Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حبیب موسوی عصر چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: وقتی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان تنها راه جلوگیری از شیوع این بیماری را عدم شکل گیری اجتماعات و قرنطینه خودخواسته و یا اجباری می دانند؛ به نظر می رسد باید از ابزار قانونی برای ایجاد محدودیت و ممنوعیت افرادی که به سلامت خود و جامعه و ظرفیت های بهداشتی درمانی موجود توجهی ندارند استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: لذا با توجه به بی اعتنایی برخی از مردم به هشدارهای بهداشتی و قرنطینه خانگی، مراجعه چشمگیر مسافران نوروزی در شمال پایتخت و اتراق گردشگران در حاشیه رودخانه جاجرود و طبیعت منطقه، انتظار داریم برای جلوگیری از شیوع و اپیدمی شدن ویروس کرونا در بخش، برای تعطیلات مرحله دوم محدودیت های تردد و برای روز طبیعت (۱۳ فروردین) ممنوعیت تردد اعمال شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تمام اصناف مستقر در بخش بویژه رستوران ها که یکی از اماکن رجوع و تجمع گردشگران هستند، به دستورالعمل ابلاغ شده عمل کنند.

بخشدار رودبار قصران بیان داشت: همچنین از بازرسان اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت تقاضا داریم با به کارگیری ظرفیت های قانونی نسبت به تشدید نظارت بر عملکرد صنوف مذکور اقدام کنند.

موسوی ضمن قدردانی از مردم شریف و با فرهنگ این بخش به منظور رعایت نکات بهداشتی و اقدامات شایسته نیروهای مردمی، جمعیت هلال احمر، شبکه بهداشت و درمان، بسیج، شهرداری ها و دهیاری ها ابراز کرد: انتظار داریم تا عادی شدن اوضاع همواره از ترددهای غیر ضروری در منطقه خودداری کرده و قرنطینه خانگی را جدی بگیرید.

رودبار قصران متشکل از شهرهای اوشان- فشم- میگون، شمشک- دربندسر و ۱۶ روستا، یکی از بخش های شهرستان شمیرانات با جمعیتی افزون بر ۱۷ هزار نفر در شمال شرقی پایتخت واقع شده است. این منطقه به دلیل آب و هوایی کوهستانی، طبیعتی بکر، عبور رودخانه جاجرود، وجود مراکز تفریحی، ورزشی و خدماتی متعدد در تمام فصول بویژه روزهای پایانی هفته میزبان گردشگران بسیاری است.


به گزارش ایرنا، دسترسی به این بخش از طریق دو جاده تلو و گردنه قوچک امکان پذیر است که در حال حاضر برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، جاده تلو تا اطلاع ثانوی مسدود و مسافران گردنه قوچک غربالگری کرونا می شوند.


متاسفانه علیرغم تاکیداتی که برای ممانعت از سفرهای غیرضروری می شود، گردنه قوچک از شلوغ ترین محورهای استان تهران در تعطیلات نوروزی گزارش شده است.

کیانوش جهانپور روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و فوت ناشی از آن بیان کرد: از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته های قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷ نفر رسید.

وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

جهانپور گفت: با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷ نفر رسید.

وی افزود: تاکنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار از نظر ابتلا به کووید ۱۹ در کشور غربالگری شده اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا با قدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشورها به حساب می آید. مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیان شان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند.

برچسب‌ها رودبار قصران ویروس کرونا غربالگری رودخانه جاجرود اصناف روز طبیعت پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رودبار قصران ویروس کرونا غربالگری رودخانه جاجرود اصناف روز طبیعت رودبار قصران ویروس کرونا غربالگری رودخانه جاجرود اصناف روز طبیعت رودبار قصران ویروس کرونا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۰۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج- چالوس و آزادراه تهران - شمال
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • دستان قاچاقچی گردو در پوست گردو
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • اعمال محدودیت های ترافیکی در راه های مازندران
  • اعمال محدودیت تردد ناشی از سیل در کاشان
  • اعمال ارفاق قانونی برای ۲۱ زندانی واجدشرایط در باوی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • اعمال محدودیت تردد در آزادراه کرج-قزوین