Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@03:58:55 GMT

عزم جدی مدیران برای پیشگیری از وقوع سیلاب

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۴۹۴۵

عزم جدی مدیران برای پیشگیری از وقوع سیلاب

شهرستان شیروان به دلیل قرار گرفتن در مناطق کوهستانی و با توجه به اینکه یکی از شهرهای سیل خیز خراسان شمالی است هر ساله با وقوع سیلاب شاهد خسارت های فراوانی است.

خبرگزاری شبستان- شیروان؛ طغیان رودخانه ها و خسارت های ناشی از وقوع سیلاب در حوزه های مختلف کشاورزی، راهداری، مسکن روستاییان و غیره، همه مسئولان شهرستانی را بسیج کرده که با پیش بینی های هواشناسی و عزم همگانی سعی در وقوع پیشگیری خسارت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تلاش خستگی ناپذیر و عزم مدیران شهرستانی شیروان در فروردین ماه سال 98، کاملا مشهود بود که با وقوع بارندگی های شدید و جاری شدن سیلاب تا حدودی از ورود خسارت های بیشتر در تمام حوزه ها جلوگیری شد و همیشه برای مواقع بحران در حال آماده باش و خدمات رسانی هستند.

 

در فرودین ماه سال 98، شاهد قوع سیلاب های شدیدی در این شهرستان در حوزه های مختلف بودیم که خسارت های فراوانی برجای گذاشت ولی با تخصیص اعتبارات و همت شبانه روزی مدیران شهرستان تاکنون خسارت ها تا حدودی جبران شده و هم اینک ادامه دارد.

 

با توجه به پیش بینی های هواشناسی مبنی بر سامانه بارشی و موقعیت این شهرستان، با تشکیل جلسات متعدد مدیریت بحران، همه مدیران پای کار آمده و عزم خود را به کار بسته تا از وقوع حوادث و خسارت سیلاب جلوگیری شود.

 

رئيس گروه تحقيقات اداره كل هواشناسي خراسان شمالي گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تا 10 اسفندماه، شیروان 71.5 میلی متر بارندگی داشته است.

 

«مهدی کمالی»  در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با بیان اینکه این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 116 میلی متر بوده است اظهار داشت: همچنین نسبت به دوره آماری بلند مدت، 102.5 میلی متر بارندگی صورت گرفته است.

 

وی گفت: بارندگی های امسال نسبت به دوره آماری بلند مدت، 30 درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته، 38 درصد کاهش داشته است.

 

شهردار شیروان هم گفت: تدابیر لازم برای پیشگیری از وقوع سیل با توجه به احتمال بارندگی‌های رگباری انجام شده است و در این زمینه ۱۰۰ نفر از پرسنل شهرداری به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

 

«شاهرخ شاهرخی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان با اشاره به بکارگیری ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات عمرانی شهرداری برای رفع آبگرفتگی های احتمالی اظهار داشت: در هسته مرکزی شهر، موانع آبگرفتگی برطرف و همچنین رودخانه اترک بازگشایی شده است.

 

شهردار شیروان با اشاره به بازگشایی رودخانه چایلق در این شهر گفت: با توجه به سیلاب فروردین ماه سال گذشته، عملیات عمرانی توسط شهرداری از آن موقع تعطیل نشده و تاکنون نسبت به بازگشایی مسیرها، آسفالت معابر، بازگشایی رودخانه های ورودی تا خروجی شهر اقدام شده است.

 

شاهرخی افزود: در سیلاب فروردین ماه، آبگرفتگی معابر و جمع شدن آب باعث خرابی آسفالت معابر در اکثر نقاط این شهر شد که ۲۰  میلیارد ریال خسارت برجای گذاشت.

 

شهردار شیروان گفت: با وجود این، شهرداری سه میلیارد ریال از بودجه جاری برای اجاره ماشین آلات، ترمیم آسفالت معابر و بازگشایی رودخانه داخل این شهر هزینه کرده است.

 

شهر شیروان در مسیر استان های شمالی به مشهد مقدس واقع است که وقوع سیلاب به هنگام بارشهای رگباری موجب بالا آمدن سطح آب رودخانه چایلق می شود.

 

کل معابر سطح شهر حدود ۴۰۰ هکتار معادل ۳۱۱ کیلومتر است که حدود ۳۰ کیلومتر معابر سطح شهر معبر اصلی و ۲۷۰ کیلومتر معبر فرعی است.

 

رییس اداره مدیریت بحران جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بارندگی های بهاره و جاری شدن سیل، ۱۵۱ میلیارد و ۴۶۸ میلیون ریال به حوزه کشاورزی و دام این شهرستان خراسان شمالی خسارت وارد کرد.

 

«عبدالحسین نامور » با بیان اینکه به هزار و ۲۳۲ هکتار زراعت و ۲۹۵ هکتارباغ این شهرستان خسارت وارد شد اظهار داشت: خسارت های وارد شده در حوزه دامداری، زراعت، باغبانی، تاسیسات آب، قنات، لوله گذاری و جاده بین مزارع بوده است.

 

وی بیشترین خسارت بارندگی و سیل را در رابطه حوزه دام به مبلغ ۱۳۱ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال و به تعداد ۱۶۸ دامداری سنتی و ۲ مورد دامداری صنعتی عنوان کرد.

 

نامور افزود: امسال ۱۲ میلیارد و ۵۹۳ میلیون ریال غرامت سیل به کشاورزان این شهرستان خراسان شمالی پرداخت شد که این میزان علاوه بر تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

 

رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اظهار داشت: بر اثر بارندگی ها و وقوع سیلاب در فروردین ماه سال قبل مبلغ بلاعوض تصویب شده برای پرداخت به کشاورزان این شهرستان، ۲۵ میلیارد و ۱۸۶ میلیون ریال بود.

 

وی با بیان اینکه در مرحله اول حدود ۵۰ درصد مبلغ پرداخت شده است گفت: این مبلغ تصویب شده برای ۸۳۲ نفر از کشاورزان است.

 

نامور افزود: همچنین  ۲۱۸ نفر از کشاورزان برای دریافت تسهیلات به مبلغ هشت میلیارد و ۷۱ میلیون ریال به بانک های کشاورزی، ملت، سپه، رفاه، کارگران و صادرات معرفی شده اند که بیشتر معرفی شدگان به بانک کشاورزی بوده است.

 

رییس راهداری و حمل و نقل جاده ای شیروان گفت: با توجه به اینکه اکثر راه های روستایی این شهرستان در مناطق کوهستانی قرار دارند برای خدمات رسانی بهتر به مردم همه ماشین آلات آماده باش هستند.

 

«حمید جوان» اظهار داشت: همچنین برای ایام عید گشت شبانه روزی در نقاط مختلف روستایی و شهری مستقر است که در صورت هرگونه مسدود شدن راه روستایی بازگشایی شود که در این راستا 40 نفر نیروی عوامل راهداری با 30 دستگاه ماشین آلات سبک، سنگین و نیمه سنگین آماده هستند.

 

وی با اشاره به خسارت 100 میلیارد ریالی سیل فروردین ماه پارسال به ابنیه فنی، زیرسازی و تخریب راه های روستایی این شهرستان گفت: از آن موقع تاکنون برخی از راه ها بهسازی و تعمیر شده و اکنون ادامه دارد.

 

فرماندار شیروان هم در خصوص اقدامات و پیشگیری های لازم در مورد سیلاب این شهرستان گفت: هم اینک 10 روستای شهرستان کانون آسیب هستند که متناسب با تجربه سال گذشته مناطقی که در شیروان در معرض سیل قرار دارند احصاء کرده ایم.

 

امین رضا مرآتی با اشاره به ایجاد دیوار ساحلی در شهر اظهار داشت: بر اثر شدت سیل سال قبل، اینک رودخانه ها لایروبی و  رسوب برداری شده چرا که کنترل بر پل های مناطق کمک می کند که جریان آب روان عبور کند.

 

 وی با بیان اینکه رودخانه های این مناطق به گونه ای است که ممکن است به مردم آسیب بزند گفت: در این خصوص باید مسیرها را بیشتر لایروبی کرد چرا که سال گذشته، قبل از بارندگی ها این اقدامات به صورت گسترده انجام شد و امسال با تجربه موفق این کار را ادامه خواهیم داد.

 

مرآتی ضمن تشکر از همکاری و هماهنگی همه دستگاه های بحران در سال گذشته افزود: با پی گیری های به موقع و سیلاب شدید، خسارت بارندگی به منازل مسکونی وارد شد ولی آب به داخل روستاها وارد نشد که امسال جلسات متعددی برگزار شد و تمام آمادگی های لازم مهیا است.

 

نماینده عالی دولت در شیروان با اشاره به اینکه سیل سال قبل بیشترین خسارت را به حوزه کشاورزی و راه ها داشته است گفت: هم اینک 458 واحد مسکونی خسارت دیده ناشی از سیل در این شهرستان در دست ساخت است که با پی گیری های صورت گرفته برای 156 واحد اعتبار اخذ شد.

 

شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در سال های اخیر دوران خشکسالی و کم‌آبی سختی را به خود دیده و حتی در مناطق مختلف به ویژه تعدادی از روستاها مردم برای تامین آب شرب با مشکل مواجه شده اند.

 

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: عزم همگانی خسارت سیل شیروان خراسان شمالی فروردین ماه میلیون ریال وقوع سیلاب ماشین آلات بارندگی ها رودخانه ها سال گذشته خسارت ها وقوع سیل ماه سال راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۶ واحد تولیدی راکد شیروان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی؛ دولت اسماعیل زاده افزود: ۱۲ واحد تولیدی در این شهرستان در سال ۱۴۰۲ راکد اعلام شده بود که نیمی از آن احیا و به چرخه تولید برگشت.
وی گفت: مشکلات مالی از دلیل اصلی راکد بودن این واحد‌های تولیدی بود که با حمایت‌های ویژه دولت و پرداخت تسهیلات مشکلات آنها برطرف شد.
وی بیان کرد: مجوز کشتارگاه صنعتی شیروان و گاوداری هزار راسی با هدف تکمیل زنجیره گوشت قرمز اخذ شد و راه اندازی طرح‌های در حال ساخت کارپید کلسیم، فرو آلیاژ، ریسندگی کتان و سایر طرح‌ها تسریع می‌شود.
۹۰ واحد تولیدی در شهرک‌های صنعتی شهرستان شیروان با هزار و ۴۰۰ نفر اشتغالزایی در حال فعالیت است.

دیگر خبرها

  • سیلاب به ۳۰ رشته قنات شهرستان فنوج خسارت زد
  • تلاش بامدادی پرسنل امور برق شهرستان راسک و سرباز جهت اصلاح شبکه های برق آسیب دیده ناشی از سیلاب
  • احیای ۶ واحد تولیدی راکد شیروان
  • سیلاب به ۵ هزار هکتار موزستان زرآباد خسارت سنگین وارد کرد +فیلم
  • غافلگیری سارق حین سرقت در رشت
  • مدیران جدید شهرداری اصفهان منصوب شدند +سوابق
  • رگبار و رعد و برق در ۴ استان/پیش‌بینی وقوع سیلاب
  • هواشناسی ایران / هشدار رگبار و وقوع سیلاب برای ۴ استان
  • وقوع سیلاب در کرمان خسارت جانی نداشت
  • کاهش جرائم مربوط به سرقت در ۱۵ حوزه قضایی