Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،سید امیر سامع معاون خدمات شهری شهرداری قم در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در شهرداری قم گفت: بوستان‌ها و محلات و معابری که امکانات تردد خودرو ندارند، توسط ۸۰ اکیپ پیاده با ظرفیت ۸۰۰ لیتر ضدعفونی می‌شود که روزانه بیش از ۶۵ هزار مترمربع را پوشش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامع تصریح کرد: در دور دوم عملیات ضدعفونی نیمی از شهر زیرپوشش رفته است و نقاط بحرانی و مهم شهری مانند محدوده بیمارستان‌ها، بانک‌ها و ... هرروز ضدعفونی می‌شوند.

او  ادامه داد: ۱۰ میلیون مترمربع معبر درجه‌یک و ۱۲ میلیون مترمربع معبر فرعی در شهر قم وجود دارد و تاکنون تمام شهر یک‌بار به‌طور کامل ضدعفونی شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قم عنوان کرد: شهرداری قم به همراه سپاه و ارتش وظیفه ضدعفونی و گندزدایی از معابر شهری را بر عهده‌دارند.

او اضافه کرد: لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) و ۲۴ بعثت با ۱۰ دستگاه خودرو ضدعفونی به ظرفیت ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر روزانه ۲۱۰ هزار مترمربع از معابر شهر را ضدعفونی می‌کنند.

سامع با تاکید بر اینکه ارتش نیز با هشت دستگاه خودرو عملیات ضدعفونی شهری را انجام می‌دهد، افزود: این خودرو‌ها نیز بالغ‌بر ۱۸ هزار و ۵۰۰ لیتر ظرفیت دارند که روزانه ۳۱۶ هزار مترمربع از معابر شهری را ضدعفونی می‌کنند.

او بابیان اینکه شهرداری قم ۴۴ دستگاه خودرو را مامور عملیات ضدعفونی روزانه شهر کرده است، بیان کرد: این ناوگان روزانه با ظرفیت ۱۶۴ هزار لیتر محلول ضدعفونی، بالغ‌بر ۳ میلیون و ۳۸۵ هزار مترمربع از معابر شهر را ضدعفونی می‌کنند.

معاون خدمات شهری شهرداری قم با تاکید بر اینکه درمجموع ۶۳ اکیپ عملیات ضدعفونی معابر شهر را انجام می‌دهند، افزود: قرار بود برخی دستگاه‌های دیگر نیز امکانات خود را در اختیار شهرداری بگذارند تا ظرفیت ضدعفونی افزایش پیدا کند که هنوز چنین کاری صورت نگرفته است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور خدمات شهری شهرداری قم نیز در این جلسه، تصریح کرد: روزانه باتدبیر صورت گرفته تمام امکانات و فضا‌های شهری که امکان ایجاد خطر برای مردم دارند، ضدعفونی می‌کند.

او افزود: آبخوری‌های سطح بوستان‌ها، بیش از ۲ هزار و۳۰۰ مترمربع نمازخانه‌ها، ۱۲ هزار و ۹۰۰ مترمربع زمین‌های بازی مورد ضدعفونی روزانه قرار می‌گیرند.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور خدمات شهری شهرداری قم یادآورشد: به‌طور روزانه ۱۳۴ وسیله بازی، هزار و ۲۶۶ وسیله ورزشی و بیش از ۲هزار و ۷۰۰ نیمکت سطح شهر ضدعفونی می‌شود.

سید محسن میرهادی اضافه کرد: ۷۳۳ چشمه سرویس بهداشتی در بوستان‌ها و فضا‌های شهری هرروز ضدعفونی می‌شود.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به ادامه تعطیلی بوستان‌های بزرگ شهر، گفت: تاکنون نزدیک به ۱۴ هزار دستکش بین کارگران شهرداری توزیع‌شده و به‌صورت هفتگی نیز ۳ هزار ماسک و دستکش تحویل‌شده و به کارگران توزیع خواهد شد.

میرهادی در ادامه بیان کرد: طی دو روز گذشته که بارندگی در شهر داشتیم و آب‌گرفتگی معابر اتفاق افتاد مردم عمده مشکلات خود را با سامانه ۱۳۷ شهرداری در میان گذاشتند.

او عنوان کرد: براثر بارندگی‌های اخیر ۲۲۷ مورد درخواست در خصوص آب‌گرفتگی معابر و منازل در این سامانه ثبت‌شده است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور خدمات شهری شهرداری قم ابراز کرد: بیشترین آمار آب‌گرفتگی خانه‌ها در منطقه یک و سه شهر قم اتفاق افتاده است.

او افزود: در مناطق چهار، پنج، شش و هفت و هشت آب‌گرفتگی در منازل نداشتیم درصورتی‌که درخواست‌هایی در سامانه ۱۳۷ ثبت‌شده بود و عمدتا مربوط به معابر و یا پارکینگ بود.

میرهادی با اشاره به تدبیر مدیریت شهری در شکستن و تخریب کانال انتقال آب در منطقه سه برای تعریض آن، خاطرنشان کرد: اگر این تدبیر به‌سرعت صورت نمی‌گرفت مشکلات زیادی برای مردم رخ می‌داد و خسارات زیادی به شهر تحمیل می‌شد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

طبق آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا امروز ۶ فروردین ۹۹ و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، ۲۲۰۶ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به ۲۷۰۱۷ نفر رسیده است.

تاکنون بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ازنظر ابتلا به کووید۱۹ در کشور غربالگری شده‌اند و طرح بسیج ملی مقابله با کرونا باقدرت در کشور در حال اجرا است و الگوی موفقی برای سایر کشور‌ها به‌حساب می‌آید.

از این‌ بین تاکنون ۹۶۲۵ نفر از مبتلایان به کووید ۱۹ در کشور، بهبودیافته و ترخیص شده‌اند و با جان باختن ۱۴۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در طول ۲۴ ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان براثر این بیماری تا ۶ فروردین ۱۳۹۹ به ۲۰۷۷ نفر رسید.

مردم حتما برای حفظ سلامتی خود، خانواده و اطرافیانشان به سامانه salamat.gov.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا ضدعفونی معابر شهرداری قم مترمربع از معابر شهر عملیات ضدعفونی هزار مترمربع آب گرفتگی بوستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۳۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال روزانه زباله به تموشل لاهیجان به ۱۸۰ تن رسید

علی امیری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان با اشاره به بازدید از اقدامات پیشگیرانه انجام شده در خصوص جایگاه دفن زباله تموشل گفت: پروژه ساماندهی این لندفیل حدود ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و رو به اتمام است.

به گفته او، لندفیل تموشل از سال ۱۳۶۹ محل دفن زباله بوده و در حال حاضر مورد استفاده ۴ شهر لاهیجان، رودبنه، سیاهکل و دیلمان و ۳۰۰ روستای بخش‌های تابعه است. 

رئیس اداره محیط زیست لاهیجان افزود: میزان زباله ورودی به لندفیل تموشل به صورت روزانه حدود ۱۸۰ تن است.

امیری تصریح کرد: شهردار وقت لاهیجان در سال ۱۳۹۸ به دلیل عدم ساماندهی اصولی پسماند و شیرابه لندفیل تموشل به مراجع قضایی معرفی شد و در پی آن شهرداری به منظور بهسازی این جایگاه از سال ۱۳۹۹ با جذب اعتبارات ملی، مطالعه و اجرای طرح ساماندهی را در دستور کار قرار داد. 

او همچنین گفت: در پی طرح شکایت اداره حفاظت محیط زیست لاهیجان از شهرداری مبنی بر خروج شیرابه جایگاه دفن زباله تموشل به عرصه‌های طبیعی و شالیزار‌های مجاور و دستور دادستان مقرر شد که طی بازدید مشترک محیط زیست و شهرداری خروجی‌های شیرابه شناسایی و جهت رفع معضل اقدام شود. 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان افزود: در همین راستا طی بازدیدی مشترک این نقاط شناسایی و تعرفه شد و شهرداری برنامه جلوگیری از خروجی شیرابه جایگاه دفن زباله را به پیمانکار ابلاغ کرد. 

به گفته امیری، بر اساس بازدید صورت گرفته اقدامات اولیه از سوی شهرداری لاهیجان جهت ساماندهی این شیرابه انجام شده است و شهرداری متعهد شد طی ۲ هفته آینده حوضچه دوم جهت جمع آوری خروجی احتمالی شیرابه را به اتمام رساند. 

او تصریح کرد: علاوه بر این شهرداری لاهیجان در پی شکایت اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان، طی نامه‌ای متعهد شد در اسرع وقت نسبت به ارتقاء کیفی تأسیسات تصفیه خانه شیرابه زباله اقدام کند تا شیرابه بازچرخانی شده از این حوضچه‌ها تصفیه شود. 

رئیس اداره محیط زیست لاهیجان گفت: ضمنا بر اساس درخواست شهرداری لاهیجان مبنی بر راه اندازی واحد پردازش مکانیکی و بیولوژیکی، اداره محیط زیست با ساخت این واحد موافقت کرد و انتظار می‌رود با ساخت آن و اجرای صحیح طرح تفکیک پسماند میزان زباله وارده به لندفیل تموشل کاهش یابد.

امیری همچنین به انتشار فیلمی از شیرابه جایگاه دفن زباله تموشل در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: با توجه به جمیع جهات فیلم منتشر شده قدیمی و متعلق به قبل از این اقدامات است و اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لاهیجان کاملا پیگیر اجرای طرح ساماندهی شیرابه لندفیل زباله تموشل است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • سیلابی شدن معابر شهری کاشان + فیلم
  • ۱۶۰۰۰ مترمربع از معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد آسفالت شد
  • آغازعملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت معابر شهری در بروجن
  • عملیات لکه‌گیری و ترمیم آسفالت معابر شهری بروجن
  • آغاز فاز دوم بهسازی خیابان مهدیه در کرمان
  • آماده باش دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان استان اصفهان
  • انتقال روزانه زباله به تموشل لاهیجان به ۱۸۰ تن رسید
  • آسفالت نزدیک به ۷۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و پنجم در شیراز
  • افتتاح سه پارک در سطح منطقه پنج شهرداری