Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران باقری لنکرانی، استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: این روز‌ها از یک سو با پاندمی کرونا روبرو هستیم که به لحاظ عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و نیز سفر‌های نوروزی و تردد‌های غیرضروری به بهانه خرید در حال افزایش است و از سوی دیگر نیز هواشناسی خبر از وقوع سیل به ویژه در نیمه غربی کشور و دامنه‌های زاگرس می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری لنکرانی افزود: در چنین شرایطی مراقبت‌های بهداشتی هدفمند و عالمانه می‌تواند اهمیت مضاعفی در پیشگیری از این وقایع طبیعی داشته باشد؛ بنابراین وزارت بهداشت باید همانند یک معلم دلسوز در گسترش این مبانی هنرمندانه اقدام کند. 

او تصریح کرد: مهمترین نگرانی در این تقارن، از بین رفتن قواعد فاصله گذاری اجتماعی است؛ سیل اغلب با سرما و نیز از دست دادن سرپناه همراه می‌شود به طوریکه فرایند اسکان موقت و نیز تامین گرمایش با نوعی تجمع روبرو می‌شود.   این استاد دانشگاه ادامه داد: در چنین شرایطی استفاده از ماسک و دسترسی به شوینده‌ها اهمیت مضاعفی می‌یابد. تهیه ژل و یا توصیه به دست شستن مکرر در اغلب مواقع امکان پذیر نیست و میتوان از روش‌های جایگزین مانند استفاده از وایتکس رقیق شده به میزان یک به صد همراه با فراهم کردن کرم‌های چرب کننده دست برای پیشگیری از عوارض پوستی استفاده کرد.

باقری لنکرانی بیان کرد: جلب کمک‌های مردمی صرفا باید نقدی باشد، استفاده از کالا‌های دست دوم می‌تواند منجر به گسترش بیماری شود، امدادگران باید از لوازم مراقبت‌های شخصی مناسب شامل ماسک معمولی و شوینده‌ها و در مواقع لزوم دست کش استفاده کنند. همچنین بیماری یابی مبتنی بر علایم و امکان قرنطینه باید انجام شود. این بیماریابی هم برای جمعیت تحت تاثیر سیل و هم برای امدادگران ضروری است و همچنین باید امکان قرنطینه خانوادگی را پیش بینی کرد.

لنکرانی گفت: مسئولین موظفند بیش از سایر افراد در رعایت بهداشت فردی و رعایت فاصله گذاری چه در بازدید‌های میدانی و چه در جلسات برنامه ریزی کوشا باشند.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۰۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) سگ‌های درمانگر

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

بیمارستانی در اسپانیا برای تقویت روحیه بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه از سگ‌ها کمک می‌گیرد.

به گزارش فرارو، بیمارستان دل‌مار در بارسلونا با همکاری بنیاد Affinity که در حوزه درمان با کمک حیوانات فعالیت دارد، طرحی را به صورت آزمایشی برای بهبود شرایط روحی بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان راه‌اندازی کرده است.

براساس این طرح، سگ‌های درمانگر دوبار در هفته به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به دیدن بیماران بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان می‌روند.

رویترز می‌نویسند با ورود سگ‌های درمانگر به بخش مراقبت‌های ویژه، جوئل بوئنو یکی از بیماران این بخش اشک شوق می‌ریزد.

بوئنو ۳۴ ساله می‌گوید که سرگرم شدن با سگ‌های درمانی، او را به یاد سگ خودش در خانه می‌اندازد.

او همچنین به رویترز گفت: داشتن کسی که شما را بیش از هر چیز دیگری در جهان دوست دارد عالی است.

لوسیا پیکازو، پزشک این بیمارستان نیز می‌گوید که هرچند در حال حاضر این روش درمان تنها یک فرضیه است، اما به نظر می‌رسد حال بیماران با این کار بهتر می‌شود.

پزشکان در این پروژه نمونه‌های بزاق بیماران را قبل و بعد از یک جلسه درمانی تجزیه و تحلیل می‌کنند.

آن‌ها از این طریق می‌توانند شاخص‌های استرس مانند کورتیزول همچنین شاخص‌های مربوط به سلامتی مانند اکسی توسین و سروتونین را اندازه بگیرند.

بیماران تنها کسانی نیستند که از این پروژه سود می‌برند، ماریبل ویدا که پروژه حیوان درمانی «Affinity» را رهبری می‌کند، می‌گوید بسیاری از کارکنان بخش اورژانس نیز از این‌که این حیوانات بانمک در اطرافشان هستند، لذت می‌برند.

بوئنو در مورد مزایای این نوع درمان شکی ندارد. او می‌گوید که فقط خبر احتمال ورود این سگ‌ها به بخش مراقبت‌های ویژه روحیه‌اش را بهتر کرده است.

دیگر خبرها

  • مراقبت از هزار و ٣١٣ مورد مادر باردار در فریمان
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • از محاکمه کرباسچی تا قطعی شدن کاندیداتوری محمد خاتمی
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • سازمان ملل: اسراییل به صورت عامدانه و هدفمند در حال اعمال قحطی در غزه است
  • جزئیات بیماری ترانه علیدوستی؛ ابتلا به یک سندروم خاص؟!
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟/ جزئیات
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / آخرین وضعیت درمان
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • واکسیناسیون ‌۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی در سیستان و بلوچستان