Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: تعویق المپیک به نفع ورزش و کشتی ما است و این اتفاق می‌تواند به نفع کشتی آزاد هم باشد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت:

ابتدا سال نو را به تمامی هموطنان عزیزم تبریک می‌گویم و امیدوارم که سال خوبی را در پیش داشته باشند و انشاءاله که هرچه زودتر از شر این ویروس خطرناک خلاص شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا محمدی ادامه داد:

شیوع ویروس کرونا اتفاقی است که در دنیا افتاده و همه‌گیر شده است و همگی ما از این موضوع ناراحت و نگران هستیم و موضوع ورزش و به خصوص کشتی که پرچم‌دار ورزش ما در المپیک‌ها بوده نیز از این قاعده مستثنی نیست. امیدواریم که هرچه زودتر این بحران در دنیا حل شود و مردم به شرایط عادی برگردند.

دارنده مدال‌های نقره و برنز جهان در مورد تعویق المپیک ۲۰۲۰ توکیو تصریح کرد:

در کل و به صورت کلان دیدگاه این است که این موضوع به نفع ورزش و کشتی ما باشد و در این بین این اتفاق به خصوص می‌تواند به نفع کشتی آزاد ما باشد چراکه با توجه به افتی که در چند سال گذشته بوجود آمده بود با سعی و تلاش توانستیم در مسابقات جهانی سال گذشته در قزاقستان در سکوی سوم دنیا قرار بگیریم، ولی برای رسیدن به طلای المپیک تیم ملی کشتی آزاد نیاز به زمان داشت و این موضوع به خاطر خیلی از مسائل و موارد از جمله بحث آمادگی جسمانی، پرکردن بعضی از کشتی‌گیران در اوزان جدید و آمدن چهره‌های تازه به وزن‌های جدید بود و ما قطعا برای حضور در المپیک و کسب مدال طلا در این میدان بزرگ نیاز به زمان داشتیم تا بتوانیم به صورت کامل آماده شویم، و این اتفاق افتاد.

غلامرضا محمدی با تأکید بر اینکه تمام کسانی که در برنامه‌های فنی تیم ملی کشتی آزاد حضور داشتند شانس شرکت در المپیک توکیو را نیز دارند اظهار داشت:

از همین الان اعلام می‌کنم همه شانس حضور در المپیک را دارند و می‌توانند خودشان را امتحان کنند و این انگیزه باید در تک تک کشتی‌گیران باشد و کادر فنی این امکان را به آنها می‌دهد؛ و مطمئنم این رقابت در نهایت به نفع کشتی ما در المپیک تمام می‌شود.

غلامرضا محمدی در مورد تمرینات ملی‌پوشان گفت:

کشتی‌گیران با ما هماهنگ هستند و به طور شخصی تمرینات خود را انجام می‌دهند، اما هدایت آنها از راه دور، کار را سخت کرده و مشکلات خاص خود را دارد و امیدوارم هرچه زودتر بتوانیم اردو‌های تیم‌های ملی را برگزار کنیم.

وی با تشکر از حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک از ورزش ملی کشور اظهار داشت:

امیدوارم با کمک و حمایت وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون پزشکی ورزشی، بتوانیم در یک شرایط خوب و ویژه اردو‌های تیم ملی را هرچه زودتر برگزار کنیم.

غلامرضا محمدی با تردید بر این موضوع که در یکی دو ماه آینده شرایط شیوع ویروس کرونا، بهتر شود یا خیر و وضعیت برگزاری اردو‌ها چگونه خواهد شد افزود:

کشتی به‌عنوان پرچمدار ورزش کشور باید مورد توجه قرار گیرد و برنامه‌های آن در اولویت ورزش کشور باشد و هرچه زودتر باید اردو‌ها برگزار شود، به نظر من می‌شود اردو‌ها را با شرایط ویژه برگزار کرد و برای اینکار ابتدا باید از کشتی‌گیران تست گرفته شود و با رعایت کردن موارد بهداشتی و ایمنی قبل از ورود و بعد از ورود و قرنطینه کردن نفرات و نگهداری در یک جای خاص و با ایجاد شرایط پزشکی که مشکلی پیش نیاید اردو را برگزار کرد. باید به‌طور ویژه به کشتی نگاه شود و سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان، دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپک و خلیلیان رئیس فدراسیون پزشکی و ورزشی با نگاه حمایتی ویژه‌ای که به پرافتخارترین ورزش کشور دارند، به فدراسیون کشتی در این موضوع کمک کنند و اگر همه دست به دست هم دهیم، به راحتی می‌توانیم اردو‌ها را برگزار کنیم.

سرمربی تیم ملی در پایان در مورد رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خاطرنشان کرد:

در کلیت کار اگر مردم رعایت نکنند این قضیه حل نخواهد شد و توصیه‌های وزارت بهداشت بار‌ها و بار‌ها اعلام شده و در دنیا نیز این مسائل را بههمه توصیه می‌کنند. اگر در خانه بمانیم و خود قرنطینگی را انجام دهیم از خود و خانواده‌مان حفاظت کنیم و در اجتماعات حضور نداشته باشیم تا به امید خدا این مشکل هرچه زودتر حل شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: غلامرضا محمدی تیم ملی کشتی آزاد تیم ملی کشتی آزاد سرمربی تیم ملی کشتی آزاد غلامرضا محمدی تیم ملی کشتی آزاد سرمربی تیم ملی غلامرضا محمدی هرچه زودتر کشتی گیران اردو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید ابراهیم هادی، ستاره ورزش کشتی ایران

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در قطعه ۲۶ گلزار شهدای بهشت زهرا (س) یادبودی است که خیلی‌ها با دیدن عکس صاحب آن و عنوان «شهید گمنام» که روی سنگ مزار نوشته شده، می‌روند و زائر شهید مفقودالاثر «ابراهیم هادی» می‌شوند، شهیدی که برای بچه‌های جنوب شرق تهران و کسانی که اهل دل هستند، خیلی عزیز است، البته این شهید برای جوان‌هایی که کتاب «سلام بر ابراهیم» را خواندند، حال و هوای دیگری دارد.

پهلوان بسیجی ابراهیم هادی از بنیانگذاران گروه چریکی شهید اندرزگو در جبهه گیلان‌غرب و ستاره ورزش کشتی کشورمان است که در یکم اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان به دنیا آمد. پ

وی چهارمین فرزند خانواده بود که در نوجوانی طعم تلخ یتیمی را چشید، به همین دلیل همچون مردان بزرگ زندگی را پیش برد.

ابراهیم دوران دبستان را در مدرسه طالقانی و دوران دبیرستان را در مدارس ابوریحان و کریم‌خان گذراند. او در سال ۵۵ توانست دیپلم ادبی بگیرد و از همان سال‌های پایانی دبیرستان، مطالعات غیر درسی را نیز شروع کرد، حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر مرحوم علامه «محمدتقی جعفری» بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم مؤثر بود.


این شهید جاویدالاثر در دوران پیروزی انقلاب شجاعت‌های بسیاری از خود نشان داد و همزمان با تحصیل علم به کار در بازار تهران مشغول بود و پس از انقلاب در سازمان تربیت بدنی و بعد از آن به آموزش پرورش منتقل شد.

یکی از کار‌های ابراهیم انتقال مجروحان و شهدا از منطقه به عقب جبهه بود، گاهی اوقات پیکر‌های مطهر شهدا در ارتفاعات بازی‌دراز بر شانه‌های ابراهیم می‌نشست تا به دست خانواده‌هایشان برسد.


خاطراتی از ابراهیم هادی


عصر یک روز وقتی خواهر و شوهر خواهر ابراهیم به منزلشان آمده بودند هنوز دقایقی نگذشته بود که از داخل کوچه سرو صدایی شنیده می‌شد، ابراهیم سریع از پنجره طبقه دوم نگاه کرد و دید شخصی موتور شوهر خواهرشان را برداشته و در حال فرار است.

سریع به سمت درب خانه آمد و دنبال دزد دوید و هنوز چند قدمی نرفته بود که یکی از بچه محل‌ها لگدی به موتور زد و آقا دزده با موتور به زمین خورد و تکه آهنی که روی زمین بود دست دزد را برید و خون هم جاری شد.

ابراهیم به محض رسیدن نگاهی به چهره پر از ترس و دلهره دزد انداخت و بعد موتور را بلند کرد و گفت: سوار شو! همان لحظه دزد را به درمانگاه برد و دست دزد را پانسمان کرد.

کار‌های ابراهیم خیلی عجیب بود و شب هم با هم به مسجد رفتند و بعد از نماز ابراهیم کلی با اون دزد صحبت کرد و فهمید که آدم بیچاره‌ای است و از زور بیکاری از شهرستان به تهران آمده و دزدی کرده است.

ابراهیم با چند تا از رفقا و نمازگزاران صحبت کرد و یه شغل مناسبی برای آن آقا فراهم کرد. مقداری هم پول از خودش به آن شخص داد و شب هم شام خورد و استراحت کردند. صبح فردا خیلی از بچه‌ها به این کار ابراهیم اعتراض کردند. ابراهیم هم جواب داده بود:مطمئن باشید اون آقا این برخورد را فراموش نمی‌کند و شک نکنید برخورد صحیح، همیشه کار سازه.

عصر بود که حجم آتش کم شد، با دوربین به نقطه‌ای رفتم که دید بهتری روی کانال داشته باشم. آنچه می‌دیدم باور نکردنی بود. از محل کانال فقط دود بلند می‌شد ومرتب صدای انفجار می‌آمد. اما من هنوز امید داشتم. با خودم گفتم:ابراهیم شرایط بسیار بدتری از این را هم سپری کرده، نزدیک غروب شد.

من دوباره با دوربین به کانال نگاهی انداختم. احساس کردم از دورچیزی پیداست و در حال حرکت است. با دقت بیشتری نگاه کردم. کاملاً مشخص بود، سه نفر در حال دویدن به سمت ما بودند ودرمسیر مرتب زمین می‌خوردند و بلند می‌شدند وزخمی وخسته به سمت ما می‌آمدند. معلوم بود از کانال می‌آیند. فریاد زدم و بچه‌ها را صدا کردم. به بقیه هم گفتم تیراندازی نکنید. بالاخره آن سه نفر به خاکریز ما رسیدند. پرسیدم:از کجا می‌آیید.

حال حرف زدن نداشتند. یکی از آنها آب خواست سریع قمقمه رو به او دادم. دیگری هم از شدت ضعف و گرسنگی بدنش می‌لرزید و سومی بدنش غرق به خون بود. وقتی سرحال آمدند گفتند: از بچه‌های کمیل هستند.

با اضطراب پرسیدم: بقیه بچه‌ها چی شدن؟ در حالی که یکی از آنها سرش را به سختی بالا می‌آورد گفت: فکر نمی‌کنم کسی غیر از ما زنده باشد.

هول شده بودم. دوباره و با تعجب پرسیدم: این ۵ روز چه جوری مقاومت کردید؟ باهمان بی رمقی اش جواب داد زیر جنازه‌ها مخفی شده بودیم، اما یکی بود که این ۵ روز کانال رو سر پا نگه داشته بود.

عجب آدمی بود! یک طرف آر پی جی می‌زد و یک طرف تیربار شلیک می‌کرد. یکی از اون ۳ نفر پرید توی حرفش و گفت: همه شهدا رو ته کانال کنار هم می‌چید، آذوقه و آب رو پخش می‌کرد، به مجروح‌ها می‌رسید. اصلاً این پسر خستگی نداشت.

گفتم: مگر فرمانده‌ها و معاون‌های دو تا گردان شهید نشدن، پس از کی داری حرف می‌زنید؟

گفت: یه جوونی بود که نمی‌شناختیمش، موهایش این جوری بود ...، لباسش اون جوری و چفیه.... داشت روح از بدنم جدا می‌شد. سرم داغ شده بود. آب دهانم را قورت دادم. اینها همه مشخصه‌های ابراهیم بود.

با نگرانی نشستم و دستانش را گرفتم و گفتم: آقا ابراهیم الان کجاست؟ گفت: تا آخرین لحظه که عراق آتش می‌ریخت زنده بود و به ما گفت: تا می‌تونید سریع بلند بشید و تا کانال رو زیر ورو نکردند فرار کنید. یکی ازاون سه نفر هم گفت: من دیدم که زدنش. با همون انفجار اول افتاد روی زمین.

این گفته‌ها آخرین اخباری بود که از کانال کمیل داشتیم و ابراهیم تا به حال حتی جنازه‌ای هم ازش پیدا نشده، همیشه دوست داشت گمنام شهید شود.

چند سال بعد از عملیات تفحص شهدا، محمودوند از بچه‌های تفحص که خود نیز به درجه رفیع شهادت رسید نقل می‌کند: یک روز در حین جستجو، در کانال کمیل شهیدی پیدا شد که دروسایل همراه او دفترچه یادداشتی قرار داشت که بعد از گذشت سال‌ها هنوز قابل خواندن بود، درآخرین صفحه این دفترچه نوشته شده بود:

امروز روز پنجم است که در محاصره هستیم، آب و غذا را جیره بندی کردیم، شهدا انتهای کانال کنارهم  قرار دارند، دیگر شهدا تشنه نیستند. فدای لب تشنه ات پسر فاطمه (س)

سال اول جنگ بود. به مرخصی آمده بودیم. با موتور از سمت میدان سرآسیاب به سمت میدان خراسان در حرکت بودیم. ابراهیم (شهید ابراهیم هادی) عقب موتور نشسته بود.

از خیابانی رد شدیم. ابراهیم یک دفعه گفت: امیر وایسا! من هم سریع آمدم کنار خیابان. با تعجب گفتم. چی شده؟! گفت: هیچی، اگر وقت داری بریم دیدن یه بنده خدا! من هم گفتم: باشه، کار خاصی ندارم.

با ابراهیم داخل یک خانه رفتیم. چند بار یاالله گفت. وارد اتاق شدیم. چند نفری نشسته بودند. پیرمردی با عبای مشکی و کلاهی کوچک بر سر بالای مجلس بود. به همراه ابراهیم سلام کردیم و در گوشه اتاق نشستیم. صحبت حاج آقا با یکی از جوان‌ها تمام شد. ایشان رو کرد به ما و با چهره‌ای خندان گفت: آقا ابراهیم راه گم کردی، چه عجب این طرف ها!

ابراهیم سر به زیر نشسته بود. با ادب گفت: شرمنده حاج آقا، وقت نمی‌کنیم خدمت برسیم. همین طور که صحبت می‌کردند فهمیدم ایشان، ابراهیم را خوب می‌شناسد حاج آقا کمی با دیگران صحبت کرد.

وقتی اتاق خالی شد رو کرد به ابراهیم و با لحنی متواضعانه گفت: آقا ابراهیم ما رو یه کم نصیحت کن! ابراهیم از خجالت سرخ شده بود. سرش را بلند کرد و گفت: حاج آقا تو رو خدا ما رو شرمنده نکنید. خواهش می‌کنم این طوری حرف نزنید بعد گفت: ما آمده بودیم شما را زیارت کنیم. انشاء‌الله در جلسه هفتگی خدمت می‌رسیم. بعد بلند شدیم، خداحافظی کردیم و به بیرون رفتیم.

بین راه گفتم: ابراهیم جون، تو هم به این بابا یه کم نصیحت می‌کردی. دیگه سرخ و زرد شدن نداره! با عصبانیت پرید توی حرفم و گفت: چی می‌گی امیر جون، تو اصلاً این آقا رو شناختی؟! گفتم: نه، راستی کی بود؟!

جواب داد: این آقا یکی از اولیای خداست. اما خیلی‌ها نمی‌دانند. ایشون حاج میرزا اسماعیل دولابی بودند. سال‌ها گذشت تا مردم حاج آقای دولابی را شناختند. تازه با خواندن کتاب طوبی محبت فهمیدم که جمله ایشان به ابراهیم چه حرف بزرگی بوده.
زندگینامه شهید ابراهیم هادی

جاوید الاثر

و سرانجام ابراهیم، در والفجر مقدماتی پنج روز به همراه بچه‌های گردان کمیل و حنظله در کانال‌های فکه مقاومت کرد، اما تسلیم نشد و در ۲۲ بهمن سال ۶۱ بعد از فرستادن بچه‌های باقی مانده به عقب، تنهای تنها با خدا همراه شد و دیگر کسی او را ندید و این هم آخرین تصویر از پیکر پهلوان بسیجی شهید «ابراهیم هادی» در کانال قتلگاه فکه گرفته شده توسط تلویزیون عراق، که در نشریه پلاک هشت منتشر شده است.
 
 ابراهیم همیشه از خدا می‌خواست گمنام بماند؛ چرا که گمنامی صفت یاران خداست

وصیت نامه شهید هادی

بسم رب الشهداء و الصدیقین

اگر چه خود را بیشتر از هر کس محتاج وصیت و پند و اندرز می‌دانم، قبل از آغاز سخن از خداوند منان تمنّا می‌کنم قدرتی به بیان من عطا فرماید که بتوانم از زبان یک شهید، دست به قلم ببرم چرا که جملات من اگر لیاقی پیدا شد و مورد عفو رحمت الهی قرار گرفتم و توفیق و سعادت شهادت را پیدا کردم، به عنوان پرافتخارآفرین وصیای شهید خوانده می‌شود.  

خدایا تو را گواه می‌گیرم که در طول این مدت از شروع انقلاب تاکنون هر چه کردم برای رضای تو بوده و سعی داشتم همیشه خود را مورد آزمایش و آموزش در مقابل آزمایش‌ها قرار دهم.  


امیدوارم این جان ناقابل را در راه اسلام عزیز و پیروزی مستضعفین بر متکبرین بپذیری.

خدایا هر چند از شکستگی‌های متعدد استخوان‌هایم رنج می‌برم، ولی اهمیتی نمی‌دادم؛ به خاطر این‌که من در این مدت چه نشانه‌هایی از لطف و رحمت تو نسبت به آنهایی که خالصانه و در این راه گام نهاده‌اند، دیده‌ام.  

خدایا،‌ای معبودم و معشوقم و همه کس و کارم، نمی‌دانم در برابر عظمت تو چگونه ستایش کنم ولی همین قدر می‌دانم که هر کس تو را شناخت، عاشقت شد و هر کس عاشقت شد، دست از همه چیز شسته و به سوی تو می‌شتابد و این را به خوبی در خود احساس کردم و می‌کنم.  

خدایا عشق به انقلاب اسلامی و رهبر کبیر انقلاب چنان در وجودم شعله‌ور است که اگر تکه‌تکه‌ام کنند و یا زیر سخت‌ترین شکنجه‌ها قرار گیرم، او را تنها نخواهم گذاشت؛ و به عنوان یک فردی از آحاد ملت مسلمان به تمامی ملت خصوصاً مسئولین امر تذکر می‌دهم که همیشه در جهت اسلام و قرآن بوده باشید و هیچ مسئله و روشی شما را از هدف و جهتی که دارید، منحرف ننماید.  

دیگر این که سعی کنید در کارهایتان نیت خود را خالص نموده و اعمالتان را از هر شرک و ریا، حسادت و بغض پاک نمایید تا هم اجر خود را ببرید و هم بتوانید مسئولیت خود را آن‌چنان که خداوند، اسلام و امام می‌خواهند، انجام داده باشید این را هرگز فراموش نکنید تا خود را نسازیم و تغییر ندهیم، جامعه ساخته نمی‌شود.  

والسلام و علیکم و رحمه الله و برکاته / ابراهیم هادی‌

دیگر خبرها

  • مهرداد محمدی و یک خوشحالی جالب؛ این گل‌ها برای آیدا و آمین! + عکس
  • دعوت از ۲۱ بازیکن به اردوی تیم هندبال جوانان
  • شهید ابراهیم هادی، ستاره ورزش کشتی ایران
  • ارزیابی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد از کسب دو سهمیه و یک احتمال دیگر
  • احمد محمدنژاد سهمیه المپیک نگرفت
  • معرفی ظرفیت‌های کردستان با استفاده از حوزه ورزش
  • معرفی ظرفیت‌های کردستان بهره گیری از ظرفیت حوزه ورزش برای
  • بسته بودن فرودگاه دبی سفر تیم ملی کشتی فرنگی را به تعویق انداخت
  • بازگشت حسن به اردوی تیم‌ملی
  • سید حسن خمینی: قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و کشتی فرنگی کشورمان در آسیا موجب افتخار و خوشحالی همه ایرانیان ورزش دوست است