Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یازده سال گذشت و هنوز خانه‌ای که تو در آن قد کشیدی و نهال استعداد و هنر خود را به ثمر نشاندی، سبز سبز است. خانه‌ای که اگرچه این روزها به خاطر ویروسی کوچک اما خطرناک مانند دیگر مردم حال خوبی ندارد، اما اهالی آن همچنان به یاد این دیالوگ تو امید دارند و سینما، خانه خود را سبز می‌دانند، به این امید که هیچ اتوبوسی در شبِ کرونایی مسافری را سوار نکند، تولد تو را جشن می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنی مجازی که مانند خیلی چیزهای دیگر این ایام فقط به اشتراک گذاشتن چند عکس و فیلم در صفحات اینستاگرامی و توییتری می‌شود، بسنده کرد و دیگر از آن دورهمی‌های گرم و صمیمی مانند شب‌های سیاه چادر مراد بیگ در ایل خبری نیست. 

خاطره بازی با خسروی سینمای ایران، خسرو شکیبایی پایان ندارد، خاطراتی که تماشای بازی او را در سال و سنی زنده نگه داشته و لذت بخش است. به همین خاطر و همزمان با هفتم فروردین زاد روز این هنرمند ایرانی، بسیاری از بازیگران، هنرمندان تصاویر و کلیپ‌هایی از خسرو شکیبایی در صفحات اینستاگرامی خود منتشر کردند.

سام درخشانی بازیگر جوان سینمای ایران در صفحه اینستاگرامی خود خاطره‌ای از خسرو شکیبایی منتشر کرد و نوشت:

یه شبی خیلی وقت پیش خونه برزو ارجمند نشسته بودیم و داشتیم میگفتیم و میخندیدیم، خانم برزو ایران نبود. صحبت خسرو شکیبایی شد برزو گفت میگیرمش، باهاشون حرف بزنیم. من بودم، کامبیز دیرباز بود، پژمان بازغی بود و خود برزو...
من که گفتم برزو داره پر میاد و عمو خسرو جواب نمیده. ولی ایشون جواب داد و با هممون حرف زد که هیچ، وقتی فهمید چهارتایی نشستیم گفت منم میام.

یه خورده بعدش ایشون اومدن و ما دیگه داشتیم دیوونه میشدیم (سوپر استار و اسطوره در کنارمون)

یادمه اون وسطا من گفتم عمو خسرو تموم نشو لطفا..
همه خندیدن و منو مسخره کردن که این چه حرفی بود زدی.
ولی من حرفم کاملا دلی بود.. و متاسفانه چند سال بعد عمو خسرو، زود تموم شد
یادت گرامی مرد بزرگ
کاش در اینده ما هم بتونیم همون حسی که شما به ما منتقل کردی رو به جوونا منتقل کنیم"

پرویز پرستویی هم دیگر بازیگر مطرح سینمای ایران، ویدیوئی از بازی خسرو شکیبایی در مجموعه ها و فیلم های سینمایی مختلف در اینستاگرام خود منتشر کرد و نوشت:

"تولدت مبارک
خسرو جان‌شکیبایی
خسرو خوبان
خسرو تکرار ناشدنی
روحت شاد و یادت گرامی
تصاویر:فیلم شکار، باهنرمندی:عنایت خان بخشی و نیاز سلیمی،عبادالله کریمی و  زنده یاد:مهری ودادیان،نعمت الله گرجی، نقی سیف جمالی و ...."

ستاره پسیانی دیگر بازیگر حوزه تئاتر و سینمای ایران هم ویدیویی خاطره انگیز از شکیبایی منتشر کرد و نوشت:

"تولدتون مبارک و روحتون شاد"

مهرداد صدیقیان هم تبریک خود را با یادی از خسرو شکیبایی در صفحه اینستاگرامیش منتشر کرد و نوشت:

"همیشه هستی... تولدت مبارک شاه بیت غزل صحنه"

امیر آقایی نیز جمله‌ای به یادگار در وصف شکیبایی هنرمند فقید سینمای ایران منتشر کرد و نوشت: 

"سينما بی شما لطفی ندارد"

همچنین نوید محمد زاده و بهاره کیان افشار از بازیگران جوان سینما و تئاتر ایران نیز هر کدام با انتشار ویدیوئی زاد روز خسروی سینمای ایران را تبریک گفتند.

گفتنی است؛ خسرو شکیبایی بازیگر سینمای ایران، در تیرماه سال ۱۳۸۷ به دلیل عارضه سرطان کبد از دنیا رفت. او در کارنامه کاری و حرفه‌ای خود فیلم‌های ماندگار بسیاری چون هامون، روزی روزگاری، خانه سبز، اتوبوس شب و ... را ثبت کرده است. 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خسرو شکیبایی سینمای ایران نوروز99 منتشر کرد و نوشت خسرو شکیبایی سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانۀ سپنتا را به موزۀ سینمای اصفهان تبدیل کنید

ایسنا/اصفهان یک پژوهشگر حوزه سینما با بیان اینکه ضرورت معرفی افرادی مانند عبدالحسین سپنتا همچون ضرورت یادگیری و یادآوری تاریخ است، گفت: بهترین کاری که می‌توان دربارۀ خالق اولین فیلم ناطق ایران انجام داد این است که خانۀ سپنتا را به موزه سینمای اصفهان تبدیل کنند.

هشتم فروردین‌ماه، سالروز درگذشت عبدالحسین سپنتا است؛ سپنتایی که سازندۀ فیلم «دختر لر» است و به‌عنوان «اولین فیلم ناطق ایرانی» در تاریخ سینمای ایران ثبت شد. امروز اما ۵۴ سال از درگذشت این هنرمند می‌گذرد و خانه‌اش در خیابان چهارباغ و آرامگاهش در تخت فولاد، تنها مکان‌هایی هستند که می‌توان با گوشۀ چشم عنایتی به آن‌ها از عبدالحسین سپنتا یاد کرد. 

مصطفی حیدری، پژوهشگر حوزه سینما در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به اینکه علت اهمیت عبدالحسین سپنتا به تاریخ سینمای ایران مرتبط می‌شود، اظهار کرد: سپنتا اولین سازنده فیلم ناطق ایرانی است و البته همگی آثار او مانند «فردوسی»، «شیرین و فرهاد»، «لیلی و مجنون»، به فرهنگ و تاریخ ایران گره می‌خورد. طبیعتاً چون او جزو کسانی است که به‌واسطۀ تجربیاتش در استودیوهای هندوستان، تلاش ویژه‌ای برای صنعتی کردن سینما در ایران داشت. 

او درباره فعالیت سپنتا در حوزه مطبوعات و انتشار روزنامه سپنتا به مدت ۱۰ سال چنین توضیح داد: در حقیقت، عبدالحسین سپنتا در هر رشته‌ای که قرار گرفت عملکرد خوبی داشت؛ برای مثال پس از حضور در اصفهان و فعالیت در زمینه مطبوعات، دغدغه اصفهان به ویژه قشر کارگر را داشت، یعنی انسانی است که در هر موقعیتی که قرار گرفت ایران، اصفهان و آدم‌ها برای او موضوعیت داشتند. 

این پژوهشگر حوزه سینما ادامه داد: به این معنا نبوده است که بگوییم به هر دلیلی که قادر به فیلم‌سازی نبوده، در دسته یا شاخه دیگری فعالیت نداشته است. اساساً بزرگ‌ترین ویژگی سپنتا این است که انسان، شهر، ایران و وطن برای او در هر زمانی مسئله بوده است.

حیدری با اشاره به سرنوشت فیلم‌های سپنتا نیز گفت: متأسفانه به غیر از فیلم «دختر لُر» سایر فیلم‌های او در دسترس نیست و ما تنها به بخش‌های کوتاهی از تعداد اندکی از آن‌ها دسترسی داریم. این نکته نیز لازم به اشاره است که آن‌هایی که با خانواده او در ارتباط بوده‌اند بر این باور هستند که علاقه به حوزه فرهنگ و هنر در این خانواده ریشه‌دار بوده است.

او اضافه کرد: نه تنها فیلم‌های سپنتا بلکه بسیاری فیلم‌های دیگر از آن دوران نیز به خوبی در آرشیوها نگهداری نشده‌اند و متأسفانه به آن‌ها دسترسی نداریم. فقط می‌توانیم از شنیده‌ها حکایت کنیم که سپنتا به شدت، دغدغه تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران اسلامی را داشته و از مصاحبه‌ها و اتمسفر فیلم‌های او می‌توان متوجه شد که چه انسان بزرگی بود و عنوان «پدر سینمای ایران» واقعا برازنده او است. 

حیدری اضافه کرد: کار مهم‌تری که می‌توان انجام داد، پرداختن به خانۀ به جا مانده از او است که متأسفانه بازسازی نشد. بهترین کاری که می‌توان انجام داد این است که خانۀ سپنتا را به موزه سینمای اصفهان تبدیل کنند.

او خاطرنشان کرد:  وقتی   از عبدالحسین سپنتا یاد می‌شود به‌واسطۀ فیلم‌هایش دربارۀ فردوسی و منظومه نظامی نیز صحبت می‌شود که ریشه در هویت ایران و ایرانی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیتا فرّهی؛ مهشید به هامون پیوست...
  • چطور پرویز دهداری و سعید پورصمیمی ۴۰ سال بعد به هم رسیدند؟
  • «تمساح خونی» در یک روز ٧ میلیارد تومان فروخت
  • خانۀ سپنتا را به موزۀ سینمای اصفهان تبدیل کنید
  • تبریک اکانت بوندسلیگا به مناسبت تولد 38 سالگی مانوئل نویر / فیلم
  • خسرو تئاتر ایران از راز یک هنر شریف نوشت
  • پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی به مناسبت روز جهانی تئاتر
  • عکس| دورهمی هنرمندان مشهور به مناسبت عید نوروز
  • پیام تبریک مدیرعامل بنیاد رودکی به مناسبت روز هنرهای نمایشی
  • پیام تبریک مدیرعامل بنیاد رودکی به مناسبت روز ملی هنرهای نمایشی