Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-18@23:42:54 GMT

سالمندان به خاطر کرونا ممنوع الملاقات هستند

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۱۶۸۴

سالمندان به خاطر کرونا ممنوع الملاقات هستند

بیش از یک ماه از شیوع بیماری کرونا در ایران و بسیاری از کشورهای جهان می‌گذرد. حالا دیگر همه افراد جامعه این بیماری را می شناسند و با راه‌های پیشگیری و مقابله با آن آشنا شده اند. با این حال و با همه تدابیر انجام شده، شیوع بیماری کرونا همچنان در حال افزایش است.

   در این میان به گفته سازمان جهانی بهداشت چند گروه از جامعه مانند سالمندان و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای نسبت به سایر اقشار جامعه در برابر ویروس کووید۱۹ آسیب‌پذیرتر هستند و مراقبت از آنها نیازمند تدابیر ویژه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام های بهداشتی کشور نیز ابتلا به این ویروس را برای افراد مسن خطرناک تر دانسته، به آنها توصیه کردند از حضور در اجتماعات و تماس با افراد ناقل پرهیز کنند. در همین راستا بسیاری تصمیم گرفتند از رفت و آمد و دیدار با اقوام و خویشان سالمند خودداری کنند و یا آن را به حداقل برساند. تصمیمی که به گفته کارشناسان بهداشتی درحفظ سلامت سالمندان و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای بسیار مفید است. اما در عین حال می تواند زندگی گروهی از آنها و همچنین افرادی که از آنها نگهداری می کنند را با مشکلات متعددی مواجه کند. سالمندان و مبتلایان به بیماری های جسمی و حرکتی ساکن در آسایشگاه کهریزک نمونه‌ای از همین افراد هستند که برای در امان ماندن از ابتلا به بیماری کرونا در قرنطینه به سر می برند. قرنطینه ای که مسئولان این مجموعه را با مشکلات عدیده مواجه کرده است. در آسایشگاه خیریه کهریزک با کمک های مردمی اداره می شود، هزار و ۷۵۰ مددجو زندگی می کند. ۱۱۰۰ نفر از این جمعیت را سالمندان تشکیل می‌دهند، حدود ۲۰۰ نفر مبتلا به ام اس و ۴۵۰ نفر معلول جسمی و حرکتی در این مجموعه حضور دارند. از این رو می‌توان گفت آسیب پذیرترین افراد جامعه در کهریزک گردهم آمده اند، این در حالی است که کرونا به این مرکز راه یافته و تا کنون توانسته ۸۷ نفر از مددجویان را مبتلا کند. بنا به اظهارات مسئولین ۵ نفر از مبتلایان نیز فوت کرده اند. محمدرضا صوفی نژاد مدیر آسایشگاه کهریزک در گفت وگو با «ایران» با تأیید ابتلای۸۷ مددجو و ۶۸ نفر از پرسنل به کرونامی‌گوید: از روزی که نتیجه اولین تست مثبت اعلام شد، بخش هایی را که در آن بیمار حضور داشت قرنطینه و بخش های نزدیک را تخلیه کردیم. با افزایش تعداد مبتلایان کل مرکز قرنطینه شد.
وی اقدامات انجام شده برای پیشگیری از ابتلای سایر مددجویان به بیماری کرونا را چنین برمی‌شمارد: با اعلام شیوع این بیماری در ایران با تشکیل یک ستاد بحران تصمیم گرفتیم از ۱۵۰۰ نیکوکار داوطلبی که روزانه برای انجام امور مددکاری و خدماتی در۲۴ بخش این مرکز حضور می‌یافتند جلوگیری کنیم. این تصمیم بارخدماتی چند برابری به نیروهای شاغل در مجموعه وارد کرد اما برای حفظ سلامت مددجویان ضروری بود. منع پذیرش مددجوی جدید، حذف ملاقات ها و حتی رفت و آمد و مراودات بین دو بخش شرقی و غربی از دیگر اقداماتی بود که انجام شد.
مدیر آسایشگاه کهریزک با اشاره به اینکه از میان ۹۰۰ پرسنل خدمت دهنده هم تعدادی مرخص و بقیه قرنطینه شده اند می گوید: تنها بهیاران، پرستاران، مادریاران و به طور کلی افرادی که به صورت چهره به چهره به مددجویان خدمت‌رسانی می‌کنند در مرکز باقی مانده و به صورت ۱۵ روزه قرنطینه شده اند یعنی به صورت ۱۵ روز کار و ۱۵ روز استراحت فعالیت می کنند. هر چند این کار بسیار فرسایشی و سخت است اما برای محدود کردن رفت و آمد به مجموعه چهل هکتاری کهریزک امری ضروری است.

مددجویانی که چشم به راه هستند 

مهمترین شاخص پذیرش مددجویان در آسایشگاه خیریه کهریزک بی کس و فقیر بودن است.از این رو همه ساله بسیاری از هموطنان در ایام عید به کهریزک مراجعه می‌کردند و با عیادت و دلجویی از ساکنان این مرکز اوقات خوشی را برای آنها فراهم می‌کردند. جشن های مفصلی هم از سوی مسئولین کهریزک و خیرین برگزار می‌شد که متأسفانه امسال برای حفظ سلامت جسمی ساکنان همگی منتفی شد. صوفی نژاد می گوید : در سال جدید امکان انجام هیچ یک از جشن های سال گذشته را نداریم به همین دلیل ازوالدین و یا فرزندان مددجویان خواستیم در این شرایط خاص و ویژه ما را یاری کنند  و بستگان خود را تا پایان فروردین ماه در منزل نگهداری نمایند  تا آنها از نظر روحی و روانی آسیب نبینند و شرایط خدمت رسانی بهتر به سایر مددجویان هم   فراهم شود. متأسفانه این امر محقق نشد و  نیازهای کهریزک بیشتر  شده است.
وی می افزاید : در حال حاضر به شدت نیازمند تهیه مواد و امکانات بهداشتی مانند مواد ضد عفونی کننده، ماسک، گان و لباس هستیم. از این رو اگر فرد یا افرادی تمایل به کمک به کهریزک را دارند بهتر است ملزومات و امکانات بهداشتی و پیشگیری از بیماری و یا کمک های مالی را جایگزین مواد غذایی کنند . همچنین اگر پرسنل متخصص بهیار و پرستار بپذیرند به صورت داوطلب به صورت یک شیفت ۱۵ روزه به کمک ما بشتابند می توانیم در ارائه خدمات بهتر به مددجویان این آسایشگاه موفق‌ عمل کنیم.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۱۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ لرستان گفت: ارتش هشت شهید مدافع حرم، ۲۰ شهید در دوران کرونا و بیش از ۵۰۰ شهید ترور را تقدیم کشور کرده‌ است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، امیر مراد خوش‌کنار، ظهر امروز، در مراسم گرامیداشت روز ارتش در قرارگاه عملیاتی لشکر 84 لرستان، بیان کرد: عملیات غرورآفرین وعدۀ صادق مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان به‌ویژه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی بود و این عملیات هیمنۀ پوشالی دشمنان را فروریخت.

او با بیان اینکه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی یک اتفاق نبود، اضافه کرد: انقلاب اسلامی نهال ثمرنشسته‌ای از خون شهیدان و حق‌طلبانی است که با رژیم ستم‌شاهی مبارزه کردند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 84 لرستان با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب ارمغان فداکاری و خلوص امت اسلامی بود، عنوان کرد: انقلاب اسلامی پیوندی وحدت‌آفرین و دشمن‌شکن را ایجاد کرد که نیروهای نظامی با مردم نقش مهمی در پیروزی آن ایفا کردند.

امیر خوش‌کنار بیان کرد: امام(ره) ارتش را در پیروزی انقلاب اسلامی سهیم و سرافراز کرد و ارتش نیز به ندای ملکوتی امام لبیک گفت و در کنار ملت نقش بسزایی در پیروزی انقلاب داشت.

او با بیان اینکه نقش ارتش در پیروزی انقلاب اسلامی با موشکافی و ژرف‌نگرشی نمایان می‌شود، یادآور شد: ارتش 48هزار شهید در دوران دفاع مقدس، هشت شهید مدافع حرم، 20 شهید در دوران کرونا و بیش از 500 شهید ترور را تقدیم کشور کرده‌است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 84 لرستان با بیان اینکه نیروهای ارتش برای امنیت این مرزوبوم تمام‌قد در مناطق عملیاتی حضور دارند، خاطرنشان کرد: ارتش با تمام وجود در زمینه‌‌های سیل، زلزله و کرونا برای آرامش مردم مجاهدت می‌کند.

انتهای پیام/ 645

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • از کارگاه‌های غیرمجاز تفکیک پلاستیک در کهریزک چه می‌دانید؟
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • خدمت بی منت به سالمندان آسايشگاه نشاط مهريز
  • نظارت دامپزشکی بر صادرات فرآورده خام دامی و خوراک آبزیان از مرز چذابه
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم