Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنطور که مسئولان وزارت بهداشت می گویند جداسازی و یا فاصله گذاری اجتماعی یکی از استراتژی های مهم آنها برای مقابله با کرونااست .

دیروزایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت عاجزانه از مردم درخواست کرد که جداسازی اجتماعی را جدی بگیرند این درخواست از آنجایی صورت  گرفته که عده ای از مردم بی توجه به نکات بهداشتی در مراکز خرید ، پارک ها و دیگر اماکن عمومی هستند وبرخی  دیگر هم همچنان در سفر به سر می برند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان بهداشتی کشور البته نگران پیک دوم سفرهای مردم و شیوع موج دوم این بیماری هم هستند . همین نگرانی ها موجب شد تا وزارت بهداشت  طرحی را تحت عنوان فاصله گذاری اجتماعی به دولت ارائه کند . در این طرح از دولت خواسته شده است  تا برای حضور مردم در برخی از مکان ها شرایط سختگیرانه تری در نظر گرفته شود موضوعی که البته دیروز رئیس جمهور هم به آن اشاره کرد و در جلسه هیأت دولت تأکید کرد : در ستاد مبارزه با کرونا بحث مفصلی شد که سختگیری‌هاباید بیشتر شود و طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را وزارت بهداشت آورده بود. این طرح تصویب و ابلاغ خواهد شد و طبق این طرح برای سفرها محدودیت‌های ایجاد خواهد شد. آن طور که حسن روحانی گفته است تصمیمگیری در باره این موضوع سخت بوده و آنها به خاطر حفاظت از جان مردم این طرح را اجرایی می کنند. با این همه این پرسش مطرح می شود که این طرح چقدر می تواند مؤثر باشد و اصلاً فاصله گذاری اجتماعی از نگاه آنها به چه معناست ؟آن طور که دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت می گوید این طرح به معنای جداسازی افراد است . او دراین باره در گفت و گو با «ایران» می گوید : طرح فاصله گذاری اجتماعی به این معناست که مردم تماس کمتری با محیط بیرون از خانه داشته باشند .در حقیقت این طرح برای آن دسته از افرادی اجرا می شود که درخانه نمی مانند تا ما بتوانیم از موج دوم این بیماری جلوگیری کنیم.البته ما از هفته های قبل تاکنون برای جداسازی جامعه، مدارس،دانشگاه‌ها، پاساژها و مراکز اجتماع عمومی را تعطیل کردیم .اما همچنان شاهد حضور افرادی در سطح شهر و البته نگران بازگشت افرادی از مسافرت ها هستیم .

وی  ادامه می دهد : ما می خواهیم دراین طرح  فاصله افراد با یکدیگر را کنترل و یا به حداکثربرسانیم . متأسفانه برخی افراد هنوز به مراکز خرید و یا پارک ها مراجعه می کنند برخی های دیگر هم در سفر هستند و توجهی به نکات بهداشتی ندارند ما از مردم درخواست می کنیم در خانه بمانند راهکار اول وزارت بهداشت ماندن افراد در خانه است اما اگر برخی اقلیت توجهی به این درخواست نکنند رفت و آمد آنها سخت تر خواهد شد ما جزییاتی را در این طرح آورده ایم که تماس افراد در بیرون از خانه کمتر شودالبته این طرح باید به تأیید نهایی برسد اما برای مثال یکی از نقاط پرخطر حضور مردم در اتوبوس ، مترو و تاکسی است .

او تأکید می کند: دستورالعمل هایی را برای رفت و آمد مردم در وسایل حمل و نقل عمومی در نظر گرفته ایم برای مثال در تاکسی ها فقط دو نفر در صندلی عقب بنشینند و یا در مترو و با اتوبوس باید تعداد مشخصی سوار شوند .همه موظفند که از ماسک و دستکش استفاده کنند .

حق دوست با اشاره به اینکه ما می خواهیم موج دوم سفرها را به صفر برسانیم تأکید می کند:ابتدا از مردم درخواست می کنم که در این روزها به سفر نروند اگر افرادی به این درخواست ها و هشدارها بی توجه باشند ما مجبورهستیم دستورالعمل های سختگیرانه را اعمال کنیم .

معاون آموزشی وزیر بهداشت تأکید کرد: در این طرح به افراد علامت دار هم اشاره شده است در حقیقت افرادی که بیمار هستند و یا حداقل کمترین علامت های این بیماری را دارند که به هیچ عنوان نباید با دیگر افراد ارتباط داشته باشند برای این موضوع از افرادی که علائم کمی دارند هم تست های سرپایی گرفته می شود این افراد علامت دار می شوند .آنها باید قرنطینه خانگی شوند و یا در نقاهتگاه ها ایزوله شوند .اگر افراد علامت دار نسبت به سلامتی خود و دیگران بی توجهی کنند و نکات بهداشتی را رعایت نکنند به صورت قانونی آنها را مجبور به رفتن به نقاهتگاه می کنیم تا در آنجا مراقب جان آنها باشیم .

عاجزانه می خواهیم جداسازی اجتماعی را جدی بگیرید

ایرج حریرچی معاون وزیر بهداشت هم در مراسم افتتاح مجتمع بیمارستانی و نقاهتگاه دو هزار تختخوابی شهید دکتر هجرتی نیروی زمینی ارتش در تهران، با اعلام این مطلب می گوید :جداسازی بیماران و قرنطینه افراد مشکوک یکی دیگر از استراتژی های ما در مقابله با ویروس کرونا است و خوشبختانه تا به امروز کارهای بسیار بزرگی صورت گرفته است.

معاون وزیر بهداشت اظهار می کند: اقدامی که  ارتش با برپایی بیمارستان و نقاهتگاه ۲۰۰۰ تختخوابی انجام داده است در راستای همین استراتژی جداسازی اجتماعی است و برای این است که ما دیگر بیمارانی که بهبود یافته اند را به منازلشان نفرستیم و مدتی دراین نقاهتگاه ها تحت نظر و درمان قرار دهیم تا به صورت کامل بهبود یافته و بعد به خانه بروند.

حریرچی خطاب به مردم می گوید: خواهش عاجزانه ما از مردم این است که جداسازی اجتماعی را جدی گرفته و تماس های خود را به حداقل برسانند و دوم اینکه در اقدامات دیگر ما را همراهی کنند و زمانی که برای غربالگری با شماره ۴۰۳۰ با آنها تماس می‌گیریم و ازآنها می‌خواهیم که به مراکز بهداشتی ما مراجعه کنند تا علائم آنها بررسی شود با ما همکاری لازم را داشته باشند. امیدوارم با همکاری که امروز شکل گرفته و با به میدان آمدن بخش خصوصی و نیروهای مسلح -که با برپایی بیمارستان در نقاط مختلف و کمک های مختلف را ارائه می‌دهند- بتوانیم بر این بیماری غلبه کنیم.

او با اشاره به شرایط بحرانی در برخی کشورهای پیشرفته بعد از شیوع ویروس کرونا می گوید: امروز خوشبختانه با همکاری همه مسئولان و مردم توانستیم به جایی برسیم که میزان تخت آماده ما بیش از ۴۰ هزار تخت است که البته امیدواریم هیچ یک از این تخت ها مورد استفاده قرار نگیرد .

 

جلوگیری از موج دوم بیماری کرونا

وزیر بهداشت با اشاره به تصویب طرح فاصله گذاری اجتماعی در جهت مقابله با کرونا گفت: این طرح برای آن دسته از افرادی است که در خانه نمی‌نشینند و همراهی نمی‌کنند تا از موج دوم بیماری به دلیل ایاب و ذهاب‌ها جلوگیری کنیم.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی با اشاره به طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: آمار غربالگری کرونا و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا از مرز 47 میلیون و 500 هزار نفر گذشت.

وی افزود:  در هیأت دولت و تأیید رئیس جمهوری طرح فاصله گذاری اجتماعی تصویب و قرار شد توسط رئیس جمهوری ابلاغ شود.

وزیر بهداشت با اشاره به همراهی و همت وزیر کشور و تیم کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا درباره طرح فاصله گذاری اجتماعی گفت: قرار شد جنبه‌های اجرایی لازم در نظر گرفته و طرح در اسرع وقت شروع شود. امید است همانطور که تاکنون مردم همراهی کردند و در خانه نشستند؛ برای آنها که در خانه نمی‌نشینند و همراهی نمی‌کنند این طرح را اجرایی کنیم تا از موج دوم بیماری به دلیل ایاب و ذهاب‌ها جلوگیری کنیم.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: طرح فاصله گذاری اجتماعی جداسازی اجتماعی وزارت بهداشت وزیر بهداشت موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۱۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سلامت هم‌دوش دیگر خواهران و برادران خود، سعی کرده است که گره‌گشای کار مردم باشد، گفت: مصداقی‌ترین موضوعی که جلوه‌گر افتخارات سپاه پاسداران است، دوران همه‌گیری بیماری کرونا است.

مهرداد اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دوم اردیبهشت‌ماه، سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و اگر امام راحل (ره) مبدا بسیاری از حرکت‌ها و جریان‌های مؤثر در یک تا دو قرن اخیر باشند، یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین ابداعات ایشان، تشکیل سپاه پاسداران است.

وی با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنا است که آشکار انقلاب اسلامی باشد، افزود: انقلاب اسلامی متعلق به مردم است و به گفته امام (ره)، مردم ولی‌نعمتان ما هستند و می‌توان نتیجه گرفت که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، جان فدا و پاسدار یکایک آحاد مردم در سطح کشور باشد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مأموریت‌های سپاه پاسداران معطوف به انقلاب اسلامی و مربوط به چهارچوب جغرافیایی جمهوری اسلامی نیست، تصریح کرد: به واسطه مدد حضرت حق و همت و تلاش فعالان عرصه سازمان بسیج جامعه پزشکی و یگان‌های سلامت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر کشور و خارج از آن، به مشابه وضعیت بی‌مانند سلامت در کشور که یکی از نمادهای تبلوریافته «ما می‌توانیم» انقلابی است، در فضای دفاع زیستی، بهداری و سلامت سپاه نیز شاهد نقاط سرآمد و درخشان بسیاری هستیم.

اسدی با اشاره به حضور و مشارکت بسیجیان و پاسداران در حرکت‌هایی ویژه در مقاطعی از طول عمر انقلاب اسلامی ایران برای حمایت از مردم و آسایش و آرامش آنها ادامه داد: رقم قابل توجهی از شهدای هشت سال دفاع مقدس از شهدای داروساز، جهادگر، امدادگر، پزشک بودند که این موضوع خود نشان افتخاری بر سینه جامعه سلامت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه ریشه‌کنی فلج اطفال و واکسیناسیون‌های سراسری که به صورت بسیج انجام شد، از دیگر مواردی است که به عنوان نقاط پرافتخاری محسوب می‌شود که کشور را به یکی از کشورهای سرآمد سراسر جهان تبدیل کرده است، گفت: در رخدادهای تلخی مانند زلزله و سیل که ممکن است برای هر ملتی در هر پهنه جغرافیایی حادث شود، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سلامت هم‌دوش دیگر خواهران و برادران خود، سعی کرده است که گره‌گشای کار مردم باشد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه مردم‌یاری‌ها در فضای حوادث، رخدادهای خاص و بلایا به صورت گروه‌های جهادی و سازماندهی آنها، تأمین نیازهای تخصصی مورد نیاز، خود را نشان می‌دهد، اضافه کرد: از دیگر محورهایی که سپاه پاسداران با حمایت مردم در آن پیشتاز بوده است، بیمارستان‌های صحرایی است که در سازه‌های مختلفی در مواقع بحرانی، حوادث و بلایا در محیط‌های نیازمند برپا و نیروهای سپاه پاسداران دوشادوش گروه‌های جهادی به صورت داوطلبانه مستقر می‌شوند.

دوران همه‌گیری بیماری کرونا، جلوه‌گر افتخارات سپاه پاسداران

اسدی افزود: مصداقی‌ترین موضوعی که جلوه‌گر افتخارات سپاه پاسداران است، دوران همه‌گیری بیماری کرونا است؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فضل الهی و برکت خون شهدا، در طول همه‌گیری بیماری کرونا با سرخط کردن مراکز تخصصی مستقر خود از جمله بیمارستان صدوقی در استان اصفهان به عنوان یکی از زیرشاخه‌های توانمند، توانست یاری‌گر مردم کشور باشد.

وی با بیان اینکه نقاهتگاه‌ها و مجموعه‌های بهداشتی سرپایی بسیاری توسط سپاه پاسداران طی دوران همه‌گیری ویروس کرونا برپا و تبدیل به برگ زرین دیگری بر لوح خدمت‌رسان بودن سپاه شد، تصریح کرد: در سال‌های اخیر شاهد رخداد مشکل جدی و فراگیری مانند دوران کووید ۱۹ نبودیم، اما هوشیاری در فضای نیروهای مسلح و سپاه پاسداران، تمام افراد را بر این روال استوار کرده است که شبانه روز گوش به زنگ و آماده خدمت‌رسان برای رفع نیازهای مردم کشور باشند.

مسئول بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان ادامه داد: از شاخص‌ترین موارد حضور نیروهای سلامت محور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شرایط برون مرزی نیز می‌تواند به راهپیمایی عظیم و مردمی اربعین اشاره کرد، در سال ۱۴۰۲ بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان نیز برای ادای دین حداقلی خود با سازماندهی قرارگاه اربعین حسینی، نسبت به اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی‌های تخصصی در سطح استان و اعزام تیم تخصصی متشکل از بیش از ۲۰ پزشک در سطح شهر کربلا اقدام کرد و ده‌ها هزار ویزیت تخصصی و عمومی را در ایام اربعین حسینی انجام داد.

اسدی گفت: سیاست کلی حاکم بر معاونت سلامت و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مبنی بر مقدم بودن بهداشت و پیشگیری بر درمان است و جهت‌گیری‌های کلی در سیاست‌گذاری‌ها در این خصوص است، ساختاری تحت عنوان قرارگاه جهادی سلامت استان تشکیل شده و بنا بر این است که با آگاهی‌بخشی و مقدم دانستن عملی بهداشت، اقدامی انجام شود تا سطح سلامت به معنای واقعیت کلمه افزایش یابد و بتوانیم بر معیار ایران قوی استوار باشیم.

وی اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های بر حق نظام اسلامی و حضرت امام خامنه‌ای، جوانی جمعیت است؛ جوانی جمعیت و رشد جمعیت قدرت آفرین و ارزش‌ساز است و ابعاد مختلف و متعددی دارد که جامعه پزشکی بر حسب سیاست‌های بالادستی مأمور به این است که با سازماندهی و حمایت جدی در قالب مرکز مردمی نفس به بخشی از مواردی که می‌تواند منجر به فرزندآوری بهتر و بیشتر شود، کمک کند و در ساختار استان اصفهان نیز با همکاری دانشگاه علوم‌پزشکی، کمک‌کار و همراه مرکز نفس هستیم.

کد خبر 746573

دیگر خبرها

  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • شناسایی باند‌های فحشا و تجارت جنسی/ طرح نور هوشمند می‌شود
  • اجرای «طرح نور» ادامه دارد/ پلیس: 21 صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران مسدود شد
  • تدوین بسته‌های خدمتی در برنامه سلامت خانواده
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • تاسیس شهرک صنفی لباس در هرمزگان/همکاری مردم با طرح نور مطلوب است
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان