Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، عضوهیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحدنجف آباد ضمن اشاره به شبیه سازی رفتار این همه گیری در تحقیقات انجام شده گفت: با ملاک قرار دادن تعداد مرگ و میرهای تأیید شده ناشی ازاین بیماری (که احتمالاً به دلیل عدم امکان تشخیص همه موارد بیماری کوچکتر از تعداد واقعی است)، نتایج حاکی از آن است که تعداد مبتلایان به این بیماری در فروردین ماه به بیش از 26000 نفر خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هادی شیرویه زاد افزود: اگر حدود 25 درصدافراد مبتلا نیازبه مراقبت های ویژه ی بیمارستانی(آی سی یو) داشته باشند به 6500 تخت نیاز خواهد بود که باتوجه به وجود حدود 5000 تخت آی سی یو در کشور به صورت آزاد، این امر می تواند نتایج فاجعه باری داشته باشد زیرا تعداد افراد غیر مبتلا به ویروس کرونا که نیاز به خدمات آی سی یو دارند ولی به دلیل عدم امکانات فوت خواهند شد، زیاد خواهد شد درصورتی که اگرهرایرانی درطول روز یک نفر کمتر را ملاقات نماید و بهداشت فردی را رعایت نماید، تعداد مبتلایان درفروردین به حدود 20000 نفر کاهش خواهد یافت و در این صورت به 5000 تخت آی سی یو نیاز خواهد بود که به اندازه تختهای موجود است.

وی در ادامه اضافه کرد: با عدم رعایت نکات توصیه شده وعدم رعایت بهداشت، تعداد مبتلایان دراین ماه میتواند از 33500 نفر بیشتر باشد. در این صورت فاجعه بزرگی رخ خواهد داد و این خطر وجود دارد که با فرسوده شدن سیستم بهداشت و درمان، این سیستم به کلی از کار بیفتد که در این صورت فاجعه بزرگتری رخ خواهد داد.

عضوهیات علمی واحد نجف آباد گفت: مردم ایران با بی توجهی به این موضوع مهم در زمان تعطیلات نوروزی بامسافرت، دید و بازدید و ملاقات یکدیگر وحضوردر امکان عمومی، باعث تشدید این موضوع خواهند شدو آمارمبتلایان و مرگ و میر به صورت تصاعدی بالا خواهد رفت.

وی ضمن اشاره به استفاده ازایام تعطیلات نوروزبرای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس وجلوگیری ازبه وجود آمدن فاجعه گفت: اگرافراد درحالت ایده آل خود قرنطینگی را رعایت نمایند و بهداشت را ارتقاء دهند، تعداد مبتلایان درفروردین از 16500 نفر فراتر نخواهد رفت وسیر نزولی ابتلا شروع خواهدشد.

شیرویه زاد د رپایان خاطرنشان کرد: بنابراین، توصیه اکید آن است که تا حد امکان در خانه بمانیم، ملاقات ها را کاهش دهیم و بهداشت را تا بالاترین حد ممکن رعایت نمائیم. اگر روند همه گیری به همین شکل ادامه یابد، این بیماری تا اواخر اردبیهشت ماه پایان خواهد یافت.

انتهای پیام

218 / 167 دانشگاه آزاداسلامی واحدنجف آباد ویروس کرونا تاثیررفتارهای انسانی همه گیری ابتلا به ویروس

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ویروس کرونا تعداد مبتلایان آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • 7 نکته که در شروع مذاکره باید رعایت کنیم
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در استان البرز از دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • آغاز ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در البرز