Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ با کاهش 2درصدی در روز دوشنبه، ارزش بازار اپل برای نخستین بار از سپتامبر 2019 به زیر 1تریلیون دلار سقوط کرد. مانند بسیاری از شرکت‌های فناوری دیگر، سازنده آیفون نیز به شدت تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته و با اختلال در زنجیره تامین مواجه شده است. همچنین این شرکت به دلیل بسته شدن بسیاری از فروشگاه‌های خود و تضعیف تقاضای مصرف‌کننده، به شدت کاهش فروش را تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که از تاریخ 21فوریه، آخرین روز پیش از خبر سرعت بالای انتشار ویروس کرونا در خارج از چین، اپل تقریبا 400 میلیارد دلار از ارزش بازار خود را از داد و از ارزش 1370 میلیارد دلار در این تاریخ، به 982 میلیارد دلار در روز دوشنبه کاهش یافت.

همانطور که در نمودار مشاهده می‌شود، اپل تنها غول فناوری نیست که ارزش بازار آن به زیر یک تریلیون دلار سقوط کرد. بلکه ارزش بازار شرکت‌های آلفابت و آمازون نیز به زیر یک هزار میلیارد دلار کاهش یافته و در حال حاضر مایکروسافت تنها شرکت باقی‌مانده در این ارزش است.

گفتنی است که این شرکت مستقر در ردموند واشنگتن، حتی تا حدودی از بحران فعلی سود برد؛ زیرا صدها میلیون نفر در سراسر جهان مجبور به دورکاری هستند و استفاده از نرم‌افزارهای ابری این شرکت مانند Office 365 در حال افزایش است.

در نمودار ارائه شده، مقایسه ارزش بازار شرکت‌های برتر فناوری آمریکا در تاریخ 21فوریه و 23 مارس را مشاهده می‌کنید؛

 

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اپل مایکروسافت ویروس کرونا شرکت های تکنولوژی آمریکا میلیارد دلار ارزش بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت

بهای نفت در بازار جهانی طی ماه‌های اخیر به شدت تحت تاثیر وقایع سیاسی به ویژه جنگ اوکراین در شرق اروپا و جنگ غزه در خاورمیانه قرار داشته است. در عین حال، بهای طلای سیاه تحت تاثیر داده‌های آماری مربوط به عرضه و تقاضا و نیز رشد اقتصادی قدرت‌های بزرگ قرار دارد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی روند کاهشی داشت. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال با ۴۰ سنت کاهش، ۸۸ دلار و ۲ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۵۵ سنت کاهش، به ۸۲ دلار و ۸۱ سنت در هر بشکه رسید. 

تضعیف دلار در برابر سایر ارز‌های معتبر جهانی باعث افزایش جزئی بهای نفت در اوایل امروز شده بود. با این حال، سایر عوامل بار دیگر روند بهای نفت را کاهشی کرد. 

تحلیل‌گران بازار می‌گویند کاهش نگرانی از گسترش جنگ غزه به سایر مناطق در خاورمیانه به ویژه کاهش تنش میان ایران و اسراییل از جمله دلایل سیاسی تاثیر گذار بر روی کاهش بهای نفت بوده است. 

گرچه گزارش جدید آژانس انرژی آمریکا حاکی از کاهش ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار بشکه‌ای نفت ذخایر تجاری این کشور بود که این مسئله می‌توانست بهای نفت را افزایش دهد؛ اما داده‌های اقتصادی درباره کاهش فعالیت‌های تجاری در ایالات متحده، این موضوع را خنثی کرد. 

تحلیل‌گران می‌گویند تا زمانی که تنش‌های جهانی همانند جنگ اوکراین که یک سوی آن کشور‌های بزرگ صادر کننده نفت همانند روسیه هستند و یا منازعات در مناطق حساس جهان همانند خاورمیانه که بخش قابل توجهی از صادرات نفت را صادر می‌کند، جریان دارد بازار نفت می‌تواند شاهد نوسانات شدید در بهای طلای سیاه باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول
  • وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • کاهش قیمت جهانی طلا ادامه دارد
  • تبدیل ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به الکترونیکی در کشور
  • برنج هم از تورم جا نماند!
  • قیمت طلا سقوط کرد