Web Analytics Made Easy - Statcounter

از زمان شیوع ویروس «کرونا» اظهار نظرهای متعددی درباره دست داشتن عامل بشری در انتشار این ویروس مطرح شده است، اما اظهار نظرهای جدید پای گرجستان و برخی کشورهای دیگر را هم به این قضیه باز کرده است.


به گزارش شریان نیوز،از زمان ظهور ویروس «کرونا» موسوم به (۲۰۱۹-nVoC) در ماه دسامبر گذشته در شهر «ووهان» مرکز ایالت «هوبی» چین تاکنون اظهار نظرهایی از سوی محافل مختلف به ویژه محافل چینی و روسی درباره منشاء ظهور این ویروس انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش وزارت دفاع روسیه در نشست خبری برگزار شده در مقر این وزارتخانه در «مسکو»، از اقدام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در تامین بودجه طرح های تحقیقاتی آزمایشگاه های بیولوژیکی سخن گفت که در پوشش آزمایشگاه های متعارف در کشورهای مختلف جهان به ویژه در «گرجستان» فعالیت می کنند و فعالیت های نامتعارف آنها نقض توافقنامه ها و پروتکل های بین المللی شمرده می شود.

به گفته وزارت دفاع روسیه این اظهار نظر از پس از آن صورت می گیرد که سرلشکر «ایگور کرلوف»، وزیر اطلاعات و امنیت سابق گرجستان در حضور وابسته های نظامی هیأت های دیپلماتیک روسیه اسناد و اطلاعاتی در اختیار وزارت دفاع روسیه قرار داد که دربردارنده ی اطلاعاتی مفصل و مشروح در این خصوص بود، تا ثابت شود، نگرانی های وزارت دفاع روسیه از اقدامات غیر قانونی آمریکا در خاک گرجستان، از جمله تلاش برای دور زدن بندهای معاهده ممنوعیت سلاح های بیولوژیک و شیمیایی و سمی بی دلیل نبوده است و آمریکایی ها در تلاش برای بالا بردن قدرت نظامی بیولوژیکی خود در پوشش تحقیقات و آزمایش های متعارف هستند.

در این نشست مطبوعاتی به پرونده های زیادی از سوی وزارت دفاع روسیه پرداخته شده که با فعالیت های پنتاگون در حوزه تحقیقات و آزمایش های بیولوژیک در کشور گرجستان در ارتباط بود و اینکه طرف های ذیربط در روسیه برای رسیدن به نتایج قطعی تر همچنان درحال کار و تحقیق روی اطلاعات پرونده هستند و یکی از مهمترین موضوعات مورد تحقیق این است که دریابند، آیا بین ابتلای ساکنان مناطق جنوب روسیه به برخی بیماری ها با آزمایش های بیولوژیک انجام شده در گرجستان ارتباطی وجود دارد، یا خیر؟ و اگر چنین ارتباطی وجود داشته، میزان و اثرگذاری آن تا چه اندازه بوده است؟

بنابر اظهار وزارت دفاع روسیه، فعالیت این آزمایشگاه های بیولوژیک، آماده سازی انواع مختلف ویروس هاست، با این تفاوت که این ویروس ها برای اهداف پزشکی و یا انسانی آماده و فعال نمی شوند، بلکه به خدمت گرفتن آنها برای کشتار انسان ها و انتشار بیماری ها و اپیدمی ها به عنوان سلاح ویروسی – بیولوژیک است.

وزارت بهداشت روسیه نیز درباره فعالیت این آزمایشگاه ها می گوید: داده ها و اطلاعات موجود در این اسناد تاکید می کند، وبای آفریقایی که در دهه گذشته مواردی از آن در چین و روسیه مشاهده شده بود، در مناطقی شیوع یافته بود که دارای مرزهای مشترک با کشور گرجستان بودند و از آزمایشگاه های آمریکایی فعال در گرجستان و دیگر کشورهای جهان به این مناطق سرایت کرده بود.

به گفته وزارت بهداشت روسیه، خسارات مستقیم و غیر مستقیم وارده به موسسات و سازمان های دولتی روسیه که به نوعی با چنین فعالیت ها و بیماری هایی در ارتباط هستند، بالغ بر ۵۵ میلیارد دلار برآورد شده است.

وزارت بهداشت روسیه با بیان اینکه آمریکایی ها اقدام به جمع آوری ژن شهروندان روسی در بیش از ۳۰ آزمایشگاه فعال در حوزه ی سلاح های بیولوژیک در مناطق مرزی روسیه و گرجستان می کنند، می افزاید: اسناد در اختیار ثابت می کند، مرکز تحقیقات «لوگار» آمریکا در گرجستان پهپادهایی در اختیار دارد که می توانند، حشرات حامل ویروس های خاص را به هر نقطه از جهان انتقال دهند.  

بر این اساس وزارت بهداشت روسیه خواستار پایبندی آمریکا به معاهدات و پروتکل های بین المللی و از بین بردن زراخانه بیولوژیک این کشور شده است. اما افشاگری وزیر سابق امنیت و اطلاعات گرجستان نقض آشکار این معاهدات و پروتکل ها از سوی کشوری است که ادعا می کند، در صف اول کشورهای منع گسترش سلاح های کشتار جمعی در جهان است.

این افشاگری شاید پاسخگوی بخشی از ادعاها و اظهار نظرهای صورت گرفته درباره دست ساز بودن ویروس «کرونا» باشد که این روزها به اپیدمی جهانی تبدیل شده و دانشمندان چینی و دیگر کشورهای جهان هنوز نتوانسته اند، منشاء و واکسن آن را کشف کنند.

بنابر تاکید وزارت دفاع روسیه، آزمایشگاه های بیولوژیک وابسته به پنتاگون در کشورهای همجوار روسیه، فقط نقض قوانین و پروتکل های بین المللی محسوب نمی شوند، بلکه تهدید و خطری واقعی علیه سلامت و جان شهروندان این کشور و شهروندان کشورهای همجوار روسیه تشکیل می دهد.

** اظهارات وزارت خارجه چین

به موازات اظهار نظرهای وزارت دفاع و وزارت بهداشت روسیه، وزارت خارجه چین رسما آمریکا را به شیوع ویروس کرونا در چین متهم کرد.  

«ژائو لی جیان»، سخنگوی وزارت خارجه چین در توئیتی در پایگاه توئیتر به طور رسمی آمریکا را متهم به انتشار ویروس کرونا در چین می کند و نظامیان آمریکایی که به ووهان سفر کرده بودند، را عامل انتشار این ویروس می داند.

اگرچه آمریکا این اتهامات را «بی اساس» خوانده، اما از بدو انتشار این ویروس در چین، کشورهای جهان خواستار توضیحات پکن درباره این ویروس، قدرت آن به سبب شیوع، و چرایی انتشار آن در این کشور شده اند. حتی در ابتدا عده ای از تحلیلگران معتقد بودند، ویروس کرونا ساخته و پرداخته آمریکاست و آمریکایی با هدف تضعیف رقیب جدی خود در جهان اقدام به انتشار این ویروس در چین کرده اند، تا اقتصاد این کشور را از پای درآورند.

** روس ها اسناد جدیدی ارائه می کنند

در گیر و دار جنگ لفظی سران چین و آمریکا و مبارزه تمام عیار کشورها برای مهار ویروس کرونا، روسیه اسناد جدیدی در پرونده ویروس کرونا ارائه می دهد و این بار «ویتالی پتروف»، عضو سازمان اطلاعات و امنیت ملی روسیه موسوم به «اف اس بی» اظهارات جدیدی بر زبان می آورد.

پتروف که به دلایل امنیتی و اطلاعاتی از افشای نام واقعی خود امتناع می کند و به استفاده از نام مستعار و سازمانی خود اکتفا می کند، در یک مصاحبه گفته است که آمریکا با به کار گیری تجهیزات پیشرفته الکترونیکی در حال تولید و انتشار اشعه های خطرناک زیست میحطی است که زندگی و سلامتی انسان ها را با خطر جدی مواجه می کند.

پتروف با بیان اینکه آمریکایی ها از سال ها پیش اقدامات گسترده ای را با هدف تضعیف و براندازی نظام در ایران آغاز کرده اند، تاکید می کند: با شکست اقدامات در حوزه اقتصادی و سیاسی، آمریکا اقدامات خود را بر حوزه بیولوژیکی متمرکز کرده است.

نکته مشترک اظهارات پتروف با اظهارات پیشین وزارت دفاع روسیه، استفاده ابزاری آمریکا از کشور گرجستان برای تحقق اهداف جدید خویش است. وی می گوید: اکنون با موضع گیری رسمی متحدمان (چین) در قبال منشاء شیوع ویروس کرونا، به این باور رسیده ایم که این ویروس از طریق همین آزمایشگاه ها به ایران منتقل شده است.

پتروف در پایان سخنان خود اضافه می کند: آمریکا با استفاده از ضعف حکومت مرکزی گرجستان پای متحدین خود همچون عربستان سعودی را به  فعالیت رسانه ای و راه اندازی جنگ روحی و روانی علیه ایران و ارسال امواج AM با هدف افزایش بُرد شبکه های معاند فارسی زبان باز کرده است.  

وی معتقد است، گرجستان به کانون اقدام علیه ایران و روسیه تبدیل شده و این کشور باید در آینده نزدیک تبعات حضور امریکا در خاک خود را بپذیرد.

صرف نظر از صحت یا عدم صحت، این اظهارات سوالات بسیاری را در اذهان ایجاد می کند، از جمله اینکه آیا سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در این تحقیقات و این اقدامات دست داشته است، یا خیر؟ آیا موساد در این حوزه با جاسوس دو جانبه چینی رئیس بخش میکروبیولوژی دانشگاه هاروارد در ارتباط بوده است؟ آیا این جاسوس دو جانبه نقش حلقه ارتباطی بین سیا و موساد داشته یا خیر؟ آیا با سازمان اطلاعات و جاسوسی انگلیس موسوم به ام آی ۶ در ارتباط بوده است و در انتشار ویروس کرونا بین فلسطینی ها نقش داشته یا خیر؟ درحالی که سوابق کاری وی نشان می دهد، در انتشار ویروس «ایدز» در میان فلسطینی ها نقشی اساسی ایفا کرده است؟  

همچنین چه کسی در پس اعمال فشار بر مقامات هندی بود و آنها را وادار به حذف اظهارات منتشر شده اشان در رسانه ها، درباره ویروس کرونا و اینکه موساد در پس شیوع این ویروس قرار داشته، کرد؟ آیا مرگ ناگهانی «فرانک پلامیر»، دانشمند و متخصص بیماری ایدز اقدامی هدفمند برای جلوگیری از افشای برخی حقایق بوده است؟ آیا چینی ها در ساختمان کنسولگری آمریکا مواد بیولوژیکی یافته اند که موجب شده رسما آمریکا را به دست داشتن در انتشار ویروس کرونا متهم کنند؟

این سوالات و صدها سوال دیگر، وابسته به ارائه اسناد و مدارک قابل اثبات است و در صورت به دست آمدن چنین مستنداتی به موجب قوانین بین الملل آمریکا مرتکب جنایت ضد بشری در جهان و علیه بشریت شده است که تبعات آن نه فقط ویرانگر که تا ابد دامنگیر مسئولان آن خواهد بود.

دسته بندیسیاسی

منبع: شریان

کلیدواژه: انتشار ویروس کرونا وزارت بهداشت روسیه انتشار این ویروس وزارت دفاع روسیه انتشار ویروس اظهار نظرهای آزمایشگاه ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم گفت: طرح پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان ۲۰ طرح که در بخش دانشگاهی (E-Science) شرکت کردند در میان پنج طرح منتخب جوایز اجلاس جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ قرار گرفت.

مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی گفت: رقبای ایران در این رویداد، کشور‌های ایالات متحده آمریکا، چین، فرانسه، اسپانیا، روسیه، لهستان، لوکزامبورگ، مالزی، پاکستان، هندوستان، بحرین، امارات عربی متحده، عربستان سعودی و الجزایر بوده‌اند که از این میان رقبای اصلی جمهوری اسلامی ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، چین و هندوستان بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

محمد هادی زاهدی گفت: اجلاس جهانی انجمن جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ با شعار «جوامع اطلاعاتی و دانش‌بنیان در جهت اهداف توسعه پایدار» بزرگترین گردهمایی جهانی سالانه در خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهت توسعه جوامع محسوب می‌شود. در این اجلاس فرصتی برای تبادل اطلاعات، خلق دانش و به اشتراک‌گذاری روش‌ها و همچنین شناسایی روند‌های در حال ظهور و بهبود مشارکت، با توجه به تکامل جوامع اطلاعاتی و دانش بنیان فراهم می‌شود.

محمد هادی زاهدی گفت: بیش از ۷۰ کشور‌در جهان برنامه‌ها و پروژه‌هایی را که برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح بین‌الملل مطابق با اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار تعریف و به اجرا گذاشته‌اند. او افزود: این برنامه‌ها در ۱۱ محور و خط مشی (Actin –Line) مشتمل بر ۱۸ طبه و دسته (Category) معرفی و ارائه شدند.

عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در تشریح این جایزه گفت: برای هر ساله مسابقات جهانی WSIS با هدف ارزیابی پروژه‌ها و فعالیت‌هایی که از فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت توسعه پایدار استفاده شده است، برگزار می‌شود. در حال حاضر کشور‌های پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات که همواره در این نظرسنجی و رقابت حضور دارند.

وی ادامه داد: ایران همواره سعی کرده است، در این مسابقات مشارکت داشته باشد و از سال‌ها قبل حضور پررنگی داشته است و در مواردی نیز موفق به کسب جایزه نهایی جامعه اطلاعاتی WSIS شده است. در سال ۲۰۲۴، ایران با سه پروژه در حوزه‌های دولت الکترونیک، محیط زیست الکترونیکی و علوم الکترونیک (e-Government، e-Enviroment و E-Science)، مشارکت داشتند که نماینده ایران در حوزه علمی پروژه پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

او گفت: با همکاری رسانه‌ها بخصوص رسانه ملی و مشارکت جامعه دانشگاهی کشور در رای‌گیری عمومی پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم با ۳۵ خدمت پرکاربرد جزء ۵ کشور نخست جهان ارزیابی شد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • آیا در مورد حادثه اصفهان بین ایران و آمریکا پیامی منتقل شد؟
  • روسیه در جنگ اوکراین پیروز خواهد شد
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • وال‌استریت‌ژورنال: حمله رگباریِ ایران به اسرائیل، آمریکا را غافل‌گیر کرد
  • آمریکا: نگران کمک نظامی چین به روسیه هستیم
  • واکنش رسمی روسیه به کمک جدید آمریکا به اوکراین
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران
  • قانون «عوامل خارجی»دست غرب را در گرجستان می‌بندد؟-بخش پایانی