستر آماده ارائه خدمات برخط خوبی از محتواهای آموزشی به مخاطبانش است همچنین این بستر می‌تواند شبکه بزرگ فراگیری را از سطح ستاد تا سطح ۱۵ میلیون دانش آموز فراهم کند.

دسترسی به آموزش باکیفیت و برابر با شبکه اجتماعی شاد

حاجی میرزایی با بیان اینکه شبکه اجتماعی «شاد» عدالت آموزشی و کیفیت آموزشی را ارتقا داده و ما می‌توانیم نظارت‌های کیفی را نیز دراین شبکه بهبود بخشیم، تاکید کرد: این سامانه این امکان را فراهم می‌کند تا در کنار دسترسی به آموزش برابر، دسترسی به آموزش با کیفیت نیز فراهم شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: این شبکه امکان آن را دارد که بر اساس سند تحول بنیادین محیط یادگیری متنوعی را در اختیار دانش آموزان قرار دهد.

حاجی میرزایی اذعان کرد: باید با کنش بزرگی، همت و تلاش به میدان عمل بیاییم و امروز همه همکارانم در سطح کشور را به یک جوشش و مجاهدت بزرگ دعوت می‌کنم چرا که این کار یک کار اداری نیست که فقط با ابلاغ بخشنامه شدنی باشد بلکه باید تا آخرین لحظه و نقطه کار برای اطمینان از انجام دادن با کیفیت آن پیش برویم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ایجاد شبکه اجتماعی «شاد» برای دانش آموزان جهش بزرگی در آموزش و پرورش محسوب می‌شود، گفت: در ستاد ملی مبارزه با کرونا گزارشی ارائه دادم که حتی پس از بازگشایی مدارس آموزش‌ها بر بستر فضای مجازی استمرار پیدا کند و خوشبختانه در متن مصوبه از سوی رئیس جمهور بر آن تاکید شده است.

شبکه اجتماعی شاد تا دو هفته آینده گسترش می‌یابد

حاجی میرزایی تصریح کرد: امیدوارم که بتوانیم در طی دو هفته آینده این سامانه را در تمام سطوح گسترش دهیم.

وی با بیان اینکه در این مسیر محتاج خلاقیت‌ها، توانمندی‌ها، شایستگی‌ها، مسئولیت‌پذیری‌ها و میزان تعهد همکاران در تمامی سطوح برای اجرای مطلوب این شبکه هستیم، تاکید کرد: همانند گذشته معلمان و مدیران مدارس باید در شرایط امروز کشور به عنوان بهترین الگوی مرجع جامعه، پیشگام همه بخش‌های کشور باشند.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تلاش معلمان ایرانی برای زنده‌نگه‌داشتن جریان آموزش کم‌نظیر است. با راه‌اندازی سیستم ارتباط مجازی معلم-دانش‌آموز برای اولین بار این تهدید را به فرصت تبدیل خواهیم کرد.

وی تاکید کرد: از مشارکت خانواده‌ها که در زمان پخش برنامه‌های آموزشی از رسانه ملی و فضای مجازی، وزارت آموزش و پرورش و جریان آموزش دانش آموزان را همراهی کردند، قدردانی می‌کنم.

حاجی میرزایی در پایان گفت: اگر امروز پزشکان تلاش می‌کنند تا سلامت را به جامعه برگردانند آموزشی و پرورشی‌ها باید در شرایط امروز کشور به عنوان نماد فرهنگی جامعه و بهترین الگوی مرجع جامعه پیشگام همه باشیم و نشان دهیم که آموزش و پرورش شایسته و چابک است و به سرعت شرایط جدید را درک کرده و متناسب با آن قدم بر می‌دارد.

منبع: مهر لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000sGX خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 وزیر اموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی شبکه اجتماعی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه تحصیل دانش آموز با نیاز ویژه قوچانی با ایثار معلم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مجتبی خاکشور مدیر و آموزگار روستای کلاته ملا محمد از مناطق محروم شهرستان قوچان، دانش آموز با نیاز ویژه جسمی حرکتی خود را به تحصیل بازگرداند.

این دانش آموز که به علت معلولیت و مشکلات متعدد، دوسال پیش از تحصیل بازمانده بود با تلاش‌های بی دریغ معلم دلسوز خود به تحصیل بازگشت و طی دوسال تلاش بی وقفه معلم، عقب ماندگی تحصیلی این دانش آموز به نحو احسن جبران شد؛ به گونه ای‌ که به لحاظ درسی و‌ تحصیلی هم سطح سایر دانش آموزان هم دوره خود شده است.

مجبتی خاکشور این معلم نمونه، با رفع موانع تحصیلی دانش آموز خود و بر عهده گرفتن رفت و آمد وی و حتی انجام کار‌های شخصی او، باعث شد تا محیط مدرسه برای او لذت بخش باشد و انجام فعالیت‌ها برایش تسهیل گردد.

این معلم فداکار قوچانی می‌گوید: عشق و علاقه شدید من به معلمی و دانش آموزانم هر سختی را آسان می‌کند و اعتلای آنان در تحصیل، انرژی مضاعف در زندگی و کار به من می‌دهد.

دیگر خبرها

  • ادامه تحصیل دانش آموز با نیاز ویژه قوچانی با ایثار معلم
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دست‌آوردی داشته؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • معلمان باید دانش آموزانی در تراز انقلاب اسلامی آموزش دهند
  • لزوم راه اندازی مرکز شوق زندگی در کرمان/ انسجام بخشی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی کودکان و نوجوانان
  • ایجاد مدارس وابسته به حوزه علمیه در استان هرمزگان از ابتدای مهرماه
  • زیرساخت‌های آموزشی زبرخان به موازات جمعیت دانش‌آموزشی، پیشرفتی نداشته است
  • راه اندازی سامانه همیار معلم و اصلاح برنامه‌های درسی فنی و حرفه‌ای
  • سامانه همیار معلم راه اندازی می شود/ ارزشیابی دروس رشته های فنی