Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان قم گفت:طی سال گذشته تعداد بازرسی‌های صورت گرفته از واحد‌های تجاری قم ۸۹ هزار و ۷۵ مورد بود که تعداد ۱۰ هزار و ۴۱۷ مورد تخلف ثبت شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیشترین تخلفات مشکوفه را طی سال گذشته مربوط به عدم درج قیمت و نصب نرخنامه دانست و افزود: سه هزار و ۱۶۹ مورد از تخلفات مربوط به عدم درج قیمت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیجانی ادامه داد: برای تخلفات ثبت شده تعداد هفت هزار و ۴۷۴ فقره پرونده به ارزش ریالی ۸۳۱ میلیارد و ۷۸۲ میلیون ریال تشکیل شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیان کرد: تعداد تخلفات این مدت در زمینه گران فروشی سه هزار و ۹۴ مورد، کالای قاچاق ۵۹ مورد، عدم صدور صورت حساب ۶۷۲ مورد، تقلب و کم فروشی ۷۷۸ مور، عرضه خارج از شبکه ۱۷۹، احتکار ۲۵ مورد و سایر موارد ۲ هزار و ۴۴۱ مورد بوده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای صنفی واحدهای تجاری قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۵۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار اصلی تحقق شعار سال بر دوش صنعت نفت است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه این نهاد در کنار دیگر مدیران است، قول مساعد داد که برای تحقق شعار امسال و حمایت از صنعت نفت، از هیچگونه تلاشی دریغ نکند.

به گزارش شانا به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، ذبیح‌الله خدائیان امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌ماه) در نشست با مدیران ارشد صنعت نفت با تأکید بر ضرورت حمایت از بخش خصوصی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳، خواستار شفافیت در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی شد.

وی با با بیان اینکه زیرساخت مسائل و موضوع‌های فرهنگی، اجتماعی و... اقتصاد است، افزود: بیش از ۱۵ سال است که رهبر معظم انقلاب شعار سال را با موضوع اقتصادی تعیین می‌کنند که این موضوع به مهم‌ترین مسئله کشور، یعنی معیشت مردم اشاره دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای تحقق شعار سال را تکلیفی شرعی و قانونی دانست و اظهار کرد: مدیران باید با برنامه‌ریزی دقیق در این مسیر حرکت کنند.

خدائیان در بخشی دیگر از سخنان خود خطاب به مدیران ارشد صنعت نفت گفت: بار اصلی تحقق شعار سال بر دوش شماست، در این جنگ اقتصادی که علیه ملت ایران راه افتاده سرداران دفاع از کشور شما هستید و اگر شما در میدان باشید منویات رهبر معظم انقلاب محقق می‌شود.

سازمان بازرسی کل کشور حامی مدیران صنعت نفت

وی با اشاره به اینکه سازمان بازرسی کل کشور در کنار دیگر مدیران است، قول مساعد داد که این سازمان برای تحقق شعار امسال و حمایت از صنعت، از هیچگونه تلاشی دریغ نکند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه سخنان خود چند توصیه مهم به مدیران ارشد صنعت نفت ارائه کرد که یکی از آنها استفاده گسترده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه نفت، پتروشیمی و گاز بود.

خدائیان با اشاره به مدیریت در مصرف و نفت گاز و صرفه‌جویی حامل‌های انرژی در کشور، با یادآوری این مسئله که برای مدیریت این مصرف قانون وجود دارد، افزود: در این زمینه باید پیشگیری در دستور کار قرار گیرد و راهکارهای لازم برای ذخیره‌سازی گاز گرفته شود.

وی اظهار کرد: مدیران باید توسعه و گسترش میدان‌های نفتی و سرمایه‌گذاری در این بخش را دستور کار قرار دهند و در این زمینه توجه ویژه به بخش حقوقی در امضای قراردادها داشته باشند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر ارتقای سامانه سپهتن (پایش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای) به‌منظور جلوگیری از قاچاق سوخت تأکید کرد و خواستار راه‌اندازی این سامانه شد.

خدئییان با اشاره به اینکه سیاست قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور حمایت از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری مشروع است، اظهار کرد: از جمله مواردی که زمینه حضور بخش خصوصی در آن فراهم است بخش پایین‌دست صنعت نفت به‌ویژه پتروشیمی‌هاست که باید شرایط حضور این بخش فراهم شود.

بر اساس این گزارش، در جریان این نشست رئیس سازمان بازرسی کل کشور به ستار شیرعالی، معاون نظارت و امور اقتصادی سازمان مأموریت داد که نشست‌های جداگانه و مستمری را با بخش‌های مختلف صنعت نفت، پتروشیمی و گاز برگزار کند تا خواسته‌های مدیران این صنایع شنیده و از دیدگاه‌هایشان استفاده شود و هم اینکه سازمان بازرسی بتواند به‌عنوان یک دستگاه نظارتی برای رفع موانع پیش‌روی این صنعت گام بردارد.

دیگر خبرها

  • ۲ واحد صنفی در طبس پلمب شد
  • ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در آذربایجان‌غربی تشکیل شد
  • شرط تحقق شعار سال نظارت و بازرسی بر بازار است
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • ۵۴۴ پرونده تخلفاتی برای اصناف زنجانی تشکیل شد
  • انجام بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی و غیرصنفی کردستان
  • بار اصلی تحقق شعار سال بر دوش صنعت نفت است
  • پلمب ۶۸ واحد صنفی در زنجان
  • انجام بیش از ۵۳۰۰ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی استان همدان
  • جزییات افزایش مبلغ جریمه رانندگی و نحوه اعتراض