Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از کرملین، ولادیمیر پوتین در این کنفرانس که با محوریت انتشار ویروس کرونا در جهان برگزار شد، اعلام کرد: باید کریدورهای سبز بدون در نظر گرفتن ترحیم ها و جنگ اقتصادی برای کمک به یکدیگر ایجاد شود.

رئیس جمهوری روسیه این را هم گفت که تحقیقات مشترک کشورهای عضو گروه ۲۰ کشور صنعتی جهان می تواند به میزان قابل توجه ای سرعت ساخت واکسن ویروس کرونا را تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان این نشست، کشورهای عضو گروه بیست توافق کردند از همه ظرفیت های ممکن برای غلبه بر ویروس کرونا که به یک بیماری همه گیر در جهان تبدیل شده است استفاده کنند.

در سند پایانی نشست گروه ۲۰ گفته شد: ما آماده ایم تا همراه با سازمان بهداشت جهانی، صندوق بین المللی پول، بانک جهانی، سازمان ملل و سایر سازمان های بین المللی برای مقابله با ویروس کرونا با یکدیگر همکاری کنیم.

در این سند خاطر نشان شده است که کشورهای عضو به منظور حفظ جان مردم جهان، حفظ جایگاه شغلی و درآمد افراد و همچنین برای کمک به همه کشورهای نیازمند حمایت از هیچ تلاشی دریغ نکنند.

برچسب‌ها مسکو ویروس کرونا ولادیمیر پوتین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مسکو ویروس کرونا ولادیمیر پوتین روسیه مسکو ویروس کرونا ولادیمیر پوتین ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • پوتین: تروریسم همچنان بزرگترین خطر قرن بیست و یکم است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند