Web Analytics Made Easy - Statcounter

موکب های اربعین و گروه های جهادی یاری رسان مردم و مسئولان برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، با شیوع ویروس "کووی ۱۹" ( کرونا ویروس) ،اصول بهداشتی خاص برای کنترل و مهار این ویروس در جهان و توسط سازمان بهداشت جهانی اعلام شد.

 

توصیه به در خانه ماندن و قرنطینه شهرها، تعطیلی مدارس، باراز ها و حتی ادارات از دیگر اصول مشترکی بود که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفت و مردم به صورت خودجوش هم اقدام به قرنطینه خانگی و پرهیز از حضور در اجتماعات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در کنار این اقدامات اما هر کشوری سبک و روشی خاص در مواجهه با این ویروس کشنده و نا شناخته در پیش گرفت، جماعتی فروشگاه ها را خالی کردند و جماعتی دیگر اقلام خوراکی را در ورودی مجتمع ها برای مردم قراردادند.

 

اما فرهنگ بسیجی و تفکر جهادی به عنوان مولود انقلاب اسلامی که این سالها اسوه ای برای آزادی خواهی و رهایی از یوغ استکبار شده است، با شیوع ویروس کرونا  هم  تعطیل نشده و به رگ های جامعه خونی تازه جاری کرده است.

 

جهادگران در روزهای نخست شیوع ویرس کرونا به میدان آمده  و هرچه در توان داشتند را در خدمت مردم ، بیماران، بیمارستان ها و ضدعفونی شهرها قرار داند.

 

درکنار جهادگران، موکب های برپایی اربعین که در سال های اخیر توسط گروه های مردمی برای خدمت به زائران اربعین حسینی شکل گرفت و در حوادثی چون سیل و زلزله هم یاری رسان مردم بوده اند، امروز هم به میدان آمده اند.

 

موکب های اربعین توسط مردم و با حمایت مردم و خیران تشکیل شده اند و هیچ سهمی از اعتبار و حمایت دولتی ندارند، اما درپیاده روی اربعین حسینی، خدمت به سیل زدگان و زلزله زندگان به خوبی درخشیده اند.

 

امروز هم موکب های مردمی با پخت غذای گرم و توزیع در بین مراکز بیمارستانی مرجع بیماران کرونایی و تهیه و توزیع مواد ضدعفونی در کنار مردم قرار دارند.

 

توزیع مواد ضدعفونی در بین مردم شهرستان سلسله توسط موکب ثار الله

 

مسئول موکب ثارالله شهرستان الشتر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: تاکنون با حمایت مردم و خیران این موکب خدمات گسترده ای در راستای خدمت به مردم شهرستان  سلسله و بیماران کرونایی داشته است.

 

«مجید علیپوری»، اظهار داشت: با حمایت مردم و خیران بسته های بهداشتی و ماسک تهیه و بین مردم شهرستان سلسله توزیع شده است.

 

وی بیان کرد: بالغ بر دو هزار الکل ۷۰ درصد بین مردم شهر الشتر توزیع شده  است.

 

علیپوری با اشاره به خدمات این موکب در روستای شهرستان سلسله، افزود: بسته های بهداشتی بین مردم شهر و روستاهای این شهرستان توزیع شده است.

 

وی ادامه داد: همچنین پکیج بهداشتی شامل ماسک و الکل و بین ۱۱ روستای الشتر الکل و ژل دست توزیع کردیم .

 

علیپوری  افزود: همچنین  در ساماندهی فعالیت های جهادی یکی از مناطق شهرستان سلسله که به موکب ثارالله  واگذار شده است که به صورت مستمر گندزدایی و ضدعفونی می شود.

 

مسئول موکب ثارالله الشتر حدود ۷۰ نفر در این محیط به فعالیت می کنند که با همکاری قرارگاه شهید قاسم سلیمانی نیز ۵۰۰ پکیج شامل برنج، مرغ، الکل، ماسک و دستکش بین محرومین توزیع کردیم.

 

تهیه و توزیع ماسک در موکب ثارالله

 

وی از تهیه ماسک در این موکب خبر داد و بیان کرد: ۱۱ خیاط در حال دوختن ۱۸۰۰ متر پارچه مخصوص ماسک تهیه شده است تا بتوانیم توزیع کنیم.

 

علیپوری افزود: از مردم می خواهیم برای کنترل و مهار این ویروس در خانه بمانند و به توصیه های بهداشتی توجه کنند.

 

ساماندهی فعالیت گروهای جهادی در شهرستان سلسله

 

نماینده مجمع عمومی مدافعان سلامت با اشاره به فعالیت گروه های جهادی و مواکب در راستای کمک به مردم شهرستان سلسله، گفت: فعالیت این گروها در این شهرستان ساماندهی شده است.

 

حجت الاسلام «سید رمضان علیان امیری»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان افزود: گروه های جهادی از روزهای نخست شیوع ویروس کرونا در قالب برنامه های مختلف به کمک مردم آمدند.

 

 نماینده مجمع مردمی مدافعان سلامت لرستان در شهرستان سلسله  با تقدیر از تلاش های جهادگران، اظهار داشت: تاکنون فعالیت مجموعه ۱۳ گروه های جهادی، مواکب شهرستان و افراد خیر و گروه های خیریه تحت عنوان قرارگاه شهید قاسم سلیمانی الشتر ساماندهی شده است.

 

وی با بیان اینکه این قرارگاه در سه بخش فعالیت خود را آغاز کرده است، ادامه داد: بخش اول تامین نیازهای بیمارستانی در صورت اعلام نیاز بیمارستان، بخش دوم ضدعفونی و خدماتی مانند توزیع الکل و ژل،ضدعفونی کردن محلات و غیره و بخش سوم نیز بحث تامین نیازهای معیشتی خانواده‌های نیازمند و کسانی است که کار خود را از دست داده اند.

 

حجت الاسلام امیری افزود: در روزهای اولیه در بیمارستان‌ها کمبود امکانات تامین شد و در اختیار بیمارستان قرار گرفت.

 

وی بیان کرد: در بخش خدمات ضدعفونی کننده نیز مواکب و قرارگاه در کنار شهرداری،بهداشت، بسیج و سپاه همکاری کردند و با تقسیم شهر شهر به هشت بلوک ارائه خدمت داشتند.

 

حجت الاسلام امیری ادامه داد: در بخش توزیع الکل نیز گروه‌ها در قالب قرارگاه مناطق حاشیه شهر، مسکن مهر و برخی روستاهای آلوده در حال انجام است.

 

وی افزود: به صورت قرارگاهی و خارج قرارگاهی حدود ۱۵۰۰۰ توزیع ژل،الکل، دستکش و ماسک صورت گرفته است.

 

نماینده مجمع مردمی مدافعان سلامت لرستان در شهرستان سلسله  ابراز کرد: خانواده‌هایی که بیماران خاص دارند با همکاری شبکه بهداشت شهرستان شناسایی شدند و پکیجی شامل الکل، ژل دست و ماسک برای آنها توزیع می شود.

 

حجت الاسلام امیری اظهار کرد: در مرحله نخست توزیع بسته معیشتی_بهداشتی در سطح شهر و روستا در قالب قرارگاه حدود ۵۰۰ بسته غذایی و بهداشتی شامل برنج،روغن، مرغ، نان، ماکارونی و سویا و پکیج بهداشتی شامل الکل، ژل دست، مایع دستشویی و ماسک برای خانواده های نیازمند و کسانی که شغل خود را از دست دادند انجام شده است.

 

 بنا برگزارش های اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان شهرستان سلسله و شهرالشتر کانون کرونا در استان لرستان بوده است و به رغم غافلگیری در روزهای نخست به حمد الله با تلاش های جهادگران و مسئولت شرایط برای کنترل این بیماری  و آرامش بخشی به مردم و کمک به بیماران بهتر شد.

 

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا موکب اربعین گروه های جهادی گروه های جهادی شهرستان سلسله مردم شهرستان موکب ثارالله بین مردم شهر حجت الاسلام گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اتاق اصناف ایران، مجتبی صفایی گفت: با توجه به تأمین بخشی از مطالبات اصناف از دولت، زیرساخت‌های لجستیک واحدهای بازرسی و نظارت اتاق‌های اصناف سراسر کشور افزایش یافته است که امروز نیز در مرحله دوم این طرح، پس از تخصیص تعدادی خودرو، ۵۰۰ دستگاه موتورسیکلت به این واحدها اختصاص یافت تا مقدمه‌ای در بازرسی‌های هدفمند و سامانه‌ای بوده و روند رسیدگی به شکایات مردمی را افزایش دهد.

عضویت نماینده اتاق اصناف ایران در ستاد تنظیم بازار

رئیس اتاق اصناف ایران افزود: با توجه به تصمیم سال گذشته مبنی بر عدم حضور نمایندگان اتاق بازرگانی، اتاق تعاون و اتاق اصناف ایران در ستاد تنظیم با پیگیری‌های انجام شده، خوشبختانه نماینده اتاق اصناف ایران در نشست بعدی ستاد تنظیم بازار کشور حضور خواهد داشت و در آن جلسه در خصوص وصول باقی مانده مطالبات اصناف از محل اجرای تبصره ۷ ماده ۷۲ قانون نظام صنفی پیگیر خواهیم بود.

صفایی همچنین با اشاره به تفاهمنامه اتاق اصناف ایران و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: اتاق اصناف استان همدان با اقدامات و تفاهم‌نامه‌ای که با شهرداری این استان داشته‌اند، عملکردی موفق را در ایجاد شهرک‌های صنفی به منظور ساماندهی صنوف خدماتی در محدوده شهری رقم زدند. این نمونه موفق را مورد تقدیر قرار می‌دهیم و برنامه‌ای برای بازدید هیأت نمایندگان اصناف از این شهرک‌های صنفی خواهیم داشت که جزئیات آن به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

رئیس اتاق اصناف ایران تاکید کرد: در طرح ایجاد شهرک‌های صنفی بسیار مهم است که عبارت «اصناف مزاحم» به کار برده نشود و این عبارت به «صنوف فنی» اصلاح شود. چرا که کاسب حبیب‌الله است و پیامبر اکرم (ص)، کسی که برای تأمین هزینه‌های زندگی از خانه خارج شود و عصر به منزل نیاید را هم سطح شهید دانسته‌اند؛ لذا منزلت کسب روز حلال تا این اندازه بالا است و مزاحم دانستن این مشاغل بسیار مذموم است و باید اصلاح شود.

وی همچنین با تاکید بر ظرفیت همکاری رؤسای اتاق‌های اصناف در بهبود وضعیت شهرک‌های صنفی، تصریح کرد: در جلسه‌ای که با وزیر صنعت، معدن و تجارت داشتیم بر این مهم تاکید و پیشنهاد شد که حداقل در ۱۰ شرکت شهرک صنفی یا صنعتی اولویت‌دار، رؤسای اتاق‌های اصناف آن مرکز استان به عنوان عضو غیرموظف در هیأت مدیره همکاری کنند. از سوی دیگر، یکی از اعضای هیأت رئیسه اتاق اصناف ایران یا خود بنده نیز عضو هیأت مدیره کشوری خواهیم بود تا اگر در یکی از شهرستان‌ها چالشی پیش بیاید، از آن جایگاه بتوان مورد رسیدگی قرار داد. این روش به «جهش تولید با مشارکت مردم» که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال ۱۴۰۳ مطرح شده است، کمک شایانی خواهد کرد.

توزیع کالای اساسی توسط اصناف

وی بیان کرد: مشکلات عدیده ای امروز در حوزه توزیع کالاهای اساسی وجود دارد نشأت گرفته از مافیایی است که در نظام توزیع پیش آورده‌اند و اجازه نمی‌دهند که اصناف به این حوزه ورود پیدا کرده و توزیع را سامان دهند. خوشبختانه طی تفاهم‌نامه‌ای که اتاق اصناف ایران با وزارت جهاد کشاورزی امضا کرده است، قرار شد این تابو شکسته شود. اما اجرای آن با مباشرت اتحادیه، از یک سو هزینه‌آور بوده و از سوی دیگر مشکلات مالیاتی برای اتحادیه‌ها پیش می‌آورد. ما نمونه موفقی را در کرمانشاه اجرا کرده‌ایم که می‌تواند به عنوان الگو به سایر اتاق‌ها معرفی شود. اما لازم است تا توزیع کالای اساسی توسط اصناف از سوی ستاد تنظیم بازار کشور تصویب و ابلاغ شود.

پیشنهاد آزادسازی نرخ نان و واریز یارانه به حساب سرپرستان خانوار

رئیس اتاق اصناف ایران همچنین به موضوع نان اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بیشترین میزان قاچاق معکوس (قاچاق از کشور به بیرون مرزها) پس از سوخت، متعلق به آرد است و نیز از آنجایی که کیفیت آرد و نان در جای جای کشور متفاوت است، لذا پیشنهاد ما آزادسازی نرخ نان و واریز یارانه به حساب سرپرستان خانوار است. اما با توجه به موضوعات مهم حوزه نان، به تازگی کارگروه آرد و نان در اتاق اصناف ایران تشکیل شده است که اعضای آن متشکل از فعالان همین حوزه از شهرستان‌های مختلف هستند. همچنین به زودی نشستی با معاون اول رئیس جمهور خواهیم داشت تا به موضوعات تخصصی این صنف رسیدگی شود.

صفایی در خصوص تسهیلات بانکی نیز گفت: طبق سنوات گذشته اگرچه برخی از صنایع، زیان انباشته دارند، اما همواره تسهیلات بانکی به واحدهای صنعتی اختصاص یافته است. اما در حال حاضر، بانک‌ها پیشنهادات جدیدی برای ارائه تسهیلات به اصناف دارند. چراکه بازگشت تسهیلات و پرداخت اقساط توسط اصناف معمولاً ۱۰۰ درصد است؛ مگر مورد خاصی پیش بیاید. بنگاه‌های صنفی تولیدی قابلیت رقابتی دارند لذا امسال حتماً باید مورد توجه بانک‌ها قرار گیرند.

تعطیل کردن روزهای پنجشنبه نوعی «خودتحریمی» است

رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص تعطیلی روزهای «پنجشنبه» نیز گفت: اصناف نیاز به مراودات لحظه به لحظه با دنیا داریم و تعطیلی «پنجشبه‌ها»، منجر می‌شود که چهار روز در ایام هفته این بازار را از دست بدهیم و این طرح، به نوعی به خود تحریمی‌ها می‌افزاید؛ لذا پیشنهاد اتاق اصناف ایران، این است که به جای روز «پنجشنبه»، روز «شنبه» تعطیل شود. موضع اتاق اصناف ایران در این باره مشخص است و پس از دسته بندی کردن اطلاعات لازم، این موضوع را به کمیسیون اجتماعی مجلس و ریاست محترم مجلس شورای اسلامی اعلام خواهیم کرد. امیدواریم که در سال پیش رو، مجموعه دولت و مجلس همکاری بیشتری با اصناف داشته باشند تا همه با هم در مسیر تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» حرکت کنیم.

کد خبر 6086720 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • از مراجعه به مناطق سیل‌خیز خوروبیابانک خودداری کنید
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • تعطیل‌کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • تعطیل کردن روزهای پنجشنبه «خودتحریمی» است
  • پیش‌بینی اعتبار ۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی اعتبار۳ هزار میلیارد تومانی برای اربعین امسال
  • شکوفه های بهاری در شهرستان سلسله - لرستان