Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، افزایش شدید شمار بیکاران در آمریکا از پیامدهای شیوع کرونا در این کشور است و تنها در هفته گذشته سه میلیون نفر از شهروندان جویای کار در آمریکا فرم بیکاری پر کردند.

در روزهای اخیر مردم در سراسر ایالات متحده برای جلوگیری از شیوع بیماری همه‌گیر کووید۱۹ دورکاری می‌کنند و همین موضوع سبب توقف بسیاری از فعالیت‌های عادی و حذف بسیاری از شغل‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از شرکت‌ها نیز مجبور به تعطیلی یا اخراج کارکنان خود شده‌اند.

طبق اعلام وزارت کار آمریکا، تنها در هفته گذشته و قبل از شروع قرنطینه، ۲۸۲ هزار نفر متقاضی کار نزد ادارات مربوطه ثبت نام کرده‌اند.

«دایان سونک» اقتصاددان ارشد شرکت حسابداری «گرانت تورنتون» آمریکا با بیان این که آمار اعلام شده در روز پنجشنبه تنها «نوک کوه یخ» است، به شبکه ان‌بی‌سی گفت: «شرکت‌ها نمی‌توانند برای این گونه توقف ناگهانی چرخش پول برنامه‌ریزی کنند.»

«گاوین نیوسام» فرماندار ایالت «کالیفرنیا» روز چهارشنبه گفته بود تنها در این ایالت روزانه بیش از صد هزار مورد بیکاری ثبت می‌شود. نیوسام گفت: «موارد ثبت نام بیکاری ما تنها از ۱۳ مارس تاکنون از مرز یک میلیون نفر گذشته است.»

در همین حال سنای آمریکا بسته حمایتی ۲ هزار میلیارد دلاری دولت برای جبران تبعات بحران کرونا بر اقتصاد این کشور و نیز کمک به شهروندان و شرکت‌های زیان دیده را تصویب کرد. یکی از اهداف این طرح که از آن به عنوان بزرگترین کمک دولتی در تاریخ معاصر آمریکا یاد می‌شود، کمک به بسیاری از مشاغل و حمایت از شرکت‌ها به نخوی است که کارکنان بیکار شده آنها به کار برگردند.

تا کنون بیشترین آمار بیکاری ثبت شده در تاریخ آمریکا مربوط به اکتبر ۱۹۸۲ بوده است. در آن زمان ۶۹۵ هزار نفر برای دریافت حقوق بیکاری ثبت نام کردند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا در آمریکا بیکاری در آمریکا بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۹۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند

رویترز گزارش داد، در نامه‌ای که از سوی ۲۶ قانونگذار آمریکایی خطاب به لوید آستین وزیر دفاع، آنتونی بلینکن وزیر خارجه و آوریل هاینس مدیر اطلاعات ملی آمریکا نوشته شده است، این نمایندگان کنگره آمریکا به مقام‌های دولت بایدن یادآور شده‌اند که برخلاف ادعای رئیس جمهور آمریکا، نحوه استفاده نظامیان رژیم صهیونیستی از سلاح‌های آمریکایی با قوانین این کشور و قوانین بین‌المللی مطابقت ندارد.

در این نامه آمده است: نمایندگان کنگره، نهاد‌های بین دولتی، دادگاه‌های بین‌المللی و ناظران حقوق بشر (رژیم) اسرائیل در کنار مقام‌های دولت آمریکا از چند ماه پیش تاکنون به ابراز نگرانی‌های شدید در خصوص اقدامات بنیامین نتانیاهو پرداخته‌اند.

پیشتر نیز ۴۰ نفر از قانونگذاران دموکرات کنگره آمریکا از جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده خواستند تا فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.

این ۴۰ نماینده کنگره آمریکا که نام نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان ایالات متحده هم در میان اسامی آنها دیده می‌شود در نامه‌ای از بایدن خواستند تا فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و کمک‌های واشنگتن به این رژیم را مشروط کند.

امضای این نامه از سوی نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا، به ویژه پلوسی که یکی از مهم‌ترین دموکرات‌های تاریخ آمریکا بوده و برای دهه‌ها مدافع کلیدی روابط آمریکا و (رژیم) اسرائیل محسوب می‌شده است، نشان می‌دهد که جایگاه رژیم صهیونیستی به دلیل اعمال و جنایت‌های وحشیانه ارتش این رژیم در نوار غزه تا چه حد در نزد مردم آمریکا و حزب دموکرات این کشور سقوط کرده است.

برنی سندرز سناتور مستقل آمریکایی نیز پیش‌تر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید کرد و گفت که اگر هزاران کامیون حاوی کمک‌های بشردوستانه وارد نوار غزه نشود، تمام کمک‌های نظامی آمریکا به این رژیم متوقف خواهد شد.

همچنین تیم کین سناتور دموکرات آمریکایی نیز با تاکید براینکه تحویل تسلیحات تهاجمی به رژیم صهیونیستی تنها موجب افزایش درد و رنج مردم غزه و تشدید اوضاع در منطقه خواهد شد، خواستار جلوگیری از ارسال تسلیحات تهاجمی از سوی آمریکا به این رژیم شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دور جدید تحریم‌های انگلیس و آمریکا علیه ایران
  • نشست مجازی مقام‌ های آمریکایی و اسرائیلی درباره حمله به رفح
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • روزنامه آمریکایی: وزیر دفاع آمریکا به چین می‌رود
  • (ویدئو) بمب‌افکن آمریکایی B-۵۲ آمریکا در پرواز کم‌ارتفاع
  • چرا آمریکا حاضر به بمباران ایران همراه اسرائیل نشد؟ پاسخ نظامی آمریکایی
  • بازدید بیش از ۳میلیون زائر از یادمان‌های شهدا در استان کرمانشاه
  • روایت رسانه عبری از ناکارآمدی پهپادهای آمریکایی در اوکراین
  • حمله متجاوزانه جدید آمریکا و انگلیس به یمن
  • رقیب آمریکایی کنار کشید؛ زارع شانس اصلی طلای المپیک