Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: با تلاش شبانه‌روزی دستگاه‌های امدادی، کمک‌رسان، اجرایی و ... اکثر نقاط سیل‌زده استان از اضطرار خارج شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمود قانعی فرماندار رودبار جنوب امروز در جلسه فوق‌العادهع ستاد مدیریت بحران استان اظهار داشت: 115 روستای درگیر سیلاب در شهرستان رودبار جنوب توسط جمعیت‌ هلا‌ل‌احمر پوشش داده شده و کمک‌های اولیه را دریافت کرده‌اند، اما حدود 30 روستا در حوزه کوهستان همچنان باقی مانده که با تسریع در بازگشایی مسیر، امیدواریم تا عصر امروز توزیع اقلام زیستی نیز برای آنها صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

80 روستای ریگان درگیر سیل

فرماندار ریگان عنوان کرد: 80 روستا در این شهرستان درگیر سیل شدند که 65 مورد قطع برق، 520 کیلومتر راه خسارت دید و 860 واحد مسکونی نیز به دلیل آبگرفتگی و ... آسیب دیدند.

وی ادامه داد: تا الان برق همه این روستاها به غیر از یک روستا که امکان تردد ماشین آلات به آن نیست، وصل شده است.

وی افزود: برآورد اولیه بر نیاز 2 هزار خانوار در شهرستان ریگان بود که 1500 خانوار منطقه ده‌رضا در 30 کیلومتری ریگان و مابقی در مناطق عشایری هستند که بسته‌های 72 ساعته به همه این خانواده‌ها داده شده است.

نیاز 49 خانوار در قلعه‌گنج به چادر

فرماندار قلعه‌گنج بیان کرد: 150 خانوار در شهرستان قلعه‌گنج در سیل اخیر نیاز به امدادهای اولیه داشتند که با استفاده از ظرفیت شهرستان 50 خانوار پوشش داده شده، اما 100 خانوار نیازمند اقلام ضروری هستند.

فرماندار قلعه‌گنج عنوان کرد: 49 خانوار در سرخ قلعه با توجه به آسیب‌دیدگی واحدهای مسکونی نیاز به چادر دارند.

به گفته فلاح مدیرکل هلال‌احمر استان کرمان، تا عصر امروز بسته‌های امداد اولیه نیز بین این 100 خانوار توزیع می‌شود و چادر نیز به خانوارهای آسیب‌دیده داده می‌شود.

اکثر نقاط سیل‌زده استان از اضطرار خارج شده‌اند

مجید سعیدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان گفت: بارندگی‌های شدید سوم و چهارم فروردین ماه، چهار شهرستان رودبار جنوب، قلعه‌گنج، کهنوج و ریگان تحت تاثیر بیشتری قرار گرفتند.

وی عنوان کرد: پیش‌بینی هواشناسی بر بارش تجمعی 70 میلی‌متر در استان بود، اما ما شاهد 140 میلی‌متر بارندگی طی چند ساعت بودیم که سیل‌خیزی مناطق جنوبی را تشدید کرد.

سعیدی ادامه داد: عملیات امدادرسانی از لحظات اولیه آغاز شد و با تلاش شبانه‌روزی دستگاه‌های امدادی، کمک‌رسان، اجرایی و ... اکثر نقاط سیل‌زده استان از اضطرار خارج شده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان از بازگشایی 155 راه روستایی، برقراری شبکه و خط انتقال برق 210 روستا و رفع مشکل آب 167 روستا در مناطق سیل‌زده جنوب کرمان خبر داد.

وی همچنین با اشاره به رفع مشکل شبکه فاضلاب شهر کهنوج عنوان کرد: مباحث امدادرسانی توزیع اقلام غذایی و دفع و معدوم‌سازی یک هزار و 500 راس دام تلف شده انجام و امر واکسیناسیون و سپاشی مابقی دام‌ها نیز در حال انجام است.

انتهای پیام/80017/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمان سیل روستا مدیریت بحران مدیریت بحران استان قلعه گنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۲۱ روستای در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب شهرستان کلات در گرو احداث دیوار ساحلی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات با بیان اینکه شهرستان کلات دارای ۱۰ هزار و ۷۰۸ خانوار و ۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت است،گفت: تعداد ۱۸ هزار و ۳۳۶ نفر معادل ۵۱ درصد جمعیت روستایی و تعداد ۱۷ هزار و ۹۰۱ نفر معادل ۴۹ درصد جمعیت شهری هستند.

یدالله افروزی با اشاره به اینکه طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، شهرستان کلات دارای ۸۴ پارچه آبادی است، افزود: از این تعداد ۳ روستا فاقد جمعیت و جمعیت باقی روستا‌ها از ۴ خانوار تا ۵۱۰ خانوار متغیر است.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات همچنین در خصوص وضعیت بازنگری طرح‌های هادی شهرستان گفت: شهرستان کلات دارای ۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار است که تمامی آنها دارای طرح هادی روستایی هستند.

وی افزود: بازنگری طرح هادی برای ۲۴ روستا یعنی ۵۰ درصد انجام و باقی روستا‌ها در سال ۱۴۰۳ از محل اعتبارات ۱۴۰۲ بازنگری خواهد شد و شاخص بازنگری طرح هادی ۱۰۰ درصد می‌شود.

افروزی تعداد واحد‌های مسکونی شهرستان را طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، ۷۱۳۱ واحد اعلام کرد و گفت: تاکنون ۳۴۶۲ واحد معادل ۴۹ درصد مقاوم‌سازی شده که این آمار در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۲ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه ۳۶۶۹ واحد حدود ۵۱ درصد هنوز غیر مقاوم هستند، هم افزود: این آمار در سال ۱۴۰۱ بالغ‌بر ۵۸ درصد بوده است، متأسفانه اکثر واحد‌های غیر مقاوم روستایی شهرستان گلی و فرسوده هستند که نیاز به مقاوم‌سازی از تسهیلات ارزان قیمت دارند.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات، رتبه مقاوم‌سازی شهرستان را بعد از درگز، گناباد، تربت‌حیدریه، سبزوار و زاوه رتبه ششم خراسان رضوی اعلام کردو گفت: تاکنون در دو شهر کلات و زاوین ۳۰ واحد مسکونی برای محرومین و ۲۵۳ فقره در سطح روستا‌های شهرستان احداث شده است.

وی افزود: برای اینکه روستا‌ها از خطر سیل مصون و در امان باشند نیاز به تأمین اعتبار و اجرای فوری ۲۵ هزار متر طول دیوار ساحلی داریم.

افروزی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ متر دیوار ساحلی اجرا شده است هم گفت: این ۲۱ روستا در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب هستند. می‌طلبد هر چه زودتر اعتبارات لازم برای اجرای دیوار ساحلی تخصیص یابد؛ چراکه همه ساله براثر سیلاب خسارت‌هایی به واحد‌های مسکونی وارد می‌شود.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • سیلاب بهاری راه ۷ روستای مازندران را مسدود کرد
  • بازدید میدانی استاندار کرمان از مناطق سیل‌زده شهرستان زرند
  • رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت در اکثر نقاط کشور
  • کنتور برق ۸۵ درصد روستاهای کردستان تکخوانی شد
  • تداوم بارش‌ها در اکثر نقاط کشور تا فردا
  • بازگشایی سالن هیئت تیراندازی در کرمان
  • بهره مندی دو روستای شهرستان تفت از اینترنت پرسرعت
  • روستای ورقستان شهرستان رزن قطب تولید موزیک سازی استان همدان
  • ۶۵ روستای خراسان جنوبی آبرسانی شد
  • نجات ۲۱ روستای در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب شهرستان کلات در گرو احداث دیوار ساحلی