Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  محمدرضا صفی خانی مسئول کمیته پشتیبانی و تدارکات ستاد کرونای لرستان گفت: از ابتدای اسفندماه تاکنون بیش از ۷۷۴ هزار لیتر توسط ۳ واحد تولیدی در سطح استان تولید و توزیع شده است.

 محمدرضا صفی خانی در جلسه ستاد مقابله با بیماری کرونا که با حضور استاندار لرستان به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، بیان کرد: از ابتدای اسفندماه تاکنون بیش از ۷۷۴ هزار لیتر الکل توسط ۳ واحد تولیدی بین داروخانه ها، ادارات، مراکز بهداشتی و درمانی و سایر بخش‌ها توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به اینکه از ابتدای اسفندماه تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار عدد ژل و مواد ضدعفونی کننده در سطح استان توزیع شده است، افزود: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته و تلاش‌های واحد‌های تولیدی لرستان هیچگونه کمبودی در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده در سطح استان نداریم.

مسئول کمیته تدارکات و پشتیبانی ستاد مقابله با بیماری کرونای لرستان اظهار داشت: در همین راستا ۱۲ واحد تولید ژل و مواد ضدعفونی کننده در استان در حال فعالیت بوده و به صورت مستمر به فعالیت خود ادامه می‌دهند و باید از تلاش‌های شبانه روزی فعالان اقتصادی و بخش تولید لرستان تقدیر و قدردانی کرد.

صفی خانی اظهار داشت: روزانه شاهد تولید ۵۰ هزار ماسک در لرستان از سوی واحد‌های تولیدی همچون زاگرس پوش و نساجی و سایر نهاد‌ها و ارگان‌ها هستیم.

او عنوان کرد: ۱۲۰ هزار لیتر آب ژاول برای ضدعفونی کردن معابر و محیط‌ها خریداری شده و با هماهنگی‌های صورت گرفته بر اساس نیاز میان شهرستان‌ها توزیع خواهد شد و مشکلی در این زمینه نیز نداریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان اظهار داشت: با توجه به مصوبه شورای کرونا ضمن تقدیر و تشکر از صاحبان واحد‌های صنفی که اقدام به بسته نگه داشتن واحد خود کرده اند، مقرر شده که اصناف غیر ضرور تا ۱۵ فروردین ماه تعطیل باشند و در صورت تخلف اقدام به پلمپ و برخورد قضایی با آن‌ها خواهیم کرد.

صفی خانی گفت: انتظار می‌رود هم استانی‌های لرستانی مواد ضدعفونی کننده و الکل مورد نیاز خود را تنها از مراجع قانونی همچون دارواخانه‌ها و مراکز عرضه محصولات بهداشتی خریداری کرده و از استاندارد بودن آن‌ها اطمینان حاصل نمایند.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس مواد ضدعفونی کننده صفی خانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۸۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • ضبط و معدوم‌سازی ۷۰۰ کیلوگرم مواد خام دامی در مرکز لرستان
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ارتقای ظرفیت ۵۰ واحد نیمه‌فعال لرستان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست