Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از کمک یک میلیارد و۵۰۰ میلیون ریالی اوقاف جهت درمان بیماران کرونایی در استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای نیت واقفین ۶۸ میلیون تومان از محل موقوفات متصرفی بابل، ۵۰ میلیون تومان از محل موقوفه صراف، ۱۶ میلیون تومان جهت خرید کپسول اکسیژن از محل موقوفه غیرمتصرفی حیدری و 16 میلیون تومان از موقوفات سایر شهرستان‌ها به ستاد مبارزه با کرونا و گروه‌های مردمی مبارزه با این ویروس اهدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حیدری‌ جناسمی در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن سال جدید اظهار کرد: توجه به مسئله تولید می‌تواند راه‌گشا و نجات بخش اقتصاد کشور باشد و این در سایه وحدت و همدلی همه بخش‌های اجرایی کشور و آحاد جامعه قطعا محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور با همراهی دیگر نهادها از جمله استانداری با تشکیل ستاد پدافند غیرعامل در اداره کل و ادارات تابعه شروع به مبارزه با این ویروس منحوس کرده است، افزود: با اقدام جهادی 12 کارگاه تولید ماسک در امامزادگان و بقاع متبرکه مازندران جهت برطرف کردن کم‌بود ماسک در استان راه‌اندازی شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از تجمع هنگام توزیع ماسک، خادمین آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه مقابل درب خانه‌های شهروندان، ایستگاه‌های تاکسی و مراکز درمانی اقدام به اهدای ماسک کردند.

این مسئول تصریح کرد: کارگاه‌های تولید ماسک با همکاری خواهران بسیجی و خادمین آستان مقدس امامزادگان مازندران راه‌اندازی شده است که بستگی به ظرفیت آن بقعه متبرکه و نیروی کار، روزانه ماسک تولید و بین مردم توزیع می‌شود.
حیدری با بیان اینکه آستان مقدس امامزادگان مازندران روزانه در نوبت‌های مختلف ضدعفونی و از برگزاری هرگونه مراسم، تجمع و توزیع غذای نذری جلوگیری می‌شود، گفت: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده درب مساجد، بقاع متبرکه و آستان مقدس امامزادگان مازندران بسته شده و تا اطلاع ثانوی ورود زائران به اماکن مذهبی ممنوع است.

وی بیان کرد: به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نظر به توصیه‌های اکید بهداشتی تا اطلاع ثانوی امکان پذیرش مسافرین و زائرین در امامزادگان و بقاع متبرکه استان مازندران وجود ندارد و از این رو اسکان زائران و مسافران در زائرسراهای بقاع متبرکه ممنوع است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه تاکنون بیش از 1000 مورد ضدعفونی در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه استان توسط خادمین انجام شده است، خاطرنشان کرد: سطوحی که مردم با آن تماس دارند، کفشداری‌ها، سرویس‌های بهداشتی، جامهری، فرش، ضریح، ورودی و خروجی بقاع متبرکه استان روزانه در نوبت های مختلف ضدعفونی شدند.

حیدری از کمک 150 میلیون تومانی اوقاف جهت درمان بیماران کرونایی در استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای نیت واقفین ۶۸ میلیون تومان از محل موقوفات متصرفی بابل، ۵۰ میلیون تومان از محل موقوفه صراف، ۱۶ میلیون تومان جهت خرید کپسول اکسیژن از محل موقوفه غیرمتصرفی حیدری و 16 میلیون تومان از موقوفات سایر شهرستان‌ها به ستاد مبارزه با کرونا و گروه‌های مردمی مبارزه با این ویروس اهدا شده است.

وی از اهدای 2هزار عدد ماسک بهداشتی به ستاد مبارزه با کرونا در شهرستان‌های مازندران خبر داد و افزود: در شهرستان‌های ساری، آمل، بابل، نور و رامسر ماسک‌های تولید شده به ستاد مبارزه با کرونا اهدا شده تا در بیمارستان‌ها و اماکنی که این ستاد صلاح داشته بین پرستاران، بیماران و مردم توزیع شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران بیان کرد: امیدواریم بتوانیم گامی کوچک در راستای کمک به کادر خدوم بهداشتی و درمانی استان مازندران و تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز آن‌ها برداریم.

حیدری یکی از نیات روز جامعه برای ایجاد وقف‌های جدید را خرید تجهیزات درمانی و بهداشتی برای بیمارستان‌ها اعلام کرد و گفت: واقفان و خیران نیک‌اندیش می‌توانند با وقف بخشی از اموال خود به بخش سلامت جامعه کمک کنند تا در شرایط امروز جامعه مورد بهره‌گیری قرار گیرد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران امامزادگان و بقاع متبرکه ستاد مبارزه با کرونا آستان مقدس امامزادگان میلیون تومان از محل محل موقوفه شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس یک مطالعه جدید که توسط گروهی از پژوهشگران آمریکایی و ژاپنی انجام شده است، احتمال مرگ و یا بستری مجدد در بیمارستان در بیمارانی که توسط یک پزشک زن تحت درمان قرار می‌گیرند، کمتر از بیمارانی است که توسط یک پزشک مرد درمان می‌شوند.

همچنین به گفته پژوهشگران، اگر بیمار هم زن باشد، این تفاوت حتی بیشتر می‌شود، به خصوص زمانی که شدت بیماری زیاد است.

در حالی که این مطالعه عمیقاً به دلایل نابرابری نمی‌پردازد، از تحقیقات قبلی که به نتایج مشابهی رسیده بودند، پشتیبانی می‌کند.

یوسوکه تسوگاوا دانشمند سیاست سلامت در دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس(UCLA) می‌گوید: آنچه که یافته‌های ما نشان می‌دهد این است که پزشکان زن و مرد به طور متفاوتی طبابت می‌کنند و این تفاوت‌ها تأثیر معناداری بر نتایج سلامتی بیماران دارد.

این تیم داده‌های پزشکی موجود در ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کرد که شامل اطلاعات ۴۵۸ هزار و ۱۰۸ بیمار زن و ۳۱۸ هزار و ۸۱۹ بیمار مرد بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بود که در بیمارستان بستری شده‌اند. همه بیماران بالای ۶۵ سال سن داشتند و کمتر از یک سوم بیماران زن و مرد توسط پزشکان زن ویزیت شده بودند.

سپس این اطلاعات با نرخ مرگ و میر ۳۰ روزه(از تاریخ پذیرش) و نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه(از تاریخ ترخیص) مقایسه شد و در هر دو مورد، پزشکان زن به نتایج بهتری دست یافته بودند.

البته این تفاوت‌ها علت و معلول مستقیم را نشان نمی‌دهند و خیلی هم فاحش نبودند. مثلاً نرخ مرگ و میر تعدیل ‌شده ۸.۱۵ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان زن در مقابل ۸.۳۸ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان مرد است که یک مرگ به ازای هر ۴۱۷ بستری شدن در بیمارستان را نشان می‌دهد.

تسوگاوا می‌گوید: درک بهتر از این موضوع می‌تواند منجر به توسعه مداخلاتی شود که به طور مؤثر مراقبت از بیماران را بهبود می‌بخشد.

وی افزود: توجه به این نکته حائز اهمیت است که پزشکان زن مراقبت‌های باکیفیت‌تری ارائه می‌کنند و بنابراین نفع وجود تعداد بیشتری از پزشکان زن از دیدگاه اجتماعی به بیماران می‌رسد.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند دلایل متعددی می‌تواند پشت این اختلافات آماری باشد که قبلاً در سناریوهای مختلف پزشکی مشاهده شده‌اند. به گفته آنها، ممکن است پزشکان زن بهتر با بیماران زن ارتباط برقرار می‌کنند یا اینکه پزشکان مرد بیشتر احتمال دارد که شدت شرایطی که بیماران زن تجربه می‌کنند را دست کم بگیرند.

تیم تحقیقاتی پیشنهاد می‌کند که ممکن است خجالت و ناراحتی کمتری بین پزشکان زن و بیماران زن وجود داشته باشد، به این معنی که صداقت بیشتری در مورد شرایط خاص و تشخیص و درمان وجود دارد.

پژوهشگران می‌خواهند کارهای بیشتری برای بهبود نتایج مطالعه تنوع جنسی در محیط‌های بیمارستانی انجام شود و مطمئن شوند که کیفیت مراقبت بدون توجه به زن یا مرد بودن بیماران یا پزشکان یکسان خواهد بود. به همین دلیل مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا دریابیم که چرا این تفاوت‌ها وجود دارند.

تسوگاوا می‌گوید: تحقیقات بیشتر در مورد مکانیسم‌های زمینه‌ای که جنسیت پزشک را با پیامدهای روی داده برای بیمار مرتبط می‌کند و اینکه چرا مزایای دریافت درمان از پزشکان زن برای بیماران زن بیشتر است، پتانسیل بهبود نتایج بیماران را در کل دارد.

این پژوهش در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • خبر‌هایی از بررسی فرهنگ وقف در همایش متولیان بقاع متبرکه در دامغان
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست